Politieauto vs motor: wie gaat dit winnen?

Auteur: , 50 Reacties

Leuk hoor, zo'n mediabattle. Maar voor een harde tweestrijd met de nodige risico's moet je toch echt bij de Amerikaanse dienders zijn. Gelukkig hebben ze altijd een dashcam aan boord.

De sterke arm der wet neemt het in de VS niet zo nauw als het op achtervolgingen aankomt. De duizenden chase-filmpjes die op het internet circuleren brengen dat vaak mooi in beeld. Ook in deze kwestie, waarin iemand op een opgevoerde brommer probeert te ontkomen aan twee copcars. Leren ze het dan nooit?

“Haha, ik ben toch veel sneller en zo.” Dat is waar, maar kijk effe uit voor die slo.. Jammer, te laat. Gelukkig hebben we de CRASHVIDEO nog!50 reacties

Wat een domme lul.. Krijg wel een beetje dukes of hazzard gevoel met die politieauto’s die ofroad rijden! Mooi filmpje van een domme domme vent..
Eigen stomme schuld. Zo’n notoire snelheidsduivel zal dit soort ongein wel laten de volgende keer nadat hij het asfalt een kusje gaf..
Dan komt die politie nog af me getrokken geweer, die ket is juist gecrasht, die ga ni meer veel kunne bewege ze
Amerikanen kunnen wel mooie filmpjes maken:-)
En dan nog met getrokken pistool er op af gaan, die staat niet meer op hoor
Motor rijd wel heel er sloom hoor .. pff
Zo opgevoerd was de moto niet, die cop car daarintegen…

In een rechte lijn is het normaal niet mogelijk om een beetje moto bij te houden.
Ik vind het wel van lef getuigen dat deze agent met zijn politiekist even het veld oprijdt. Tegelijk had dat ook het einde van de achtervolging kunnen betekenen, als zijn wagen zou vast komen te zitten.
Dat hij zijn pistool trekt is in de US nodig, aangezien iedereen daar potentieel een wapen op zak heeft (voor de “veiligheid”), maar dat hij dan ook nog met getrokken pistool blijft staan in plaats van eerste hulp te verlenen, is op zijn zachtst gezegd bedenkelijk.
Het was een ‘brommer’ AB’tjes….dat schrijft Ricardo toch ! Dus nee, hij gaat niet zó hard als een wegracer, maar doet het toch aardig voor een Puchje ! ;-)

Die donutwaggelaars hebben ook een hoofd vol stront hoor…damn…dat jochie rijdt zonder helm en dan jagen ze hem op ! In het belang van de ‘mensheid’ ofzo ? Donder toch op, ik vind dit meer een ‘poging tot doodslag’ die aan die dikbuiken tenlaste geleged moet worden…

@bmw; welk lef bedoel je overigens ? Rijden in een auto van de zaak, waarbij schade altijd volledig vergoed wordt ?…lef ?
@Megakix: In verschillende staten van Amerika is een helm helemaal niet verplicht dus wordt het niet als extra gevaarlijk beschouwd..
Ouch, das een flinke klap al zeg ik het zo.
Normaal achtervolgingsfilmpje, ook nog met een motor.

Autoblog homepage waardig?

Ik kijk wel naar “de politie op je hielen”
Bij zo’n ongeluk wordt meestal je buik opengereten door het stuur, of als je mazzel hebt alleen je scrotum eraf gerukt. Beetje simpel van die agent om dan met getrokken pistool op zo’n gozer af te stappen. Hij had beter meteen medische assistentie kunnen inroepen.
gretver, geen helm, alleen een spijkerbroek en een meter of 15 asfalt. Da’s geen leuke combi.

en agenten die met een getrokken wapen op een verkeersslachtoffer afstappen zijn ook niet helemaal jofel.
Die vent rijdt zo te zien alleen met een flutbroek en tshirt aan en zonder helm, die zal wel wat tijd nodig hebben om te herstellen na zo’n valpartij.
Trouwens @ iedereen:
Wij weten toch niet waarom deze man achtervolgd werd? Misschien had ie minuten daarvoor wel een oud omaatje overvallen ofzo, en was er toch reden om met getrokken pistool op hem af te lopen.
Beschonken Bestuurder
Ik vond al dat die motorrijder slecht kon rijden de hele rit. En dan is bevestigd op het einde. Hahaha
schuiver = gevalletje filet americain
@rikkon: nice! :)
Zoals velen zeggen: De motorrijder rijd slecht.. hij neemt zijn bochten totaal verkeerd. Vooral de laatste zit die al binnenkant bocht voor de bocht begint ..
Die motorrijder rijdt toch weg? Boeiend, laat hem maar lekker lijden. Eigen schuld.
Of moeten ze hem na het ongeval nog een kopje thee aanbieden met een donut?
En die mensen die praten over brommers..

