Camiel Eurlings krijgt kritiek vanwege daadkracht

Auteur: , 38 Reacties

Eurlings is bijna klaar met zijn functie binnen de politiek. Totdat hij stopt met zijn baan als verkeersminister van Nederland is Camiel gewoon nog druk bezig met extra wegen aanleggen. Want geef 'm de kans, en hij staat alweer met een veiligheidsvest + bats langs de weg om te roepen dat er meer wegen komen (waarvoor hulde). Alleen is niet iedereen in de Tweede Kamer het daar mee eens. Goh, welke partijen zullen hier nou weer kritiek op hebben?

Zowel Sharon Dijksma (PvdA) als Ineke van Gent (GroenLinks) vinden dat Camiel “over zijn politiek graf heen regeert”. Omdat er een nieuwe regering komt -en Eurlings binnenkort wellicht zijn voeten kan strekken in het directievliegtuig van de KLM- vinden ze het vreemd dat Eurlings nog steeds doorgaat met wegen aanleggen en “weigert asfaltmachines stil te zetten”. Ja, vreemd hè. Een ambtenaar die wél doorwerkt en zich gewoon aan de begroting houdt waarin de plannen voor extra asfalt zijn vastgelegd.

Eurlings is benieuwd op welke manier hij dan te daadkrachtig is, en liet weten in de nieuwe Tweede Kamer wel heel veel verschillende visies over Verkeer en Waterstaat tegen te komen (klopt aardig). Het is nog maar de vraag wat het beleid voor de komende jaren gaat worden. Want hoe de volgende coalitie eruit komt te zien, daar zijn nogal wat meningsverschillen over. (bron: TTM)38 reacties

Goh, zal ook eens niet zijn in Nederland… Iets met kop, maaiveld en uitsteken.

Er kan een hoop geklungeld zijn de afgelopen 8 jaar in de politiek, maar de infrastructuur hebben ze eindelijk de aandacht gegeven die het verdient, waarvoor hulde. :)

Ring Eindhoven is even wennen, maar rijdt heel lekker door! A50 wordt ook eindelijk verbreed, A2 is ook steeds breder. Kost wat wegwerkzaamheden, maar dan heb je ook snelweg!
Ga zo door Camiel aan jouw hebben we tenminste nog is wat :)
schijt aan die andere!! deze man heeft ervoor gezorgd dat mijn 2e coentunnel in aantocht is hoewel dat rekeningrijden van hem het vertrouwen van mij in hem een beetje geschaad heeft, vind ik dat deze man als ze’n taak als minister goed heeft volbracht en dat kunnen er niet veel zeggen.
Go Camiel!

Één van het kleine groepje geloofwaardige bestuurders in Den Haag (laat staan CDA)
zijn dat die wijfen die altijd zeiken dat de “inhoud” zo belangerijk is ??
wie heeft er in godesnaam voor zulke randgroep figuren gekozen ??

Charly Aproot nu aan zet (hopelijk) ..
Zucht, PvdA en GroenLinks, de leugenachtige huichelaars van de Nederlandse politiek. Typisch.
Wat een zeikerds zijn het ook, deze man heeft in ieder geval daadkracht getoond en goede initiatieven getoond!
Hulde voor de beste man! Dat puntje van kilometerheffing vergeten we maar eventjes…
Als hij nou niet bij KLM gaat werken kan hij misschien wel de side-kick van Wouter worden..
Ik begrijp uberhaupt niet dat er nog mensen zijn in dit land die links stemmen.
pvda en groenlinks.. fucking hippies..
Deze kerel heeft een lekker wijf. Alleen daarom is hij al DE minister. :D
Laat die PVDA es oprotten, die Cohen doet alsof hij al premier is. Loopt allerlei eisen al te stellen en híj wil uitmaken wie er gaat regeren.

Zo gaat dat niet PVDA.
Ik snap echt niet waarom er kamervragen werden gesteld over wat Camiel ‘hierna’ wil gaan doen hoor, ga lekker iets nuttigs doen ipv je te bemoeien met privélevens, en als ze ‘het niet eerlijk vinden’ dat Camiel bij de KLM mag gaan werken, moeten ze al helemaal hun smoel houden aangezien dat lobyen echt al jaren aan de gang is. Kijk bijvoorbeeld maar naar de linkse held Wim Kok, die nu fijn in de raad van Shell de problemen in Nigeria zit te verdoezelen, dat ze daar gvd eens een keer aandacht aan besteden, stelletje linkse salonsocialisten. Hulde voor Camiel, alhoewel zijn rekeningrijden onzin natuurlijk jammer was. Maar toch, om onze grote vriendin Verdonk te quoten: regels zijn regels, en dus mag Camiel lekker blijven doen waar hij goed in is!
Camiel ‘regeert over zijn politieke graf heen’ volgens het PvdA. En welke partij heeft ook al weer de stekker uit het kabinet getrokken en daarmee dat politieke graf zelf vorm gegeven?! O ja, diezelfde partij die nu een grote mond heeft en nooit daadkrachtig kan zijn behalve als er tienduizenden kansloze, volledig uitgeprocedeerde asielzoekers alsnog het land in gelaten moeten worden…. En ja PvdA, voor al deze mensen zal je ook een keer je wegennet moeten gaan uitbreiden…..
er was eerst toch zoon groet aan JP, komt die er ook voor mn grote held? geweldige gast in iedergeval
Ik baal er best van, dat Camiel Eurlings straks geen Minister van V&W meer is. Ik ben het eens met Ricardo, dat hij, in vergelijk met z’n voorgangers, eindelijk echt iets doet (lees: deed) aan het verkeersprobleem in Nederland! Hopenlijk komt er een vergelijkbaar daadkrachtig persoon op die post.
De KLM heeft geen directievliegtuig. Sinds dir. Bouw is het een en al calvinisme wat de klok slaat. Maar wel een interessant bedrijf om te werken met veel facetten. Helaas ook een met veel schijven (afdelinkjes, bureacratie en 900 directeuren want de piloten mogen graag meepraten). Teveel daadkracht kan Eurlings bij de KLM opbreken.
Zo en dan mogen nu de mensen van 12 jaar en ouder reageren…
@pomoek: ik begrijp, dat jij je mond nu moet houden?
Met Groenlinks in de regering gaat dit land echt naar de klote, alhoewel de PvdA op zich al waardeloos genoeg is.
Cohen de slechtste burgemeester die Amsterdam de afgelopen 10 jaar gehad en massaal stemmen trekt.

