GranTurismo zomaar op een oprit naast de kliko

Auteur: , 83 Reacties

Een dikke Maserati GranTurismo op de oprit van een modale rijtjeswoning in Almere, naast een groene met fleurige tulpen bestickerde kliko. De kleur van het houten stuur van de Maser matcht keurig met het houtwerk van de woning, maar de blauwe metallic lak vloekt met de kleur van de licht- en donkerblauwe kozijnen.

Deze bolide op de oprit kost geschat zo’n twee-derde van wat het huis waard is, “dus hij zal daar wel op visite zijn” zou ik heel bevooroordeeld kunnen roepen. Hoe dan ook, feit is dat we liefst allemaal zo’n Italiaanse schone voor de deur hebben staan, of zou het dan toch saai worden?

Instappen doe je in de 405 pk sterke GranTurismo vanaf 154.000 euro. De 440 pk sterke GranTurismo S mag vanaf 186.000 euro mee naar huis. Mocht je ‘m liever zonder dakje rijden, dat kan ook, de 440 pk sterke GranCabrio kun je voor 201.000 euro ophalen.

Meer en grotere foto’s van deze oprit met GranTurismo op autojunk.nl83 reacties

anonymous coward
Niks mis mee, hele dikke bak

Overigens kan ik me best voorstellen dat je niet in een spannend huis woont, maar wel zo’n ding op de oprit zet, ik zou het zelf wel zien zitten

Enne, de GranCabrio mag dan op de GranTurismo lijken, het is onderhuids een compleet nieuw ontwikkeld apparaat
@anonymous coward: niet helemaal, is onderhuids gebasseerd op de quattro porte
Die mensen weten tenminste waar ze beter hun geld in kunnen stoppen. Auto of huis.
Prioriteiten. Iedereen stelt ze anders.
Zegt niks. Ik heb een collega die op een flatje woont van 85m² en is in het bezit van een aston martin DB9 volante. Huizen zijn duur tegenwoordig… ;)
@Jadda:

Tuurlijk….en ik heb een Ferrari Enzo voor m ’n deur staan. Overdrijven kan ook!!
Ken je prioriteiten! :)
Mooie kleur op deze wagen, al ben ik zelf niet zo’n fan van het houten stuur.
er zijn genoeg mensen die leven voor hun auto! vinex tussenwoning van een ton en daarnaast een dikke BMW,ferrari,benz,etc. etc.
@Laue:
Wow een tussenwoning van 1 ton???
Doe mij er maar 15 van dan, dan komt die dikke bak vanzelf…
Ja in dat geval zou ik toch eerder een groter huis willen dan een Maserati. Maar de eigenaar heeft er volgens mij een hele goede reden voor (dit is zijn 2e huis ofso). Maar dat neemt niet weg dat dit de mooiste Granturismo S van Nederland :D
Ja en? Ik zie wel vaker een GranTurismo-S op een oprit staan.
Zie elke dag zon ding op het werk.
Vind het wel meevallen hou mooi die is.
Hij is wel mooi daar niet van maar mooi mooi ook weer niet.
Ik snap het wel, zou liever een normaal rijtjeshuisje nemen met een leuke wagen. Een écht mooi huis kost ook wel heel wat meer dan een écht mooie auto :)
feit is dat ik echt niet zo’n auto voor me deur wil hebben staan. patserig hok met een kwaliteit van likmevessie
Vind het een prachtige auto maar vermelding in welke woonplaats compleet met foto’s van het huis , is wel een erg open uitnodiging van allerlei tuig om de auto te jatten!!! Graag volgende keer iets meer rekening houden met de privacy.
Als je denkt dat dit onzin is, dat we in een beschaaft land wonen……forget it. Een maat van mij die soms de AMG van de dealer meekrijgt waar hij werkt, werd regelmatig geconfronteerd met pogingen zijn sleutels thuis te jatten.
@i-love-suv: Zeker in Almere ;)

Zonder gekheid: life’s a bitch, het is nou eenmaal zo dat er een boel van dat soort tuig rondloopt. Maar een fotootje op internet gaat daar echt niets aan veranderen. Tuig uit een andere plek van het land weten nu dat er ‘ergens’ in Almere een GT staat… Zal ik een geheimpje verklappen? Er staat ook ergens een Ferrari!
En tuig dat uit Almere komt, komt die bak vanzelf wel een keer tegen. Daar gaat zo’n fotootje dus ook niets aan veranderen. :)

Meneer heeft ook een garage, moet je ‘m daar maar neer plempen als je bang bent overvallen te worden. Of nee, dan kun je beter uberhaupt niet zo’n auto kopen.

