Gespot: in één keer 2321pk

Auteur: , 54 Reacties

Een erg knappe foto, zeker als je nagaat dat ze gewoon op straat stonden en dat slechts drie auto's verantwoordelijk zijn voor dit onaardse cijfer.

Geparkeerd in hartje Parijs. Misschien wel de minst geschikte plek voor een supercar ter wereld, gezien de totale minachting voor andermans eigendom. Bumper-terrorisme is er de normaalste zaak van de wereld.

De rode Lumma CLR X650 bewijst dat tuning niet enkel verkoopt in de Arabische Emiraten. Met 650pk goed voor 28% van het vermogen in dit plaatje. Met een opgegeven tijd van 4,5 seconden tevens de langzaamste naar de 100km/u.

Nummer twee in het plaatje is de Mercedes SL65 Black Series. Deze doet het amper beter dan de Lumma, met 670pk. De Mercedes gebruikt zijn motor wel wat beter, de sprint naar 100km/u duurt maar 3,8 seconden.

Wil je zeker zijn van de eerste plek bij de stoplicht grand-prix dan heb je nummer 3 in het plaatje nodig. De welbekende Bugatti Veyron met 1001pk. Heel bescheiden achter aangesloten in het plaatje, en het lijkt er zelfs op dat we met een Pur Sang te maken hebben. Bekijk meer plaatjes op autojunk.nl.

Met dank aan OJSpots voor de upload!54 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
redelijke combo
@maartenooms:

Ik wist niet dat spotten een competitie was?

DIe Black Series is echt wel een uber auto hoor :D
Goeie spot zeg. Maar volgens mij ben je die Scenic vergeten. 50pk er bij..
Heerlijke Pur Sang damn i love the veryon
De Veyron is geen Pur Sang maar heeft wel de kleurensamentelling. Leuk dat deze op de FP staat maar ik heb nog veel dikkere combo’s xD
@SHFT
Hij heeft wel gelijk hoor ;). Ik heb ook nog een foto waar dit en een SLR McLaren, S8 en Continental FS Speed op de foto erbij staan.

Maar ook heb jij gelijk dat het geen competitie is.
@OJSpots:

Tgoh als ik morgen in de garage van Chris Evans of Leno of beter nog één of de ander Sjeik binnen mag dan scoor je daar een ubercombo maar daar draait het toch helemaal niet om. Het gaat om de wagens niet om internet-reps.
@SHFT:
Het gaat hier om ubercombo’s in het WILD hé, niet in één of andere garage. Djezus, wat is de IQ hier??
@Gio:

Dat was ook helemaal mijn punt niet waar of waneer, het gaat hem er om dat die hele “spotcultuur” tegenwoordig enkel nog draait om zoveel mogelijk e-fame te verwerven, terwijl de autoliefde precies op de achtergrond terechtkomt. (Wat niet wegneemt dat het geen lekkere combo is…)
ideale oprijlaan
“De rode Lumma CLR X650 bewijst dat tuning niet enkel verkoopt in de Arabische Emiraten”

Niet helemaal waar denk ik. Ik durf haast te wedden dat deze X6 van een Arabier is die hem op Frans kenteken heeft staan en niet van plan is hem naar Dubai te verslepen per vliegtuig. Waarschijnlijk staat er daar ook nog 1 in zijn garage :D
FILE!!
X6 is echt dik!
Zijn motor beter gebruikt of gewoon een ton lichter is? :X Denk niet dat de SL65 nou zoveel meer koppel heeft, maar ik kan het mis hebben.
666 als kenteken op de sl 65 amg black series is wel toepasselijk. gave wagens
Drie keer veel vermogen en drie keer erg lelijke auto’s.
.
Het is toch knap dat mensen met geld vaak ook geen smaak hebben, dat is toch wel jammer.
@Kyanite: wat is “smaak” ??
@Kyanite:
en jij hebt wel smaak zeker? jaja..
Nice, gewoon nice.
@Gio
Idd, ik bedoelde alleen dat ik het grappig vind dat dit mijn 2e spot en direct 2e FP post hier is. En dat terwijl ik op dezelfde plek nog bijzonderdere combo’s heb gespot :+.
@OJSpots: hier met de andere spot met de S8, danku! :D
Geweldig, geef mij maar de black edition mercedes!
Niet slecht…
@GIO
“De IQ” zegt al genoeg over jou…
wow was dat gepland of zo… zie in plaatje een Rolls Phantom, S8, Bentley Arnage en dan nog de mercedes en Bugatti. Pff doe mij de Rolls maar of de mercedes lekker lekker.
Op de 4e foto zie je volgens mij ook een serieus aantal pk’s bij elkaar staan! Een Cayenne (Turbo?), de X6 en op de achtergrond een S-klasse in AMG-trim of een getunde variant, dus pk’s in overvloed.
Wat een kutreclame steeds op AJ. Wel dikke spot, vind de BMW dan wel niet zo mooi.:P
…ik begin die X^ steeds meer te waarderen
Geweldig die mb black,maar wat en verschikkelijke achterspoiler
X is lelijk, maar de combo subliem.
Ik sluit mij aan dat spotten niet om E-fame moet gaan.
Wat een crisis velgen onder die veyron! Doe mij de SL maar
Mooie combo.. Vooral een echt mooie Sl Black ;)
Ziet er goed uit in het wit…
Yummie! Lekkah hoor!
Die SL black series is niicceeee!!
2 van de 3 wagens waarvoor ik zou moorden! Die Bmw is wel leuk maar niet hebbe-hebbe-leuk
Uhmmm …. 1 ding klopt niet ??

