Tafelvoetbal met Audi: €12.900 bitte

Auteur: , 46 Reacties

Heb je nog 13 ruggen over ergens in een ouwe sok? En zin om alvast helemaal in de WK2010 stemming te komen? Bij Audi kan je dan terecht voor één van deze 20 Audi-voetbaltafels.

Een spelletje tischfußball, wie is er niet groot mee geworden. 22 houten voetballers op een groen kunstveldje, niet veel bijzonders aan zou je zeggen. Tja, daar denken ze in Ingolstadt toch echt anders over. Want ook deze gezellige kantinesport kan best een beetje premium gebruiken. Uiteraard met een daarbij behorend prijskaartje. De marketing-afdeling wil er het volgende over kwijt:

What does the Audi Design soccer table feature apart from emotion-packed design? Of course –“Vorsprung durch Technik”! The materials, workmanship and technical interpretation all satisfy the very highest standards. Aluminum and high-strength plastic fittings are added to the handcrafted wooden core.

Nou, is dat even mooi meegenomen. Voorsprong door techniek op een voetbaltafel! Binnenkort verkrijgbaar in de Duitse Audi-shop.46 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wat maakt de tafel nu zo duur? Titanium en carbon?
Echts iets voor de premium-boys.
@Luckylen: de plastiek ringetjes…

Leuk hoor, maar geef mij maar een niet-pretentieus tafeltje die twintig jaar in het café gestaan heeft zodat het houtwerk nog naar bier en sigaretten ruikt. Brengt je meteen in de juiste stemming ook…
En daar sta je dan met je kakvrienden:

“Zo laten we even een premium balletje trappen kerel”.
Kost evenveel als een A1, zegt wel veel over wat een A1 waard is ;-)
Wat een onzin zeg…Deutsche Meister is de beste tafel ;). Dit zegt genoeg over het merk en hun inspiratie ahum ahum…. ga eerst eens wat unieke Audies ontwerpen en richt je daarna maar op “tafelvoetbal”.
13 mile voor een voetbaltafel met emotie…
Freude_am_Fahren
Sorry, maar dit is gewoon volledig belachelijk!
“premium voetbaltafel”… yeah, right! En is hij ook echt 120 keer beter dan een gewone voetbaltafel?!
Lol.. Ik kan er wel om lachen..
Ik irriteer me echter wel aan al die kansloze reacties hier, over dat het design niet klopt, dat ze inspiratieloos zijn etc.
Ik wil niet veel zeggen, maar het grootste deel hier zal nooit een luxere Audi kunnen kopen, daarmee bedoel ik niet die ***instapmodelletjes en kleine Audi’s, maar het luxere vervoer… Ik zeg dit niet als Audi-Fanboy of iets dergelijks, ik vind BMW en Mercedes net zo mooi, maar veel mensen redeneren echt achterlijk. Dit design van nu slaat aan bij het volk, waarom dan veranderen? Elk model veranderen ze wel een klein beetje, zodat er toch wat nieuws is, maar geen ingrijpende veranderingen die meteen mensen laten veranderen van gedachten. Ik persoonlijk vind het wel mooi zo, al zou die grille wel iets anders mogen, maar dat zal nog wel gebeuren. Verder vind ik deze voetbaltafel dan wel weer onzin, maarja, het is zowieso onzin om die hier op Autoblog te zetten.
@Pantoffeldier: Wat je vindt moet je naar de politie brengen..
Kreeg net een folder van Bart Smit, die hebben al een tafel vanaf 29 euri’s… ;-)
@Pantoffeldier,

Dus conclusie van jou verhaal: Dingen die ik niet kan betalen moet ik mooi vinden?
Dat is toch helemaal niets. Dit is het echte werk:

http://www.eleventhegame.com/
@Fredget64: precies, er zijn exclusievere tafels. Wel jammer dat die van Eleven alleen met Terminator poppetjes wordt geleverd :(
Maar een goeie voetbaltafel lijkt me leuk om te hebben. Net als een paar flipperkasten… en een Bombjack kast… en een Operation Wolf kast… en een Tetris kast.
Dat ding deugt nu al niet net als alle Audi modellen natuurlijk.
ik vind een voetbaltafel echt vet..maar €13K heb ik er echt niet voor over(A) laatst staan dat ik dat überhaupt zo heb liggen…
@jack abarth

Klopt. Vandaar ook dat Audi succesvol is. De mensen die erin rijden, kunnen hem niet betalen (daarom moet de werkgever hem leasen). Dus ze moeten hem wel mooi vinden.
Svenska Aeroplan AB
13 mille…
En dan ook nog shirtjes in de kleuren van Die Mannschaft zeker!!

