Gregory van der Wiel en zijn matzwarte Benz

Auteur: , 86 Reacties

Welkom bij de ZaterdagSpecial van Autoblog Boulevard. Vandaag nemen we een kijkje in het voetballersbestaan van Gregory van der Wiel. De rechtsback van Ajax die hier zichtbaar zit te genieten in zijn eigenste ML63 AMG, getooid in een matzwarte wrapje. Dit zijn de EXCLUSIEVE BEELDEN.

Nee, geintje. Zo exclusief is het natuurlijk niet als Greg in zijn Benz gaat zitten bellen, wachtend totdat één van de vele autospotters die de P.C. Hooft rijk is hem op de foto zet. De 22-jarige voetballer met een voorliefde voor Twitter was voor de verandering niet zijn timeline aan het checken, maar lachte wel even richting de camera van KD-Producties.

Volgens deze comment schijnt hij ook af en toe een S65 AMG te besturen, maar dat weten we niet zeker. Zijn vierwieler past in ieder geval goed tussen de auto’s van zijn Oranje-collega’s. Meer foto’s van de mattige power-SUV van Van der Wiel op Autojunk.86 reacties

bedankt AB voor dit superbelangrijke nieuws!!
@Benjamin1: Ga maar naar AutoWeek voor het nieuws.
Dit vind ik juist de leuke dingen van AutoBlog.
Zo vaak zie ik niet een Matzwarte MB ML63 AMG
Euuh… Ja interessant. Doe hem de groeten van me. Hoort dit niet in de Privé?
Betaalt Ajax die gozer al zoveel? Geen wonder dat ze in de financiele problemen zitten, haha. Wel een typisch patsertje hoor, die v/d Wiel. Goeie speler maar verschrikkelijk leeghoofd :P

Zou best wel es kunnen dat V/d Wiel een dramaseizoen gaat spelen…22 jaar, fantastisch seizoen gehad, wordt op voetstuk geplaatst….zal niet de eerste zijn die nu een jaar ongelofelijk kut gaat voetballen.

Remember where you heard it first ;)
Wat zeuren jullie over de smaak van V.d Wiel? Mercedes is de sponsor van Ajax , dus dan heeft hij er denk ik zelf eentje mogen uitzoeken bij de dealer.

Niet dat dit niet smakeloos is, ik zie ook liever een Ferrari, maar soms moet je nou eenmaal doen wat je gevraagd wordt. (En als dat rijden in een ML63 AMG is dan heb je niks te klagen.
@bozewolf: Mercedes is ”hoofdsponsor” van Ajax net zoals Citroën dat ooit was. Ik vind die Wiel niet eens zo een goede voetballer misschien omdat hij een neger is, ik weet ’t niet.
@bozewolf: €800.000,- verdient hij per jaar. Waarop baseer je dat hij een leeghoofd is? Omdat hij een mat zwarte MB rijdt met de zelfde kleur velgen, oorbellen draagt, tatoeages en een kleurtje heeft? Vooroordelen noem ik dat.

Of heb je iets feitelijks om het te onderbouwen?
@PPF1: Gewoon, als je interviews met die kerel ziet komt er vaak weinig zinnigs uit. Alleen Elia is nog dommer. Ik betwijfel of die z’n veters wel kan strikken.

Dus ja, ik kan het onderbouwen :P

@360box:


Dude…je vind hem geen goeie voetballer omdat ie zwart is? Dat KAN niet eens, idioot. Je kan best een hekel aan em hebben omdat ie zwart is (racist) maar dat ie prima kan ballen is geen mening, maar feit.

@Megakix: jij bent ook een lekker closetracistje, of niet? Tsjong.
@bozewolf: Wat betreft interviews ben ik het met je eens.. maar dat heeft niks met uhh leeghoofdigheid (lol) te maken. Dat is duidelijk onervarenheid en onzekerheid. Hij heeft wel trekjes van een patsertje maar dat laat die alleen zien bij zijn ”homies’ maar dat is zo’n gewoonte dat die voor de camera moeite heeft met ”normaal” praten en dat resulteert weer in onzekerheid. Dus dom zou ik hem niet noemen, zoals iemand al zei hij heeft wel zijn VWO..

