Justin Bieber in een matzwarte F430

Auteur: , 126 Reacties

Google vertelt mij: Justin Drew Bieber is een Canadese zanger. Bieber begon zijn carrière op YouTube. Mijn god, er is dus nog hoop voor me.

Eigenlijk is het zaak om zo snel mogelijk mijn zangvideo op Youtube te knallen, want dat waren we nog even vergeten. Maar goed: de 11-jarige Justin Bieber doet het dan toch nog iets beter dan, nou ja, eigenlijk de meesten van ons. Het is wel een tikkie gevaarlijk natuurlijk, zo’n snotneus in een Ferrari. Niet uit jaloezie, maar voor onze eigen veiligheid lijkt het toch beter dat hij in een iets tammer en wat meer praktisch modelletje kan gaan rijden. (via celebuzz.com)

Nog steeds niet jaloers hoor, maar wat is er met dat haar? Mag hij niet naar de kapper van zijn moeder?

Justin Bieber in een matzwarte F430126 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Daar gaan we weer -.-
haters gonna hate..

ondertussen is het een zeer geslaagd (tiener)idool die van zn grote zak geld geniet.. en geef hem eens ongelijk!
@creative: Hey das mijn zinnetje :P

http://www.joewrite.com/wp-content/uploads/2009/03/haters-gonna-hate.gif

Ik vind het belachelijk dat zo een jong iemand daar in mag rijden. Prop hem eerder in een Audi die zullen we niet missen we hebben er toch al zoveel van. (nee ik heb geen hekel aan Audi)
the-budel-guy
Weer een rede om geen Ferrari te kopen.
@the-budel-guy: verdien jij maar eerst genoeg geld om tot keuze te komen of je wel of geen ferrari zou kopen ;)
We love you justin bieber! Kisses from belgium!
@Ronney: Hahahahahahahaha XD
@Ronney: Wel als Belg voel ik mij nu beschaamd omda ge zoiet zegt. Moderne muziek is vreselijk en vooral justin bieber. Das muziek voor kleine meisjes. En die Amerikanen laten het weer gewoon toe dat ne kleuter me nen auto rijdt. Ok als ik het geld had schafte ik mij er ook 1 aan. Kerel heeft gewoon geluk.
???
– hele grote frons op het voorhoofd –
@ Creative

Je hebt het compleet aan het rechte eind! Als jullie er allemaal zo over praten, waarom word er dan telkens opnieuw een bericht op AB gezet. Elk bericht weer vol afgunst/jalouzie, echt verschrikkelijk. En dan die reacties, hoe oud waren we ook alweer?
the-budel-guy
@audiracer: sorry bedoel 15 dus ik mag het :P
geen hem idd geen ongelijk….
maar voor een 11-jarige is dit toch wel een hele gevaarlijk auto!
hij kan amper bij de pedalen…. en als hij het gas gevonden heeft zit zo’n zo op de 200!

maarja t blijft een kindsterretje die het commercieel vooral erg goed doet zo blijkt maar weer!
@mlemmie:
hij is ondertussen 16… dus hij heeft het recht om zijn centjes uit te geven aan speeltjes op 4 wielen!

als ik net zo’n talent had gehad dan had ik het net zo gedaan, ik geef hem geen ongelijk.
he lives a life like an idol!
@mlemmie:
Hij is 16, geen 11, dat staat louter sarcastisch in de blog… En aangezien dat hij in Canada woont, kan hij vanaf zijn 16e zijn rijbewijs halen. En ik moet toegeven, als ik het geld had, deed ik het gewoon ook, al zou ik eerder over een Wiesmann denken :P
the-budel-guy
@ audiracer dus ik mag het :P
Even over die auto: ziet er strak uit!
huh nog nooit van gehoord

Mis ik iets of ben ik de enige die hem niet ken?
Jij zal nooit een Ferrari kunnen kopen, hij wel. Aangezien jij die opmerking maakt, komt dat over als jalouzie…
Svenska Aeroplan AB
LOL @ Wouter en ‘wat is er met zijn haar’…
Niet zo jaloers dat jij niet meer zoveel hebt Wouter!!

