Even voorstellen: Shirley van der Lof

Auteur: , 103 Reacties

De 23 jarige Shirley van der Lof, vrouw, blond en best te haggelen. Die laatste kwalificatie (lees: compliment) is voor rekening van mijn collega Casper. Maar wie is Shirley van der Lof?

Shirley is de kleindochter van de in 1990 overleden Dries van der Lof. Dries was samen met Jan Flinterman de eerste Nederlandse Formule 1-coureur. Hij reed de Grand Prix van Nederland in 1952 voor het team HWM, maar viel uit en scoorde geen punten.

De jonge Shirley heeft de ambitie om de eerste Nederlandse vrouwelijke Formule 1 coureur te worden. De hier op Autoblog welbekende Danica Patrick is voor haar een groot voorbeeld. Shirley binnenkort dus ook in bikini?

Op haar lang niet onderhouden website lezen we dat ze in 2008 overtuigend de laatste race van de Duitse F3 Trophy heeft gewonnen en ze heeft nog een paar succesjes op haar naam staan. Vorig jaar tekende ze een contract bij Zettl Motorsport uit München en (st)rijdt voor de F3 ATS Cup.

De rappe jongedame rijdt dus veel in Duitsland, maar via de tiplijn werden we gewezen op een youtube filmpje (mirror) waarin Shirley een blokje rond rijdt in een M3. Hoewel we mogen aannemen dat Shirley dus wel aardig kan sturen, gaat het driften in de BMW M3 nog niet zo vloeiend. We hebben weleens betere drifts gezien.

Hoe dan ook, we kennen Shirley nu een beetje en ik heb persoonlijk niets tegen een Nederlandse versie van Danica Patrick.


Met dank aan H.F. Dong voor de tip103 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Casper shame on you! :)
Je moet er maar zin in hebben in die smalle straatjes!
Misschien moet ze beginnen met haar rijbewijs?
Zo lekker ff door Veenendaal. Helaas niets gezien..
En nog door rood rijden ook!
Levensgevaarlijke dame, die Shirley, gaat daar even los op een idustrieterrein bij Ekris in Veenendaal, haha, ik had wel leukere weggetjes in de buurt geweten voor haar :p
Maar wat een geluidje hé, wooow!!!
Goede reclame voor haar… En wat zullen er een reacties op komen !
Ik ben helaas niet onder de indruk….
rijdt die nu kei droog door het rode licht?
What The Fuck ing aso
@ Blitz: je bent niet de enige kan ik je melden.
bijna kapotte Tango @1.39. Was geen zonde geweest…
Ik heb ze slechter gehad….
Zal zij ook zo`n lekker geluid maken als je dr op dr staart trapt?
rood lichtje meepikken @0.42
Die heeft duidelijk nog een boel te leren, te beginnen met de verkeersregels…..
Toch liever Sheila Verschuur ;)
Doe dat voortaan es op ’t circuit, ipv op de openbare weg, dom wijffie…..
Oeh! Hallo Shirley! :mrgreen:
Beetje rare actie. Wat wil ze bewijzen?
@Klassiekerrally:

GIRL POWER!?!?!?!?!?
Ik moet er wel bij zeggen dat deze dame de opdracht kreeg van Ekris Veenendaal om de “klanten” te vermaken. Ook haar vriend Yelmer Buurman kreeg betaald om zijn kunstje te laten zien.

En dat rode stoplicht had ze toen zelf niet dooor…

Deze dag was dus gewoon georganiseerd door Ekris.
Ja….. euhmmm…. Alles is al wel gezegd denk ik?

– Door rood rijden
– Dit uberhaupt al op straat doen (moet je met je E36 325i doen ben je meteen sjonnie)
– Niet kunnen driften
– Vragen “Zijn jullie al misselijk” en dan niet als antwoord krijgen “Waarvan?”