Elia komt inderdaad dom over maar hij PROBEERT heel stoer en macho te toen alleen is te zien dat de onzekerheid er ook bij hem vanaf straalt. Je kan zien dat die rood wordt (begint te gloeien) tijdens de interviews ook al is die zo zwart als de nacht. Domheid vind ik wederom een groot woord eerder onvolwassenheid.. een FASE.
@PPF1: Elia is nog vertederend dom :D Hij snapt ’t gewoon niet.

@Mano: Serieus? Wist ik niet. Zal wel verlegen type zijn dan. Op mij kwam ie altijd dom over. Vrees dat ik mijn woorden moet inslikken, haha.

@mbman: Mwoah…WK-finale gespeeld op z’n 22e…voetballer van naam….in principe financieel al onafhankelijk (qua levensbehoeften)….mooie sportcarriere in het vooruitzicht.

Niks gepresteerd? Ik vind het heel aardig…
@bozewolf: Oke.MAar heeft ie dan gelijk een amg verdient.KAn toch ook wel een ml 350 zijn dan
@mb man: Het is zijn geld toch? Wat fukt het welke auto hij aanschaft…als ie em kan betalen heeft ie em blijkbaar verdiend
@bozewolf: een van de weinige topspelers in de eredivisie met een vwo diploma, zo’n leeghoofd is het nou ook weer niet.
het gaat financieel slecht met de clubs in NL, iemand enig idee?
En wie rijd dan? Z’n moeder?
Ziet er wel vet uit zo’n matte ML! ;)
the-budel-guy
zit hij niet aan de vekeerde kant om de wagen te besturen ??
@the-budel-guy:
Idd, is het wel zijn eigen auto?
Anders zou hij toch wel zelf rijden??
@the-budel-guy: wellicht een hint, dat hij naar de UK vertrekt.. Dat hij nu al in een rechts gestuurde auto rond rijdt.. ;)
Prima als voetbal een normale bedrijfstak zou zijn…
@ bozewolf

Leeghoofd? Die kerel heeft wel z’n VWO-diploma.
En de ML is echt een mooie auto. Veel mooier dan een X5.
@Sneep: Iedereen doet toch VWO tegenwoordig?
dikkennneeekkk!
Ach het is een importje dus voor nog geen 50K excl. importkosten etc. heb je er al 1
Lekker belangrijk!!!!
Voetballertjes……….overrated!!!
Komkommertijd zeker??

;)
@ iedereen

Doordat Ajax een vijfjarige sponsordeal met Mercedes heeft gesloten krijgt de hele selectie + staf enzo de komende 5 jaar een Mercedes als bedrijfswagen :) Ze betalen er dus helemaal niks aan.. Sterker nog, Ajax krijgt ook nog geld van Mercedes!
Ik snap het toch werkelijk niet.. als ik zo veel geld had als een voetballer verdiend, dan ga je toch niet in een hoge wielen tractor rijden? Er zijn zoveel veel mooiere auto’s.. ik snap de aantrekkingskracht van die dingen niet…
Gekocht met het oog op een transfer naar Engeland?
@ Freewarefreak: de aantrekkingskracht is gewoon ‘zoveel mogelijk plek innemen in de wereld’… Size matters! En zeker bij mensen die veel gepest zijn vroeger…

;)
Ik ruik snig snif….. Jaloezie?? Gun anderen toch eens een keer iets. taaassssssssz!
@mohtje: Tassszzzz! Wallah gozah! Tantoe hard!

Boks man boks!
@mohtje:Topvoetballers krijgen een TOP salaris, als ze dan,sommigen tenminste,niet even de moeite nemen om handtekeningen aan (jeugdige) fans uit te delen en vervolgens rap doorrijden (papendal) vind ik dit een slechte zaak. Nog apart gezien van het klagen over het “drukke” wedstrijdschema wat ze hebben.Hoezo ze iets gunnen? Ze hebben alles al, en vinden het wel best zo. Laat ze het eerst maar eens echt verdienen zonder te zeuren.
G.v.d. Wiel.
@Iedereen die denkt dat hij deze van de sponsor (MB) heeft..