;)
Laat ons het zo zeggen, mooie Ferrari…maar haal die reflectoren eraf!
Geloof dat hij wel stoeprandjes meeneemt gezien de linker achterband..
@wouter: Geweldig geschreven, mijn complimenten! :D
Ehmm, even los van de kleuter die erin zit: dit is toch wel de mooiste 430 die ik tot nu toe gezien heb!
Is dit niet dezelfde waar Kim Kardashian ook is in gespot?
Van zo´n huurbedrijf..
@matthews: nope, ander interieur en andere velgen, etc
http://www.autoblog.nl/archive/2009/04/02/kim-kardashian-rijdt-een-f430
jee-oekeloeres
nou en!
Tja dat krijg je als je enkel maar F1-bakken (sinds de 458) gaat aanbieden. Gaan kleuters die anders geen koppelingspedaal kunnen indrukken met je auto’s rijden…
*zingt: Baby oh baby baby wat een mooie auto*
Vergeet vooral ook niet te melden dat hij ook een gallardo van P. Diddy heeft gehad en een Range rover van Usher om het plaatje compleet te maken.
“Het is wel een tikkie gevaarlijk natuurlijk, zo’n snotneus in een Ferrari”

Huh?
En Autoblog plaatste laatst nog een filmpje van een 10 jarige, met een rallywagen in het sneeuw!
En wie zegt dat Bieber geen anti-slipcursus heeft gehad? Of een driver-training day van Ferrari?!?


Dat laatste zou ik mij kunnen voorstellen. Dat de directie van zijn platenmaatschappij, Bieber toestaat in zulke karren te rijden mits hij een cursus volgt?

En dat is niet vreemd…Ik heb wel gekkere voorwaarden gelezen.
Matroze had ik een logischere keuze gevonden voor hem!!
HAHAAHA @ Bazzl

Stoer zeg, nee voor jou zielige reactie maar een poepbruine dan?
fucking lucky kid!! jaloezie ter top hier maja!
@ audiracer
bespeur ik hier een Justin fan of wat?
Dat ventje is 16 maargoed, in de VS kan een hoop maar met 11 jaar een Ferrari rijden mag ook daar niet.
aaargg kutkind
ik wil die auto xD
Tjemig, die bandjes zijn wel erg plat. Dat zal lekker rijden, ben verder niet jaloers hoor..
Nee zeker niet, maar ik vind dat we hier op autoblog ook eens normaal kunnen reageren op artikels. Kijk naar de reactie van spykerboy, wat hij als 2e zegt. Ik kom hier voor het autonieuws. Ten eerste word er een flauw, totaal onbenullig stukje geplaatst over JB, en vervolgens de reacties, om van te janken eerlijk waar! En nee, ik reageer vaker op mensen, omdat ik het niet met ze eens ben, en vooral deze reacties, echt te zielig om te verwoorden. En dat is jou conclusie trouwens ook maargoed.
@audiracer:
.
Het niveau is hier niet altijd heel hoog, maar mijn God wat ben jij een dramaqueen hee. Uiteindelijk is het een flauw stukje, maar je kan er ook geen aandacht aan besteden als cynisme jouw ding niet is. Kijk gewoon naar de auto en laat de reacties voor wat ze zijn.
Goedendagschotel,

Wauw een tieneridiool rijd in een auto. Wat een nieuws!

Dekt de oude doelgoep niet meer de lading(geld) of is dit een ultieme variant uit de koker van kommertijd?

Als ik star freaking up the ass bullshit wil vernemen, ga ik wel naar de roddel en achterklap sites.

Dit is echt kansloos!
Het lelijke eendje
Bibber Konijn! :( :( :(
Hij lijkt zo een beetje op Joran van der S.
Het lelijke eendje
Ik denk dat we dat konijn in een instelling moeten steken, die kan echt nie zingen, enkel pronken met zijn? auto’s op 11 jarige leeftijd.
Ik luister zijn muziek nooit, het is simpel weg mn doelgroep niet ‘Het lelijke eendje’… Maargoed wat jij zegt kan niet, als hij niet kan zingen zal hij nooit zo groot zijn gewoorden in de famous wereld.
the-budel-guy
hij lijkt pas 8 moetme denken aan een liedje op youtube
Justin heeft dit eerlijk en oprecht verdiend. Er is hellemaal niets mis met de vergoedingen die tegenover zijn enorme prestaties staan. Daar kan hij dan gewoon een auto van kopen/huren. elk jongetje van 16 speelt tenslotte graag met auto’s. Meestal wat kleiner of aan de muur geplakt.
Dat hij auto’s krijgt van anderen is wat viezer. Wat moeten die volwassen mannen van hem?
the-budel-guy
sorry bedoel doet me denken (vandaag en typ gebrek)
Tja..wat jammer dat als het misgaat (voor sommige goedgaat) er volgende week staat ”JB Fataal ongeluk, met 200 tegen boom”