Wtf? Dit is duidelijk een motor.
Hey, het filmpje stopt te vroeg.
Je ziet de agent niet de slachtoffer nog doodschieten om uit zijn lijden te verlossen. En dat in een staat waar euthanasie verboden is, de agent zou het beter moeten weten. ;)
Weer een van de vele van dit soort video’s. Als we Autoblog daar mee moeten gaan vullen?
Jammer, het leeft nog…
HAHA VEEETTTTTTT hij gaat best hard
rijd hij hem dr bijna uit maak je zo`n fout!
hij trekt zen pistool ook nog es wat een fucking mongool
Het is dan misschien wel een motor, maar wel een lichte.
Het lijkt mij een Aprilia RS125 en dat is inderdaad niet de allersnelste wegracer. Qua top dan, met de acceleratie zit het in dit filmpje wel goed:)

http://mybikeshop.files.wordpress.com/2008/01/aprilia_rs_125_02.jpg
sommige mensen leren het ook nooit!
De typische motorrijder zou nou zeggen “het lag aan de agent, die reed er te dicht achter”. Maar dit is weer een typisch geval van te weinig kunde en veel te weinig zelfbeheersing van de motorrijder.
Gewoon knallen op zo’n kerels… op de band is genoeg.
Kan dit filmpje niet kijken op autojunk, OMDAT ER EEN POP UP VAN MULTISCOPE VOOR ZIT DIE IK NIET WEG KRIJG!!! nogal jammer dat het bij ieder item wat je opent weer te voorschijn komt
nee hoor is geen rs125 dit is ‘gewoon’ een cbr600rr van het jaar 2006-7-8 dacht ik.

je kan dat zien aan de uitlaat die in de kont zit maar wat een mongol zeg…
Wat een lozer, wrm ook vluchten van de politie, de kans dat je van de politie kan wegrijden is bijna zogoed als niets zeker in Amerika. Ok ik moet toegeven dat het geweertrekken van de politie een beetje extreem is, maar hij doet het wss voor zijn veiligheid en het boekje.
Honda CBR 600RR inderdaad…Hij trekt goed weg vanaf 0:25:P
Fout 1: Met je motor door een wijland: bijna geen grip:s(het is dat hij zo’n grote afstand had van de politie en in een rechte lijn reed anders hadden ze hem zo)
Fout 2: Sla een zijweg in: bochtige wegen…
Fout 3: Wegrijden van de politie…zowieso DOM!
Fout 4: Met een spijkerbroek en shirt met korte mouwen(eigenlijk had hij over het asvalt moeten schuiven leert hij dat wel af)
Fout 5: Zo snijd je een bocht toch niet aan, dan ga je dat niet redden met zo’n hoge snelheid nee…
Die mafkees heeft nog genoeg te leren: motor en rijbewijs afpakken!
http://www.tradebit.com/usr/gearheadred/pub/9002/6832151_HondaCBR600RR2005.jpg
@8C_Competizione:

Fout 1: wijland
@Tony_Casa: Oei spelfout ja:$ Weiland…
Kan zeggen wat je wilt maar mooi gereden van meneer de flik
Netjes van de politie! Ze gaan flink sneller.

Die motorrijder kan trouwens wel een cursus ideale-lijn-rijden volgen
Het voordeel van de motor is acceleratie.. dus hij had nooit remmen scherpe bocht en weer accelereren. Je ziet de politie auto ook langzaam richting zijn top gaan. De agent met getrokken pistool, gewoon knieschijf schieten dan kan hij zeker niet meer lopen.
Eind goed, al goed.
auch, niet handig! echt amerikaans met jeans en shirtje op de motor.. en hoe hij de bocht aansnijdt.. haha
epic fail van de motormuis
Jullie vergeten dat de motorrijder geen helm draagt. Dat betekend dat hij wel snel kan wegaccelareren maar dat hij uiteindelijk waarschijnlijk niet veel harder als 160-180 kmh rijdt… Dus ik durf te wedden dat deze amateur gezien de accelaratie minstens een 600cc CBR RR heeft. :)
@vincent996: Haha dat valt mij nu pas op ja na nog een keer kijken: hij heeft geen helm op… Levensmoe en nog dommer om dan te denken dat je weg kunt rijden van een politieauto.
Die topsnelheid van(+/-) 250KM/h is wel lastig te halen zo zonder helm denk ik:P
Ziet er ongelooflijk pijnlijk uit…..
Zo’n crash als dit wens je niemand toe. Die is voor de rest van zijn leven (als die nog leeft) verminkt. Erg triest dit, maar ook erg dom van hem!!
btje raar hij ligt daar btje te ( creperen ?)en alsnog houdt die hm onder schot . mislukte homofiele smeris
Die vent moet er mooi hebben uitgezien zonder motorpak na die crash…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).