Wie gaat na 9 juni in de Mercedes van JPB rijden?

Auteur: , 89 Reacties

Grote kans dat u Jan Peter Balkenende na de verkiezingen voorlopig niet meer terug ziet. Net nu hij het qua vervoer dik voor elkaar had met deze Mercedes S600 Guard. Vandaag spotte Alwood onze demissionaire MP terwijl deze wanhopig extra stemmen poogde te halen. Maar welke lijsttrekker wordt er binnenkort vervoerd in deze Benz?

De CDA is onherroepelijk hard op weg naar beneden. Exit JPB, op naar de 15 zetels! De VVD -partij van de filebestrijding en verhoging van de maximum snelheid– gaat aan kop en staat op 37 peilingzetels. Dan tóch Rutte die op termijn zijn benen mag strekken in de staats-Benz? Of wordt het alsnog Job Cohen die na 9 juni iedere dag met een PvdA-thermoskan vol thee richting het Torentje cruised? Wie weet, ook Geert Wilders heeft wel behoefte aan een zwaar gepantserde vierwieler. En Femke, zou zij haar ouwe Mercedes Prius inruilen voor deze S-klasse? Roemer houdt het wel bij z’n Lada, en Thieme heeft liever iets van biologische aard (alhoewel).

Anyway, foto’s van de gepantserde Benz staan in de Gallery. Bepalen jullie maar wie er na Balkenende op de Mercedes-achterbak neer mag ploffen.89 reacties

iig niet Wilders met zijn pruik!

doe maar Rutte dan of Balkenende.

maar ik stem toch pvdd.
@Flamingo: Wilders wordt al vervoerd in een gepantserde BMW 760Li High Security (op kosten van de belastingbetaler). Daar hoeft hij dus geen MP voor te worden ;)

Verder is het natuurlijk al zo goed als zeker dat Rutte de nieuwe bewoner zal worden van deze S600. Of zal toch tante Neelie uit Brussel komen>
@robbie:
heb hem ook al eens gespot in een X5. in ieder geval een BMWAU
het is trouwens zo’n vette bak he die Mercedes! goeie keuze!
Roemer rijd een Ford Focus :) maar als hij naar zijn werk gaat fietst hij meestal ;)

en Ja dat is serius hij woont een straat verderop in mijn dorp :D
Mooie wagen, gebrek aan smaak kan de beste man niet verweten worden. Het is zeer waarschijnlijk dat de volgende premier door óf de VVD of de PVDA geleverd gaat worden, dus mijn (brede) gok is Rutte/Kroes/Cohen.
Massa rijklaar is 3835 KG!:-O Bizar zwaar!
Deze mannen hebben de mond vol over bezuinigingen
en dan wel in een benz van 600.000 euro rond rijden.
Zie hier geeft de politiek het goede voorbeeld hoe het niet moet.
Ik hoop Poetin. Rutte is niet zo’n watje…
Wat ook raar is: dit kenteken is van 03-03-2010 zowel eerste toelating, registratie in nederland en datum aanvang tenaamstelling. Terwijl een auto waar ik laatst in reed met kenteken 43-ktp-3 van 12-02-2010 is, ook zowel eerste toelating, registratie in nederland en datum aanvang tenaamstelling. Wie kan mij dat uitleggen? Dit kenteken is toch ouder?
@unknown: dat is niet zo raar hoor. Stel je vraagt 2 kentekens aan op 1 dag (en die elkaar dus opvolgen). Daar wordt vervolgens GEEN datum oid aangehangen.

Auto A zet je direct als je het kenteken ontvangt op naam (eerste toelating, registratie in nederland en datum aanvang tenaamstelling) en het andere kenteken laat je nog even liggen (bijvoorbeeld omdat er nog werk moet gebeuren aan de auto). Die auto zet je dan enkele dagen, weken, maanden of jaren op kenteken. Pas als de auto op naam wordt gezet zie je ‘datum deel 1’.