Alvast RIP
Doet hij goed die Justin Bieber. Volgens mij is hij wel al redelijk binnen. Staat de laatste tijd regelmatig 1 in de Amerikaanse hitlijsten. Staat 2e en 9e bij best verkochte albums 1e helft van 2010(onbegrijpelijk overigens). Dus als ik 16 was en zoveel knaken had, had ik het ook wel geweten.
Dank voor je steunbetuiging.
@audiracer: Autoblog is altijd al een autosite geweest met een subjectieve(re) mening over de artikels. Als je droog autonieuws wilt ga je maar naar autowereld.com of zo..
Oh ja, @ iedereen die reageert in de stijl van: “Hij is geen 11 hij is 16” moet eens nadenken voor dat ze iets plaatsen. Hij meent het echt niet, hoor ;) Doet me denken aan de mensen die dachten dat TopGear.com het meenden toen ze schreven dat de Mansory Ghost echt volledig van chocolade was (zoek het maar op) :D
hij is een klein beetje heel hard homo xD
@anything:
Ben het helemaal met je eens
Ik haat bieber……en voor de dutch-version van baby:

http://www.youtube.com/watch?v=vz_IMouqUKc :mrgreen:
Autoblogger:
Bugatti Veyron vs BMW M3
28706950 views
Justin Bieber:
Justin Bieber – Baby ft. Ludacris
256274776 views

Aardig op weg hoor Wouter :P
@Reinbergen:

das eigenlijk best stoer als ik het zo zie? waar blijft de sterrenstatus van autoblog?? waar zijn de groupies, de cash, de bling de eeuwige roem?
@ Y.master: thanks xD
@woutert:

Corrigeer uw artikel eensch, hij is geen 11. Ze staan niet stil in Amerika..
@ Don: zo ziet hij er wel uit xD
Oh hij is van Sean Kingston
Hij probeert wel heel ‘pimp’ te doen in die auto zeg
Lady Gaga is gepasseerd door hem wat betreft de meest bekeken video ooit, zo ‘groot’ is die knul tegenwoordig. Mooie F430 trouwens.

@ Reinbergen:

wouter is wouter, en geen autoblogger ;p
Arie op Safarie
Nooit van gehoord ……
Vuil vies goor pestpokkeventje met zijn kutstem!!!
Wow, dat mat zwart staat die 430 echt verdomd lekker! Zonde dat ie waarschijnlijk binnenkort om een lantaarnpaal gevouwen zal liggen, mocht de eigenaar hem vaker aan dit snertjochie uitlenen.
ik kom wel op een normale manier aan mn geld, kijken hoe lang die heel blijft
alsjeblieft hou eens op met die gaylord bieber
Wat is dit, een blog voor 12 jarige meisjes?

WTF do I care waar die gehypte faggot mee rond rijdt..
@audiracer: Als hij niet kan zingen zal hij nooit zo groot zijn gewoorden in de famous wereld. Jij hebt nog een hoop te leren op het gebied van marketing. Je kan tegenwoordig zo makkelijk stomme/slechte dingen promoten totdat ze goed lijken. Vooral in de wereld van de Amerikanen gaat dat heel goed.
@cliff15: Dos Cervezas anyone? :D
http://www.youtube.com/watch?v=2pkLcPiZt7M
@Yeelen: Haha nou zet daar een hardcore deuntje onder, en hij verovert de nummer 1 in de Top 40 :D.
Ik had nog weinig echt beledigende reacties gezien, maar [email protected] maakt mn dag goed haha… :D
@ [email protected]: je slaat de nagel op de kop!
Rotjoch. Hoop dat ie m om een boom vouwt.

(kan m zelf helemaal niet betalen hoor, daar niet van.)
Voor 50 Euro mag die Bieber wel eens met mij meekomen.
the-budel-guy
vind deze versie op zijn lied toch beter http://www.youtube.com/watch?v=qb4iQvBPHvk
hij komt nog niet eens bij het gaspedaal.
haha ik vind justin bieber echt een aapje hij is pas elf jaar en doet mij net iets te wijs, zijn liedjes zijn goed… maar niet door hem gezongen want hij is te jong voor de teksten die in zijn liedjes zitten
Waarom zijn al die ‘matzwarte’ auto’s grijs? Ik heb volgens mij nog nooit een matzwarte auto gezien die er ook matzwart uit zag….
Vooralle mensen die hem dood wensen. Jullie gebeden worden misschien gehoord.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/media/2010/07/justin_bieber_toch_dood.html
Het is overigens bizar om te zien dat er mensen zijn die geloven dat deze knul 11 jaar is. Zeker omdat er een paar dagen geleden een bericht was waarin de echte leeftijd van deze knul werd vermeld.
@RenesisHP: Je bent een HELD!!!

