Gespot: rode Koenigsegg in Abu Dhabi

Auteur: , 26 Reacties

Deze K'egg was al eens gespot in Cannes, zonder dak! Ditmaal zien we de rode Zweed op locatie in Abu Dhabi.

Tja, we moeten er gewoon over schrijven; elke keer dat we foto’s van een CCX in het wild zien… Het blijft immers een prachtige verschijning. We zagen al eens een zwarte CCX in Marbella en een witte unit in Japan. Benieuwd welke kleur jij zou kiezen? Check de CCX-Configurator op koenigsegg.com.

Meer foto’s van de rode CCX staan op autojunk.nl, met dank aan SjeikLars!

PS: ja, op de achtergrond staat die Lumma CLR X650.26 reacties

Ik vind oranje wel kunnen…
Wat is die CCX toch mooi in het rood! Met die zwarte accentjes…
Die Lumma CLR X650 op de achtergrond vind ik ook vet! Iets erover, maar dat mag :)
Zwart met een oranje interieur alstublieft. Al staat dat rood ook helemaal niet verkeerd.
frozen grey van de BMW stal
lkkkkrrrr
hmmmmm heerlijke car. woonde ik ook maar in zo’n oliestaatje.
Kanariegeel met zwarte velgen en geblindeerde ramen svp. Morgen thuisbezorgd?
Blijven bijzondere auto’s….heb vorig weekend tijdens le mans de nieuwe agera van heel dichtbij kunnen bewonderen….respect
Ik ga eens een gaatje boren in mijn tuin en blijven boren tot ik wat olie vind…
Het lelijke eendje
Deze Koenigsegg heb ik vorig jaar in Cannes gezien.
Ik heb er veel foto’s van gemaakt. Ik heb de eigenaar ook gezien. Prachtige wagen!
@Het lelijke eendje: dit is bij de eigenaar voor zijn huis!
Koenigsegg mag opvallende kleur hebben!

superbak!

Deze is vorig jaar ook in Cannes geweest!
edit: had niet gezien dat bovenstaand al gepost was dat deze in Cannes is gespot..
ik heb liever die lumma… vind die koenisegg helemaal niet zo aantrekkelijk, zo’n lumma vind ik persoonlijk een stuk agresiever dan zo’n koenigsegg en daar kijk ik toch voor in auto ;) maar als ik er een zou moeten hebben toch wel of een gif groene of een zwarte met roze interieur of een knal oranje (niet vanwege voetbal)
@spykerboy: agressief is die idd die lumma. Maar zou je die echt verkiezen boven de koenigsegg?
‘zwarte met roze interieur of een knal oranje (niet vanwege voetbal)’
roze interieur is gay! :D en oranje, jaaaja stiekem volop voor de voetbal. Te hopen dat Robben fris vernuft brengt in hun spel want voorlopig is het gene vette…
@As_long_as_it_is_fast: Dat voetbal doet me nix, ik kijk niet eens naar de wedstrijden is toch saai. oranje vind ik vet omdat het opvalt… en wat is er nou zo gay aan een roze interieur kleurt lekker op dat zwart joh ;) en ja ik kies de lumma op de koenisegg, tenzij ik hem mag verkopen want de koenisegg brengt meer op en dan zou ik mooi een F355 en een corvette C5 kopen :D vind de koenisegg echt niet aantrekkelijk, maja smaken verschillen gelukkig hea :)
@spykerboy: jaja sowieso. Het verwonderde me gewoon. Overigens, geel is ook zalig contrast met zwart! Oranje is inderdaad nice, maar dan moet het ook wel een bak zijn waarmee je wilt opvallen, en geen lada ofzo. :D
of zo ne fucking skoda gelijk in da stom reclamefilmke tegenwoordig altijd!
@As_long_as_it_is_fast: haha hoezo verwondert het je dan? die koenigsegg is gewoon niet agressief genoeg voor mij om naar te kijken… wat ie voor mij overigens wel moet doen… dus dan valt ie af :P die lumma aan de andere kant… :P
Vind dat Orange Amber wel cool alleen ben benieuwd of je dan ook een prent krijgt :D -> http://www.autoblog.nl/archive/2010/06/18/oranje-autos-doelwit-voor-bonnenpolitie
Geel, blauw (lazuli ofoziets) of oranje..
Anders moet ik hem zeker niet hebben! :D
Echt zalige auto… Straalt zo uit: Kiss my ass, slowpoke.
Sow hee!! Wat een onwijs gave bak. Wel een beetje te duur voor mij :) Hoeveel zou die eigenlijk kosten in die oliestaatjes? Die x6 is ook niet mis trouwens.
Helemaal géén lak. Gewoon de natuurlijke kleur van de materialen houden. Rouwer kan niet.
mooiste supercar ooit..
Het maakt niet uit vanuit welke hoek je een Koenigsegg bekijkt, of welk detail je pakt, of in welke kleur je hem ziet (normale kleuren dan graag, alles valt te verpesten:))… Het blijft gewoon echt een schitterende auto! En dan nog bloed en bloedsnel ook… Een super origineel interieur… Cabrio(targa dan) en coupé in één… Ruimte voor boodschappen! Kan rijden op biobrandstof… Echt, beter KAN gewoon niet!
Zo’n Koenigsegg blijft natuurlijk uber… Die wagen is echt heel mooi hoor… En natuurlijk bliksemsnel ;)
Smaakvol uitgevoerd EN rondrijdend in Abu Dhabi…
Zie je nou wel dat ze het wel kunnen… :mrgreen:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).