Je kan dus vandaag een kenteken aanvragen voor een auto en die auto vervolgens nooit ‘op naam zetten’ en na 10 jaar dat een keertje doen. Vervolgens zal het rijtje (datum op naam etc) van dat moment (over 10 jaar) zijn. Ook al rij je dan dus met platen rond die 10 jaar geleden zijn aangevraagd.
Als ze er niet uitkomen wie hem krijgt dan mogen ze hem altijd bij mij op de oprit zetten :)
Denk dat Rutte ermee verder gaat. Halsema in ieder geval niet, die ruilt ‘m in omdat ie te veel co2 uitstoot.
@Robbie:

maar ik weet niet of je dat moet geloven hoor. volgens mij kan ze zo weg uit Brussel..
Ik heb Rutte ook nog nooit enthousiast horen zeggen dat ie president wil worden..
niet echt dus :P
ik denk dat de kans groot is dat zij het wordt als de VVD wint
@berbers

Den Haag is een stad :-)
@Laurens: Emile Roemer woont in Boxmeer en niet in Den Haag ;)
Die brom uit die uitlaten vind ik wel zo lekker. Laatst ook in het journaal reed deze auto met MP erin weg. vroem:P
Hopelijk Mark Rutte
Waar is Berbers gebleven?
zoiezo snap ik niet dat het een MB is geworden ipv een prachtige 7-serie.. overigens hoop ik dat het meneer Wilders wordt die erin wordt rond gereden
@HKH: dat is niet zo moeilijk hoor. De aanschaf van zo’n auto gaat via een openbare aanbesteding en aangezien op het moment dat er een nieuwe auto moest komen de nieuwe 760Li High Security nog niet leverbaar was (net zoals de A8 W12) is de keuze gevallen op de S600 Guard.

Je denkt toch niet dat Balkie op een middag even wat folders doorbladert en dan naar een dealer rijdt? De procedure voor de aanschaf van zo’n auto neemt enkele weken/maanden in beslag. En daarnaast is de levertijd van zo’n auto natuurlijk ook nog eens wat langer dan normaal.

Ga er verder ook maar vanuit dat de AIVD ook nog de nodige inspraak heeft op de uiteindelijke keuze.

PS Overigens zag ik Balkie enkele weken geleden in Rotterdam met een pre-facelift S600 Guard. Blijkbaar was zijn ‘vaste’ auto even terug naar de garage voor een storing ;)
@robbie: ik snap best dat er veel werk van te voren is verricht tot het besluit van het nemen van een S-klasse. ik snap alleen niet dat ze niet uitstel hebben gedaan tot wachten met aanschaf nieuwe auto en iets langer door rijden met de 7. Qua afschrijving is het misschien beter om de auto weg te doen, maarja, er wordt toch al zoveel geld weg gegooid dus waarom dan niet gelijk weer een nieuwe S…:)
Ik zou ‘m inruilen voor een 760Li, zoveel statiger in mijn ogen…
Die wil ik wel eens tegen een Range Rover zien… Hij staat echt onmogelijk hoog, zelf Balkenende snapt dat toch wel??:p Als iemand er een granaat onder wil gooien, maak je t zo toch wel heel makkelijk…
Mensen die Wilders zeggen waarom Wilders en bijv niet de VVD?
@Flamingo:
Omdat je appels ook niet met peren vergelijkt?
sportspotter13
hellaas mag PVV niet op je kenteken komen te staan, want dat was wel wat voor JPB op zijn Merci
of krijgen we dan straks weer 400+ reacties ;)
Het wordt vast en zeker Mark Rutte, en dat is maar goed ook (voor Nederland) ;)
Waarom geen Saab? Als we toch bezig zijn :)
Mark Rutte, en hopelijk niet die enge man uit Limburg.

OT: Leuk dat Mercedes het voor elkaar krijgt met een face-lift een véél leukere auto weet neer te zetten in tegenstelling tot die A4+ en 7-serie.
@PiK: hoe bedoel je pre-facelift? Want Balkie rijdt toch echt in een gefacelifte S600 rond (check achterlichten, voorkant etc…)
DAT is heel simpel… Rutte natuurlijk!!! En ofcourse not Cohen das namelijk geen combi, een sterke MB met een draaiende slappe flapdrol erin :?
Ik zat al te wachten op een post over de politiek op AB, waar blijft de flamewar? Mensen die Neelie Kroes zeggen kijken te weinig naar het journaal; het wordt Rutte, zeker niet Pruikenmans want die krijgt nog minders zetels dan Balkie
@ Flamingo,

