Gespot: een moeilijke keuze?

Auteur: , 162 Reacties

Stel, je loopt dit hotel uit en de valet parking guy houdt je twee sleutels voor de neus. Eén is van de rode Alfa 8C en de ander biedt toegang tot de Mercedes SLR 722S Roadster. Ja, en nu MOET je kiezen.

De één is een Duitse krachtpatsercabrio en de ander een volbloed Alfa met een oogstrelend voorkomen. Van de SLR 722S Roadster is de oplage beperkt tot 150 stuks. Deze Alfa 8C Competizione heeft nog 499 soortgelijke op de wereld. AMG heeft de compressor-powered cabrio 650 pk’s meegegeven, de Alfa heeft er iets minder. Maar een atmosferische achtcilinder met 450 pk, daar zeggen we heus geen nee tegen, mocht je dat soms denken.

Stijl versus decadentie: De opengeknipte SLR 722 of de bloedrode Alfa 8C Competizione. Een moeilijke keuze? Misschien helpen de foto’s op Autojunk bij het kiezen.162 reacties

De 722S
Ik vind hem mooier en sneller (:
8c, zonder twijfelen
@Stef_4: Je zou eens moeten overwegen om te gaan twijfelen, dan zul je erachter komen dat de Merc zooooveel dikker is dan die Alfa Romeo…
Makkelijke keuze, die brute Mercedes natuurlijk!
edit: check, is inmiddels gefixt
Verder is de keuze makkelijk, ik vind de 8C te lief, niet mooi en ben bovendien een fan van open rijden; het wordt de SLR 722S Roadster;)
@EJS:

check scherp opgemerkt, redactie foutje gok ik :D
maar mijn keuze valt zonder twijfel op de 8C, stijl gaat altijd boven vulgair..
722 zowieso, zonder twijfel!
de sound is zo vettig en tis ne daklozen dusja….
722. waarom?

fout, maar goud!
Keuze is toch niet zo moeilijk voor mij hoor.. Overduidelijk de mercedes.. Ik heb die Alfa nooit mooi gevonden
Als ik ze allebei mee zou krijgen, zou m’n wagenpark af zijn! Als ik moet kiezen, kies ik de 8C.. Wát een beauty is dat, ook nog eens praktischer.
Zonder twijfel de 722S als het de coupé betrof, maar het is een roadster en ik ben geen vrouw/homo/kapper.
Dus dan toch maar de Alfa 8C, coupé’s zijn altijd bruter!
@Alcantara: 8C geen kapperswagen dan? Gay wagen bij uitstek man!
722 natuurlijk
Hmm… moeilijke keuze, 722 lijkt nergens op, maar wel cabrio.. denk dan toch de alfa.
Mag ik de 8C ook vervangen voor de Spider?
Zeker lastig. De SLR heeft dat opgezweepte helicoptergeluid en een uiterst brutaal uiterlijk, terwijl de 8C één brok Italiaanse emotie is.
De 8 c is de mooiste alfa ooit.Ga toch voor de slr.Betrouwbaarheid is ook wel belangrijk.
Dat is toch simpel. De Mercedes :) Die Alfa is … een Alfa :P
alfa!!
integralechubasco
-edit: check, is inmiddels aangepast-
Zonder te twijfelen altijd de Alfa. Meer stijl, meer klasse en gewoon mooier.
Alfa!
Nou moeilijke keuze, ik heb nog liever een Golf GTI dan die 8C ,te lelijk voor woorden.

slr hier dus.
integralechubasco
voor de dagen dat je fout gekleed bent (zoals carnaval), de mercedes…
de rest van de tijd in stijl met de otto ci…
een Alfa kiezen boven een 722? yea sure wie gelooft dat!
Z3 M Coupe owner
@ricardo Nou, wat een moeilijke keuze.. mijne is zo gemaakt, de SLR 722 natuurlijk!

Een keuze tussen SLR 722 en Carrera GT of Alfa 8C en V8 Vantage, dat zou pas moeilijk zijn! ^_^
De Mercedes natuurlijk. Een Alfa is en blijft een Italiaan
Welke keuze, een fake italiaan die niet eens plezierig rijden zou of een Mercedes die dan wel geen echte Mclaren is maar er wel strak uitziet en vrij plezierig rijdt.

