Ook als Oranje wint, liever gewoon blijven zitten

Auteur: , 26 Reacties

Deze week gaat het wereld kampioenschap voetbal 2010 van start, in de volksmond afgekort tot WK 2010. De commercie spint natuurlijk weer dik garen bij de oranjegekte. Maar toch lijkt het erop dat men er niet heel veel vertrouwen in heeft dat het Nederlandse team als winnaar uit de bus zal komen, gezien de talloze acties.

Wat dacht je van: “Stap over naar een andere energiemaatschappij en ontvang een jaar lang elektriciteit wanneer Nederland wint” of “Koop nu een nieuwe televisie en ontvang je geld terug indien Nederland wint” en zo zijn er nog tal van voorbeelden, zoals die van Mercedes. Dat soort acties durft men wel aan, want de kans dat Oranje werkelijk de finale haalt en ook nog wint, wordt kennelijk niet zo hoog ingeschat. Is immers nog nooit gebeurd. Maar goed, dat terzijde, het wordt vooral weer een tijd van volksverbroedering, voor zolang het duurt.

Mochten de Nederlandse jongens het verdienstelijk doen en op dit WK hoge ogen gooien, dan rijden we in onze oranje outfit, geschminkt en met pruik op, weer toeterend door stad, hangend uit de auto, wapperend met vlaggetjes en sjaaltjes. Dat dit gevaarlijke situaties kan opleveren, dat kan een kleuter (of zelfs een dronken voetbalfan) bedenken, maar op zulke momenten houden we ons daar niet mee bezig.

De Duitsers weten hoe het is om een WK voetbal te winnen (zij wel) en wijzen ons ten overvloede toch nog even op de gevaren. Om een en ander wat meer tot de verbeelding te laten spreken hebben ze een crashtest uitgevoerd met drie crashtest dummies waarbij er twee als echte voetbalgestoorden uit de auto hangen. De auto rijdt met 40 km/u tegen een muur. Resultaat: de dummy achter het stuur komt met de schrik vrij, terwijl de twee uithangborden ernstige tot mogelijk zeer ernstige verwondingen oplopen. Wie had dat gedacht? Dus de tip van flip: Ook als Oranje wint, liever gewoon blijven zitten. Saai hoor…

Duitsland wint26 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
eeuh , AUTOblog mensen.

met nadruk op AUTO(‘s)
@LorenzoH: Lezen, met de nadruk op LEZEN! Wat is de essentie van dit bericht?
@Dennis: voor mij is dit een voetbal topic ^^
Lezen kan ik , maar volgens mij lees ik toch voor 90% bullshit over voetbal –‘
@LorenzoH, vertel mij eens, wat precies heeft er in dit artikel nou niets temaken met auto’s? Wat is het ook moeilijk…
auw auw auw. ook voor die prachtige a6!
en ik denk dat Ned dit WK een hele goeie kans maakt om heel ver te komen. Hebn je gezien hoe ze voetballen?!
En wat is dit dan, een waarschuwing? Les 1 over waarschuwingen: ze weigeren vaak.

Mensen zijn ook dom genoeg om als een stel debiele stoerdoenertjes de kop uit het dak van de bussen te steken, ondanks de waarschuwingen ervoor. Dit zal ook niet veel effect hebben. Gelukkig zal het niet zover komen, ik zie NL echt geen Wk winnen.
Finale word Nederland – Spanje.. Uitslag? Nederland wereld kampioen natuurlijk! :P
Of gewoon effe normaal doen omdat er 11 overbetaalde venten een bal voorbij 11 andere overbetaalde venten geshot krijgen? Al toeterend door de stad rijden en irritant doen omdat ‘jullie’ gewonnen hebben is zo nutteloos als een regendans uitvoeren…
@Bartholomeo: he he, belg zeker? doet zeer heh!
Ik vind dit eigenlijk wel een goede botsproef… misschien iets te ver doorgevoerd, maar toch. Ik zou het ook een goed idee vinden als ze eens een test zouden doen wat de effecten zijn als de bijrijder met z’n voeten op ’t dashboard zit (is zie dat vaak)tijdens een crash, of over elkaar. Of wat de effecten van zo’n colbert beugel achter op een stoel voor de achter passagier zijn bij een aanrijding…
Gelukkig staat er bij ALS Nederland wint. :p
Nederland heeft zeker een grote kans… De ‘grote vier’ zijn nu aan de top van hun voetbalcarriere (26/29 jaar)… Zij horen bij de beste voetballers ter wereld thuis. Het enige minpunt aan het Nederlands elftal is de verdediging. Voor de rest is dit team net zo goed als Spanje of Brazilië.
Wel mooi dat ze duitsers als testdummy gebruiken hihi.

Ik hoop dat we winnen:D
voetbal is een wijven hobby ..
oranje is een takke-kleur ..
sporten is gay ..

willen jullie nog meer weten over voetbal ??
@lincoln: ben jij een voetbal…
*** voetbal ik ga toch ook niet als een mongol uit het raam hangen als rossi wereldkampioen word?
@ lincoln
Wat is dan niet gay?
Racen is ook een sport.
Als je iets meer weet te vertellen over voetbal horen we het graag. ;)
Of je gaat gewoon lopen? Zo uit het raam hangen is altijd dom…
Eerst die kwartfinale maar eens winnen van Brazilie. Dan kunnen we praten.
waarom hebben voetballers altijd hun tong tussen hun tanden als ze een bal koppen ??

om een goed excuus te hebben om te praten als een zwakzinnige ..
“Als” oranje wint?
Tja ik zie het nog wel voor me dat we winnen, en een hele stoet in het Oranje toeterend naar Duitsland rijdt, om het erin te wrijven.
Mja.. maar in het begin van het filmpje rijdt iedereen een km of 5 tot 10. En de crashtest hebben ze dit opgevoerd naar 40/50 ofzo? (sorry geen geluid aan gehad dus heb het niet kunnen horen)Overigens verbaas ik mij over het feit dat wanneer de auto crasht, de ruitenwissers aan gaan? Heb dit wel vaker gezien. Is dit één of ander veiligheidsmechanisme ofzo?
Nou nu maar hopen dat Duitsland weer wint dan :P haha
volgende stap is … op een carnavalstoet mag je ook niet meer zonder vastgeklikte gordel zitten, laat staan rechtstaan en zwaaien….. oowh wacht, en laat ons ook het effect van confetti meten in het oog van de bestuurder…. LEEEEEEEEEEEvensgevAAAAAAAAAAArlijk….

kom nou: lekker rustig 5 of 10 kmh rijden, dan is de impact gelijk aan deze van een wandeling of een valpartij van je fiets…. of moeten we in de toekomst gaan wandelen/fiesten met abs/esp/airbags³ en adaptive cruise control…

en ON topic: hup hup holland!
Hahaha,

Zetten ze een petje op de kop van die dummt. Gevoel voor details hebben ze wel, die testlui… :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).