Opel Astra GTC komt naar Parijs

Auteur: , 11 Reacties

De Astra driedeurs gaat geen Astra driedeurs heten, maar Astra GTC. Om ons daarvoor helemaal blij en enthousiast te maken nemen ze een conceptmodel hiervan mee naar Parijs. Simpelweg GTC Paris genaamd. Wel jammer dat ze nu niet meer willen vrijgeven dan deze halfbakken teaserfoto, waarop niet meer dan een doek met inscriptie te zien is. Wat moeten we hier in hemelsnaam mee?

Voor de huisman met golden retriever is er ook wat leuks te bewonderen op de Opel-stand: de Astra Sports Tourer. Leuk, moving on. Dan kom je uit bij de nieuwe Meriva. “Ultieme MILF-auto!” Aldus onze expert op dat gebied. Maar ze gaan dit jaar dus ook iets onthullen dat er zowaar leuk uit kan gaan zien: de GTC Paris.

Dat moet een voorbode gaan worden op de Astra GTC. De driedeurs variant die we in 2011 mogen verwelkomen. En dan komen we weer uit bij deze belachelijke teaser. Een stukje stof dat verband moet houden met de stoelbekleding en daarop de zin ‘And the speed was pure beauty’. Een regel uit de roman Jonathan Livingston Seagull van Richard Bach. Mmm, nee. Geef ons gewoon maar de eerste foto’s van dit conceptwagentje, en kom daarna maar met spectaculaire quotes. De doekteaser staat HIER in het groot.11 reacties

@ Ricardo, ehm, het stukje maakt een beetje een dubbele indruk, alsof het nog niet helemaal af is, nog even een keertje kritisch door lezen?
on topic,
zo’n teaser met een lap stof in plaats van een cliché donker fototje met weinig info is wel lekker origineel :D
Laatst in een nieuwe Astra gereden, en ze hebben iets heel doms gedaan:
De luchtroosters zitten precies achter het stuur en blazen dus ENKEL lucht op je handen…
Ik had een warm hoofd en koude vingers. Stomme Opel.
Zitten er nu ècht nagelbijtende jochies, nerveus met knakende knoken te kwijlen bij ‘de komst van….’ ??? De automarkt is qua marketing behoorlijk ingedut hoor !!!

Hoe kan een Meriva nu een MILF-auto zijn…? Daarin rijden alleen oude mannetjes joh ! @wouter, probeer een echte MILF-auto te vinden, door ‘ons’ autobloggers erop te zetten. Ga niet schermen met een ‘nieuw woord’, als je het niet zelf een plaatsje kunt geven…;-)
hmmmm MILF’s…..
“Wat moeten we hier in hemelsnaam mee? Wat dacht je van je kont afvegen?
Ok,maar Opel beloofd wel heel wat,ze zullen het wel moeten waarmaken dan.
Als er al een nieuwe Manta,Calibra gaat komen zal hij dan op het platform staan van de Insigna,vermoed ik toch aangezien de GTC al op het astra platform staat,ik vermoed dan dat de Manta,Calibra een beetje uit zijn proporties zal gegroeid zijn dus niet meer zo compact.
Dus afwachten,éérst de GTC.
Heb laatst in de nieuwe Astra gegeven. Mijn Vectra 1.6 van ’95 trekt nog harder dan die 1.8 of wat het was. Rijdt nergens naar.
gegeven = gereden. Sorry
Geeft een klein beetje weer zoals hij er uit gaat zien.
http://www.mibz.com/wp-content/uploads/2010/06/New-Opel-Astra-GTC-Spy-Shots.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).