Wat zal die op hebben: man tankt Euro 95 in onderbroek

Auteur: , 19 Reacties

Dan sta je wel ff raar te kijken. Een 46-jarige man uit Nijverdal was zo lazerus dat 'ie, in plaats van zijn jerrycan, zijn eigen broek voltankte met benzine. Goeiesmorgens! En eeh: nee. Meneer mocht van de politie zijn rijbewijs niet mee naar huis nemen.

Nou ben ik toch benieuwd of men deze ook meetelt bij de Nederlanders die vaker verkeerd brandstof tanken dan Belgen. Toen een getuige zag dat meneer zijn slip aan het volgooien was, belde die persoon niet de ANWB om de zaak te laten afzuigen (misschien was het ‘m dáárom te doen?). Wel werd de politie verzocht om een klein bezoekje aan het betreffende tankstation langs de Schipholweg bij Haarlem. Van hun mocht meneer even blazen.

Het bleek dat meneer drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Hmm. Hij had dus zes biertjes op. Die kan ook niks hebben! Maar goed: de Nijverdaller mocht mee naar het bureau en loopt inmiddels al weer vrij rond. Te herkennen aan een heel sterke lucht rond de schaamstreek… Dus. (via: nu.nl)19 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Voldoende zich waarschijnlijk vermoeid en wou zich ff bijtanken…
Gelukkig stak die stakker geen cigaret op!
dat kán gewoon niet goed zijn voor je gereedschap
Je bent een petrolpants of niet hey!

Maar als je ladderzat ben, waar heb je dan een jerrycan met brandstof voor nodig???
Ik zou toch even wat verder vragen…
Come on baby light my fire!

It’s going to get hot down there.


Om zoiets te doen moet je toch echt al heel ver weg zijn.
sterk bier daar in holland,

of kunnen ze er gewoon niet tegen :D
@ pizzakoerier
Dat weet ik nog zo niet, in flink wat garages wassen ze net het gereedschap met benzine :)
Leuk geschreven stukje!
Whoeee Nijverdal :D
Ik heb al een vermoeden wie die knakker zal zijn, die is ook niet altijd even nuchter :P
Ah ja, Nijverdal ligt denk ik nog in de goede regio: Grolsch! Vrij logisch dat je daar niet vanaf kan blijven. :twisted: Toch DIOK?
3x de toegestane gemeten is meer dan 6 biertjes..

ik ben ooit (jaja 18 en jong + dom) aangehouden met minimaal 20 pils en wat tequilla op, 1 uur later blazen en ik had NET teveel op.. aldus de agent..
Vast een licht-ontvlambaar type! Grote onderbroek ook, als er zoveel benzine in past.
Daar zakt je broek van af zeg.. :shock:
wat een sukkeltje
Aangezien de man 46 jaar oud is, neem ik aan dat hij een ervaren bestuurder is, en ervaren bestuurders (langer dan 5 jaar rijbewijs) mogen 0,5 promille in hun bloed hebben (ongeveer 5 bier). 3 keer de toegestane hoeveelheid is dus 15 bier, en dat is iets anders dan 6 bier!
@stijnfolkers: Is nogal afhankelijk van de persoon en hoe snel ze gedronken worden (grootte van de persoon e.d.). Bij een test op tv al weer flink wat jaren terug bleken 7 biertjes vrij vlot na elkaar gedronken soms nog onvoldoende om de grens van 0,5 promille te halen. Een maat van me kwam na 15 biertjes, gevolgd door 4 spa rood, alles bij elkaar in vier uur tijd gedronken, uit op 0,49 bij een bloedtest op het politiebureau. De tijd die verstreken was tussen de ervoor afgenomen blaastest en de bloedtest redde hem net.
@ bassie. ja zat vanmiddag zeker ook aan de sterke drank met je sterke verhaal.
zo kan je ook van je schaamluis afkomen.
steven simons
Wat zal hij genoten hebben toen de verpleegsters hem gewas-sen hebben . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).