De SLR natuurlijk.
Wie een alfa koopt is een Petrolhead maar wie een alfa boven een Mclaren verkiest is een Airhead!
nee niet zo moeilijk geef mij maar de 8c ;)
Sorry hoor, ik snap dat iedereen zn eigen mening/smaak heeft enzo… maar WTF @ iedereen die de SLR kiest? Ik bedoel, ja hij kan hard, maar dit is verder toch echt een zeer vreemd gevormde auto (om de term lelijk te vermijden).

For the record: de 8C aub.
@autoblogger:

Ik vind de 8c anders nog lelijker.. En dat is best een prestatie^^
@autoblogger: Smaak verschilt nou eenmaal, voor mij is de SLR nog steeds 1 van de mooiste auto’s ooit. Van alle hyper/supercars vindt ik die nog steeds samen met de SLS AMG nu erbij de mooiste.
Oefff, dat is echt een moeilijke. Ik houd van de Alfa en de Mercedes, maar als ik dan echt mocht kiezen, zou het de SLR worden. Omdat het een cabrio is (en dat is zalig met het zonnetje op je bol, en de V8 SC voor je brullend.)
Tjah, ik mag ‘m toch niet houden, dan neem ik de SLR om eens helemaal los te gaan… (Als ik ‘m mocht houden werd het natuurlijk de 8C, wat een pareltje <3 )
Lastige keuze, maar omdat de slr foeilelijke velgen heeft de Alfa dan maar ;)
Stoplichtsprintertje
Mercedes zowieso…

8c is ook niet slecht, maar t blijft n italiaan he
De SLR, lekker dik en snel!
integralechubasco
@mb man
De blok in de alfa heeft talloze racesuccessen op zijn naam, om zijn onbetrouwbaarheid hoef je hem niet links te laten liggen. Mercedes daarentegen heeft de laatste 10 jaar een kwalijke naam opgebouwd wat betrouwbaarheid en roest betreft. Daar is weinig van de oude glorie over.
HAHAHA moeilijke keuze? Ik zou die Alfa niet eens zien staan! Meest overgewaardeerde auto van de laatste jaren in mijn ogen
Moeilijke keuze. Ik denk dat ik het af zou laten hangen van het weer.
Zonder twijfel de SLR!
Ik zou de SLR kiezen.. en ‘m dan verkopen.
Dan een Alfa 8C kopen, en nog een paar ton overhebben :D
SLR 722, geen twijfel mogelijk.
Motorisch is mb gewoon top.Buiten wat roest gevalletjes na zit het wel snor.Jammmer dat men er steeds over valt.Mb heeft een jaartje of 4 wat mindere kwaliteit gehad en dan nog geeneens alle modellen.Mb heeft zijn zaakjes allang weer op orde.
zowiezo de alfa. Dit is geen kwestie van technische specificaties of prijs. Dit is pure smaak. Persoonlijk vind ik de alfa de mooiste ;)
SLR 722s en dan verkopen en een 8c en een spider versie ervan kopen.
8c zonder twijfel.
Niet zo gek met zon naam.
De 8c. Heeerlijke v8
SLR… ook zonder twijfel!
@integralechubasco

Bij wie dan? Ik denk dat de wat slechtere modellen van Mercedes het merkimago minder hebben beschadigd dan de jaren zeventig/tachtig produkten bij Alfa.
Ik vind deze keuze niet moeilijk..

