Het domste dat Amerikanen in een auto deden

Auteur: , 102 Reacties

Iedereen heeft wel eens iets gedaan in een auto waarvan hij of zij later dacht "dat was niet heel verstandig" maar deze Amerikanen spannen de kroon. Zo zijn er in Amerika schijnbaar mensen die met 85 mijl per uur van een klif af rijden. Ook zijn er mensen die achter het stuur een smoking aantrekken tijdens het rijden. Maar het meest sensationeel is de vrouw die probeerde achteruit te rijden. Wat een lef! Dat doe je toch niet?

Weten wat Amerikanen nog meer achter het stuur doen? Bekijk onderstaande video van Cars.com en laat ons daarna even weten: wat was het domste dat jij ooit in een auto deed?102 reacties

Naar mijn weten is het normaal dat je je concentreert op het auto rijden als je een auto bestuurt, en je je niet laat afleiden door andere dingen. o.O
Met 190 km per uur rechts op de vluchtstrook ingehaald terwijl ik met een hand aan het bellen was en met de andere hand aan het rijden.
@Handsome: Bink ;)
Domste? ‘S nachts mijn parkeerkaart kwijtraken na het betalen, man wat staat dat lullig bij de hefboom…en dan kom je thuis en dan vind je het kaartje, doodleuk in de ‘peukenbak’, waar hij waarschijnlijk aan het dekseltje bleef hangen waardoor het niet opviel :p
“Try to drive backwards”

Amerikanen… -.-
247km/h op een 80km/h weg?
Zonder rijbewijs in mn pa’s auto over de snelweg rijden
Niet heel spectaculair wel dom.
Ook paar keer ‘flipt over’ gehoord, gek he met die SUV’s zonder schokbrekers.
bijna in slaap vallen op een snelweg om 03:00uur ’s nachts
mijn date vingeren tijdens het rijden
@DIPSHIT:
serieus dit soort dingen hoefen wij niet te weten
@DIPSHIT: sinds wanneer is dat “dom”?
het domste ??

een MB aanschaffen .. tot 4X toe ..
@ lincoln: Hoezo is dat dom?
Met de sleutels in je mond al door je zakken zoekende naar je bos sleutels om de auto op slot te doen :D
Dipshit bedoelt natuurlijk zijn vriendje vingeren tijdens het rijden…..das wel gevaarlijk ja.
Zien hoe lang je kan rijden met 1 ontsteking in een 6 cilinder
@philippe,

Hoe krijg je het voor elkaar om in 1 klap 5 van de 6 te mollen, want ik mag toch hopelijk wel aannemen dat je het in de gaten had toen er 1 de geest gaf?
@jack_abarth: tuurlijk hadden we het in de gaten, het was een wagen die 15 jaa
@jack_abarth: tuurlijk hadden we het in de gaten, het was een wagen die 15 jaar stilstond. Proberen te starten, en dat lukte :) enkel klonk hij wat raar :p. Na wat onderzoek bleek dat er slechts 1 ontsteking plaats vond.

@benjamin: een paar 100 meter, na pedal to the metal, begon alles te schudden en bleken de glijlagers volledig gebarsten te zijn :s. Gedaan met de pret.

Het was een opel manta, die btw volledig gerestaureerd is en opgekocht door een Duitser
Met 240 inhalende vrachtwagens inhalen over de vluchtstrook, in de BMW van m’n schoonvader.
@philippe: En hoelang was dat ?
Echte domme dingen die ik heb gedaan, in chronologische volgorde.
– 180+ met vier man en een kratbier op de achterbank, zelf “nuchter”.
– Sportief rijden in de regen met eerste ervaring van overstuur (10 cm langs een paal).
– Met 7 man in een e36 door een chicane op 2 wielen :/.
– In de file tegen de gene voor je aan tikken (700 euro schade, zelf niks).
– een week later auto totalloss rijden door het staren naar een vrachtwagen.
– Knetterstoned rijden.
– Knetterstoned rijden.
– Knetterstoned rijden.

