Twee nieuwe plaatjes van de Pagani Zonda HH

Auteur: , 18 Reacties

Een paar renderings van een autootje waarvan er maar één gebouwd wordt, is dat de moeite? Ja, wel als het de Pagani HH is. Een mysterieuze one-off waarvan steeds meer details bekend worden.

Wat we al wisten is dat het een Zonda wordt met de motor van een Cinque (AMG V12, 678 pk) en qua uiterlijk op de Zonda F lijkt. Daarnaast kregen we twee teasers te zien van het model dat door het leven zal gaan als Zonda HH. Leuk, maar we willen nu wel eens zien hoe deze supercar-op-bestelling er in het echt uitziet. Hopelijk kunnen we je een stukje verder helpen met deze twee officiële renderings. Eén van boven, en eentje van de voorkant.

Smaakt naar meer, of niet? Nog even geduld. Want wanneer we meer beeldmateriaal onder ogen krijgen weten we simpelweg nog niet. Evenals meer details van dit bouwproces en wanneer ‘ie helemaal rijklaar is. Wat we wel weten is dat de Amerikaanse koper de auto niet naar de VS haalt. Daar schijn je dit pk-monster niet op kenteken te kunnen krijgen. Daarom zal de Pagani HH naar Zwitserland worden getransporteerd, waar de eigenaar vast en zeker wel wat ruimte heeft om ‘m op te bergen.

Mmm, door kilometers lange tunnels janken, geen dak boven je hoofd en met 678 pk onder je rechtervoet. We snappen eigenlijk best dat petrolheads hier een klein fortuin voor over hebben. (via Teamspeed)18 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Gaat de goede kant uit, niet meer zo’n spuuuuug lelijke grote Sjonnie Gay spoiler
Speechless…
wauw nee dus lelijk ding die auto, ik snap ni wrm mensen die mooi vinden… de designers vinden hem zelfs lelijk
@fab: Nee, FAB-Design is mooi wou je zeggen?

Dit is pure schoonheid.
@MrJones: die auto is gemaakt om snel te gaan niet om mooi te zijn, heb je ooit een F1 rijder horen zeggen wauw wat heb ik een mooie auto?
@MrJones: BTW mijn naam is fabian hangt dus niet echt samen met FAB-design
the-budel-guy
ziet er lekker uit
een hoovercraft is mooier …

ik zal het een pagani zonde noemen
Prachtig ding, maar blijf het een beetje een obscure naam vinden :)
jongens, wacht maar wacht maar, dit wordt gewoon een keiharde roadracer zoals zonda die al vaker gemaakt heeft.
prachtige wagen :0 mooie kleurstelling ook
Ik denk da’k d’r 2 exemplaren van ga bestellen . . . :D

mvg Big Boss Gerard.
Ik kan al die Zonda’s toch niet van elkaar onderscheiden, dus het boeit me niet heel veel. Wél kan ik zeggen dat ik het een mooi kleurtje vind op de Zonda.
Wie is de eigenaar? is dat al bekend?
Ik heb wel een zwak voor Pagani..
Ik vind dat echt prachtige wagens… Zowel in-als exterieur…
En dan wanneer de chauffeur op het gaspedaal trapt heb je een prachtig geluidje…
Wat wil je nog meer??
Ziet er echt goed uit in dat kleur en met die blauwe lijn die over de auto loopt..
Even dit als grappige noot, terwijl ik zo’n beetje bezig ben met het bekijken, bestuderen en lezen van al de artikels, probeer’k me zo’n beetje in-te-beelden welke muziek er bij ’n bepaald model en type van auto past, en tevens ook welke muziek- of film DVD of Blu-ray het best tot z’n recht komt in ’n bepaald model. :D
update:de klant heeft aangegeven het blok van de Cinque te willen hebben en een lager gewicht, tot wel 30% minder t.o.v. Zonda F. het streefgewicht is dan minder dan 1000kg en een vermogen/gewicht verhouding van 1,47kg/pk. het interieur is uitgevoerd in lichtblauw leder/alcantara. verdere aanpassingen zijn; uitlaat bestaat uit carbon en titaan, de ondervloer is uit een nieuw soort carbon gemaakt welke lichter is en sterker. verder zal er nog meer uit carbon worden gemaakt. (kan dat dan nog????)
0-100= 3,4sec, v/max 355+km/h, prijs loopt richting 1,5 a 2 miljoen. bron = het duitse blad ” sportauto.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).