Overduidelijk de Alfa 8c!
Mooiste autodesign in jaren, misschien wel de mooiste ooit..
HAHA nee niet echt, de SLR natuurlijk. miss dat een vrouw die MiTo sedan zou kiezen. vink geen mooie wagen.jullie serieus wél??? en hij rijdt dan, schijnt,ook nog voor geen meter.
en wat kost zo’n alfa. miss 50000 tegen 500000 ofzo. ook niet echt eerlijk..
das toch niet zo moeilijk?? de SLR en die dan verkopen, en dan een 8C kopen en een leuke mercedes C AMG ;)
Tuurlijk die SLR 722, die alfa is een barbie auto, dat ding ziet er toch net uit
Alle losers gaan overduidelijk voor de 8C. Emotie zus emotie zo, onzin natuurlijk. Die SLR is gewoon steengoed de beste. SLR voor mij aub!
Zonder twijfel de 8c bella alfa! die mercedes blijft zo mercedes he!heb in de alfa gereden alleen maar emotie!!! troppo bella! in de mooiste auto van de afgelopen jaren!! na de miura de mooiste!
Mercedes natuurlijk, Alfa roest al in de folder
8C, geen twijfel mogelijk. Mooiste auto ooit en dat geluid is echt prachtig.
integralechubasco
@bob
Als je de imago van beide auto’s even links laat liggen en nu alleen naar kwaliteit kijkt (mits je een beetje kennis van zaken hebt, en dat zal je vast hebben) dan concludeer je met mij mee dat de alfa net zoals de mercedes kwalitatief (afwerking, betrouwbaarheid, gebruikte materialen) heel goed is. En dat was mijn punt met betrekking to mb man’ zijn opmerking dat je voor betrouwbaarheid niet per se de mercedes hoeft te kiezen.
8c is overrated, altijd de slr!
ik kan me vaag herinneren dat gast blogger Michiel van den Brink ooit iets geschreven heeft over auto ontwerpen en lijnenspel etc. en ik kan me ook herinneren dat de SLR daar als voorbeeld voor slecht en onrustig ontwerp genoemd werd.
de SLR 722, en dan helemaal de 722S Roadster wordt het geheel nog even een stuk drukker, chaotischer en onoverzichtelijker. De 8C is dan misschien een soort ‘fashion statement’ maar dan wel een erg mooie met op klassieke leest geschoeide lijnen. en een duidelijke positionering als GT. waar de SLR probeert SLR en supersport te zijn, en faalt in beide

en tering mensen “hij schijnt voor geen meter te rijden” wie van jullie heeft ooit in de bestuurders stoel van één van beide mogen plaats nemen? en er dan ook nog even een uitdagen stukje mee mogen rijden?

praat alsjeblieft geen onzin na, de Alfa Romeo 8C is een (in mijn ogen) prachtige GT en moet ook als zodanig gezien en behandeld worden. om over het commentaar “het blijft een italiaan he” maar te zwijgen. kortzichtig, bijna zwakzinnige opmerking zeg, welk automerk heeft het afgelopen jaar géén recals hoeven doen? Alfa Romeo, Fiat, Ferarri, Masserati, fransen, duitsers, jappanners, americanen hebben allemaal auto’s moeten terug halen. de zogenaamde premium merken falen hard. Mercedes Benz stuurt persfoto’s de wereld in met een zichtbare storing/waarschuwingslicht in het dashboard. WTF?

semi populaire prietpraat, beoordeel een auto op wat je wél weet, niet op wat je denkt te weten of wat anderen denken te weten/ moeten zeggen.

en dit geld niet alleen voor auto’s maar voor alles in het leven, beoordeel dingen op eigen ervaring, en niet meepraat onzin van anderen.

// einde les //

(on topic, nog steeds 8C)
@bakkerst:
Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Maserati hebben geen auto’s moeten terug halen zeg je. Misschien komt dit omdat ze in vergelijking met de Fransen, Duitsers, Japanners en Amerikanen ook amper iets verkopen (om over je spelling nog te zwijgen).

//einde les//
@jimmy: bedankt voor de les .. wereldwijze apostel ..
Z3 M Coupe owner
Kan echt niet begrijpen dat er mensen zijn die hierover moet nadenken en dan nog de Alfa kiest. Ik weet dat meningen/smaken (kunnen) verschillen, maar sommige dingen staan toch vast..

Als je goed kijkt naar de 8C, alleen de daklijnen en kont zien er beetje goed, maar de neus (koplampen en grill) is niet om aan te zien in tegenstelling tot die van de SLR… duidelijk ^_^
Pffffff die schitterende 8C natuurlijk! Wat een walgelijke pooier slee die Mercedes, gadverdamme!
100% 8C
plak er eens een Ford GT tussen ..
dan kan ik ook eens kiezen ..
De Duitser, die blijft het doen en haalt de 300 wel.
722=D
Zonder seconde twijfel de 8c. Op een mooie dag zou ik m wel inruilen voor de spider trouwens.
integralechubasco
@jimmy
amper iets verkopen!!?? fiat is een wereldspeler, ferrari is een van de best renderende automerken op deze planeet, van welke planeet kom jij?
//koekebakker//
@integralechubasco:
Een goed renderend merk heeft niets met verkoopaantallen te maken. Je kunt 1000000 auto’s verkopen en er 0 rendement op maken. Oke, Fiat is misschien het enige merk uit het rijtje van bakkerst dat vergeleken kan worden met een van de anderen.