Gelukkig rijd ik nu normaal, anders had ik de ruim 65.000 km met mn eigen auto niet gehaald… van fouten moet je leren :)
domste?! ik ben heel slim en altijd met rijden bezig als ik in de auto zit… ;) ok, niet echt. Een velg op een stoeprand aan diggelen driften? en vervolgens 80km naar huis rijden op die velg over een ijzige snelweg? redelijk dom…
In de auto stappen en naar de Toyota showroom rijden….
Toen ik nog niet zo lang reed, een fazant naast de baan zien en voor de grap daarnaartoe rijden, waar ik op was vergeten te letten was dat er op gravel niet goed geremd kan worden, resultaat: gracht in :D
Hierbij draag ik PJ op voor de Darwin Award 2010!
@Olleh:

Zolang PJ leeft en zich kan voortplanten maakt hij geen kans op de award, ofwel moeten z’n edele delen eraan ofwel moet z’n kop eraf, en laten we zover maar niet gaan voor een award.
Is langer geleden dan 2010, maar je hebt een punt ;)
Het domste? Niet opletten! Gelukkig heeft het nog nooit gevolgen gehad…
@Cantago: had ik ook eens, toen zat er een deuk in mijn huis en een kras op mijn auto. 2 dagen voordat ik dat ding moest inleveren bij de leasemij.
@toyotaprius: aj… dat is dan weer minder. Ik merk wel, je MOET gewoon focussen in de auto, en als je iets belangrijks aan je kop hebt dan kan dat nog wel eens tegenvallen helaas… Achja, blijven oefenen, je kunt nooit goed genoeg rijden denk ik maar;)
@Cantago: ja, gewoonte was dat. Maar best genant hoor… Je had de lease adviseur moeten zien. Hij schudde meewarrig zijn hoofd…. Ach inmiddels ben ik weer vele auto kilometers verder met allerei auto’s.. Dit keer zonder schade. :P
Ik ben een redelijk veilige chauffeur op een paar kleine foutjes na.
Maar m’n examinator slaan toen hij het niet eens was met hoe ik reed (en ik was er nog door op m’n rij-examen) zal toch wel de kroon spannen.
geen één van jullie kan toch aan deze kerel tippen
http://www.youtube.com/watch?v=smIk9PZapX4
@six-trey: toen ik het probeerde, was dit het resultaat… waar het nu aan lag???

http://static.autoblog.nl/images/wp2010/toyota_prius_crash.jpg
@six-trey: Haha, ja dat was echt een geniale reclame!
Zonder rijbewijs met 2 bier op van haarlem naar brabant gereden met mn vader naast me..
Bordje spaghetti met lepel en vork eten, sturen met knieen
Express harder rijden als ik agenten zie, wat ik overigens nog steeds doe om ze uit te lokken. Waarom weet ik ook niet?
@majinstar:

Wow, heb jij zoveel geld?
Zal ik je het nummer van een prima (vrouwelijke) zielenknijper geven?!?
:mrgreen:
Echt domme dingen heb ik niet gedaan in mijn auto’s, omdat ik ze (heel erg) nodig had/heb voor mijn werk.
Maar ik heb ooit een keer 7 of 8 man…weet dat niet meer…vervoerd in een 1981 Mitsubishi Colt!

Vrienden wilden gaan stappen, maar er was een staking o.i.d.? I.i.g. reden er geen bussen meer. Ik had nachtdienst, dus ik kon niet mee…maar ik wilde ze wel een lift geven.

Of die keer dst ik per sé naar huis wilde rijden, terwijl ik al een dubbele dienst van 16 uur (twee keer 8 uursdienst), erop had zitten. Het was maar 20 a 25 minuten rijden onder normale omstandigheden. Maar toen leek het wel 3 uur te duren voordat ik thuis kwam. Alle ramen open gedaan en de radio op het hoogste stand…Echt dom, als ik erover terugdenkt…Echt dom!!!
:(
@majinstar: doe ik ook. Gewoon hup lekker richting de bumper kruipen en ze gaan ook gewoon nog aan de kant. Heeft me nog nooit een prent opgeleverd.

Domste dat ik in een auto heb gedaan? Twijfel… Ik heb één keer toen ik flink ziek was van een feest in Nispen naar Amersfoort gereden om 3 uur ’s nachts. En om ziekteverschijnselen te onderdrukken/niet te merken had ik van tevoren eerst vijf bier naar binnen gegooid. Wonderbaarlijk genoeg een perfecte rit gehad. Met m’n toen nog beginnersrijbewijs.