Omdat sommige mensen nou eenmaal geen verstand hebben van politiek en het ze compleet ontgaan is waar de democratie voor bedoeld is ;)
Ik denk dat de volgende MP de auto wegbezuinigt omdat op Wilders en Verdonk na geen enkel politicus een gepantserde auto van 6 euroton nodig heeft.
Ow en Balkenende rijdt trouwens privé ook Mercedes, dus geheel toevallig zal het niet zijn…
Wilders! Is zelf qua gedrag ook net zo’n halve Duitser! Maargoed, ik zou dan wel weer voor Wilders (en de dikke Benz dan) stemmen.
het moet een geniaal gezicht zijn geweest toen iedereen om JP heen stond en jij fotos aan het maken was van de mercedes:P haha
Yeah verhogen van de maximum snelheid! Kan Rutte zelf ook eens goed die V12 uitproberen.
Rutte. Zeker nu.
@ AMG Powerrr:

En op welke grond stem je op Wilders en waarom niet op Rutte??? (lekker off-topic :) )
ik hoop Rutten!!
the-budel-guy
denk als de vvd aan de macht komt de snelheid van 120 naar 250 word gegooit kan rutte lekker met de S600 de weg op
Jullie leven teveel in een fantasiewereld. De buitenlanders in dit land vormen samen zo’n 10 zetels. En zij zijn onder andere sterk gericht op een uitkering. Dus is de PvdA een voor de hand liggende keuze.
Ik hoop dat Rutte het wordt, hij zou denk ik het meest van deze wagen genieten.
Mooiste limousine die er momenteel is, veel meer klasse als de BMW. Van de mercedes zal er op korte termijn een opvolger komen maar deze laat de concurrentie nog altijd achter zich.
Ho even, we zitten op Autoblog en niet op Politiekblog :P ?
Maakt mij niet uit, zolang die persoon maar rechts georienteerd is!
Is geen misse s-klasse natuurlijk :) Wel mogen er voor mij andere velgjes op ;) maar dan is ie niet meer naar de normen van “Guard” waarschijnlijk….
hij mist blauwe platen… :D
Die vent van de VVD.
@robbie & laurens

emile noemen ze boxmeerenaar maar woont in sambeek langs boxmeer en komt uit de gemeenteraad sp boxmeer
Kan iemand mij uitleggen waarom onze minister president, naar wie volgens mij o.a. de balkenende norm vernoemd is… ;) rondrijdt in een Mercedes S600 GUARD met een nieuwprijs van minstens 300K Netto voor belastingen een BPM bedrag op kenteken heeft van ~56.000 euro. Dat zou overeenkomen met een nieuwprijs van ongeveer 170.000 euro….. Grofweg 50% korting…

Gevalletje belastingfraude in het voordeel van de belastingbetaler??? Hoe zat het ook alweer met de vervuiler betaald? autootje van 3500 kg, V12 erin…. Slurptax geldt niet als je minister president bent? Zo kan ik ook belastingmaatregelen verzinnen!!!!! We verzinnen regels, daar moet iedereen zich aanhouden, tenzij je minister president bent, dan heb je er geen last van….

ONS LAND IS ZIEK!
@Wouter: Ons land is inderdaad ziek. Ze rijden Balkie niet voor niets in een Guard. Balkie doet dat uit voorzorg omdat er genoeg mind-fucked figuren op deze aardkloot rondlopen die hem tot dit soort auto´s verplichten. En daar heeft elk staatshoofd last van kan ik je vertellen. Wat mij betreft is dit dus gewoon terecht. Zet wel m´n vraagtekens bij een regeringstoestel (KLM Business Class niet genoeg?). Maar dat is een heel andere discussie…
Lekker overdreven het autoblog-logo over deze ‘unieke’ spot gezet, alsof deze auto tijdens campagnetijd niet 24/7 Nederland doorkruist…
Ach die Mercedes is natuurlijk vooral voor buitenlandse gasten, bijvoorbeeld voor als president Bouterse eens thee komt drinken bij de koningin.
Ik hoop dat de nieuwe premier helemaal geen lijsttrekkers is, we kiezen namelijk helemaal niet de premier. We kiezen volgende week woensdag een nieuwe samenstelling van het parlement, dat parlement zorgt ervoor dat er een regering gevormd wordt. Ik zet in deze zware tijden in op een regering van nationale eenheid met CDA, PvdA en VVD en dat de beste man voor de klus (Alexander Rinnooy Kan natuurlijk) de premier wordt. Lijsttrekker is namelijk nogal een ander beroep dan premier.
Unkown @ moet je is kijken hoe dat ding op kenteken staat:S
Word als een peugot 206 aangegeven op RDW
https://ovi.rdw.nl/VoertuigDetails.aspx

ik begrijp zelf ook niet HOE maarja.
Ik gun het al die flikkertjes in de kamer niet..