Nee dank u…
Ik zag net deze tafel http://www.11thegame.com
Ziet er meer premium uit!!
Super vet.
Dus het is écht waar?

Alles waar Audi op staat moet overdreven duur zijn?
En de wereldkampioen tafelvoetballen krijgt nu zeker een sponsorship van Audi aan zijn broek, samen met zo’n tafel…
Ik vind 22 pk wat weinig voor een Audi..
@pantoffeldier

neej idd zal ik nooit een Audi kunnen kopen simpelweg omdat ik nooit bij een Audidealer zal komen ;P
Komt er ook een Sportback van?
Premium prijs ja, diegene die zeggen dat audi niet met vernieuwende modelen komt, moet eerst maar eens naar porsche kijken, als een model goed is moet je hem niet verneuken, dat geld ook voor porsche
@Sjonny:
Helemaal mee eens. Volgens mij moeten de fan-boys van BMW ook maar iets rustiger aan gaan doen,want BMW begint de ”trend” ook al goed over te nemen. Hint: 3-serie en de nieuwe 5-serie.
lol @ HDM
Als je nogs +4k doet zullen ze vast wel iets voor je kunnen bedenken:D
Als je eerlijk bent dan is dit gewoon echt een mooie voetbaltafel.. Enkel wel die ringetjes weg doen.. Das gewoon een beetje belachelijk ;)
Maar gewoon de prijs…. 13 mille voor zo’n tafel… Das gewoon veel te veel…
Ja, mooie tafel. Ringen eraf, 4 diepe bekerhouders in de hoeken erbij en verkopen voor 130 euro ofzo !
niet eens bekerhouders standaard, en dat wilt zich als premium profileren
ik wacht op een oranje bbq van Audi, superhandig…
Beetje duur niet?
Owjee… Ik ga even ‘flames’ uitlokken hier: Normaal gesproken, zeg maar een bedrijf dat het ethisch helemaal op een rijtje heeft, zou bij een winst van 13.000€ per voetbaltafel een aanzienlijk deel aan een goede zaak doneren. Blijkbaar denken ze daar bij Audi anders over, belachelijk.. Maar ze zullen zich wel richten op de voetballers, die kunnen er zo’n 10 per week veroorloven, dus geef Audi eens ongelijk, het is alleen een beetje raar om zo’n troep onder de noemer ‘premium’ te verpatsen…
Zou er nog BPM bijkomen voor die vier “design”ringen :mrgreen:

De enige Audi is de S8 (Ronin ;))
@Sciurida
Kijk eens in de junk corner van BMW, Porsche, Mercedes, Hummer, Nissan, Toyota, Ford, Ferrari, Lamborghini en al die andere merken, wat vind je daar? Precies over-priced speeltjes waar je niets aan hebt (petjes, model auto’s, horloge’s, fietsen, jassen, tassen, pennen, trapauto voor je kind, etc etc etc). Dus ik kan je gerust stellen het is niet alleen Audi die dit soort grappen uithaalt.
Ben benieuwd of ze ook de ballen dat kansloze en typische Audi onderstuur karakter hebben meegegeven. Dat zou pas top zijn. Onderstuurd de kruising in. Zeker 18K waard.
@3er Reihe,

Idd, vanaf dat moment ging het in mijn ogen hard achteruit.
De film deze week ook gezien op tv?
Volgens krijg je voor dat geld nog een beter voetbaltafel, wat nog een beter design heeft.
Lol @ alle mensen die zeuren op Audi en haar manier van werken/designen etc. Blijkbaar werkt het want het merk groeit als net geschoren schaamhaar op mn ballen. Audi doet wat het moet doen: doorgaan waar ze mee bezig zijn.
haha.
ik mag die Audi-ontwerpers wel.
wel vette tafel en zit egt wel donderse kwaliteit in.

denk wel dat Überrijken hem kopen, want Audi is een hoogstaand merk en geen ander merk heeft voetbaltafels.Lol.
@philipzuidijk:
duurder is niet altijd betere kwaliteit
heb em ook gekocht .. ben zeer tevreden ..

de ballen zijn significant ronder ..
Voor een auto zou de keuze (ná Alfa, BMW en een zooitje andere merken) wellicht ooit nog wel eens op Audi kunnen vallen. Voor een échte voetbaltafel zou ik toch eerder iets bestellen bij Topper (http://www.tafelvoetbalspelen.nl)! Premium, handgemaakt en daarbij ook nog eens goedkoper dan deze ‘premium’ (lees: PR) voetbaltafel!
@ six-trey

nee maar Audi durft eg geen voetbaltafel van ruim 11000,- op de markt te zetten,
gebruik je verstand.

maar wat je zegt klopt wel. in die zin

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).