Maar ik heb ook een keer 70 km/u over de parkeerplaats van een Franse camping gereden. Toen werden mijn maat en ik door de directie van de camping dringend uitgenodigd even te spreken. Wat bleek, het ging daar helemaal niet over de snelheid die we gereden hadden maar over het feit dat we geen home-video mogen maken als er onbekenden worden opgenomen… Daar hebben ze in Frankrijk een flink probleem mee..
ik weet niet of ik het dom kan noemen. het was wel behoorlijk kut.

tegen een paal aan rijden met de auto van mensen die ik die middag had leren kennen :o.
toen gingen we uit met een stel vrienden/vriendinnen in A’dam. We sliepen bij iemand in abcoude. vanaf daar met de auto naar a’dam. had die ouders nog nooit gezien. reed ik in amsterdam tegen een betonnen paaltje aan (15cm hoog). Wie bedenkt er nou ook om zulke paaltjes (niet zichtbaar) neer te zetten bij een oprit (ja het was een oprit).
er waren 2 opritten naast elkaar om op een parkeerterrein te komen. via de eerste kon je gewoon rechtdoor naar de slagboom, via de 2e moest je een hele rare krappe draai maken om er te komen. Ik zag niks dus ik neem de eerste. BOEM.

wat voelde ik me kut die avond.
die ouders konden er wel om lachen achteraf. Was een oud barrel speciaal voor de kids (Die waren bezig met hun rijbewijs)

achteraf klopte dat wel. we moesten tanken bij shell of bp. die hadden betere benzine, anders startte hij niet. het raam ging niet open aan de bestuurderskant (kom je achter bij de kaartautomaat). je kon van 1 naar 3 schakelen door simpelweg naar rechts te duwen (diverse keren ruzie mee gehad bij het stoplicht). etc etc etc.
Niet goed opgelet bij een voorrangskruising: 2 auto’s total loss in de sloot. Is nu 2.5 jaar geleden en mijn vriendin (inmiddels mijn vrouw, ik vond het zo zielig voor haar dat ik heb geprobeerd goed te maken door haar ten huwelijk te vragen) heeft er nog steeds dagelijks last van.
http://media.waldnet.nl/fotonieuws/2008/1201970824/7.jpg
@dotternetta: Aii, dat is naar (dat nare gedeelte dan).

Ik heb wel eens in een auto gezeten toen iemand anders dom deed. Zo reed ik met Autoblog bezoeker larick richting de IAA in Frankfurt in onze fabelachtige Hyundai Elantra toen hij vergat dat je in Duitsland van 150 naar 30 moet op een afrit. Het wegdek was nat en koud… Onderstuur, overstuur, onderstuur, vangrail nét gemist. Lichtjes trillende larick, heb het stuur maar weer overgenomen. De volgende dag 205 km/u op de GPS achter een mat-antraciete Ford GT gehaald (waar ik echt geen foto van kan vinden…)
@Jochempie: Ook een keer zoiets gehad maar dan met 130 bij een stoplicht aankomen, ABS vol in de stress. Ik stuurde gelukkig goed en had geen schade, stond wel tussen een Mercedes en de vangrail met aan beide kanten 5 cm over… En dat een kwartier voor het afrijden voor mijn C.
Gelukkig wel gehaald :P
@RDS: Gefeliciteerd :D
ps: heb 2 dagen later geprobeerd de starlet te starten maar na een paar uur onder water deed ie het niet meer. Jammer.. nog jammerder: ik had er een half uur voor het ongeluk nieuwe voorshocks onder gezet.. 1 was nog goed
terugdenkt is natuurlijk terugdenk…
*zucht*
Edit: onze Hyundai is dus niet van larick en ik maar van het gezin waar ik deel van uitmaak.
Ik zag net een Nederlander iets heel doms doen….
Keihard achteruit rijden in een Golf…
@Rick-dos: Die Nederlanders rekenen we eigenlijk niet mee. Die vergeten we liever en dat houden we graag zo. Valt me trouwens wel mee dat ze de weg naar Amsterdam weten te vinden!
Domste is 200 op de snelweg rijden terwijl het behoorlijk regende. Valt redelijk mee gezien de andere verhalen, nog nooit met 1 biertje op gereden of iets dergelijks.
Niet opletten terwijl ik zonder veel ervaring rustig 120 km/h reed op de linkerbaan op de snelweg. Zat ik bijna achterop de file. Natuurlijk kon ik, net in het bezit van mijn rijbewijs, niet inschatten hoe hard ik kon remmen zonder dat de wielen blokkeerden (reed in een DSuper5) dus blokkerende wielen. Gelukkig bleef ik rustig genoeg om mijn theoretische kennis op de situatie los te laten: Ik liet de rem een beetje vieren tot de wielen weer rolden en daardoor kon ik nog bijsturen. De neus van de auto stond net naast de auto voor me. Als ik constant had geremd met blokkerende wielen was ik waarschijnlijk nét voor of nét in de auto voor me terecht gekomen, maar gelukkig bleef het zonder gevolgen.