@lincoln:
die // einde les // sloeg op de laatste zin van bakkerst.
@jimmy:

wat heeft het feit dat je weinig af zet nou te maken met het wel of niet terug moeten roepen van auto’s?

ook al verkochten al de voornoemde merken 5 auto’s per jaar, die moeten het ook gewoon doen hoor. En als ze het niet zouden doen zouden ze gewoon terug geroepen moeten worden. Feit dat een terugroepactie niet nodig is geweest indiceert dat er blijkbaar geen problemen zijn die opgelost moeten worden. kleine(re) oplage of niet, kwaliteit moet gewoon goed zijn, en dat is blijkbaar voor mekaar daar..
De Alfa is een prachtige machine en is emotioneel gezien gewoon de winnaar.
De SLR daarintegen is totaal anders ; typische Duitse ‘grundlichkeid ‘maar toch met dat compleet idiote sausje er over…

Feit dat ik zwaar fan ben van supercharger sounds zorgt er voor dat ik onmiddelijk de SLR kies… ;)
De afschrijving op de Mercedes is extreem, in duitsland gaat deze versie voor zo’n 239000,- weg. Hbeben we het over een 2009 exemplaar. De afschrijving op de Alfa is kleiner. En jaaaa dat voor een Alfa. Zou mij niet verbazen dat de Alfa over een paar jaar een hogere restwaarde heeft

Wanneer je naar uiterlijk kijkt, is de 8c uitzonderlijker. Bij de Mercdes weet je dat je bij de komt van de nieuwe SLS
AMG voor deze versie veeeeeeeeeeeeel teveel hebt betaald. En dit waarschijnlijk de hoofdreden is dat de restwaarde zo schrikbarend laag ligt.

Dus mensen vordat je oordeed eerst even goed je huiswerk doen!
@Bo1972

Als je bij dit soort auto’s al over restwaarde begint dan kun je volgens mij beter een Aygo kopen. Afgezien daarvan om dit nu een Alfa te noemen, hij zit wel erg ver van de overige produkten van dit merk.
“AMG heeft de compressor-powered cabrio 650 pk’s meegegeven.” Is toch duidelijk een SLR McLaren? Geen AMG
Dat smaken verschillen wist ik al langer maar dat er zo’n grote meerderheid een SLR zou verkiezen boven een 8C gaat mijn verstand te boven. De verhoudingen van een SLR zitten mijns inziens volstrekt verkeerd: die wagen is waanzinnig breed (en dat bedoel ik niet als compliment) en de motorkap is zo lang en plat dat je ‘r met gemak een Fiat 500 lijkt op te kunnen parkeren. Deze 722S heeft dan ook nog eens van die lelijke tuner-attributen en belachelijk kleine velgjes (waardoor de wagen nog breder lijkt). Geen twijfel mogelijk: voor mij de 8c. Passie & kracht verenigd in één stuk puur design. De SLR is dan misschien wel sneller en sportiever; het interesseert mij geen moer. Alsof een 8C voor jullie niet snel genoeg is. :p

En zoals hierboven al paar keer aangegeven is: kortzichtige reacties als ‘het blijft een italiaan’, ‘een 8c rijdt voor geen meter’ en ‘alle losers kiezen voor 8c’ getuigen van een acuut gebrek aan kennis en intelligentie. Respecteer anderen hun mening toch een beetje. Van mij mogen ze jullie al die 150 SLR 722S’en aan jullie uitdelen. Ik zie mezelf liever rijden in een 8c, 159, Giulietta of zelfs in voorvernoemde Fiat 500!
Mercedes SLR 722S Roadster natuurlijk , wie is zo gek om een 8C te kieze..
voor mij de SLR dus
8c competitione
2e keer zou ik daar ook voor kiezen
Makkelijk
De slr 722s roadster … om te verkopen en van dat geld een SLS AMG + alfa 8c spider kopen
SLR, het geluid hamert de rest opzij.
haha dit is simpelweg onmogelijk. Echt waar. De Alfa is ongeloofwaardig mooi en nog praktische ook, dus je zou m elke dag kunnen gebruiken! En dat vind ik best belangelijk want een auto kopen voor het weekend is complete onzin. De SLR is daarintegen wel een cabrio en dat is natuurlijk puur genieten. Wat een onzin dat een cabrio voor homo’s is of kappers is, ik heb meegereden in een Mustang cabrio, een Boxter s en een 911 turbo cabrio en ik vertel je 1 ding: daar is niets kapper of homoachtig aan. Maar dat blijkt er op autoblog maar niet in te gaan. De 722 is ook veel en veel sneller natuurlijk en bruter om te zien. 8C is ingetogen cruiser, de Merc is een bizar snelle patserbak. Mijn verstand zegt 722 maar mijn gevoel zegt 8c. Help!
Mercedes-Benz SLR 722S
Die alfa is bloedmooi en heeft een geluid om van klaar te komen, maar de decadentie, de power en het buitenaardse gevoel dat de SLR opwekt gaat boven alles.
Sorry Alfa 8C :(
Tja, hier in Qatar is het inmiddels te warm om met je supercar rond te rijden dus gaan ze naar Europa..
Deze zomer zal het wel druk worden met Qataris bij Harrods, aangezien Qatar nu eigenaar is van Harrods ;)

