Carlsson C25 Smart Edition

Auteur: , 14 Reacties

Eindelijk een leuk alternatief voor de Brabus Smart?

In Genève struikelden we over de Carlsson C25, een heftig getunede Mercedes SL65 AMG Black Series. Helaas voor Sacha waren er maar 25 stuks beschikbaar van deze 753 pk en 1350 Nm (op 1150 Nm begrensd) sterke Benz. Enig nadeel: de C25 is niet echt praktisch in het dagelijks gebruik. Maar voor die mensen heeft Carlsson nu de ultieme oplossing!

Carlsson C25 Smart

Carlsson komt namelijk met een Smart cabrio in de stijl van de C25. Ook dat hebben we al eens bij Brabus gezien overigens. Deze staat keurig naast je C25 in de garage, maar kan wel gewoon gebruikt worden voor de boodschapjes. Als je tenminste niet meer dan een pak rijst nodig hebt, want heel ruim is de Smart Cabrio natuurlijk niet. Op de Smart vind je een aantal kenmerken van de C25 terug, zoals de paintjob, de bekleding, vergelijkbare velgen en een aantal onderdelen van de bodykit. Ook is de uitlaat iets aangepast. En dat alles voor 50.000 euro. Koopje toch? Jep, maar niet voor jou! Er worden er namelijk 25 gemaakt, exclusief voor de 25 C25 eigenaren.

Carlsson C25 Smart
Carlsson C25 Smart14 reacties

’t blijft een Smart.
wat moet je ermee?
Want mensen willen een alternatief voor een Brabus Smart?
@wapz: zijn er uberhaupt mensen die een smart willen?
Ik neem aan dat hier 753 pk in ligt toch? Een beetje het verkoop idee van de Cygnet dus? Eerst moet je een peperdure wagen kopen om een klein boodschappenscheetje te kunnen kopen.. Het erge is….. Het werkt nog ook..
aparte kleur combinatie (lelijk)
Is niet de eerste Smart die in Merzig onder handen is genomen:
Best grappig :)
doe mij die carlson SL maar die je in die ene foto ziet :P meer mijn snelheid/status denk ik zomaar :P
Als ze deze nou in serie zouden produceren en naast het spoilerwerk ook motorische aanpassingen zouden leveren, ja dan zou het best leuk zijn!!
Ik was inderdaad al een tijdje bezig een alternatief te zoeken voor de Brabus… Jammer dat dit er dus niet echt een is.. ;)
Fr€d€r!k_EE8
wow daar zitten mooie velgen op.
op de smart c25 edition
Er is wel redelijk wat Smart nieuws de laatste dagen….
Die Smart met diamanten, de dood van de uitvinder van Smart,die facelift, nu dit…
Het is toch niet bepaald een echt interessante wagen denk ik dan….
Vaak zijn die drugsdealers er tegen, dat hun vrouw in hun auto rijdt. Kortom, het wijffie / the bitch mag dan rondkarren in een straatlegale Smart….
Spuuglelijk klein rotsmartje! Die dingen moesten METEEN verboden worden!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).