Voor de 599 GTO wannabe: California met gekleurd dak

Auteur: , 24 Reacties

Ja mensen, als je een échte Ferrari wil maar je moet het stellen met het instappertje dan is er nu iets wat je misschien wel kan bekoren. Ferrari introduceert namelijk het Goodwood Festival of Speed de California met bi-colore dak.

Dat houdt kortweg in dat de California te zien is met een andere kleur op het dak. De California is namelijk uitgevoerd met de metallic lak Argento Nurburgring, in combinatie met een donker (Nero) dak á la de 599 GTO hoewel Ferrari het houdt op een eerbetoon aan de berlinettas uit 50’s en 60’s. Tevens is de auto van een gepersonaliseerd interieur voorzien met veel accessoires uit de Carrozeria Scaglietti Personalisation Programme.

Naast deze gepimpte California introduceert Ferrari de 458 Italia en de 599 GTO officieel in Engeland. Daarnaast worden er ook nog F1 demo’s gegeven door Marc Gené.24 reacties

Dat ziet er wel heel strak uit!
Mooi!
mooi hoor ziet er erg netjes uit vond dit model eigenlijk 3x niks maar zag er laatst eentje rijden en vind hem eigenlijk best wel heel erg mooi
In combinatie met die donkere velgen staat het best goed.
hebben hebben hebben
Met zo’n donker gekleurd dak heeft hij opeens wat weg van een cabrio! Oh wacht… :?
@Citrofiel: Laat het ze maar niet horen ;)
Dit is een optie die al vanaf het begin van de California al aanwezig was. Je kon kiezen om alleen de A stijlen in het zwart te hebben of het gehele dak. :? Dit is momenteel ook leverbaar op de 458… Dus vertel mij maar eens hoe het in elkaar zit. ;)
@Bosnia_love: Dit is idd altijd al een optie geweest. Niks speciaals.
Zo staat ie er zeer mooi bij, wil dit wel eens zien icm ferrarirood.. photoshop anyone?
Er rijdt een rode Cali in Nederland met een wit dak, ook erg gaaf.
Bosnia_love heeft gelijk. Dit is niks nieuws voor de California. De demo auto van Kroymans is ook bi-colore, en die staat er toch al een tijdje.
Standaard optie.
”Ferrari introduceert namelijk (op/tijdens?) het Goodwood Festival of Speed de California met bi-colore dak.”
Introduceert?? Hier in Monaco zie ik de afgelopen dagen regelmatig een gele California met zwart dak voor het Hermitage hotel staan.
Svenska Aeroplan AB
@ Citrofiel: je bent me net voor!

Het is geen 599 GTO wannabe, het is een Cabrio wannabe!
;)
bij kroymans staaat al sinds de california uit is een rode met silver dak, dus niets nieuws!
Mooie kleurcombo, maar ik versta niet waarom deze wordt vergeleken met die 599 gto… Zijn totaal andere wagens… Enkele gelijkenis is dat zwarte dak…
Leuk, maar toch liever één kleur.
Je kunt met de ferrari car configurator voor bicolore kiezen voor de meeste modellen.
Erg mooi, Lancia heeft die optie op de Delta wat de auto extra aantrekkelijk maakt.
hebben ze dat niet afgekeken van de renault meganecc?
Ik zat vorige week ofzo ook te spelen met die configurator, en ontdekte dat de Italia ook met matzwart dak leverbaar was. Ziet er erg fraai uit, ik had bij dat ontwerp altijd al het idee dat de bovenkant zwart moest zijn. Alleen het stukje tussen achteruit en derde-remlicht (waar het Ferrair-logo zit) had wat mij betreft ook zwart moeten zijn.
Ik vind het nog altijd geen mooie auto, maar schilder het dak zwart en hij ziet er ineens 10x beter uit!
Vanaf volgende week vrijdag rijdt er ook een zwarte california met zilver dak in Nederland. Mijn pa heeft er 1tje besteld, en dan issie er eindelijk!
Schijnbaar zijn er bankiers in de city die hun M3 willen inruilen voor een California maar vreemd genoeg gehecht zijn geraakt aan het rare zwarte dak.

Mijn mening: sinds de Diahatsjoe Gran Move is bicolor absoluut not done!
bufallowiesmann
dat gekleurd dak was al verkrijgbaar voor de 599 gto officieel aan de pers werd voorgesteld dus eigenlijk is het zwarte dak van de 599 overgenomen van de california

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).