Ergo: mensen, maak je niet zo druk. Iemand die kwaad wil, doet toch wel kwaad. Moet je dan maar panisch gaan doen je hele leven? Neuh…
@i-love-suv: De straat staat niet open waar het is en ik woon er al 20 jaartjes maar kan hier echt niet uit opmaken waar het is. Wil het wel graag weten wil der ook wel wat foto’s van hebben.

Staat in Almere ook regelmatig een Granturismo bij de C1000 in Almere Buiten of bij de Gamma parkeerplaats.
nee god je hebt gelijk hoor, je golf uit 88 is natuurlijk veel mooier.
Ik begrijp het ook wel.. geef mij maar een leuk appartement (waar ik nu woon ben ik uiterst tevreden) en een leuke auto..
Groot huis wordt ik echt niet vrolijk van.
Is dat niet de wagen van DJ Jose?
we leen mooi kleur op die auto!! :d
in assen woont er eentje in een flatje, maar rijd wel in een corvette :lol: onder het motto “we zijn niet meer ruimte nodig in huis, en mijn vriendin en ik vinden hem bijde gaaf” :lol:
Dit soort huizen wordt ook gebruikt door bedrijven om tijdelijk personeel in onder te brengen. Zegt helemaal niets dus.
ik heb liever een goedkoper huis met dikke auto dan andersom hoor ;) niet iedereen ziet je huis op straat, maar de auto wel dusse makkelijke keuze :) doe mij maar flat met dikke ferrari of maser, dan een huis/villa met een cooper of golf..
@spykerboy: Zielig dat jij een auto wilt waar je in opvalt en niet een auto wilt die een goede kwaliteit heeft enz. ;)
@cliff15: tja kijk ik vind het ook wel mooie auto, maar kwaliteit, tja wat is kwaliteit tegenwoordig… doe mij maar een ferrari, snel, mooi, luid en valt op dus mensen zien me wel :D
Geweldige analyse over de kleurstelling!

@i-love-suv: Bij de related items staat bij autojunk al een foto uit 2009 van zo te zien bij hetzelfde huis. Ik neem aan dat de eigenaar wel maatregelen heeft getroffen om de auto veilig te houden. Bovendien is er nog zoiets als een verzekering.
Waarom zou je een groot huis willen hebben, als je ook een dikke auto kan rijden ? Je hebt meer onderhoud aan zo’n huis en ruimte waar je nooit komt.
@The_12oach die bij de c1000 staat daar alleen maar voor de voetbalgogo’s!
@§tekel: Die is zover ik me kan herrineren van de eigenaar daarvan. Of weet jij meer :P
Zolang je maar genoeg geld overhoudt voor activa dan is het wel te doen, is dat niet het geval dan ben je mijn inziens niet zo slim bezig (vooral niet een Maserati met een torenhoge afschrijving).
Arie op Safarie
Ach dat zegt niets, in Capelle a/d Ijssel staan de duurste/nieuwste Mercedes AMG’s en BMW m’s gewoon voor de deur van sociale huurwoningen …..
@Arie op Safarie: Oh en niet te vergeten in Utrect Kanaleneiland waar ik laatst iets van 10 appartementjes achter mekaar volgeladen met allemaal SUV’s en zeer dikke Mercedesen zag staan.
Prachtig kleurtje! Ik zou overigens wel een ander huis kopen maar de auto is helemaal goed.
Wat heb je aan een groot huis, teveel kamers die niet je niet gebruikt en toch moet schoonmaken :p