En later nog een keer, in dezelfde auto, zag ik niet dat ze in een onoverzichtelijke afrit de rechterbaan hadden afgesloten (wat bleek: Vlak voor de afrit stond zo’n matrixbord, daarop was de rechterbaan als gesloten aangegeven, maar op dat moment waren een paar auto’s voor me vervelend aan het doen en moest ik me daar even op concentreren, waardoor ik het bord miste). Toen ik over die laatste drie rubberstrips reed die ze voor zo’n afsluiting neer leggen dacht ik: Hier is wat aan de hand. En toen ging ik toch maar naar links voordat ik tegen die grote pijl aan reed. ;)

Conclusie: Al een boel stommigheid voor iemand die niet zoveel rijdt. :oops: Koppie erbij houden!
Domste wat ik ooit gedaan heb is de kadett GSI van mijn neef in puin rijden terwijl deze net die dag weer opgeknapt was na een ongeluk. Ik dacht in mijn jeugdig enthousiasme een bocht van de afrit met net weer te kunnen nemen met 100+
nat weer
Dat willen jullie echt niet weten. ;)
@RenesisHP:

uhh.. jawel.. ik wil het best weten
@GTR: Hm, dat klinkt wel erg zeikerig en belerend zeg. Zo was het niet bedoeld! :D Je moet het helemaal zelf weten wat je doet, zolang ik er maar niet bij betrokken raak. ;)
@Citrofiel:

Jezus.. dat was inderdaad flink zeikerig haha.
Nja ik zat met 4 gepropt in een Clio, dat klopt. Maar we waren aan het reizen met het werk, de auto is niet van ons. Die is van de zaak, dat ding trapte wij altijd af. Eigenlijk kon dat ding maar 155 ofzo tops, maar we hebben ‘m goed ingetrapt.
Daarnaast was ik hun reddende engel, want door de wegwerkzaamheden moesten wij helemaal omrijden, wat een half uur of 40 minuten extra in beslag nam. En voetbal was op, dan weet je wel hoelaat het is! Dus ik lekker trappen. Nou van 30 a 40 minuten heb ik mooi 10 minuten gemaakt.

En ik ben natuurlijk wel bewust van wat ik doe, het is niet slim enz enz. Ik ben op zo’n moment ook 3x zo alert, en ik durf zoiets ook alleen in de leegte. Op dat moment was er geen hond op de weg. Was het drukker, dan overschreed ik misschien de maximum snelheid, maar dan met maximaal 20 te hard.

En daaaaaarbij… tot nu toe nog nooit een ongeluk gemaakt gelukkig. *afkloppend* Vind het wel fijn zo schadeloos rijden. Dus ik probeer het zo te houden! Wie niet toch?
om 3 uur in de nacht 160 rijden waar ik 80 mag en waar het algemeen bekend is dat daar heeeeeeeeeeeeeel veel overstekend wild is zoals herten enzo.
nja.. ik zie het zo; de auto kon in iedergeval niet harder dan 160!
had ik wat geraakt, dan was de auto denk ik dood.
het arme dier ook!
hmm.. ik denk ik ook :P

en heb sinds maart mijn rijbewijs!
rij wel vanaf mijn 13e. maaaaar, was wel de eerste keer dat ik in de nacht met die snelheid reed.