Algehele indruk, slecht… Laat ‘r maar in een F3 plaats nemen op een circuit dan.
Word beetje moe van al die vrouwlijke coureurs die zo hard mogelijk naar voren geduwd worden door hun sponsoren zodat die weer in de spotlight staan. Tuurlijk zullen sommige wel goed kunnen rijden maar meeste is puur commercie.

over het filmpje, volgens mij heeft ze niet eens alle systemen uit gezet. Elke keer zie je de BMW een beetje driften tot een bepaalde (niet zo spectaculaire) hoek en dan snel weer in het gareel springen.
Dit was tijdens de netto deal dagen van Ekris
trouwens, ze rijdt niet door rood licht. ze staat voorgesorteerd naar links. daar is het licht rood. maar dan later besluit ze om niet links af te gaan maar rechtdoor, en die was groen. Volgens mij mag je dan al niet eens meer van rijstrook wisselen maarja, doe ik ook wel eens.
nog wel aardige drifts in die kleine straatjes. niet speciaal ofzo, maar wel leuk.
hulde. dat vrouwtje weet hoe je met een bmw moet rijden
Nou de 23 jarige Shirley heeft nog niet zo heel veel verantwoordelijkheidsgevoel :? Ze rijdt door rood (0.43 sec) en rijdt bijna een fietser plat (1.36 sec) dus als je zo wilt spelen met die auto doe dat dan op een circuit! Ow en als je goed wil driften met een M3 moet je wel het traction control uitzetten door ASC knoppie 3sec ingedrukt houden!! ;)

Én de website is slecht onderhouden dus komt deze meid in de F1… helaas, NEE!!!

Maar verder zou ik er best een beschuitje mee kunnen eten :)
ow @ mezelf xD
rechtdoor was ookal weer rood :P
Typisch vrouwen, hoe goed ze ook kunnen sturen. Verkeersregels krijgen ze niet onder de knie…
OMg wat slecht dit, als een idioot aan het stuur snukken en de bocht omhoeken is geen driften, dat is gewoon keihard een M3 mishandelen. Dikke -1 voor deze ‘coureur’
lol @ Frits :lol:
blijven oefenen meisje… En die ambitie voor de F1 .. laat dat maar eventjes achterwege. Als je niet een deftig driftje kan placeren dan kan je best nog eventjes wachten vooraleer je jezelf gaat mengen onder het beste van het beste in de F1.
Ziet eruit als een M3 met Competition Packet! :D Tegen de overige zeurpieten heb ik (helaas?) niets te melden; ik ben namelijk géén moraalridder. ;)
BMW M3 Competition Pack bedoel ik dus. ;)
Wat een moraalridders hier zeg…
Dat is toch wel een heel kansloos filmpje zeg, sneu figuur.
Jep in Vdaal. Maar ze kan wel rijden hoor! vorige deed ze het in een witte m3, ging steeds mooi dwars!
Jammer van sommige moraalridders idd. Ik denk dat de meeste van ons dit niet eens kunnen! Nogmaals, dat rode stoplicht had ze zelf niet eens door omdat ze achter die 7-serie aan wou. Verder reed ze op een overzichtelijke weg en de 2 jongens gaven van te voren aan of de weg vrij was. De fietser en brommobiel reden een paar meter verder dus die had ze sowieso niet kunnen raken.
@Ferraghini:
En dat is een excuus voor door rood rijden?
Ja en als je je aan de regels houdt en asociaal gedrag afkeurt dan ben je natuurlijk een moraalridder en een saai iemand.

Jonge jonge wat een bekrompen adolescente instelling zeg.
Het is allemaal leuk todat je iemand aanrijdt en dan ineens zielig doen en spijt hebben. Spijt kun je heel makkelijk vermijden door gewoon niet van dit soort onverantwoordelijke dingen te doen… als je dan nog iemand aanrijdt kun je het jezelf in ieder geval niet verwijten.

Dom tuig imho.
@TWJ: je kunt beter spijt hebben van iets wat je gedaan hebt,dan spijt hebben van iets wat je niet gedaan hebt ;)
@m5:
Je hebt liever spijt van dat je iemand hebt doodgereden dan dat je spijt hebt dat je normaal gereden hebt in plaats van gedrift hebt?
@Ferraghini: Niet lullen, door rood is door rood, en dat kan je gewoon niet maken.
Wat een hersenloos wijf zeg, ferraghini moet iemand weer het cliche vraagje stellen

Wat als iemand uit jouw familie doodgereden wordt, piep je dan nog zo hard over “moraalridders”.

Verder vind ik het totaal niet boeiend hoe ze rijdt, iedereen zou zoiets kunnen, het gaat erom dat je dit op een circuit moet doen.

@twj: het heeft denk ik niet veel zin, om uit te leggen waarom je zulke dingen niet kunt maken op de openbare weg.
De meesten die achterlijke reacties geven over moraalridders zijn waarschijnlijk kinderen.
Of simpelweg imbecielen die half niet inzien wat voor gevolgen dit soort gedrag op de openbare weg kan hebben.