Het plezier dat je uit deze GT haalt is van onschatbare waarde!
Zou die van Ali B zijn?
Vast de jackpot gewonnen ofzo en nog geen nieuw huis gevonden.
Het lelijke eendje
Mooie kleur voor die Masser!
Ik doe dat ook klein gaan wonen en in een dure bolide rondrijden, pas als ik multimiljoniar ben, dna kan ik mij een groot huis veroorloven.
Om een Lambo of een ferrari te bezitten moet ge als gewone werkmens offers brengen, geen kinderen, klein huis, ed.
Zo kunt ge uw droom waarmaken. :)
Zoooheee! Wat een klein nummerbordje.
a6-4.2FSI-avant
Ag ik zelf woon in een 2 onder een kap huis maar bij mij staat er ook een a6 4.2 fsi avant
Uit 2009 voor de deur
Is er een probleem met het inloggen? ik geraak niet ingelogd…
Hier in de omgeving — Huizen, ’t Gooi — komt natuurlijk nogal eens wat sjieks langs, maar een tijdje terug stuitte ik in mijn directe, heel braaf-burgerlijke buurtje — met woningen tussen 250.000 en 600.000, maar ook een socialehuurcomplex(je) — ineens op een zwarte Ferrari Testarossa. “Dat moet ’n huurauto zijn”, dacht ik eerst, maar de bolide staat toch regelmatig op de betreffende oprit.
het is simpel, met zijn tweetjes heb je geen groot huis nodig!
dan kan je er gewoon een 2 persoons sportwagen bijnemen!
Kan een auto zijn van een autojournalist. O.a. Jacobs woont in Almere.
Hoewel importeurs vaak wel eisen dat de uitgeleende auto’s veilig worden gestald.
Of het is niet de auto van de bewoner, maar van de vriend van de vrouw! Je zult je huis maar zo zien op autoblog en er achter komen dat je vrouw vreemdgaat met een succesvolle man die in een Granturismo rijdt… Life is cruel :evil:
Wat een SUPER gave bak!! Mag ook wel op[ mijn oprit staan!
er is niemand op het idee gekomen dat de maser op visite is???
@jorden: Er zijn op AJ ook al foto’s van ergens in 2009 met deze auto. Denk zelf dat ie gewoon van de bewoner is. Want iedereen stelt zn prioriteiten anders en dit zijn volgens mij niet de kleinste huizen weet alleen niet precies waar het is.
@jorden: Tweede alinea, eerste zin: “dus hij zal daar wel op visite zijn”.
zag laatst ook een CL600 staan voor een rijtjeswoning, toen stond ik ook ff raar te kijke!
@ Erwinowicz
Look on the plus side, veel allimentatie ga je niet moeten betalen!
@ jorden: ook mijn eerste gedachte! Misschien gewoon een rijke oom ofzo;)
onze buurman, rijtjes woningen 375-425k euro rijd ook in een bentley flying spur en lexus sc430..

totaal 520.000 euro en een woning van 425.000 euro. leuk toch?
jee-oekeloeres
Almere, het nieuwe Laren …
Hij wipt even langs…
Hier staat een dikke Jaguar voor een normale huurhuis, zegt niks inderdaad.
In Naarden staat meer van dit leuks:) zoals een Bentley Continental GT die ik laatst zag, en zoals ik eerder vermelde de nieuwste Saab 9-5 die mij voorbij kwam met 140.
Ja ik weet het de 9-5 is geen peperdure auto, maar wel enige in handen van Victor Muller.
Iedere loonslaaf bouwt – gemiddeld – een pensioen op met een gekapitaliseerde waarde van cica 2ton om daarvan (nog jaren) te “genieten” na je 65ste, zonder na te denken hoe je er dan uit ziet en of je er dan nog wel zin in hebt, met alle rimpels en bejaardenlucht. Deze GT-eigenaar geniet nu – zonder rimpels – en weet dat je (als man) niets, maar dan ook niets hebt aan je pensioen op je 65ste. Carpe diem!
zo bijzonder vind ik het ook weer niet hoor. Bij ons in de buurt woont er ook een gast die in een huisje woont van kleine 4 ton maar wel een porsche cayenne gts heeft, een porsche 997 4s cabrio (mk2) en ook een maserati gran turismo. Oh overigens rijdt zijn vrouw in een mercedes b klasse, verschil moet er zijn:P
Ken ook mensen die voor auto’s poetsen bij hun thuis. Had laatst een ferrari scaglietti en doet vaker dit soort auto’s.
http://vwpassat.nl/viewtopic.php?f=115&t=34596
Tja, of een auto verkoper… ;-) Ik had ook wel eens auto’s van + € 200.000 mee naar huis terwijl ik als twintiger in een appartement woon.
bedoel ermee te zeggen dat het ook wel een poets goeroe kan zijn…
haha je zou als man zijnde hier op AB je huis zien met deze dikke auto van een anderen vent op je oprit terwijl je vrouw elke dag thuis is en jij aan het werk!
Ik meen te herinneren dat er iemand was die in een rijtjeshuis woonde, en een Aston Martin Vanquish op de pad had staan.
autoblog gebruikt zovaak de spots als nieuwe blogs, jullie moeten nieuwe dingen melden niet spots van anderen gebruiken;)
dennis ftw
Ey die maserati heeft heeél lang te koop gestaan bij kroymans, te minste volgens mij is dat deze?
Ik heb laatst een panamera voor een tegel discount zien staan, maar waarschijnlijk was er gewoon geen plaats meer aan de Rolls Royce winkel een beetje verder.
In Nieuwegein is er een sportschool eigenaar in een ontzettend uitgewoonde tussenwoning. Maar wel een Porsche, M3 en X5/Cayenne (my memory is fading) voor de deur.
Ik snap niet waarom iedereen dit zo’n goddelijk mooie auto vind. Oke hij is mooi maar zo mooi toch ook weer niet?
@phantom:
size matters ..
zoals een Amerikaanse jaren 70 coupe ..
Mooi kleur nog op deze Maser ;)
@ Lincoln: Ik vind bijvoorbeeld musclecars als,