Logisch lijkt me, ik rijd zelf in een ouwe bimmer. leuk ding hoor. Ik ben er blij mee, zelf hard voor gewerkt!

Even buiten de financieen om..

Hoe hebben zij het recht, om ons af te schuiven met hybride bullshit auto’s. Want dat is beter voor het millieu bla bla bla.. Terwijl ze zelf in zo een benzine slurpend ding rijden.

Kom op man!

Achterlijk klerelijers in die kamer.
Ik heb besloten dat ik niet eens van plan ben om te stemmen.
Ze zoeken het maar lekker uit!
Ze doen toch wat ze zelf willen.
Mooiste in mijn ogen zou de pvv zijn maar stemmen is in mijn ogen zinloos.
Ze willen toch niet weten wat de burgers willen.

Zodra ze ons maar plat kunnen gooien met hybride en elektrische autotjes, kunnen hun lekker in benzineslurpende dingen rijden.

Zelfde eigenlijk met de euro-invoering.
Wat nou, worden wij hier beter van?
Wat zijn we met € dat ding opgeschoten?

Niets naar onze mening vragen.. Het interesseert ze niet eens.

Zelf niet een kleine proeftijd om te kijken of het werkt.
Als wij Perse onze munt (oude vertrouwde gulden) zaten we nu niet zo diep in de put.

Laatst sprak een oude man mij aan.
Hele leuke vent, niets mis mee.
Weten jullie wat die zegt?
Al mijn spaarcentjes zijn ingenomen door de euro.

Hij zegt 25 jaar lang gespaard, 1 domme vernieuwing en ik ben alles kwijt.

Ik had bijna tranen in mijn ogen, toen die het zei. (ook door de manier waarop, want ik ben geen mietje!)

Rot alsjeblieft een eind op met je milieu toestanden!
Milieu is hier namelijk niet van sprake, regering vol stoppen met geld, omdat zij hier zelf niet mee om kunnen gaan.

Sorry voor al het off-topic. Kmoest het er ff uit gooien.
En dan zie je die auto..

Ik heb het gevoel dat ze dit ook proberen in ons landje, of er mee verder gaan.

Gelieve reactie geven na kijken van onderstaand filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=4NAV2aeI3MY&feature=player_embedded
@ robbie:

Ik heb m ook gespot in die pre-facelift S600, hij kwam toen een gastcollege geven bij mij op de uni. Had ook al het vermoeden dat de andere naar de dealer was ;)
@Jayceon: Gaat me voornamelijk om het niet correcte BPM bedrag… Is ongeveer de helft van wat het zou moeten zijn… Dat impliceert dat wij als burger voor deze zelfde auto het dubbele zouden moeten betalen. Das raar….
Ons land is inderdaad ziek.
Sommige mensen grijpen namelijk elke gelegenheid aan om af te geven op andere mensen of groepen mensen. Zeer zeker zal deze auto niet van balkenende privé zijn, maar van een of andere instelling die het wagenpark van de overheid beheert.

Ik vind het dan ook in eerste instantie raar dat er überhaupt BPM is betaald, da’s namelijk een gigantische sigaar uit eigen doos. Ik gook dan ook dat het genoemde bedrag niet berust op enige waarheid maar meer op administratieve gronden.

Verder is het ook niet gek om het model met de V12 te kiezen voor deze auto van 3500 KG. Het is namelijk zo, dat deze auto van 3500 KG, 3500 KG weegt. Dan kom je niet ver met de instapper, en klaarblijkelijk ook niet snel genoeg ver met de hybride, mocht het erop aankomen.

Ja, deze auto weegt 3500 KG. Dat zal niet zijn om Balkenende te beschermen, het enige wat je namelijk op het moment van aanschaf nog hoefde te doen om die te zien vertrekken is twee maanden wachten. Deze auto is er om de toekomstige leider/leidster van Nederland te beschermen, wat hard nodig zal zijn in het huidige politiek-maatschappelijke klimaat waarin groepen mensen door extremisten links en rechts tegen elkaar opgezet.