En als ik moest kiezen, ging ik voor de Mercedes!
Fijn te lezen dat de meeste vooringenomen petjes voor de Marro.., sorry, Mercedes gaan. Dat lijkt me idd best passen bij hun kruisloze hangbroeken of het met gouden ketting versierde borsthaar van hun vaders.
@Heidekonijn:
Zie dat soort types inderdaad echt vaak in zo’n slr rijden!
De alfa. Mooi, ademt stijl en… heeft geen ster in de motorkap :D
mercedes-benz
de keuze is snel gemaakt. de mercedes slr 722 natuurlijk
SLR 722S sowieso, veel mooier, veel sneller en veel bruter!

@Heidekonijn die gasten rijden ook in BMW’s of Audi’s dus dat is gewoon een slecht argument!
mss vergis je je met oliesjeiks die wel het geld voor zulke auto’s hebben ;)
Alfa 8c, de rijtest heeft mij toen overduidelijk overgehaald :D
De 8C, puur omdat de SLR een roadster is. Was de SLR ook een coupé dan was ik daarvoor gegaan.
Zoals ze bij TopGear zeggen; je kunt jezelf geen echte autofanaat noemen zonder ooit een Alfa te hebben gereden. De Alfa klinkt zo mooi en ziet er zo goed uit, wat heb je dan aan je veel te snelle dure Mercedes? De Mercedes is een product, de Alfa leeft tenminste. De Mercedes is misschien wel net iets te goed…
Motorsport Media
De Alfa Romeo 8C.

karakter is alles!
Valt me op dat er veel mensen kiezen voor de Benz, had juist verwacht dat ze voor de 8C zouden gaan. Maar ik zou idd ook voor de Merc gaan! Brute cabrio met een geniaal geluid!
Jeetje kan het nog gemakkelijker?

De Alfa Romeo 8c natuurlijk!
Wordt dan toch de SLR, net even een tikkeltje exlusiever en gewoon zo bruut en mooi in zwart met rood dakje 8)
geen moeilijke keuze de benz natuurlijk
Voor mij de SLR, Uber heerlijke V. En natuurlijk een echte Benz… Het blijft een alfa he, die 8C
Voor mij graag de Alfa…. of doe maar de SLR die kan je wel voor wat centen verkopen en als nog een 8c kopen plus nog wat leuks voor het normale leven.

Voor mij valt de SLR in dezelfde categorie als de Veyron, Prius, Corrado en nog enkele van die wangedrochten…
Sowieso de Alfa… Ik vind die Slr zoals ie daar staat eigenlijk echt niet zo mooi.. Die Alfa is toch gewoon een echte beauty en ie heeft natuurlijk ook een mooi uitlaatgeluidje ;)
Pakken jullie die saaie Mercedes maar, dan rijd ik wel met flink wat kabaal weg in m’n 8Ctje, weet ik ook in ieder geval dat de vrouwen naar mij zullen kijken…
Is dit aan grap?
zet de spec’s van de Mercedes SLR eens naast die van de nieuwe Mercedes SLS….die zitten heel dicht bij elkaar, alleen betaal je veel teveel voor de SLR.

Persoonlijk vind ik de SLR en de SLS best aardig, maar zet deze eens naast een Aston Marten en je bent verbaast hoeveel beter het lijnenspel is…..contrast is enom groot.