ohja wacht, op mijn 17e met 185 op een boerenweg waar je dus eigenlijk 60 mag met de auto van de ouders van een vriend die naast mij zat en het in bijna in zijn broek deed. ik voelde mij wel eventjes een rallycoureur! maar dat was denk ik ook omdat ik eigenlijk min of meer een dukes of hazard jump heb gedaan!
ik kwam wel knap neer, was een perfecte jump!
jaa… mooie tijden.

tegenwoordig veel van geleerd hoor.
ik rij nu maximaal 120 op een 80 weg om 3 uur in de nacht. nja 1 keer 175, maar toen was ik met 4 anderen in een clio, en het was 9 uur in de avond. dus dat telt niet.
en ik rij ook niet meer 185 op een boerenweg. maar dat is ook omdat mijn auto niet harder wilt dan 162… behalve bergaf op de snelweg. wilt ie wel 175 aantikken. niet proberen trouwens, een renault 19 uit 1992 is daar echt niet voor gemaakt, je merkt dan wel wat ik bedoel.

:$
@GTR: “nja 1 keer 175, maar toen was ik met 4 anderen in een clio, en het was 9 uur in de avond. dus dat telt niet.”

Passagiers in de auto en dan zo rijden op een nog niet al te rustig tijdstip, dat mag juist wél meetellen als het aankomt op domme dingen in een auto! Gevalletje ‘stoer doen’, ik denk dat heel veel ongevallen van jongeren daaronder vallen…
@Citrofiel:

Tussen Spijkenisse en Rozenburg zit een fijne flauwe bocht.
Ik moest toch eens proberem hoe hard ik er doorheen kon.
Achterin de Clio eigenaar met vriendin uit sommige filmpjes. Naast mij eigen vriendin.

190+ bocht uitgekomen. Niet harder meer geprobeerd. Die Clio had al lang rechtdoor gevlogen.

Achteraf gezien vrij dom. Als je met die snelheid uit begint te breken ben je flink de l..

@GTR:

Iets met oraal laten bevredigen terwijl je aan het rijden bent. Zeer dom..
@RenesisHP: Over welke filmpjes hebben wij het hier?
@John:

Druk eens op mijn roodgedrukte naam. ;)
@RenesisHP:
@GTR:

Ga jullie gang hoor jongens, ik zal niet meer zeuren. ;)
Wat een verhalen hier boven.. Heb zelf nog nooit iets belachelijks gedaan, maar wie weet komt dat met de jaren.

Wel ooit met haast mijn auto niet op de handrem geparkeerd, waardoor hij richting een trekhaak rolde. Toch op tijd de auto weer opengemaakt, erin gesprongen en aan de rem getrokken. Wel een redelijk lamme handrem daarna…
Oppassen met sommige reacties hier.Mischien leest justitie wel mee en worden jullie door de polizei ”kuch” nsb opgepakt…aufmachen gestapo!! Of overdrijf ik nu.
@Imba: uh ja “ja agent ik doe nooit iets doms maar als je dan al die verhalen leest op dat blog dan wil je er ook bij horen en verzin je wat”.
Fr€d€r!k_EE8
het stomste wat ik ooit gedaan heb is mijn auto uitlenen aan m’n schoonmoeder….