Kennelijk zullen zulke mensen pas inzien waarom dit niet kan, als iemand uit hun familie in coma in ziekenhuis ligt wegens dit soort wangedrag.
Ik wens het ze niet toe, maar ik zeg het alleen dat ze waarschijnlijk dan pas zullen snappen waarom dit niet kan.
zo zo .. da,s vakwerk hoor ..

boycot per acuut al haar sponsoren ..
mmhmm lekker door rood :)
verder doet ze het best redelijk voor zulke kleine weggetjes maar toch niet waarvan ik zecht zo petje af, ze moet nog ff wat oefenen, mischien met een japaner beginnen zoals een silvia??
Wat een asociale trut zeg. Driften op de openbare weg :\
Haar opa zal wel trots op d’r zijn.
@TWJ: Niks mis mee driften op de openbare weg, als het maar veilig gebeurd. Zou jij aan de regels houden dan als je de kans had om in een M3 te rijden? Zouden jullie allemaal aan de maximumsnelheid houden? Hypocriete mensen hier zeg.
@Ferraghini:
En ik vind wel wat mis met driften op de weg… nergens goed voor.. en hoog risico voor persoonlijke en materiele schade. Ofja.. dat is dus blijkbaar niks in jouw ogen.

Veilig driften bestaat niet op de openbare weg… net zoals veilig racen niet bestaat op de openbare weg.

En ik heb regelmatig de kans om in een M3 te rijden.. want mijn oom heeft er één en die is niet zo zuinig met dat ding. Ofja.. wel zuinig.. maar ik bedoel dat hij hem ook wel eens uitleent. Ik heb de eerste keer dat ik dat ding meekreeg een snelheidsboete gehad voor 87 waar je 80 mocht.. en that’s it.. terwijl ik toch een goede 8x per jaar met dat ding rij (zonder dat mijn oom erbij is).
@ Ferraghini:

Haha lolbroek die zegt dan jammer van de moraalridders. Heb je je eigen lulpraatverhaaltje gezien? :lol:
@TWJ: mijn reactie kwam vlak na die van jou. Het is ook geen excuus om zo door rood te rijden en ik keur het ook niet goed, maar ik probeerde te zeggen dat ze het natuurlijk niet bewust deed. Het was wel slordig, dat wel.
is dat nou de nieuwe bmw M5 op 0:23?
@newbie: nieuwe M5 is er nog niet, is gewoon een dikke 7-serie
Nee 760 li
Needs more E-brake!
Wat een flauwe reacties, doe dit maar na op die relatief smalle wegen. Denk dat de meeste jochies hier nog op een scooter rijden, laat staan in een auto met achterwielaandrijving hebben gereden.

Klasse filmpje!
Pittig Wijfie!
wat een dom wijf

gewoon met het geld van je pa een M3 kopen, en iemand hebben die zegt van “hej, met dat ding kun je ook driften als je gas geeft in de bocht”

belachelijk dom mensch
@ Joske

Ze weet echt wel wat ze doet hoor, jij getuigd ook niet echt van intelligentie. Dit was helemaal geen ‘wijf’ die van d’r pa’s geld ene M3 koopt, en probeert te driften, lees of de bovenstaande reacties, of houd de volgende keer die domme reacties voor je.
Ik vind het niet heel bijzonder wat ze doet… Sterker nog dit is totaal overrated. Ga dan een rondje driften over een rotonde, dan kun je je skills showen.
En ook nog vragen of de weg vrij/leeg is, dan kijk je echt niet verder dan de voorkant van je auto.. Als je topcoureur bent dan kun je zelf wel het verkeer inschatten.
@ audiracer

Hoe verklaar je dat rode stoplicht dan die ze niet eens gezien had volgens de inzittenden? En hoe verklaar je dat ze de fietser en auto pas ziet wanneer ze al driftend uit de bocht komt?
Dat stoplicht kan me niks schelen… maar ik ze wel slechter gehad…
Gaaf. De 1e x in het filmpje dat die M3 weg rijdt, zit ik achter het stuur ipv Shirley :)
Jongens, ik moest gelijk aan dit filmpje denken van afgelopen zomer.. er zijn meer dingen die ze niet begrijpt ;)

http://www.youtube.com/watch?v=87k6DHpj-TY
@MRStephan: wow shit wat een fout. Dat had echt héél fout kunnen gaan!