De Mercedes SLR en SLS hebben best een aantal mooie aspecten, maar in het geheel zijn ze duidelijk minder harmonieus. Ook de SLS vind ik een gemiste kans omdat ze hadden kunnen kiezen voor een model wat veel meer in balans zou kunnen zijn.
@Bo1972: Geloof me, het lijnenspel van de SLS klopt precies en is helemaal in balans als je hem in het echt ziet. Heb het geluk om de SLR en de SLS elke dag te kunnen zien en voor mij is de SLR echt een heel mooie hypercar waar de kracht vanaf straalt en voor mij de 1e auto waar ik echt van droomde en de SLS is gewoon een super GT met waanzinnige specs en een fantastisch design. De 8C vindt ik ook erg goed maar het design vindt ik net iets te vrouwelijk.
oepps Aston Martin, sorry mijn typen is niet mijn sterkste kant!
De 8C natuurlijk ! Bij de SLR heb je steeds het gevoel ‘neusverkoudheid’ op te lopen…lompe franse neus…
Beslist geen moeilijke keuze hoor. Ik zou de 8C boven 99% van alle auto’s verkiezen :)
Qua lijnen (is:aerodynamica technisch ) vindt ik de 8C een van de mooiste auto’s ooit naast de 250GTO en een zeer waardige knipoog naar de AR 33 Stradale(vindt het hem namelijk helemaal niet lijken op de oude AR 8C uit 1936) En dan het geluid…kippenvel! Zonder enkele twijfel de 8C!
722s Roadster
Gewoonweg omdat ie meer pk’s heeft en het een cabrio is. Dat is altijd leuk (de pot op met de verhalen over stijfheid, op de openbare weg met zoveel vermogen merk je het amper)
De 8C is wel veruit de mooiste en stijlvolste, maar aangezien ik pas 24 ben, ga ik voor de vetste! De 8C komt later wel ;)
De slr natuurlijk, maar dan wel even langs de computer-boer om de naam echt eer aan te doen, omdat het kan
Toen ik deze foto zag, had ik van wauw…..de SLS is in het echt natuurlijk een mooie auto. Mensen die de woorden lelijk gebuiken bij deze auto’s neem ik nooit serieus. Dat mist naar mijn mening iedere vorm van objectiviteit. Over smaak valt niet te twisten……

Als ik een Aston Martin zie ben ik echt stil, en bij een Mercedes sls of slr denk ik: mooie auto….maar ik mis die emotie…wat je juist vanuit het niets verrast.
Ik hou van ‘ronde’vormen dat zal het zijn……

mooie vrouwen is voor mij nog verslavender dan mooie auto’s….andere hobby laten we het daar maar op houden
Oei… dat is moeilijk.
Ik heb voor allebei geen kriebel zoals ik die bij bepaalde auto’s wel krijg. *Kuch*Ferrari 330 GTC, Lamborghini LP560-4 Spyder*kuck

Nou .. als het de normale ipv de 722 versie was geweest had ik de SLR genomen. Nu toch maar de 8C dan.
Slr. Geen twijfel mogelijk.
SLR 722 natuurlijk! die C8 is maar een lelijk, klein hok.. en bovendien een Alfa, die zijn naar het schijnt niet zo betrouwbaar
Ik zou ten eerste een andere valet guy vragen…serieus, je dure wagen ergens laten parkeren en dat die gast daarna niet eens weet welke auto je had?

Fok dat.


Doe toch maar de SLR overigens.
HA ha,is dit een serieuze vraag? Top Mercedes tegen die veel te dure Alfa…
Dit i echt appel met peren vergelijken. De SLR valt best te meten met de Lambo 670 en de 8C met een Aston Martin oid.
Geef mij maar de 8c
hmm.. de 8C hands on voor het schitterende design en de stijl. Maar dat is geen cabrio. Mja, toch de SLR dan maar, zonder cabriodak kan ik niet :P

@duke, dus gays hebben meer stijl dan jij blijkbaar. Duidelijk
@binkie: Een kenner spreekt?
tijdloze schoonheid versus schreeuwerige hoerensloep
De 8C, in zo’n SLR vinden mensen je maar een smakeloze patser.
sowieso de slr een veel bruter ding
8C immers je ben pas een echte vent als met een alfa hebt gereden! dat zegt het topgear Trio vaak als het over alfa gaat he ;)
De 8C natuurlijk, deze auto heeft stijl, en wordt nooit vergeten.

