Matthias Müller is nieuwe baas Porsche

Auteur: , 8 Reacties

Matthias Müller wordt het nieuwe opperhoofd bij Porsche. Müller komt van -hoe kan het ook anders- Volkswagen om de plaats van Michael Macht in te vullen.

Meneer Macht wordt nu de baas over de Production Division, en gaat dus de fabrieken van de Volkswagen Group aansturen. Dr. Wolfgang Porsche spreekt zijn tevredenheid uit over het aanstellen van Müller als nieuwe CEO. Volgens hem zorgt de kennis van Müller die hij op heeft gedaan bij onder meer Audi ervoor dat Porsche haar toppositie in de sportwagenmarkt gaat handhaven en zelfs uitbreiden. Hij bedankt Michael Macht voor de bewezen diensten.

Matthias Müller heeft zijn nieuwe functie ongetwijfeld te danken aan het feit dat hij een beschermeling van Martin Winterkorn is. Winterkorn zal ongetwijfeld zoveel mogelijk controle willen verkrijgen over het onlangs aangekochte Porsche. Müller gaat zijn nieuwe functie per 1 oktober invulling geven.8 reacties

Porsche Fanaat
goed zo Porsche 4ever
Jammer, net open solicitatie gedaan
Pijnlijk opvallende naam, Michael MACHT… Ach ja, zulke bedrijven zijn misschien wel een verkapt old boys network, who knows..
@jochempie müller = geen macht?
Pijnlijk dat de functie van CEO, die vlak na de overname intern werd opgevuld door Michael Macht, zo snel gegeven wordt aan iemand van VW. Net na de overname zal dit nog te gevoelig hebben gelegen, nu hopen ze waarschijnlijk minder weerstand op te wekken…
Ik dacht dat Müller geschorst was :D
Teveel politiek binnen VW, dat gaat een keer fout.
Familie van Victor?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).