een veyron heeft geen 1001 pk !
Officieel heeft hij 987pk.

“Vandaag zal namelijk de langverwachte Veyron in productie gaan, de W16-powered supercar heeft beschikking over 987pk en 922 Nm.”

Dus het zou eigenlijk een totaal van 2297 moeten zijn ;)
@Juced:

HP vs pk. ;)

Een Veyron heeft waarschijnlijk zelfs meer dan 1001pk. Dit om altijd 1001pk te kunnen garanderen.
Dus met een lekker koel briesje en Vpower 101(Duitsland) kun je er al snel tientallen pk’s bij tellen. ;)
wel een lekkere spot btw !
Correctie: De bestuurder van het Beamergedrocht is overduidelijk een representant van het Arabisch schiereiland. (Hoe kan het ook anders)
@lincoln

Gaan daar niet alle discussies hier over?
Dat zijn volgens mij wel de leukste discussies, waarom is bijvoorbeeld een Quattroporte stijlvoller dan een S-klasse?
@940: De mercedes S600, daar kan die Quattroporte van Maserati toch niet tegen op? ;) of bedoelde je S versie van de audi’s?
@As_long_as_it_is_fast & Skier: de Quattroporte is zeker specialer dan een S-klasse. er zijn er sowieso minder van, en als m’n moeder achter het stuur zit en er komt een S-klasse voorbij, houdt ze haar waffel, komt er een Quattroporte aan, dan waarschuwt ze me dat er een bijzondere auto aan komt. 3 tanden is beter dan 3 spaken in dit geval.
@NLBUURMAN: Betekent niet meteen dat die stijlvoller is. Hij is misschien specialer omdat het een Maserati is maar ik vind de quattroporte in tegenstelling tot de grote menigte niet erg bijzonder of mooi en heb liever een S-klasse.
@NLBUURMAN: “als m’n moeder achter het stuur zit en er komt een S-klasse voorbij, houdt ze haar waffel”
haha nice. Ik vind de quattroporte ook niet zo geweldig. Dan ga ik liever, zoals gezegd, voor de S600 of de AMG 65 zou me ook bevallen. :D
@Ronny: Spotterseer! :D De bende van de bosklappers!
@940: Dat is die niet.
lekker owen !
De MB Vito en Scenic niet vergeten!!
Misschien snap ik niks van het ‘spotten’, maar waarom is de foto ineens knap als er toevallig 3 dikke auto’s bij elkaar staan en je daar een kiekje van maakt?
Dit is spotters-EER!! Niemand zet zijn foto’s voor de liefde voor de wagens online..

Heil OJ-Spots, you are the man!!

Ik vind overigens dat een blackseries in het wit verkrachting is..
Wat zijn jullie egoistisch zeg! Denken jullie niet een aan die renault scenic …..haha
Die SL Black is een oude gekende van me in Cannes. Er rijdt een walgelijk dikke Arabier mee… Zo dat type dat je op hun smoel zou kloppen voor de minachting die hij heeft voor alles wat niet Arabisch is.

Cheers,
JMC
@As_long_as_it_is_fast

Dat bedoel ik nou, een Quattroporte is wat mij betreft de mooiste 4-deurs die nu te koop is. Volgens jou en skier is een S-klasse mooier. Waarom is een S mooier? De Maserati is mooier, naar mijn mening, omdat de auto groot is, maar niet heel groot lijkt, en omdat de zijkant zo mooi is.
@940: Dat heet nou verschil in smaak. Ik vindt een QP saai en heb het gevoel dat hij alleen maar mooi wordt gevonden omdat er toevallig een drietand opstaat. S-klasse vindt ik veel spannender en tegelijk klassiek en elegant ogen. Puur een kwestie van smaak.
De lelijkst uitgevoerde X6 ooit, een lelijke Mercedes, en de lelijke versie va nde Veyron… Nee dankje;) Niet mijn spot, ondanks al het absurde vermogen.
@940: Een Masser stijlvoller? Daar kan ik opzich inkomen.

En de kwaliteit van een S-klasse: Daar kan geen één Masser aan tippen. Ook de Quattroporte niet, hoe mooi deze er ook uit ziet en hoe lekker deze ook maar klinkt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).