Test jij met ons de Saab 9-5?

Auteur: , 32 Reacties

Ben je Audi, BMW of Mercedes rijder, maar ben je nu eindelijk eens toe aan wat spanning in je leven? Saab is weer helemaal terug en de 9-5 laat geen enkele reden meer om nog voor de standaard weg te kiezen. Omdat jij als automobilist alleen voor het beste gaat, wil je natuurlijk wel eerst rijden voordat je je krabbel zet onder het contract voor zo'n brok Zweeds genot. Gelukkig kan dat. Op 26 augustus is er de mogelijkheid dat jij met ons de nieuwe Saab 9-5 aan de tand gaat voelen.

Saab organiseert een testdagje voor ons bij hun collega’s van Spyker in Zeewolde. Daar gaan we overigens ook nog Victor Muller interviewen en vragen waarom hij denkt van Saab een succes te kunnen maken. Natuurlijk willen we dan ook nog hulp van jullie ontvangen, maar daarover later meer.

Rijd je een concurrerend model, maar mag/moet/wil je binnenkort iets anders, kom dan de hagelnieuwe Saab 9-5 testen. Stuur een e-mail met naam, leeftijd, bouwjaar en type van je huidige auto en een hele korte motivatie waarom je mee moet naar [email protected].32 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Dus niet bij de suffe dealer maar met de jongens van autoblog een 9-5 testen? Dat klinkt goed! Laat ik nou ook nog in de doelgroep passen! Leuke actie!
Is dit geen verkapte Saab-Autoblog reclame-actie??
@Henk: het lijkt me sterk dat dit een stunt van Saab is, het is niet alsof ze op zoek zijn naar mensen die in een concurrerend model rijden en binnenkort iets nieuws mogen/zoeken/moeten
NL only?
@ZOEF: nope, Belgen kunnen zich ook aanmelden!
@ Henk

Tuurlijk, maar maakt toch niets uit en is gewoon slim.
Autoblog mag testen, wij mogen testen en Saab/Spyker heeft hun reclame en potentiele kopers.
Iedereen blij.
Ik was maar aan het kijken naar de okergele achtergrond (advertentie). Wouter, je schrijft meer als een adverteerder dan een journalist :-D
Hoe laat is het de 26ste en is Wouter er zelf ook bij?
@PeterBerkhout: Wouter is erbij, ik weet (nog) niet exact hoelaat…
Ik hoop dat die betreffende concurrenten die hier zelf af en toe ook reclame maken (al dan wel niet aan de hand van tests) dit zullen appreciëren..

Of heeft dhr. Muller zojuist ook aandelen in Autoblog B.V. genomen?
Beetje advertorial idd. Zo wel netjes zijn om het zo ook aan te prijzen.
@Paragon: we doen wel vaker lezersacties, dat zijn geen advertorials.
Als je geen Bmw, Audi of Merc rijdt, maar een Italiaans raspaardje, mag je dan in plaats van een Saab in een Spyker test rijden? :-)
Aanmelding naar [email protected] !?!, nog even en het is [email protected]
Advertorial, blablabla. Typisch reacties van lui die geen DD hebben (inderdaad voor meerderlei uitleg vatbaar). Ik ook (nog) niet, maar kom op man, het is Saab!
Ik vind het een mooie bak geworden. Ik zag de heer Muller afgelopen maand met deze auto door A’dam rijden en ik moet zeggen dat het er goed uit zag…
goede actie! weer eens iets origineels!
Lelijk eendje
Ik heb al een tijdje geleden zien rijden in belgië.
-edit: nutteloze bijdrage-
Björn Jeroen
Dag,
Mijn naam is Björn Jeroen Tidström, Zweed van geboorte met een Nederlandse moeder, ik ben 40 jaar, getrouwd en vader van een dochtertje van 2,5 jr oud. Ik rij al meer dan 15 jaar onafgebroken Saab, heb eigenlijk alle modellen wel gehad ( een 900, 2x een 900turbo, een 9000, een 9-5 en nu een 9-3 sport sedan van bouwjaar 2004 ). Ik vind de nieuwe 9-5 ontzettend mooi en ik zou ‘m heel graag willen hebben. Daarom wil ik heel graag mee om te kijken of ‘ie net zo lekker rijdt als ‘ie eruitziet!!!
@Björn Jeroen: jij hoeft natuurlijk niet meer overtuigd te worden ;)
Meer kans maakt je met:
Mijn naam is Helmut Adolf von Quandt, Oostenrijker van geboorte met een Nederlandse mutter, ik ben 40 jahre, getrouwd en vader van een soon van 5 jr oud. Ik rij al meer dan 15 jaar nur BMW, heb eigenlijk alle modellen wel gehad (een 1,3,5,7,X5,Z3 en nu een 535i van bouwjaar 2004 ). Ik vind de nieuwe 9-5 best aardig mooi maar geloof er nichts van dat deze so gut zijn kann als een BMW.
Leuk, pullover rode ribbroek en foute bril liggen al klaar :)
@Mr. V12: vergeet vooral je pijp niet ;)
ik doe mee hoor, ik mag voor volgend jaar een leasekar kiezen in het E segment. word een A6 of 9-5 :)
@Laue: jouw keuze…geen A6 in elk geval joh…dan wordt je met stijgende verbazing nagegniffeld door iedereen om je foute keuze. Ga dan nog liever waggelen in een Gaab 9-5…Doe het gewoon goed, neem een E-klasse of een hele dikke C-Klasse, of een goede 3- of 5-serie.
@Megakix: zucht……
Autoblog MOET saab ook een beetje helpen… das gewoon Nederlandse trots (zo iets dan). En Vicktor Muller heeft ook vaak tijd gehad voor ons forum dus dan kan je toch wel een iets terug doen zonder gelijk gaan zeuren.
Maakt niets uit dat het reclame is. Bring back Saab! En dat het een beetje een Nederlands merk is speelt natuurlijk ook mee.
Helaas mag ik met de motor niet langskomen, dus helaas ;)
Leuke actie, maar worden de eisen door autoblog gesteld of door Saab. Ik denk het laatste.
Ha, en er voor met mijn dikke Beemer heen- en terugrijden??? Willen ze nu daadwerkelijk meten hoe slecht deze auto zijn werk doet ‘in vergelijking met’ ? ;-)
LOL @ Mashell!
Hahahahaha!

Bril-jant…

OT: originele actie van onze Saab-vriendjes!
Jammer dat ik niet meemag…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).