Dit land is inderdaad ziek. Dat komt vooral door mensen die hersenloos roepen dat dit land ziek is.
Toch blijven dit soort blogs leuk…

Het gaat niet om het gewicht van de auto, het gaat niet om het feit dat het een V12 is, het gaat niet om het feit dat de auto gepantserd is, het is allemaal legitiem. Ik heb er dan ook absoluut geen probleem mee dat onze MP zich in gepantserde auto laat verplaatsen, ik constateer alleen dat het BPM bedrag voor deze auto ongeveer gelijk staat aan een beetje leuk aangeklede 320 cdi, en niet aan een S600L guard! dat klopt niet en toch laat onze MP zich in zo’n auto verplaatsen, wanneer ik dat zou doen ben ik belastingontduiker, wanneer het binnen de overheid gebeurt is het legitiem. Wanneer ik meer verdien dan Balkenende ben ik in Nederland uitschot, ik zal alleen wel moeten, mede door de wanstaltige belastingheffing die in dit land geldt. Die betaal ik gewoon maar ik kan er slecht tegen dat wanneer onze MP (en nee ik snap ook dat hij dat niet zelf doet) een kenteken aanvraagt er dan een ander BPM tarief gehanteerd wordt dan wanneer ik dat aanvraag.
Kom op, ik ga toch niet VVD stemmen omdat zij de maximumsnelheid willen verhogen? Er zijn wel belangrijkere dingen… en dan hebben we het over 130 ipv 120 km/h. Kom op zeg!

Wat was er fout met die 760Li Security trouwens?

En “ons land is ziek”? Wat een mode-uitspraak… Een staatsman moet gewoon goed en veilig vervoerd worden en voor regeringsvoertuigen (hij is niet van Balkenende) gelden andere regels! Het is goed mogelijk dat bijv. alleen de CO2-heffing van toepassing is op deze auto, of dat naar rato voor privéverbruik bpm wordt gerekend.

Om dan ons mooie land ziek te gaan noemen… kom op zeg. Er zijn problemen in Nederland maar dit is er niet één van!
@Flamingo,

Ik stem PVV omdat:

Ik het niet volledig eens ben met Wilders, dat voorop gesteld. Keuze was in het begin ook VVD dit omdat hun het meeste mijn belangen behartigen. MAAR, de VVD is op het moment bezig met zo’n grote opmars dat het me verstandig lijkt om te gaan stemmen op PVV. Nu zal je vraag zijn waarom ik dat zou doen.
Ik zie het liefst als VVD stemmer een liberaalkabinet verschijnen, hierbij wil ik het dus ook zo liberaal mogelijk hebben.
Waarschijnlijk zal de VVD de grootste gaan worden met opvolgend PvdA. Om deze 2 partijen te overbruggen zal waarschijnlijk ook CDA erbij toegevoegd moeten worden. Dit is een kabinet wat we reeds hebben gehad en tot niets heeft geleid. Wanneer ik nu ga stemmen op de PVV hoop ik dat de partij groot genoeg wordt en hierdoor een alternatief op de keuze: CDA-VVD-PVV.

Dat is eigenlijk mijn denkwijze hierbij. Heeft verder niks van doen met moslimhaat of iets in die trend, want ook al wordt Wilders premier, PVV zal altijd moeten gaan regeren met andere partijen en dan krijgt hij dat soort dingen nooit doorgedrukt.
@jack_abarth: je argumenten houden geen stand… De partijen die op dit moment verreweg het meest opereren vanuit een liberaal gedachtengoed zijn D66 en GroenLinks.

PVV neigt de laatste tijd sterk naar socialistisch met haar beleid, VVD is vooral rechts en beiden zijn behoorlijk populistisch bezig. VVD werkt enkel als je echt veel te besteden hebt en lastenverzwaringen je niet heel veel uitmaken, bezuinigen kunnen ze wel maar efficiënter zal het ‘land’ er niet van worden.

En stemmen omdat je het ergens niet mee eens bent vind ik werkelijk het slechtste argument ooit. Dan werkt de democratie op een hele vreemde manier uit. Enkel niet stemmen is een nog slechter idee.
@jack_abarth:

Zo’n liberaal mogelijk kabinet en dan wil je een kabinet met PVV en CDA. Ga jij de definitie van liberaal eens opzoeken…
Alexander Pechtold!!!
@Xmoo: behalve dan dat hij zelf niet zoveel zin heeft in het premierschap ;)
@Xmoo: kan hij wel autorijden… wat een blaaskaak…
@Alwood,

Met D66 heb je inderdaad een punt. Maar die ligt volgens de peilingen al mijlen ver achter op de grotere partijen. Hierbij is de keuze vrij klein dat die partij überhaubt in het kabinet komt te zitten.
Zoals ik het zie, houd je een X aantal grote partijen over, en daaronder zal een kabinet gevormd moeten gaan worden, en daar maak ik mijn selectie uit.