De Mercedes is de zoveelste ordinaire sloep.
ik denk de 722, maar het is wel een moeilijke hoowr!
Mooi vs lelijk, 8C natuurlijk :D.
@Bo1972 ik zag gisteren een SLS AMG in bordeaux en dat lijnenspel klopt helemaal is een bloedmooie auto ik vind het persoonlijk mooier dan een aston martin. En in die straat keek echt iedereen er naar was echt grappig :d.
@ mezelf HET is een… en HET was echt…
:D
Met die Alfa Romeo kan je nog wat schoone vrouwen aantrekken.
Die mercedes kan dat niet… daar rijden over het algemeen alleen mannen in met dikke buiken.
@Quivis: lol haha , als je zo een auto kan kopen trek je zowiezo vrouwen aan…
De Alfa 8C, ik heb namelijk geen vrouwen achter de ramen zitten.
doe mij maar de Alfa 8C want van Mercedes moet ik egt kotsten
De sjonnies.Had dat wel verwacht gezien je naam.
@mb man:
Was een geintje MB man, een geintje!
Wat maakt het uit, al zou ik mezelf 1 van de twee kunnen veroorloven, laat ik de poen liever op de bank staan.
Ik heb een veel te ouwe kop om nog in zo’n ding te rijden………..
Zonder twijfel de Alfa, die is zo ontzettend veel mooier en stijlvoller.
De Benz. Vervolgens verkopen, 8C kopen en de rest verstoken aan benzine.
Sorry, maar ik word liever niet in een mercedes gezien. Doe maar de alfa.
De Alfa. Want die is mooi rood en niet saai zwart. Ik denk dat die 10 minuten voor de politie je te pakken heeft in de Alfa gewoon het leukst zijn.
Techniek vs wat samengeraapte zooi in een mooi kleedje (alhoewel ‘mooi’?) De SLR dus…
Voor zon slr ben je nooit te oud.
Een moeilijke keuze? Ja.

De 8C om z’n uitstraling en uiterlijk.
De SLR om z’n prachtige V8-gehamer, de specs en de vormen.

Allebei wereldauto’s.

(Voor mij onbereikbaar)
mclaren natuurlijk
Best zielig om te zien dat mensen hun keuze maken op het feit hoe andere mensen hun zullen zien. Je weet toch zelf wel wat je mooi of niet mooi vindt? Wat maakt het dan uit wat iemand anders ervan vindt. Overigens komen de meeste negatiefe meningen en vooroordelen voort uit jaloezie en een gevoel van onbereikbaarheid.
Svenska Aeroplan AB
You had me at ‘stijl versus decadentie’…
De keuze is niet moeilijk. De SLR (batmobiel) moeten ze precies zo laten staan dan rij ik er met de 8C er zo overheen.
Sorry geen sjonnie auto voor mij. Doe mij de sleutels van de 8C!
Om het V8 geluid aan te horen heb je geen open dak voor nodig.

P.s. wat is die SLR spuugleljk, zeker op een vrijdagborrel getekend.
Als ik 50-cent zou zijn had ik voor de SLR gekozen;o)

Ik kies 3 x voor de 8C!
Zonder twijfel de Alfa! Lelijke patserbak zonder smaak of een prachtig gelijnde coupé met goddelijk uitlaatgeluid? Simpele keus;)
MERCEDES BENZ SLR MCLAREN 722 EDITION
de alfa natuurlijk zo een prachtig machien gewoon perfect
@Miepie

Wat is er aan een Mercedes zo sjonnie aan?
Dat is toch eerder iets voor een BMW of OPEL
Alfa. Kan gewoon niet beter.
De Mercedes is niet mooi, hij ziet er heel agressief uit. niet dat dat slecht is. De 8C is véél mooier en heeft een lekker geluid! Ik heb ze allebei in’t echt gezien en de 8C wint makkelijk qua looks!
Ik vind zelf de 8C een van de mooiste autos ooit gemaakt. Niet omdat ik een Alfist ben, want ik blijf objektief.

Pardon hoor, maar de Mercedes legt bij mij direkt een associatie met Oost Europese criminelen.
Ik ben zeker geen fan van cabrio supercars, maar als ik tussen deze twee moet kiezen, neem ik tog egt de 722S. gewoon brute kracht!
de Alfa Romeo 8C competizione!!
zonder twijfel wil jij/ik in zo’n super gave rode italiaans rijden!
de 8C is toch duizende keren beter dan zo’n laffe duitse grasmaaier?


8C!!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).