Dat hebben jullie dus mis, de spelers kregen geloof ik een C-klasse of een CLC, Lees dit maar eens.

http://www.ajax.nl/Nieuws/Laatste-nieuws/Nieuws-artikel/Ajacieden-krijgen-hun-Mercedes.htm

Jol kreeg een S-klasse als de foto’s kloppen :P
XD :lol: @ Gnermo!
het stuur zit toch aan de juiste kant en er lijkt nog iemand naast te zitten aan het stuur of zie ik dit zo slecht dan?
misschien toch niet van hem?
@Nick & iedereen,

alle ajax spelers leasen voor zeer gunstige tarieven een Mercedes. Ik heb bij Stern Auto gewerkt en heb ook auto’s geleverd aan Ajax. De ML van vd Wiel is zijn privéauto. Elke speler rijdt dus zakelijk een Mercedes waarmee zij naar elke wedstrijd moeten. Privé hebben enkele ook een Mercedes gekocht, zoals de Zeeuw een E500 Coupé en vd Wiel dus een ML63 AMG
Dit is gewoon een mooie wagen… Leuk wrapje errond en ie is af ;)
ajax word gesponsord door mercedes, al die mannetjes in het 1e van ajax rijden allemaal een dikke mercedes!
Negers verpatsen hun geld direkt aan bling-bling, metershoge velgen, grove auto’s etc…Daarom was Lex Goudsmit (Winston Bogarde) ook zo populair onder zijn doelgroep. Rekening leeg, genieten van elke dag, patsen wat je patsen kunt. Die Van Gobbel is hierdoor ook failliet gegaan destijds, en Aaron Winter zelfs, en nog vele vele andere negertjes.
@Megakix: Als Sneijder, Van Persie of Robben in een dikke slee komt aangereden dan is het anders dan als Van Der Wiel of Seedorf in een dikke auto rijdt?

Johan Cruyff is geen neger toch of wel, de grootste Nederlandse voetballer ooit volgens velen, … ook failliet gegaan.
@Megakix: Wat is er jongen?Kan je er niet tegen dat er ook negers zijn die geld hebben?Of ben je gewoon gefrustreerd dat zij dikke auto’s hebben en jij in een seat marbella rijd.Met je “negertjes”
En als wij niet allemaal ons belastinggeld in die clubs hadden gestoken. Dan hadden ze nu in een Dacia duster gereden.
en ze hebben altijd pijn op die nogal zachte grasgrond , kunnen ze niet eens iets harder worden ?
Zo vreselijk lelijk, met nog lelijkere velgen, ik kan er gewoon NIET naar kijken!
Dat eerste doet me denken aan shownieuws/HvNl.:P
@megakix

heel makkelijk een bevolkingsgroep betichten van onverstandig handelen.. ken je toevallig nog Fernando Ricksen bijvoorbeeld

ontopic,

heerlijke auto, alleen de lak en velgen staan me niet aan.. doe dan maar de Brabus W164
Het is wat aan de magere kant voor iemand van zijn kaliber. Maar z’n AMG- speeltje mag er best wezen op die lelijke velgen na!!!
@y.master: Zijn kaliber?? Euhhh….wat is zijn “kaliber” dan? En waar moet ik dan volgens jou aan gaan denken?
@duke:
Bij kaliber moet je denken aan kwaliteit. Dit gerelateerd aan zijn inkomen. Hij behoort niet tot de sociale middenklasse, maar tot de hogere klasse. Met zijn inkomen (mede dankzij zijn kaliber op het gebied van voetbal) mag je wel een dikkere wagen verwachten.
@y.master: Is nog geen antwoord, een bentley of Rolls…. ik noem maar wat hoor. Snijdt echt geen hout dit.
AMG, Gay, Ajax it’s all the same.
@Aad: LOL
@ aad
Sukkeltje, kom eens met fatsoenlijk commentaar!
Topwagen.Alleen dat jong hoort er niet in.Nog niks gepresteerd in zijn leven.
hij is gewoon lekker niemand kan aan hem tippen
hij is goed:) en hij heeft een goed koppie!
Hey Gasten,

