Porsche Cayenne onder het mes bij Cargraphic

Auteur: , 15 Reacties

Waren ze laatst nog verantwoordelijk voor het vernaggelen van deze Panamera, proberen ze nu weer hetzelfde te doen bij de nieuwe Cayenne. Leren ze het daar bij Cargraphic dan nooit?

Voor elke variant van de nieuwe Cayenne heeft deze tuner wel een pakketje aan tuning-spul klaarliggen. Ja, zelfs voor de hybrideversie van de Porsche SUV. Omdat ze vinden dat ook hybrideklanten recht hebben op een stukje verminking verfraaiing van hun automobiel, komt Cargraphic met een speciaal gemaakt uitlaatsysteempje voor de Cayenne Hybrid. Samen met wat gefröbel aan de ECU moet dit een aantal extra peekaatjes opleveren. Hoeveel zeg je? Dat weten ze dus nog nie.

Natuurlijk kan elke Cayenne bij deze veredelaar het op maat gesneden bumper-pakket met bijpassende, 22 inch velgen meekrijgen. Daarbij kan je kiezen uit drie verschillende soorten wielen. Om de overgebleven ruimte in de wielkasten te doen verdwijnen is er een ander setje veren gemonteerd waardoor de obesitas-Porsche gelijk een stukje dichter bij de weg staat. Wat je kwijt bent voor al deze opsmuk is nog niet bekend, maar dat wil je toch ook helemaal niet weten.15 reacties

Hup Holland Hup
achterkant zou ik effe naar bertone sturen, kijken of daar iets moois van kunnen maken
Dus waarom deze blog posten???
Tuners kunnen het wel gaan proberen. Maar van deze cayenne valt gewoon niks normaals van te maken. De vorige moest je gewoon in zijn waarde laten en dan zag hij er nog goed uit. Maar deze update op de cayenne is gewoon het slechtste dat Porsche ooit heeft gedaan. Zelfs de panamera is beter, en die is ook niet mooi.
Nou ik weet niet, ik vind deze nog vrij subtiel, evenals de Panamera. ’t Is toch ook belachelijk, dat hoe subtieler de tuning, hoe beter, dan kan je beter niet tunen.
hmmmm vind hem wel redelijk geslaagd
Die auto is van zichzelf zo lelijk dat het spul van die tuner niet eens opvalt. En nee ik ben niet jaloers dat ik zelf zo’n auto niet kan kopen!
Prachtige auto in fabrieksuitvoering. Porsche heeft weer eens (zoals altijd) mooi werk geleverd. :D Laat die mensen die deze auto niet mooi vinden maar lullen, voor hun is wansmaak ook een smaak. ;)
maar t is zowiezo geen mooie auto dus verneuken mag van mij best
Hoe komt het toch dat al die tuners afkomen op de cayenne als vliegen op stront
Ik mis Gemballa !
die achterkant is zo belachelijk lelijk..
ps. hoe kan de top van porsche dan denken: “ja! dit wordt m helemaal!”
zal ik het dan maar weer zeggen? de achterkant van de oude Cayenne erop met wat ledjes op de nieuwe Cayenne. let jij maar is op hoeveel voetballers dan ineens Cayenne gaan rijden.
Zien ze nu echt niet dat die velgen lelijk zijn onder die Porsche?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).