Wie vindt hem nu wél mooi? Hyundai i30 opgefrist

Auteur: , 34 Reacties

Hyundai heeft de BMW 1-serie-wannabe een paar klappen op zijn gezicht gegeven. Resultaat: hij kijkt nu niet meer lief en kwispelend, maar boos! En nu vindt natuurlijk wel iedereen 'm mooi...

Hallo-oh-oh? Is daar iemand-mand? Ah kijk nou: een lezer. Wauw! Jij hebt gewoon op ‘lees verder’ geklikt! Ik dacht dat alle i30-rijders met de Alpenkreuzer op de camping stonden? Of kom je hier om onderaan het antwoord ‘neen, niet bepaald’ achter te laten in de reacties? Ga je gang!

Oh? Je komt echt voor meer info over de 1-serie-killer uit Korea? Sorry dan. Welnu: de auto is voorzien van een geheel nieuw front met een iets dikker lijkende bumper. De luchthapper heeft nu de mondhoekjes naar beneden en er is een donkere koplampbehuizing, waardoor de auto iets minder als een Teletubbie de wereld in kijkt. Verder zien we iets dikkere bumpert aan de achterkant, knipperlichten in de spiegel en nieuwe wielkasten.

Technisch is er ook nieuws. Alle i30’s slaan nu af voor het stoplicht, maar schieten weer aan zodra de voet van de rem gaat. Een bijtellingstopper maakt dit de middenklasse Hyundai evenwel niet: lager dan 20% bijtelling gaat dit model niet komen. Wil je meer informatie? Op naar de Hyundai-dealer! Hier moet je het doen met wat kiekjes en een hoop blije reacties.

Boos en blij34 reacties

Liever een Cee’d
Wat een verschil (not)
De spiegels komen van een mercedes.
Voor de rest Ziet het er netjes uit.
voorbumbep hebben ze gejat van de ford focus
@Vincent van B: je vergeet de clou! Vanaf 13995€ voor de 1,4 CCVT Pre Facelift… met 109pk. Oke en dan vergaat het lachen je toch wel een beetje als je net een Golf hebt gekocht voor 18,5mille (kaal)
Lijkt op een drol die ik er ’s ochtends rond een uurtje of half 8 uitbonjour, na een bakje koffie en sigaret. :)
@BMW hater: het is dan ook een BMW kopie.
Als facelift is het best geslaagd. Het blijft een vrij anonieme auto, maar daar zijn ook klanten voor.
lol @ BMW hater!

Tja, net wat beter als de vorige, maar ik vond vooral de achterkant niks. En dat is nu nog steeds zo.
@bmw hater dat heb je nog vrij netjes gezegd hahaha.. wat is dat spul uit azie toch saai (behalve de honda civic niet de hybride)
Gezondverstand
Saaie auto is er niet minder saai op geworden.
Senioren model.
Dochter Kia heeft betere ontwerpers.
@Gezondverstand: Hyundai maakt ook leuke auto’s met achterwielaandrijving, t’is maar hoe je het bekijkt. Verder rijd ik in een zilvergrijze Kia, en die is echt verschrikkelijk saai (alleen de vele deuken doen ‘m opvallen).
Bericht voor alle dongelaars en WiFi campinggasten: Stuur een foto, met daarop duidelijk zichtbaar je eigen persoontje, je caravan, je Hyundai (of die van de buurcampeerdert) en je laptop met de browser geopend op AB, naar [email protected] en je ontvangt van de redactie een gratis toegangsbewijs voor het eerstvolgende concert van Justin Bieber in Ahoy.
@koos: LOL, good one!
Tis niet slecht. Niet superieur, maar niet slecht. Er zijn ergere uitgebonjourde hopen stomende etensresten :P
kijk, als auto’s mij niet zouden interesseren zou ik een Dacia stationwagen kopen. Ik verwacht dat deze auto’s vooral gekocht worden door mensen die auto’s gewoon niet zo belangrijk vinden. En dan is het een scherpe aanbieding. Simpel toch? Als je het niet mooi vind rij je naar de volgende autohandelaar. Succes! (ik heb ooit in 2001 een 1988 Hyundai Pony [voor E 100 gekocht] bezeten en de huidige modellen zijn gewoon goed te noemen, zelfs prima)
vind het best een verbetering. een stukje scherper als het vorige model.
Help me de ‘auto’ vinden in het plaatje….!? ;-)
Nee, niet bepaald..
Een BMW 1-kopie ?… Maar gelukkig wél velen malen mooier dan het origineel, dan. Want dat is pas een misbaxel waarbij telkens ik er een zie rijden mijn maag telkens opnieuw omkeert en ik ternuwernood nét niet de openbare weg onder kots !
Bij deze klopt het lijnenspel nog etwa. Banaal, maar proper.
Niks mis mee toch?

Ze houden hier een hete hatch versie van moeten maken.

Goedkoop, degelijk, ziet er prima uit.
@ Tony Casa…

Ben het voor de volle 100% met je eens!! Nu ik deze auto weer zie zit ik spontaan aan de dunne. De dunne komt er nu spontaan uitvloeien, maar dat komt door een avondje stappen met een aantal wat laxerende Eyethirty-cocktails in de nek!! Daarnaast is de Kia Rio een gangstah-bak!! Heb zelf een Audi A3 met een redelijke boost!, maar na deze beauty op de markt ben ik overtuigd van de meuk uit Duitsland!! Morgen nieuwe bak!! Grtz…
neen, niet bepaald
Zeker niet lelijker dan een 1-serie. Maar goed dat is natuurlijk aan weinig auto’s voorbehouden.
Tedje de Haag
Uberdom stukje weer. Ik vind de voorkant best een verbetering. De achterkant lijkt nu echter nergens meer op. Maar als ik in de markt was voor zo’n ding dan kocht ik een pro_cee’d. Meest onderschatte auto in zijn prijssegment.
Nog steeds lelijk :D
hehe ja ik ga m’n 1 direct inruilen

not!
Kies maar: Kia ceed of dit…
Wat heeft de i30 te maken met de 1-serie? Ik zie geen enkele gelijkenis.

Is verbeterd, maar nog steeds liever een Cee’d.
Het grootste probleem met de i30 (en Cee’d) is dat er eigenijk niks mis mee is. Je wilt de wagen afkraken om een excuus te hebben om een dure Duitser of Zweed te kopen, een vrolijke Fransoos of een passievolle Italiaan. Maar rationele argumenten kun je niet vinden, dat is erg vervelend.
@mashell: D’r zit geen passie in….uhm….lijkt op samenraapsel van andere auto’s…ofzo…

ik weet het niet, ik ben heel slecht in dat domme gelul.

Je zou zo’n i30 moeten kopen, onderhuids dik aanpakken en dan elke BMW en Benz eruit rossen bij het stoplicht.

Wat een plezier heb je dan.
Voorkant ziet er inderdaad wel wat beter uit, maar echt spannend ziet ie er nog niet uit.
iedereen die een einser een misbaksel vind moet er eerst een een stuk in gaan rijden, en dan weer hun mening geven…. @bmwhater : geniaal
haha mannelijke auto en een vreselijk slecht imago.
daar gaat het om in autowereld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).