en idd casper een amerikaanse vrouw mag niet achterruit rijden,zoals ze zelf in het filmpje vertelt hilarisch gewoon
Tsja, ben nu pas net een half jaartje achttien en het ging eigenlijk mis toen ik m’n auto kocht…
Toen ik hem kocht had ik mijn rijbewijs twee dagen gehaald. Ik had dus het pasje nog niet toen ik de auto kocht, maar ik kon niet meer wachten. Het leek een goed idee tot aan het overschrijven waar je je rijbewijs blijkbaar moest tonen (ik had het van te voren opgezocht en had identiteitsbewijs gelezen). Leuk genoeg gewoon gelukt door mijn brommerrijbewijs te geven, het ging immers toch om het rijbewijsnummer wat daar ook op staat. Meisje achter de kassa had niks door. Achteraf gezien best wel dom om zo 200 km naar huis te rijden want ik denk niet dat je verzekerd bent als je je rijbewijs nog niet (helemaal) hebt…
Inmiddels ook de auto in de prak gereden. Ben zelf een hele rustige rijder, ga eigenlijk nooit meer dan tien km/u te hard. Bij het pakken van m’n zonnebril uit het dashboardkastje ging het mis. Ik was net de straat uit gereden en reed nog hoogstens 25 kilometer per uur. Ik denk dat ik bij het pakken mijn stuur heb meegenomen, reed een stoepje op en raakte een lantaarnpaal aan de zijkant. Ik ging niet hard maar het ik heb de paal blijkbaar op zo’n manier dat ik het chassis heb verbogen. Enige optie is richten en dat is me toch echt te duur voor een auto van 800 euro. Dat is dan ook het domste wat ik heb gedaan, rijd nu nog voorzichtiger dan eerst…
Porsche Fanaat
met mn vaders 997 Turbo een beetje door de wijk rossen
Tegen 100km/u waar je 70km/u mag met de ene hand aan het bellen en met de andere hand toeteren en wuiven naar de politie die in de andere richting staat te flitsen. Ze keken me wel na, maar ik heb er nooit iets van gehoord. Bij nader inzien erg dom :-s
proberen te rijden terwijl je geen auto hebt maar wel een aquarium
Zonder koppeling naar huis rijden met een SMSende schoonmoeder achter mij aanrijdend.

Resultaat – Een Audi 80 die total loss was… En een stukje reflector uit de achterlamp van mijn Volvo.. En een vriendin die hevig escaleerde
Mja eigenlijk nog niet echt domme dingen gedaan… Ik rij ook nog maar net iets langer dan een jaar met de auto dusja je kan dan nog niet zoveel dingen misdaan hebben…
Wat wel eens dom van me was, was om te gaan slippen op de parking van de universiteit toen het besneeuwd was…. Had toen bijna tegen een auto geslipt… scheelde misschien 2cm ..
scandinavian flip proberen met een opel vivaro! redelijk gelukt :D:D
Al rijdend de auto op stuurslot proberen te zetten onder het mom kan dat, en ja dat kan! haha
paar dagen tandjes poetsen met de auto..voordat het gerepareerd werd…
een paar dagen met een lekke koppakking rijden en met 2 jerrycan’s op de achterbank, bijvullen wanneer de moter te warm werd.
@ Frankypankyv8.

Als autoliefhebber is de verleiding altijd groter om harder te rijden. Ik moet echt gaan minderen, want ik denk dat er ongeveer 7000 euro de laatste 3 jaar van mijn bankrekening is afgeschreven aan snelheidsboetes.
Joyriding…
In de auto een paar jaar geleden ’s nachts een dollemansrit gemaakt in een oude Suzuki Alto. Aangehouden door de politie, maar die konden het, nadat ik geblazen had, zo ’s nachts wel voorstellen dat het leuk was (lang leve Twente)… Prachtig was dat. Idiote dingen op de motor ga ik het niet over hebben.

In mijn BMW rijd ik overigens heel relaxed en rustig, in tegenstelling tot een hoop andere merkgenoten…
Profielen werken niet meer?
@RacerX: jawel, maar je moet wel eerst inloggen ;)
@autoblogger:

Ik durf te zweren dat ik ingelogd stond, maargoed. Mijn browser heeft wel vaker last van chronische ziekten.
Oh ja, in 2,5 uur van Enschede naar Breda gereden tijdens heftige sneeuwval afgelopen winter (weer alarm), in een S60. Aardig doorgetrapt op de sneeuwplakkaten en smurrie.
eerste keer met automatische versnelling gereden en vol op de rem gestampt (dacht dat het de ontkoppeling was) :D gevolg: drie auto’s total loss
was met de nieuwe pathfinder van men vader de pathfinder was niet total loss alleen wat krassen op de bumper en een kapotte trekhaak de galaxy en de mito en de clio achtermij waren er erger aan toe :D
Met gangetje 150-160 over de Twenteroute (max 80) en bijna de laatste flitspaal vergeten voor Enschede, maar een geluk dat er zulke goede remmen opzaten :P
Sleutels erin laten zitten, toen via de achterbank naar binnen geklautert, era chter komend dat portier niet op slot zat…
Op de oprit m`n auto gestart terwijl ik er zelf, bellend, met 1 been in stond om de koppeling in te trappen.. Het is een auto met start-knop dus dan moet je de koppeling intrappen anders start hij niet. Ik wilde hem even voorverwarmen ivm sneeuw.. Koppeling los en dat ding knalt zo tegen de auto van m`n zus aan.. Met mij tussen de deur en m`n moeder aan de telefoon.. 3,500 euro schade aan mijn auto, andere schade rond de 2,500euro.. Even de auto opwarmen..
Zolang ik me kan herinneren heb ik niet zo vaak iets doms gedaan. Van Eindhoven naar Helmond in 7 minuten met een Hayabusa en met mijn Mercedes gedrift(lukte aardig)
Het domste wat ik ooit in de auto deed?