O jongen bedankt voor die link; die commentaren Hi-la-risch, ik pissinmebroek!!!
Ik word echt gek van die hypocriete reacties hier van mensen zo van; ow kijk mij goed zijn omdat ik toegeef afgunstig te zijn en jullie zijn allemaal zielig omdat jullie het niet toegeven! Kotsmisselijk word ik er van. Dit gastje hoort nog in de schoolbankjes te zitten maar hij omdat hij toevallig gespot is door een zekere blingbling ‘Diddy’ heeft hij nu centjes gekregen om zo’n auto te kunnen kopen. In bepaalde zin heeft hij dus de loterij gewonnen. Kijk onder normale omstandigheden zou ik er niet op zeiken, Rihanna, Britney Spears en noem ze allemaal maar op, zijn ook zo ‘groot’ geworden. Mijn enige probleem met dit knulletje is, is dat hij teksten uitkraamt alsof hij een pimp-neger is, en hiermee een nieuwe trend zet bij jongeren, die ik echt niet graag zie, als je neefje van 14 ineens dit soort teksten uit gaat kramen, dan is er iets mis. Als hij normale muziek zou maken, alá de Jonas brothers (die ik overigens ook haat) zou ik er minder moeite mee hebben. \zeikmodus off
@Sciurida:

Onder welke steen heb jij de afgelopen jaren gezeten?
Er lopen al slootladingen wannabee niggers rond die te beroerd zijn om normaal Nederlands te praten.
Ik heb een hekel aan die meeloperige figuren.
Hoe fout klinkt Eeyy swa wel niet uit de mond van een Nederlander.. :shock:
@RenesisHP:
Arnold v/d Leijden met een Limburgs accent ..
(stond em eigenlijk best vriendelijk) ..
@lincoln:

Haha. :lol:

Duurde ff voordat ik hem vatte. ;)
@Sciurida: dus in het kort. blanke met een scheefpetje die stoer denken te zijn door op het achterwiel met de brommert over de straten te rijden zijn irritant en hopeloos?? geef je groot gelijk:P
@cliff15

Ben je wel goed wijs? Ik heb daar helemaal niks overgezegd!
Ow, en jij kan het zeker wel of niet? Ga zelf ff lekker in de boeken duiken zou ik zeggen!
een janet in een ferrari da kan niet hey waarom pakte hem niet piek da staad better bij hem
er staat in de tekst dat hij 11 jaar is

maar hij is 16 ( zou ik ook niet zeggen want hij lijkt inderdaad 11 )

ergens gun ik het hem niet dat hij een ferrari mag rijden
lelijk kind
waarom vliegt dat ding niet in de fik met hem erbij (A)
DIE!!!!!!
Oké toegegeven, misschien zeik ik wat veel. Maar wat maakt het zo, dat jullie (bijna) allen zo’n pokkehekel hebben aan hem, daar ben ik wel eens benieuwd na…
Respect voor wat hij bereikt heeft, maar verder lijkt het jim wel. Komt ook geen geluid uit. alleen heeft jim imo nog het uiterlijk mee.

we live in a strange world
Check die achterste velg, justin kan blijkbaar nog niet overweg met stoepranden. Doet pijn aan de ogen…
ik moet die knul niet.. maar smaak in wagens heeft ie zeker!
Ben als ik deze reacties zo lees, erg gelukkig dat ik nog nooit muziek van deze knul gehoord heb. En moet erg lachen om de hysterische reacties van kennelijke fans van dit jochie..
@f430scud

en met de auto ook niet. moet je hem in het filmpje zien. rustig rijden ok. maar de hele tijd iets doen in de auto, dan ineens vrij hard wegtrekken om hem weer stil te zetten. en dan stukje bij beetje op te schuiven richting de weg waar zo te horen de cameraman het overige verkeer tegenhoudt om hem er tussen te laten.
schande ..