Laat die gozer lekker in een vette bak rijden!! Hij heeft het talent wat er voor zorgt dat we trots op deze Ajax speler zijn, laat hem daar dan ook lekker van genieten….
Als je een beetje aardig tegen een bal kunt schoppen heb je op je 22e een auto onder je kont waar anderen een leven lang keihard voor moeten werken (en hem dan nog niet kunnen kopen). Die auto´s van het Nederlands elftal zijn niet normaal, voetballers worden gewoon schandalig overbetaald. Hoog tijd om daar ook eens de Balkenendenorm op los te laten…
Wat een heerlijke Hollandse reacties weer hier…
Als je in het buitenland een dikke auto rijdt, heb je het gemaakt, als je hier een dikke auto rijdt, ben je een patser! Dat geldt voor Businessmen maar blijkbaar dus ook voor voetballers…

Als de lui met poen geen dikke auto’s zouden kopen, kun je Autoblog ook wel opheffen! Dan rijdt iedereen in een Golfje…
@Spiderman: Het zakenleven is niet voor jou weg gelegd dat is wel duidelijk. Met zo’n mentaliteit schop je het nooit ver en zul je altijd jaloers zijn op mensen die in mooie dikke auto’s rijden. Echt sneu gewoon.

@Svenska_Aeroplan_AB: Idd! Zo onvoorstelbaar vermoeiend om van die idiote reacties elke keer te lezen. Als ze zelf het geld hadden deden ze precies het zelfde of een stapje meer .. maar omdat ze het niet kunnen, kunnen ze hun afgunst niet verkroppen. Soms vraag ik me af waarom ze hier komen.. ze vinden die lambo’s en ferrari’s allemaal hartstikke mooi, maar als iemand er dan in rijdt dan is het opeens een patser? .. Zielig is het.
Net zoals in het bedrijfsleven kosten de beste mensen het meeste geld, that’s it.

Inderdaad Svenska Aeroplan het zijn weer de typische Nederlandse reacties van de afgunst, jaloezie en noem maar op. Feit is dat deze jongen keihard gewerkt heeft voor waar hij nu is, dus laat die reacties eens achterwegen, dank!

@ Spiderman
Het zijn geen open contracten die de voetballers aangeboden krijgen, dus trek je conclusie dumbass.
Zijn we kluivert vergeten ?????????
vroeger hoorde hij bij de 500 rijkste nederlanders wat is er nu met hem gebeurd ????? de meeste van zijn geld is ingepikt door zijn vorige vrouw met de scheiding.
Blijkbaar zijn voetballers zo ongeveer heilig in dit land, want je mag niet zeggen dat ze overbetaald worden. Ik heb diep respect voor ondernemers die jarenlang keihard werken en daar uiteindelijk financieel flink rijk van worden; prima dat die dan in een Benz, Ferrari of een Bentley rijden. Daar gaan meestal tientallen jaren van sappelen en ploeteren aan vooraf. En er zijn heel veel sporters die keihard moeten trainen en alles opgeven om de top te behalen. Maar die worden echt niet allemaal zo betaald als voetballers, al werken ze er minstens zo hard voor. Ik blijf die beloning buiten verhouding vinden, dat heeft niks met zakenleven te maken, maar alles met de sterrenstatus die voetballers hebben bereikt.
@Spiderman: Voetballers worden betaald van geld dat de clubs blijkbaar hebben door sponsoring en van alles, Balkenende zal hier niets aan kunnen doen. De enige manier om voetballers minder te laten verdienen is door dat balletje trappen minder populair te maken. Geen idee hoe je dat zou willen bereiken. ;)
@Spiderman: Het heeft alles met het zakenleven te maken. Hoe beter ze spelen hoe meer aandacht er voor de club is hoe meer sponsors er komen hoe meer geld er verdient wordt hoe meer de spelers betaald krijgen. Logisch toch? Ajax is een bedrijf en de spelers zijn medewerkers, hoe beter ze ” mee werken ” hoe meer ze verdienen..