Wat het filmpje betreft: I’m not impressed. Je zou van iemand met circuit ervaring iets verwachten dat jijzelf niet kunt. Maar komop, iedereen met een beetje gevoel voor het betere rijden kan zo’n M3 laten uitbreken en dan een beetje tegensturen. Misschien kan ze beter dan dit, maar zoek dan een betere weg uit. En trouwens een trieste/goedkope actie van Ekris. Huur dan voor een dag circuitpark Zandvoort of iets dergelijks.
Maar F1 gaat niet lukken voor haar. Dat voelt iedereen wel aan mag ik hopen.
@Ferdinand1: Hehe ja ik weet niet of je toevallig het rondje Rotterdam hebt gezien wat ze toen reden.. maar als je daar de safety car inhaalt zonder het te zien.. GIRL POWAH !!
Matige drifts hoor
Willem Rodenburg
Super vet!
Ik heb dit jaar en vorig jaar ook met haar meegereden in de M3 en M5 Touring.
Geloof me, ze kan machtig goed rijden!
Het driften zag er misschien niet goed uit, beetje te smalle straten en zo, maar ze ziet er goed uit. :)
.
Ze moet eens met Paul of Remmo gaan driften.
.
En voor de liefhebbers van Hyves of misschien van haar, ze heeft een eigen Hyves pagina. die mag je zelf zoeken:P
Het meest spannende van het filmpje is Shirley zelf.. #Gaap..#
Hmmm ik wou net zeggen. Volgens mij kan ik in mijn 328i beter driften als haar… en dat is nog niet eens een Sperrdiff… Ze moet eerst beginnen met die ASC uit te zetten.
Wat is de reden, afgezien van een overdosis testesoron, om deze juffrouw, hier ten toon te stellen? Kunnen we niet beter ons inzetten voor jongens die wel wat extra exposure kunnen gebruiken zoals robert of die chinees/hollandse jongen die wellicht F1 kunnen gaan rijden. The dutch back in F1. Drive happy
Nice, daar wil ik wel een keer een ritje mee (mee) rijden! :P
Yay Veenendaal! :( Nog een gevaar op de weg en je wordt er al zo makkelijk door vrouwen voor je sokken gereden :X.
Mooie dame,mooie wagen…. Blijft een goeie combo ;)
wat een stel trutjes op deze site, zogenaamd voor autoliefhebbers. Oke het driften stelt weinig voor maar erg gevaarlijk is het niet bij dit soort lage snelheden. Met 340pk is dit wel heel eenvoudig, met 130 pk en ongeveer 1000kg moet je meer je best doen. Maar dan kun je ook wel echt een stukkie driften, dit is uitsluitend power-oversteer. Kan daar trouwens best zonder veel gevaar, redelijk overzichtelijk en ruim zat.
@w0o0dy:
Ja want een ECHTE autoliefhebber kan je alleen zijn als je je lomp rijgedrag boven veiligheid verkiest en natuurlijk spreekt het dan voor zich dat als je autoliefde je verantwoordelijkheidsgevoel niet uitschakelt… je dan helemaal een mietje en ZEKER GEEN autoliefhebber bent.

Ik hoop dat je 16 bent.. dan is het fysiologisch te verklaren dat je zo denkt anders is dat gewoon zoals jij bent en dat zou toch een stuk kwalijker zijn.
@TWJ:
Laat maar… ik heb de pokemon avatar al gezien.
@TWJ: een echte autoliefhebber rijdt niet als een natte krant en wil een auto kunnen beheersen en zal dus ook af en toe bezig zijn/haar vaardigheden te verbeteren. Mensen die weinig voertuigbeheersing en rijervaring hebben (zoals jij waarschijnlijk, gezien je leeftijd en een suv als plaatje bij je profiel) vinden zoiets misschien moeilijk en dus ook gevaarlijk… als je wat meer met auto’s hebt gespeeld weet je hoe eenvoudig je bij de snelheden die Shirley rijdt in de video tijdens het driften die auto onder controle hebt…

Of ze een veilig chauffeuse is dat weet ik niet, ik oordeel daar niet over… wel ken ik de situatie ter plaatse goed en het is daar rustig en overzichtelijk genoeg om een beetje te klooien met een auto… wat ze doet is niet zo spectaculair, maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat het op de openbare weg is… meer reserves, minder risico.