Belachelijk

We hebben meer asfalt nodig klaar period, Groenlinks gaat maar met als zijn leden de hele dag boompjes planten dan doen ze nog wat nuttigs.
Links, kunnen we ons echt niet veroorloven.
Haat ze die linke salonsocialisten
Links lullen rechts vullen
Hebben ons aardgas aan Rusland verkwanseld
Beetje makkelijk stukje, voor dit soort gelul kan ik ook wel in de kroeg om de hoek terecht. Het gaat erom dat er giga bezuinigingen aan zitten te komen. Het is niet onwaarschijnlijk dat dat zelfs ten koste zal gaan van een aantal wegverbredingen. Van wat er aan zit te komen gaat niemand gelukkig worden. Het geld moet linksom of rechtsom ergens vandaan komen. De bedragen zijn zo gigantisch groot dat op alle vlakken ingeleverd moet worden. Als straks het eigen risico in de zorg 1000 euro wordt, is er ook niemand blij. Door nu nog even flink te smijten met geld, zadel je een nieuw kabinet met extra bezuinigingen op, terwijl die misschien wel andere keuzes hadden gemaakt. Let wel, ik spreek geen enkel oordeel uit over welke keuzes de goede zijn, maar het gaat erom dat een DEMISSIONAIR minister dat ook niet mag doen, hoe graag hij of de lezers hier dat ook zouden willen.
@marcel:
en zijn raardere besluiten genomen DEMISSIONAIR ..
veel raarder ..
@marcel: Volgens mij is het jou niet helemaal duidelijk dat deze wegverbredingen gewoon zijn opgenomen in de huidige begroting. Door nu gewoon door te gaan met asfalteren lijkt me heel logisch, en het zorgt er juist voor dat de andere partijen niet komen te zitten met allemaal wegprojecten die nog niet afgemaakt zijn.
Wanneer Balkenende enkele maanden geleden het roer aan Eurlings zou hebben gegeven was het CDA nu als grootste partij uit de verkiezingen gekomen. Hulde aan deze man. De enige echte minister met ballen uit het kabinet Balkenende 4.
p.s. hij heeft zeker een lekker wijf ;) =
Was net gewend aan een onverstaanbare CDA MP…
jaja, allemaal leuk en aardig die Camiel, maar ik ben blij dat-ie die kudt-kilometerheffing er niet heeft door gekregen.
Over Camiel Eurlings

+ punt. Meer asfalt
– punt. Kilometerheffing
Moraal van dit verhaal…;

De volgende minister van V&W moet weer een man zijn!!!
Seksistisch? Noem 1 ding wat de vrouwen voor Camiel gedaan hebben, wat u tevreden stemt…

En het geld voor die werkzaamheden was idd al opzij gezet, dus die “wijven” Dijksma (nog nooit een dag gewerkt) en van Gent trachten eventjes te scoren…
Bah! Heb ik even spijt dat ik op de PvdA heb gestemd…
Is deze minister niet homosexueel?
@Quivis:

Zelfs als dat zo is, dan maakt het niet uit. Zolang er maar meer asfalt komt. Wie of wat daarvoor zorgt is irrelevant.
Best mooi dat Camiel dit doorzet. :)
Deze begroting was volgens mij allang goedgekeurd en stond ook al vast. Dus kan je moeilijk deze nodige werkzaamheden stopzetten, dus gewoon doorgaan.
blijf in ’s lands bestuur Camiel, jij bent de bovenstebeste !!
Ik kan die lul niet uitstaat, ook heb ik de pestpokken aan zijn kilometerheffing ideeën, maar dit verdient wel respect;)
Die Camiel is tenminste een bestuurder die er keihard voor zorgt dat er eens ordinair asfalt bijkomt. En dan komen die linkse partijtjes weer aan met hun gezeik over KLM enzo. Ik hoop echt dat er geen Paars Plus kabinet komt want dan vrees ik het ergste voor Nederland.
Beste. Minister. By far! Hij DOET het gewoon. Kan me ook voorstellen dat KLM deze man in haar top wil. En geef Camiel eens ongelijk. Hij krijgt zijn privé leven terug en hij gaat +/- vijf keer zoveel verdienen als die huppelkutjes van GroenLinks & PVDA.
Bostrollen als Dijksma als van Gent dienen zo snel mogelijk Raponsje in haar toren in het sprookjebos van de Efteling gezelschap te gaan houden. Wat een afgrijselijke demagogen. En maar suggereren dat rechts met haar onderbuik regeert. Dames: met jullie onderbuiken zit het geloof ik ook wel goed… ga eens wat doen in plaats van de linkse preekstoel onwaarheden te verkondigen! Ergste van alles: dit vertegenwoordigt 40 kamerzetels. Beste lezer, indien u zich stoort aan belediging: deze dames zijn een belediging voor het bestuur van het land. Ik ben inderdaad erg kwaad. Camiel: als je kids naar school gaan, z.s.m. terug naar Den Haag. Succes & bedankt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).