Vrouw met uitkering rijdt in Maserati

Auteur: , 39 Reacties

In Californië is onlangs een vrouw gearresteerd vanwege bijstandsfraude. De betreffende uitkeringstrekker, miss Tangela Ridgeway (35), ontving meer dan 60.000 dollar aan bijstandsuitkeringen terwijl ze in een Maserati rondreed.

Naast de Maser was mevrouw ook de eigenaar van diverse andere auto’s, waaronder een Nissan SUV. Tevens had ze een eigen bedrijf, een eigen huis en een aantal stukken grond. De vrouw wacht nu op een uitspraak, ze kan max 19 jaar gevangenisstraf krijgen. (bron: latimes.com)39 reacties

Ze heeft in elk geval smaak. Ze had ook in een Panamera, Multipla of Prius rond kunnen rijden en dat zou strafbaar moeten zijn.
Zo dat is nogal wat 19 jaar :P
In ieder geval kan ze gedag zeggen tegen al haar bezittingen..
haha!

Das ook een manier ja!
Mevrouw verdient blijkbaar goed dus betaalt ze veel belasting, mag ze dan niet een klein beetje terugpakken?
19 jaar is wel veel trouwens voor een fraude van 60.000 doll..
Van die 60000 dollar kan je prima een Maserati kopen dus erg onlogisch is het toch niet?
@ Larick,

uh, kerel, je begrijpt toch ook wel dat DAT ook niet de bedoeling kan zijn! € 60.000,- aan uitkeringen! De bedoeling is dat ze een minimaal uitkeringkje krijgen daaro!
Weet iemand van welke tuner de Maserati op de foto is?
Ik zie niet waarom ze uitkeringsfraude heeft gepleegd. Als ze werkloos is kan ze toch een WW uitkering krijgen, wat ze ook voor bezittingen heeft?
@OJSpots: als je even met je muis over de foto hoovert, zie je dat er staat “Maserati GT Simoni”
FAIL!
Sorry hoor, maar is dat echt “nieuws”?

Bepaalde figuren hier in NL met een bepaalde achtergrond rijden ook met de dikste bolides terwijl ze te lui zijn om te werken.

Met dank aan Links..
Groot gelijk. Wat strenger aanpakken mag ook wel in Nederland. Zul je zien dat er toch een hoop mensen toch achter hun oren gaan krabben en toch maar even aangeven dat zij ook illegaal bezig zijn.
@John: Mevrouw verdient heel goed, maar waarschijnlijk betaalt ze zeer weinig belasting. Anders zou het niet zolang geduurd hebben tegen dat ze het doorhadden. $60,000, dat is niet van 1 jaartje doppen hé.
Hmm in NL is dat gewoon, kijk maar eens: http://www.autoblog.nl/archive/2010/06/04/haagse-pvv-wil-patserpolitie
@MercedesForum: Dat is natuurlijk een andere situatie. Hier is het hoe komt iemand aan een dikke auto terwijl hij uitkeringsgerechtigd is, daar is het hoe komt iemand aan een uitkering terwijl zij vermogend is.
@Jochempie: Auto= soort van vermogen……
@Benz: dat klopt niet helemaal wat je zegt. Ten eerste worden die bolides meestal door een aantal familieleden gekocht, dat scheelt al een hoop. Daarnaast zal er vast veel tussen zitten dat niet eerlijk hun geld verdient maar ze zijn niet te lui om te werken!
goede straf!!
in nederland zouden ze wat mij betreft ook veel harder mogen optreden tegen economische misdrijven zoals deze.
ronduit belachelijk dat iemand met een bijstandsuitkering auto’s TV’s en andere luxegoederen kan aanschaffen.

die uitkering is bedoeld om te overleven, niet om van te genieten…

fraude?
keihard aanpakken.
Fraude is niet recht te praten, maar zulke hoge (max)straffen. Wat denk je dat een gevangene onderhouden de belastingbetaler kost?
Ik vind de mensen die een uitkering hebben heel erg slim. Ze hoeven niet rijk te zijn, als ze zichzelf maar een beetje kunnen onderhouden. Laten andere mensen maar extra hard voor ze werken. Vele Nederlanders moeten nu toch tot hun 67ste werken.

En deze vrouw heeft het slim gespeeld. De eis is 19 jaar, maar trek daar nog maar wat vanaf. Al haar kinderen erfen nu toch alles.
Het Nederlandse equivalent is Prius, kunnen de berijders zich zonder steun ook niet veroorloven :-) Is wel legaal trouwens, maar effectief?
@Laurens: Mee eens alle prius rijders ook 19 jaar in de cel! :twisted:
Ja dan is de VS niet het land om dat te doen.
Daar worden net als hier mensen die de overheid beroven zwaarder gestraft van mensen die moorden.
Schopten ze bijstandsfraudeurs hier ook maar zo lang de cel in…….
@zdev

Heb je wel eens een Panamera in het echt rond zien rijden? Damn wat een schip zeg.
@Sneakykiller: Ik stond er vrijdag nog naast bij de dealer. Van voren mooi, maar van opzij lelijk. Technisch vast perfect maar het oog wil ook wat. Net als het oor. Een Maserati dus :)
Dit kan ook alleen maar in Amerika gebeuren he….
hehe ze was toch net niet slim genoeg :P
wel smaak idd, beter dan een kut hybride!
only in Amerika ..

normaal rijden steuntrekkers in BMW,s ..
@ OJSPOTS
Volgens mij is de tuner van deze foto de heer: R.Ansbak
haar achterwerk ziet er niet slecht uit!
Een fenomeen dat men hier in België al lang kent, allochtonen die met hun dikke Mercedes of BMW bij het OCMW geld komen halen…
Ga jij als Belg steun vragen, nopes. Een gehandicapte vriend van me kreeg geen steun toen ie het echt behoefde, het huis van het OCMW bleek rot, en ze hadden geen ander huis voor hem. Ze probeerde hem dan maar af te schepen met allerhande excuses.
Maar heb je een kleurtje in België, dan mag je van op aan dat ze je best doen voor jou.
Dit zal hopelijk veranderen onder de huidige regering…
Hoe kan dat ni eerder opgevallen zijn?? Ik bedoel je hebt een uitkering en dan heb je een eigen bedrijf,huis,grond. Checkt de belasting daar niks ofso?
@Primramessar: Dat kan idd ook een stuk omlaag. Het hoort geen pretje te zijn in de gevangenis maar soms heeft een gevangene het een stuk beter dan bijv. een bejaarde welke niet genoeg aandacht en zorg aangezien die t*ringlijers daar in Den Haag ook nog eens willen bezuinigen op de zorg..
@Benz..:

Bejaarden naar de gevangenis dan maar?
roderick dieterjan
dat gebeurt hier dagelijks
Waarom de uitkering als je een eigen bedrijf en alles hebt? Dan ben je gewoon dom bezig!
@primramessar: Ja, spot er maar mee.. ;)
Haha geniaal dit… :)
Dan vraag ik mij al af hoe ze aan die uitkering kan geraken als ze al die dingen al heeft… (misschien foutje in het systeem…. ;) )

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).