Dit is de Racepresso – iemand nog koffie?

Auteur: , 30 Reacties

Als je gedoodverfde concurrent al eens met een koffieapparaat op de markt is gekomen, dan weet je wat je als Ferrari zijnde te doen staat: een nóg betere koffiemaker maken. Aanschouw: de Racepresso. Een samenwerking tussen Ferrari en - je raadt het al - Nespresso.

Dit is best briljant, zo’n incognito apparaat. Want met vizier naar beneden zie je nou niet direct dat het hier om een espressomachine gaat. Daar zal menig keukenblok toch wel van opfleuren, een racehelm-style koffiezetter in plaats van het standaard Senseootje. En teveel cafeïne mag dan wat nadelige effecten hebben op je rijgedrag, een welverdiende bak pleur doet het bij ons op de redactie altijd wel goed. (Theedrinker autoblogger uitgezonderd.)

Helaas, dit is nog maar een eenmalig probeersel. Het is niet zeker of ze deze Racepresso ook daadwerkelijk op de markt gaan brengen. Maar wij zeggen: laat maar komen. (bron: Yanko Design, via AB.com)

Racepresso

Racepresso

Racepresso

Racepresso30 reacties

Dat is gewoon triest.
Zeker een mooi Hebbedingentje!

Ik zeg KOPEN!!
Ik wil een witte, natuurlijk. Some say he produces a black liquid…
lol gadget of the year? xD
ik wil deze wel hebben
ik zeg doen
http://reclamewereld.blog.nl/files/2009/05/maurice-de-hond-nem-gezicht.jpg
hoe voeg je plaatjes in
@wimpie:
http://reclamewereld.blog.nl/files/2009/05/maurice-de-hond-nem-gezicht.jpg

LOL, Wel een wat anders dan zo’n standaard apparaat.. Zou het ook met een ferrari snelheid eruit kome?
liever zoiets kopen dan ne vorten bad mobil
ohw w8 dat was niet het antwoord,

‘je kunt eenvoudige tags (, en )’

<img src="hier de link" en dan dat with=450 gedoe zoals het er staat lol
Humanspectrum
Ha ha, echt lache: ik heb vandaag de Top Gear-test van de Ferrari 430 Scuderia nog eens terug gezien. Zeggen die gasten dat al die aftershave en koolstofvezelhelmen die matchen met je interieur onzin zijn, voordat ze het filmpje instarten. En wat doet Ferrari? Gewoon nog zo’n onzinding maken. Voor mij briljante timing, dit bericht.
Je zou maar even niet opletten en na een bakkie espresso dat apparaat op je hoofd zetten als je de TG testtrack oprijdt :P
@Vinny_93: HAHA lol :P
Het zal zeker leuk staan als accent in je designkeuken, in een Hollandse standaard rijtjeshuiskeuken lijkt het me een beetje misplaatst. Toch denk ik dat ze vooral daar, bij de dromers, terecht gaan komen als hij gemaakt gaat worden. Dat kan Ferrari makkelijk doen, fanboys genoeg.

@Northwestern: Haha! :D
Ik wist niet dat Ferrari ook in helmen deed, snap dit niet erg
Ik denk dat me moeder liever geen helm in haar keuken heeft staan =D
Ik zelf liever ook niet het is wel stoer zo’n ding maar neeeee geen helm in me keuken
San Sebastiano
I’m with autoblogger… :-)
Oh nee en dan nog wel zo’n domme Nespresso. Je mag in de winkel niet eens om doosjes cups vragen. Dan zeggen ze “bedoelt u etuis?” Stelletje idioten, in een etui gaan pennen of damesbenodigdheden en heeft een rits, dit is een doosje! Als er nu een volautomaat in zit waarvan de molen een racegeluid kan maken (en liefst met schakelmomenten), dan kon ik er nog mee leven. Zou er ook een veeeeel betere koffie uit komen!
Oh ja deze is echt leuk!!!
i love people. Men neemt een slangetje, verwarmingselement,etc. Bouwt een omhulsel zuigt een marketingcampagne uit de duim. Warempel weg is de koper’s drempel(ratio.)
Vol op de emotionele brandstof naar het warenhuis. Dat alles onder het motto: ik moet dat hebbe!
Hoezo als een rode lap voor stier? whahaha…
lol @ Northwestern. some say it’s not comfortable to wear…

je hebt wel wat aparts en groots op je aanrecht, maar mooi? nee.
Die van Lamborghini is toch wel een stuk stijlvoller en reeds in de verkoop…. slap verhaal dus
Hebben!

Misschien ga ik dan weer Nespresso drinken :-) Dat ding wat ik nu heb staat hier werkeloos te wezen, omdat ik er van baal dat je die capsules alleen maar via internet kunt bestellen.
@Richard: de Nespresso capsules zijn nu bij de Bijenkorf Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht te koop!
Ontopic: Grappig gevonden, leuk voor in je garage, maar niet voor op het aanrecht!
@Richard: Gewoon even wachten op de L’Or Espresso capsules van DE. Zijn gemaakt voor de Nespressomachines, maar zullen gewoon in de supermarkt te koop zijn. In Frankrijk al leverbaar en de Appie in Wassenaar schijnt ze ook al te hebben. Maar officieel nog niet in Nederland ivm de juridische perikelen.
@ricardo: “.. als Ferrari zijnde..” is een contaminatie, het is “.. als Ferrari..” óf “..Ferrari zijnde..”
OT: leuk! doe mij er maar een!
dit vind ik nou zo jammer he, een schande voor mensen die zichzelf ontwerpers noemen wereldwijd. wat een cliché apparaat zeg.. Dit is ongeveer net zo stijlvol als een Ferrari-race-auto-kinderbed. geef mijn portie maar aan fikkie.
the-budel-guy
ik wil hem wel
Erg goed gedaan ! Zou’m zo kopen….maar er hangt vast een Ferrari-prijskaartje aan ;-)
Wie wil er nu een helm op z’n aanrecht hebben staan :S
Hebbe !!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).