Heel simpel gezegd, stel de PVDD is helemaal mijn ding, dan heeft het op DIT moment geen zin om op te gaan stemmen want die partij komt er nu toch niet.

En wat dus geldt, nogmaals in mij ogen voor Sharp. Ik denk dat er een keuze zal gaan komen tussen: PvdA-CDA-VVD en anders: CDA-VVD-PVV.

Dan past de 2e keuze beter in mijn straatje dan de eerste.
@jack_abarth: ok helder. Moet ik wel zeggen dat ik niet inzie hoe de PVV ooit tot regeren kan komen. Ze blijven heel zwak in het sluiten van compromissen. Volgens mij is er nog een veel betere 3e keus… CDA+VVD+ fusie tussen GL en D66 :)
@jack_abarth:

Het is mij duidelijk wat je wil, maar kom niet met onzin argumenten als “zo’n liberaal mogelijk kabinet”. Want, zoals eerder al gesteld, dat argument houdt geen stand.

Zeg gewoon dat je een zo’n conservatief mogelijk kabinet wil. Dan heb je tenminste een punt en voorkom je dit soort discussies.
@Alwood,

Dat is dus ook een punt waar ik nog niet helemaal aan uit ben. Want er is namelijk een heel grote kans dat de PVV zich weer zo dwars op gaat stellen dat het sowieso niet werkt. Moeilijk, moeilijk, moeilijk.
Een vierkoppig kabinet zie ik ook niet zitten, heb al moeite met 3 eerlijk gezegd. Dan moeten de partijen weer TE veel op elkaar gaan inleveren dat er nog niks tot stand komt.
Bezuinigen? Eerst een 7 guard nu een s- klasse astublieft balkie van de burgers omdat u het zo goed gedaan heeft 700.000 euro. Ik ga wel bezuinigen zodat u om de paar jaar een auto van een paar ton kan kopen! Ik vind het echt asociaal net alsof die 7 serie niet langer meekan? Belachelijk! En de normale burger betaald zich scheel aan wegenbelasting wat ze over de grenZen niet eens kennen!
Leuke auto, maar liever een BMW;)
Laat maar zitten, zo een dure auto en dan een smakeloos beige interieur….:)
Ik weet het al maar kan er in het openbaar nog niets over zeggen.
@rebbels: LOL :D dat zou nog eens een AB-scoop zijn…
@ Flamingo

Rustig aan he jongen!….Wilders is de enige partij die nog nooit heeft deelgenomen in een coalitie. Ik gun hem een kans. Alle andere partijen hebben het allemaal behoorlijk verziekt in dit land, als gevolg van ‘pappen en nathouden.’
RDW gegevens : als een auto 3500 kilo of meer is is het dan geen vrachtwagen?

Massa leeg voertuig 3.735 kg
Laadvermogen N.v.t.
Toegestane maximum massa voertuig 4.300 kg
Massa rijklaar 3.835 kg
Rutte gaat echt niet in deze pauperwagen rijden, hij koopt een gepantserde Maybach.
Laat de volgende MP maar lekker op de fiets stappen/het openbaar vervoer nemen! Ze willen toch zo graag bezuinigen alleen als hen er maar niet onder lijden……geef dan eens het goeie voorbeeld aan het nederlandse volk……
@ Wouter,

Ben jij nou zo dom of ben ik nou zo slim?
De auto is van de overheid. Als de overheid dan ook maar enige belasting erover gaat betalen gaat die belasting naar de overheid. De overheid, betaalt dan, de overheid.

Stel, dat je ooit bij mirakel 5 euro ergens vandaan haalt en die aan van je linkerhand naar je rechterhand laat gaan. Dan heb je nog steeds dezelfde verdomde 5 euro. Sigaar, uit, eigen, doos. Ik kan het niet simpeler uitleggen, dus als je nu nog niet snapt kun je beter ergens anders gaan trollen.
@G. de Groot: mmh, hoorde laatst dat ambtenaren in Duitsland netto uitbetaald worden. Maar wat breng je dan als uurtarief in rekening als bijvoorbeeld een onderzoeker iets doet voor het bedrijfsleven? Want de niet ambtenaar wordt dan weggeconcurreerd. Heel goed daarom dat ook op het punt van persoonsbeveiliging met werkelijke kosten, inclusief alle belastingen, gerekend wordt.
Domme burgelijke opmerkingen dat balkenende deze auto niet mag rijden.DIe man verdient gewoon zon auto.GA is in zijn schoenen staan.Veiligheid voorop!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).