Gespot: vier Italiaanse raspaarden

Auteur: , 19 Reacties

Het was een vrijdagavond, waarop ik vermoeid naar huis fietste met de overtuiging me door niets en niemand van mijn nachtrust te laten weerhouden. Maar toen...

Vlak voordat ik langs het Zuid WTC fietste zag ik rechts iets opvallends staan. Ik stapte van mijn rijwiel af, nam in me op wat er voor me stond, liet mijn mond open vallen, en mompelde “wtf“, wat natuurlijk een afkorting is voor wat ik daadwerkelijk uitschreeuwde.

Dit item wordt niet voor niets gepost in de week dat ik zelf op vakantie ben, want vergeleken met wat ik daar allemaal verwacht te zien verbleekt dit. Nu kan ik er nog enthousiast over schrijven. Er stonden drie Lamborghini’s en een Maserati geparkeerd, waarbij de laatste eigenlijk te weinig aandacht kreeg.

Maserati Gransport - Foto Jim Appelmelk
Maserati Gransport - Foto Jim Appelmelk
Maserati Gransport - Foto Jim Appelmelk
Maserati Gransport - Foto Jim Appelmelk

Na even gekeken te hebben maakte ik wat foto’s uit de losse hand, belde ik een groot aantal collega spotters op, en haalde ik een statief op. Zo stonden we met zijn allen op een donkere vrijdagavond en -nacht met statieven te hannesen.

Lamborghini Gallardo - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo - Foto Jim Appelmelk

De vier Italiaanse raspaarden waren hier uit Engeland heen komen rijden in verband met Ultimate GT, een bedrijf met een simpele missie: “to unit man and machine in pure luxury”. Het bedrijf organiseert tourritten voor mensen met hun Heilige Koeien, om zo tot het uiterste te gaan van wat je met zo’n machine kan. Rijden door schitterende landschappen, genieten van luxe hotels, en natuurlijk ook gewoon keihard planken op de Nürburgring is waar het om draait. In het weekend van week 14 waren ze toevallig in Amsterdam op bezoek, precies op mijn route tussen ouders en kamertje.

Lamborghini Gallardo Spyder - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo Spyder - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo Spyder - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo Spyder - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo Spyder - Foto Jim Appelmelk

Lamborghini Gallardo Yellow - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo Yellow - Foto Jim Appelmelk
Lamborghini Gallardo Yellow - Foto Jim Appelmelk

Voor vragen, verzoeken en opmerkingen kun je mij mailen, maar ik kan niet direct terugmailen. Er volgen later nog enkele wallpapers.19 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Mooie foto’s van die Gallardo Spyder!
Wel jammer als je kijkt naar die foto van die velg van die Maserati… heeft toch wel jammer genoeg tegen de borduur gezeten… :s pijnlijk…
Gallardo spyder is geweldig!!
Mooie foto van die Maser de 1e
Zaaalig die foto op statief met lange sluitertijd voor die lambo! Heerlijk effect!
die maser is idd maar gewoontjes, toch wel heel mooie foto’s!
“to unit man and machine in pure luxury”.

Moet dat niet “unite” zijn?

OT: Mooie spots, idd WTF. Een zwart dakje zou ook mooi staan op een Gallardo Coupé, denk ik. Ik moest de tweede foto van de spyder bekijken voordat ik doorhad dat dat een softtopje was. Ziet er wel belachelijk vet uit.
Das nou wel lekker om tegen te komen op weg naar huis :D
Geel met zwarte velgen, bring it on!
Beste stoeprand met je maserati geschuurd
Mooie foto’s, ‘uit Amsterdam’. Heb je trouwens altijd je camera bij je, dat je direct dit soort juweeltjes kan schieten? Dank voor de link naar Ultamate-GT. Kende ik nog niet. Jee, hoe Juha Kankkunen (kende ik ook niet) die Maserati laat glijden. Geweldig!
wat zonde van die beschadigde velg
Volgende keer dus vakantiefoto’s. Ik heb er zin in. ;)
Brandgevaar!!!! :)

OT: Fantastische spot!
Toen ik voor de eerste keer een Gallardo in het echt zag was de teleurstelling immens, zeker vergeleken met toen ik de eerste keer een Murcielago zag en al helemaal met toen ik als 8-jarige knul een Countach tegen m’n netvliezen gekwakt kreeg. Of de Diablo SV die ik ooit ‘ns 10 minuutjes heb mogen rijden.

Ik vind de Gallardo het stieren-embleem onwaardig eerlijk gezegd. Ie is veel te gewoontjes om Lamborghini te mogen heten. Hij mist serieus die “wow”-factor die een Lambo hoort te hebben.
Ik hoop dan ook ten zeerste dat de Murcielago-opvolger hoofdzakelijk uit Italiaanse genen zal bestaan, en niet uit klinisch steriele Duitse DNA-strings zoals bij de Gallardo het geval is.

En die Maserati is al helemaal een veredelde Koreaan. Wat iedereen daar zo knap aan vind snap ik echt niet.

Al zijn het wel mooie foto’s hoor, daar niet van :)
I agree to disagree. De Gallardo Spyder is imo de mooiste Lambo van het moment.
heey de zwarte lamborghini is van oud rally rijder
Juha Kankkunen
Ik heb liever die Maserati dan die halve Duitsers!!!
Schitterd ontwerp de maserati Gransport, echt een tijdloze schoonheid.
autobandventieldopje
Er rijden de laatste dagen meer Lambo’s in en vast rond Amsterdam (zo zie je ze nooit en zo zie je ze dagelijks..)…vandaag en eerder een gele ‘Duitse’ Gallardo zien rijden en gisteren een matzwarte als ik het goed heb gezien Murcielago LP640 met allerlei toeters en bellen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).