Wallpaper: Aston-Martin AMV8 Vantage in Magma Red

Auteur: , 19 Reacties

Niet alleen de WoDaSpoDa's pik ik deze zomer weer op, óók de wallpaper wednesday vond ik altijd leuk om te doen. Het is natuurlijk belangrijk om naar iets moois te kijken als je niet druk bezig bent met het lezen van Autoblog, schrijven voor Autoblog, uploaden op Autojunk, of gewoon andere bezigheden achter de computer. Omdat ik een soort fetisj heb voor net-niet-knalrood op auto's lijkt deze wallpaper me perfect om de spits mee af te blazen!

Het is geen gebruikelijke kleur op een AMV8: Magma Red. Of iets anders dat fantasievoller is dan grijs of zwart. Jazeker, je zult mij er altijd over blijven horen. Koop je voor anderhalve ton – of wat ze inmiddels dan ook kosten – een auto, dan lijkt het mij in zonde om met de grote kudde mee te lopen wat betreft “kleuren”. Anyway, ik ben erg blij met deze kleurkeuze.19 reacties

Nice! Hij zit in de ‘loop’ (W7) :)
Blij dat je terug bent appeltje, maar het is inmiddels echt wel donderdag (“wallpaper wednesday”) :)

Best wel een geslaagde kleur voor de V8, ook lichtblauw staat hem goed vind ik.
Die lichtblauwe heeft Appeltje ook al eens als wallpaper aangeboden, volgens mij. Bij mij zit ie in ieder geval in de achtergronden folder. Oh wacht, dat betreft een babyblauwe AMV12.
@jim: goeie keuze. Mijn volgende AM wordt ook rood, maar dan Fire Red. Vind ik persoonlijk nog net iets lekkerder dan Magma Red.
Ik neem aan dat je de spits afbijt ipv afblaast?
Damn. Eigenlijk had ik juist een antraciete of witte kleur wel gaaf gevonden. Maar maakt niet uit, deze gaat mooi op de achtergrond. Ben benieuwd wat er de komende weken dan allemaal gaat volgen. Ik zeg, laat maar komen die wallpapers!!
mm.. ik heb hem geopend op 1680 bij 1050.. maar die auto is super ranzig! Vieze velgen, kerkhof aan vliegjes op de voorbumper. Erg jammer, deze gaat dus NIET op de achtergrond en we wachten de volgende wallpapers af! ;)
Hoi Appeltje,

Heb je ook 1024 * 600? Die draai ik namelijk op mijn netbook.

Groeten Dimitri
Mooie wallpapers zijn altijd welkom.

Appeltje, volgens mij luid het gezegde ‘het spits afbijten’ maar goed wat geeft het…
Oh ja

Kan er voor de 30″ monitor gebruikers onder ons ook nog een versie komen?

2560*1600 is daar de meest voorkomende resolutie.
Yesss eindelijk de lang verwachte wallpaperts!
(Zie mijn verzoek vaneen paar weken terug…)
Kan er een 2048×1152 komen plz?
Konden ze bij het poetsen van de AMv8 ook niet meteen eventjes de vliegresten van de kentekenplaat afhalen? Had wel zo netjes geweest.
@Klojum: .. en de velgen niet te vergeten.. ik zou me doodschamen als mijn auto zo vies was..
OMG dit is ook al niet veel bijzonders hoor!!
Vorige week een witte Dbs gespot in Weert..
Dat vind ik toch bijzonderder.. majah jullie zo te lezen niet
Schitterende kleur voor een Vantage. En de V8 Vantage ziet er vele malen beter uit zonder die eskimo sneeuwschoenen op de motorkap. ;)
De AM V8 Vantage blijft een bloedmooie auto en die mag van mij best in een saaie grijze businesskleur voor de deur staan. De vorm maakt alles goed. Vanmorgen op de A2 vlak voor Amsterdam nog ingehaald door een V12-versie, met die sneeuwschoenen in de motorkap. Maar evengoed prachtig, die bestel je gewoon in zwart dan zie je die roosters ook niet meer…
Is eigenlijk totaal geen misse kleur op deze Aston…
Is eens iets origineels :)
Ik zou zo’n dure auto ook zeker niet in een normale kleur bestellen! Maar deze kleur rood vind ik niet echt heel gaaf… Iets te donker, te “kleurloos”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).