Al bellend met 170-180km/h een vluchtstrookje pakken.
De boete was niet bepaald mals.. En terecht.

Dat is een klein jaartje geleden.

Voor de rest valt het qua boetes en overtredingen wel mee nu.
Gekste dat ik heb gedaan? In een splinternieuwe 7-serie 180 rijden over een 60 km weg… Toen ik 15 was….
Het domste wat je kan doen is in elk geval op een openbaar forum opscheppen over wat het domste is wat je deed ;)
uhhm het domste wat ik ooit gedaan heb in een auto een donkerblauwe golf met politie erin in halen om 2 uur snachts met 180 km op een weg waar je 70 mocht wegens wegwerkzaamheden
en daarna hoefde me rijbewijs niet in te leveren want ze konden geen meting doen maar kreeg wel een boete wegens gevaarlijk rijden 380 euro
Met 220 op de A9 een KLPD auto voorbij gaan en dan vol in de remmen, daar konden de heren echt niet om lachen.
met 180 op de snelweg bij wegwerkzaamheden (70)
en net remmen ong. 200 meter voor de flitspaal
19 jaar, net mijn rijbewijs, mocht in de S8 spelen van een vriendje van pappa.
N-weg + Stoplichten + Golf GTItje?.
Wat mij aangeraden werd door de A/S8 eigenaar was, tegen dat ding optrekken, maar niet maximaal, zodat ze altijd gelijk zouden blijven aan de Audi *uiteraard met mijn neus 20cm voor de hunne, zodat het golfje keihard moest remmen op het moment dat de weg weer van 2 banen in 1 richting naar 1 baan ging.
Daarna de hele tijd 50 rijden op de bijna lege N-weg, tot het Golfje er weer langs wilde, en dan samen met hem optrekken, zodat hij er niet langs kon. Maar de hele tijd naast *net achter* mij bleef rijden, tegen het verkeer in. Tot i weer de ankers in moest, om achter mij te kruipen om zo een aanrijding met tegenliggend verkeer te voorkomen. Snelheden liepen op tot 150-160 Km/h

Nog nooit zulke gefrustreerde petjes gezien, die waren behoorlijk link na de hand, hopelijk heb ik ze racen afgeleerd.
hahaha veel gekke dingen in de auto gedaan.. korte opsomming:
– Sex op de vluchtstrook
– Met 250 km/h beide achterbanden ontploft in de CLS500 van opa lief op de duitse autobahn, net 3 weken rijbewijs :(. Iedereen zonder fratsen eruit gekropen..
– uit de bocht gelglogen op de nurburgring met me celica T23 ; wehrseifer bocht :(
– Met een Mercedes sprinter (bijna 7m lang) kettingbotsing gehad richting roosendaal. Helemaal over de seat leon van een belg gevlogen die voor me keihard remde!
– Een hele stomme; met mijn aygo tegen de muur aangeknald in de parkeergarage van Albert heijn. Te hard gereden, nat wegdek.. keihard remmen en abs greep in.. Helaas geen grip en BOEM.
– Met 230km/h gepakt op de A9 met me celica.. Geen boete gehad ;) Heell veel geluk gehad.. Apparatuur werkte niet goed!

vast nog wat dingen vergeten.. :P maar is wel voldoende zo denk ik..
O ja :)

Bumperkleven aan een politiebus.. Uiteraard wist ik niet dat het een politiebus was.. Witte bus met blauwe strepen. Maar pas aan de zijkant stond politie :$..

Met een waarschuwing van af gekomen :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).