-1969 Chevy camaro ss
-1970 dodge challenger hemi
-1969 dodge charger hemi
-1965 ford mustang fastback,

veel mooier, smaken verschillen.
@phantom:
Maserati is meer formaatje Buick/Oldsmobile/Cadillac jaren 70 ..
althans .. hij kwam bij mij grof over .. “mooi” is een ander verhaal ..
Toevallig, mijn achterburen hebben voor 6 ton op de oprit staan (vrijstaand geschakeld): Audi RS6 MTM + Essing dieseltuning (de bekende 950 PKer), Porsche Cayenne Turbo S en een Porsche 911 997 Turbo Cabriolet. Overigens staan de twee Masers van mijn maat ook gewoon naast de kliko, al is dat huis letterlijk 20 x zo groot als dit huis :p .
@Reinbergen: Audi RS6 MTM + Essing dieseltuning (de bekende 950 PKer), Porsche Cayenne Turbo S en een Porsche 911 997 Turbo Cabriolet
Die staan toch op de diamantring…job? jij woont toch bij de topaasring op de hoek?!?
of vergis ik me nou?
Huis van mijn achterburen zal overigens de 8 ton aantikken denk ik zo.
Wat is dit gaaf zeg! Vind dit zo’n mooie auto, vooral die voorkant! Prachtige kleur blauw ook, zou hem zo best zelf kunnen kopen;) En waarom niet? Ik heb zelf ook liever een huis dat 2 ton goedkoper is, en dan een gave auto voor mn deur! Respect voor de man dat hij dit dan ook doet;)
Wat is hier mis mee? Oke, wel opvallend natuurlijk dat hij voor een rijtjeshuis staat maar sommigen willen gewoon niet anders.
Kennis van mij hebben laatst één van hun bv’tjes verkocht voor een paar miljoen. De vennoot heeft voor paar mln een huis gekocht en de ander heeft een mooie auto gekocht en de rest op de rekening gezet. Goede keus zou ik zeggen, zo’n groot huis is zo onpersoonlijk!

Maarja, ik heb dat allemaal niet he. Makkelijk oordelen zo haha
@aston power: nee die is van Huldenberg ze, staat meestal voor een redelijk chique huis, wasda zo ne donkere?
@dl658: ja, een zwarte S met nummerplaat NTK-245
In België in de alochtonen wijken (ik ben geen rascist laat ik dat er even bij vertellen) staan er ook vrij dure wagens. Gaande van CL65 amg tot S-klasse brabus, bmw 750Li, maserati quattroporte en alles onder de audi A8 word niet mee gereden.

Maar niemand daar die een inkomen of bezit heeft waarmee wij het bezit van zo’n auto’s zouden rechtvaardigen.

Maar zij showen nu blijkbaar heel graag wat ze hebben en dat je daarvoor moet lenen en samenleggen vinden ze blijkbaar normaal.


Doe mij dan toch waar gewoon een wagen die minderkost dan ik per jaar verdien en die veel minder kost dan ik per 3 a 4 jaar aan de kant zet.
Mijn buren hebben een Ford Mondeo… wel een zwarte!
Heb ik ook wel eens dat ik een auto meeheb die duurder of bijna zo duur zijn als me huis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).