Groesj! Volkswagen Fox keert binnenstebuiten

Auteur: , 21 Reacties

Geinige ad van VW: om een nieuw interieurtje van de Fox onder de aandacht te brengen, bekleden ze de buitenkant van de auto als een soort Transformer met de binnenkant.

Hier kijken we al heel gespannen uit naar de komst van de nieuwe Lupo, maar in Brazilië mogen ze nog even met hun eigenste Fox doen. Op de site van “I believe in Advertising” staat deze Fox die onder het motto “Compact inside, Huge outside” in één klap Xof wordt.

Als je de online advertentie op bijvoorbeeld Youtube tegenkomt, kun je met het VW-logo de auto laten inklappen. Zelf doen kan op de site van bedenker Almap BBDO. Istie leuk? Grappige geluidjes ook. Hier rij je toch liever in rond dan in een met leder beklede Ka of wat? Als je het nou heel tof vindt: je kunt hier stemmen op deze ad.21 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuk bedacht, deze kende ik nog niet!
Ik heb een keer een 1.4 TDi als huurauto gehad, en ik geef toe dat het best goed reed! 70pk 6v 3-cilinder (met turbo) en 155 Nm koppel. Vooral dat koppel merkte je wel!
Veel leuker als wat de gekkee Daryl met de Ka heeft gedaan.
Dit telt gewoon als kunst.
Dik origineel!
Om te laten zien dat de binnenkant even saai en conservatief is als de buitenkant ?
Leuke reclame, saai interieurtje. Tja…
over de balk gesproken… wie zit hier op te wachten?
Hier kan Daryl nog wat van “leren”
Wat is saaier? de binnenkant of de buitenkant?
Ik snap niet dat er zoveel mensen een saaie VW willen. Zegt iets over de mensen die zo’n orgel kopen.
Het zegt nog veel meer over de personen die als enige het woord “saai” in hun woordenschat hebben. Dat zijn pas de echt saaie hufters die elke VAG-item hier denken te moeten afkraken.
Hoezo nieuw interieur? Het exterieur heeft ook een kleine facelift ondergaan met de “Polo” neus…
Hé een 5-deurs Fox………..
@WinterTime: dat is volgens mij ook echt nieuws en een goede zet van VW. 2 extra deuren in de Fox.
geinige reclame! zelf heb ik net de oude Lupo gekocht en dat is een erg kek karretje!
makkelijk schakelen zo..
Is dit Kunst of zo??
@renee en wintertime. 5-deurs fox wordt al jaren gebouwd, alleen niet in europa geleverd…
waren alle vw’s maar zo
dan zouden ze mss beter verkopen
@ klojum:
vind jij de vw fox niet saai dan?
@Erik
Een timmerman, reparateur, garagist, coureur etc. moet het juiste gereedschap gebruiken om zijn werk optimaal te doen. Als jij een snelle tijd wilt zetten op de Nordschleife, dan ga je geen VW Fox gebruiken. De VW Fox is een stadsautootje, om mensen van A naar B te vervoeren voor niet al teveel geld, met af en toe wat boodschappen achterin. Daar is dat ding voor ontworpen. Voor mij hoeft dus een boodschappenwagen er niet als een Lamborghini Countach uit te zien.

Het grote aantal Josti-achtigen dat hier bij ELK vag-item hun gal denkt te moeten spuwen (en daarbij dankzij hun minimale hersencapaciteit alleen maar hetzelfde woord weet te onthouden), heeft kennelijk de overtuiging dat ze ontzettend belangrijk zijn en dat ze zo vaak mogelijk gehoord moeten worden. Persoonlijk mogen ze van mij allemaal tegen de muur gezet worden, want hun totale non-bijdrages verzieken keer op keer een normale voortgang van een blog op Autoblog. Op Autoweek.nl is het steevast hetzelfde liedje. De apathische houding van de moderators draagt hier zeker een negatief steentje aan bij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).