Wie weet leer je dat nog wel een keer, tot die tijd, rij voorzichtig, je moet nog veel leren gok ik.
Heb net even het filmpie van MRStephan gezien waar Shirley aan het woord is maarehhh… IK zit klaar met een wijntje hoor ;) Denk alleen dat ze meer kans maakt in de modewereld haha
Wat een aparte links heeft die cameraman toch…..
Wat bedoel je met aparte links?
Wat kan die vrouw rijden zeg.Super.Met haar meegereden in de 760 IL . Wat kan ze driften.Wat een beheersing,daar kunnen heel kerels met hun grote mond heel wat van leren.Alvast een prettig weekend
Wanneer ze haar rijbewijs kwijt raakt wegens wangedrag op de openbare weg, is ze wel uitgeracet. Dan mag de sutosportfederatie haar namelijk levenslang schorsen. Wanneer het echt mis gaat zal bovendien geen sponsor nog wat met haar te doen willen hebben.
De F3 trophy is overigens een b-kampioenschap wat niet zo veel voorstelt.

@audiracer
Ze racet wel dankzij pa’s centen (Twentse kabelfabriek).
Dit is geen driften, maar gewoon overpowered de bocht uit komen. Lekker boeiend.
@Stefje: Groot verschil idd
Erg grappig, de F1, iedereen weet dat je haar onmogelijk met lewis hamilton kan vergelijken (of welke andere coureur dan ook die actief is in de f1)
jongens dit is gewoon een slecht filmpje.deze meid kan echt goed rijden.en prive rijdt ze een mini.
@DG87

Uit mijn reactie blijkt niet dat ik over die feiten heen kijk, van het door rood rijden en de fietser. Het ging mij er om, dat iemand de mensen hier dom noemt, en zelf nog veel dommere opmerkingen maakt. Natuurlijk is het niet goed van het rode licht en de fietser, dat heet verkeersinzicht. Maar, de opmerking werd gemaakt dat het gewoon zomaar een vrouwtje zou zijn, die even met de m3 van papa gingen scheuren, en dat is niet wat hier gebeurde.
lekker idd, maar ik ben niet onder de indruk van haar rijkwaliteiten.
@Guy:

Stoere praat allemaal, dus jij zou haar verslaan in een 1 tegen 1 kart-race?
“ik ben niet onder de indruk van haar rijkwaliteiten”

Als ze een slechte coureur was, dan zou ze heus geen dikke M3 gaan rijden. Laat staan dat ze gesponsord zou worden of dat men haar in een Formule 3 auto zou laten rijden.
was wel lachen geweest als er iemand uit een van van de uitritten van het bedrijventerrein was gekomen.
Voor de haters:

http://www.youtube.com/watch?v=DEQtWXvVZ4A

Zij KAN wel driften!

Doe dit maar eens na!
@Anoniem:

LMAO!!!!!!!!!! Ja driften ja….. In de regen…. dat kan Jan Alleman ook… Laat het driften maar over aan Paul Vlasblom…. Of de japanners… F1 lijkt me heel ver weg voor dit grietje… Just my opinion…
ze heeft een totaal gebrek aan verkeersinzicht.
Wel meer dan 1 rood stoplicht. Beetje jammer: is dat nou echt nodig?

Drifts zien er ook uit alsof de (s)tc nog aan stond, dat helpt natuurlijk ook niet.
kunnen driften maakt je nog geen goede autobestuurder.
@Anoniem – zojuist gedaan maar waar was je nou om het op te nemen?
Zij kan best wel goed rijden. Ik weet niet of ze goed kan driften, maar dat heb in je in de Formule racerij toch niet nodig. Driften kost zelfs tijd. En best triest, veel van die reacties boven mij, als het een man was vonden ze het waarschijnlijk geweldig.
Ik wil ook een M3… Alleen dan mag zij niet rijden;) Er naast zitten is prima!
@anoniem, hahaha je maakt het alleen maar erger.
Wat een super drift op een kleddernat vliegveld met een gangetje waar je m,n oma nog niet eens bang mee krijgt.
@ Anoniem:
Voor de lovers van Shirley: Tsjek dit even, deze dames kunnen ECHT driften, op een DROGE baan…

Linkje to Streetfire-> http://www.streetfire.net/video/jdm-insider-gal-dori-japanese-girls-drifting_463124.htm
Als je wil driften doe het dan niet daar, een ongelukje zit in een klein hoekje! Ik zou het in ieder geval niet doen.. Ik zou het doen op een meer overzichtelijke locatie zonder al te veel objecten, vooral met zo’n dikke M3..
Tjonge jonge, zelfs nu ben ik nog verbijsterd over de kleinzielige trutreacties hier.

Dit land is echt te sneu om te leven! Zitten hier nu echt alleen maar 80+-ers of zijn we nu echt zo’n truttenvolk geworden?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).