Tesla frist Roadster op en noemt hem 2.5

Auteur: , 8 Reacties

Een laatste update van de Tesla Roadster voordat we een nieuw model voorgeschoteld krijgen? In ieder geval een prima update om nog wat laatste kopers aan te trekken.

De 2.5 staat natuurlijk niet voor een nieuw 2.5-blok in de Tesla. Hij blijft gewoon elektrisch. Er zijn geen wijzigingen in de performance gemeld, maar Tesla zegt genoeg te hebben veranderd. De veranderingen zijn gedaan aan de hand van feedback van klanten.

Aan de buitenkant valt natuurlijk vooral de nieuwe voorbumper op. Een grote centrale luchthapper, ventilatie voor de wielen en een iets spitser neusje. In combinatie met het sportpakket en zwarte velgen zeker een geslaagde facelift.

Deze Tesla Roadster 2.5 moet het nu nog een kleine anderhalf jaar volhouden tot de introductie van de langverwachte Model S. Daarna zal er vervanging voor de Roadster moeten worden gezocht, aangezien Lotus de basis dan niet meer levert. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf: een uitontwikkeld model zit vaak beter in elkaar dan een nieuw geïntroduceerd model. Deze nieuwe Roadster 2.5 lijkt toch wel een mooi totaal-pakketje.8 reacties

waarom maken ze geen betaalbare?
dat er eentje KAN CONCURENTER MET DE FORD FOCUS CC EN OPEL ASTRA CC en vw eos?
@astonfreak: concurenter?
Zo had ze er vanaf het begin uit moeten zien…
Ik vond de oude voorbumper mooier, dat gekleurde spoilertje maak de voorkant nu te ‘lief’.
Leuk toupetje (NOT!)
@ Astonfreak: daar zijn de batterijen helaas (nog) te duur voor.
Ik vind deze er wel nog goed uitzien… maar de Model s zal toch wel een stuk meer klanten aantrekken… Die ziet er gewoon echt goed uit en is ook een stuk praktischer…. ;)
Wow, lijkt sprekend op de Mclaren die hier een paar topics boven staat!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).