alleen 65+ers mogen Ferrari rijden ..
Prachtige auto, spijtig dat er zo nen rare moet inzitten.
@speedgeek

was daar nog twijfel over dan? :twisted:
Een snotneus in een super sportauto, dat dus niet heh!? :roll: :shock: ;)
vaag joch …
Zou ‘ie op een kinderzitje zitten? Hij komt amper boven het stuur uit. Of zou ie dan toch bij papa op schoot zitten? (hier net uit beeld)
Vandaag trouwens een nieuwe S65 gezien in mijn woonplaats. In matzwart met fluorgele remklauwen! Mjummie!
waar gaan we naartoe ?
maarja justin en snelheid = zelfmoord … :D
Waarom heeft iedereen iets tegen hem? Hij heeft op zijn leeftijd al meer bereikt dan de meeste van ons, kan veel dames krijgen, rijd dikke bakken.
Het is net een Lego poppetje met dat kapsel
Bekende personen en hun auto’s (of van anderen for that matter) op autoblog: -1. Boeieh!
@Lucb hij heeft niks bereikt. Hij is een product, hij wordt gebruikt om anderen rijk te maken. Zo simpel is het. Dat ze hem blijkbaar genoeg gunnen om een Ferrari te halen is natuurlijk tof voor hem.
Of het nu Justin Bieber is of niet… Ik bedoel.. kijk eens hoe hij achter het stuur zit… :roll: ….
Is gewoon geen auto voor een 16-jarige…
Die Bieber blijft zo lang populair als de multinationals willen.
Als ze de stekker uittrekken kent in 2 weken niemand zijn naam meer.
Lang leve het tieneridool… Geef mij dan maar de echte muziekanten.
En geef die Ferrari maar aan mij!
@iedereen: HAHAHAHA

On topic: Ik vind die auto niks, typisch gevalletje van Amerikaanse pimp shit, origineel is hij prima en kermisspul hoeft niet.

On Bieber: Bloedirritant gastje die als 16 jarige teksten uitkraamt die een levenswijsheid suggereren alsof hij 35 is met een kapsel waarvan ik in mijn broek pies van het lachen……. maar helaas zijn het wel catchy deuntjes. Dat hij 1.35m is en daardoor met de stoel in de voorste stand moet rijden, met blikken doperwten onder zijn schoenen gebonden om bij de pedalen te komen daar kan hij ook niks aan doen. Leuk voor ons: wij kunnen er weer om lachen en 10.000 reacties plaatsen die niks met een matzwarte Ferrari te maken hebben :D

Off topic: Bieber is geen homo en ik vind het indirect een belediging voor mij om te suggeren dat die smurf dat wel is… Mijn volk zou eerder zelfmoord plegen dan met zo een kapsel de straat op te gaan! hehehehehehehe
@BigBoy:

Heerlijk hoe je het bevestigt dat hij geen homo is. Props voor dat. Al zou hij homo zijn maakt het me nog niet uit alleen valt ie wel onder het kopje persoon/homo met het slechtste haarkapsel. Om zijn kleding nog maar over te zwijgen.

http://www.abcneckties.com/blog/wp-content/uploads/2010/05/justin-bieber-bow-tie-skateboard.jpg

ARGH! Twee stijlen zo mixen. Waar zitten de hoofden van die mogolen daaro. Maarja hij heeft wel meer geld als mij dus ik mag jaloers gedragen.

Ik ga iig weer verder luisteren naar echte muziek. The Gaslight Anthem.
Wel raar dat iedereen een 16 jarige de dood toewenst.


Ja, ik ben jaloers, puur voor het geld hoor. Zijn muziek doet me niks, maar als ‘jij’ 16 was en nu al gebakken zat…
Hij had toch een Gallardo gekregen ?!?
@R8: ja dat dacht ik ook , maar hij zal zijn gallardo al beu zijn zeker ?
ik ben da ventje dus echt kotsbeu hé …
Die auto is toch niet vanhem, die is van sean kingston
justin is wel knap en hooft mooi kapsel en zn liedjes zijn best oke maar verder niet :D
JALOERSS?
Neeh, hij maakt mooie liedjes voor kindere onder mijn leeftijd en met sean kingston aan zijn zei denk ik tog eigenlijk te wete dat het best een gave gozer is..
Justin houd gewoon zijn stijl ook al zegt iedreen dat hij ee homo is!! ;) en verder zou ik hem wel eens wille ontmoette of ik mee mag in zijn Ferrari..:p
da kan echt niet
ik dacht dat ferrari een mannen ding was

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).