Een voetballer ”werkt” gem. tot zijn 32ste dan is de carriere voorbij. Een voetballer geeft vaak veel op in zijn jeugd om prof. voetballer te worden .. daar waar andere kinderen gaan spelen moet hij voetballen. Dat vereist wilskracht en doorzettingsvermogen. Dan moet hij zich nog onderscheiden van de concurrentie etc etc. Als het zo makkelijk was als jij zegt .. waarom ben jij dan geen voetballer geworden dan had je ook zo extreem veel verdient. Of is het vak voetballer onder jouw niveau?
@PPF1: Zeker knap wat ze bereikt hebben, maar als ze dan eenmaal bekend/beroemd zijn krijgen ze “sterallures” en dat is zo triest. Rijden rond in te “dikke” auto’s en hebben meerdere huizen,…. maar als ze dan nog topprestaties moeten gaan leveren, hebben ze niet meer dezelfde inzet van vroeger…..immers ze hebben alles toch al? Terwijl een zakenman moet blijven presteren op topniveau, want zijn inkomsten staan niet vast voor de komende, laten we zeggen, 5 jaar!
@duke: Ben ik met je eens. Maar als ze eenmaal ”alles” hebben dat is het moment dat je kan zeggen of het een echte professional is of niet. Voorbeeld: Zidane was een topatleet bleef altijd op top niveau presteren. Robinho daarin tegen is zo’n verwend mannetje, die heeft gecashed en begint zich nu als een diva te gedragen.
Om v/d Wiel nu al te gaan afkraken zoals vele doen vind ik een beetje voorbarig.

Ik probeerde btw @Spiderman uit te leggen dat die salarissen wel MOETEN betaald worden, dat is iets wat hij niet wil/kan begrijpen. Het principe marktwerking. Oftewel vraag en aanbod.
@PPF1: Klopt! Ken er nog wel een (zo’n verwend mannetje)…Ronaldo….
Wat is dit voor een racisistisch gedoe hier? Autoblog haalt soms reacties weg die nergens op slaan maar sommige reacties laten ze hier wel gewoon staan. Triest om iemand om zijn huidskleur te oordelen maar dat zijn wel degenen die net zo hard met iedereen mee juichden toen kluivert 40 keer voor Nederland scoorde. Achterbakse eikels..
@YouRockMyWorld:
huidskleur !!

laat jij nou de eerste zijn die dat ter sprake brengt ..
vuile racist ..
@lincoln: Ik heb zelf een donkere huidskleur, dus waarom zou ik dan een racist zijn? Kom dan nu ook even met een goeie reactie en wees niet zo triest om niet meer te gaan reageren.
haha, heerlijke reacties allemaal.

Ik vind het voor een Merc een hele mooie uitvoering.
Beetje een “voetballers auto” maar gelukkig klopt het vooroordeel in dit geval prima.

Die jongen heeft amper echte werkervaring, niet erg hoog geschoold…
en je mag op die leeftijd zon auto uitzoeken!

ik ben nu 35, maar ik weet niet wat ik had uitgezocht als ik op die leeftijd zon keuze had…waarschijnlijk nog iets veel wantstaltigers :)

Wat voor motor zit er eigenlijk in? Een V10?
Collega voetballer Emanuelson rijdt in precies dezelfde, gevalletje sponsoring.
@ Spiderman: klopt helemaal. Maarrrrr, als je dan jaren geploeterd hebt voor je dikke auto, wordt hij in Nederland de volgende dag ge-keyd, en wordt je overal afgesneden en vuil aangekeken. Vervolgens lopen je klanten weg omdat ze denken ‘daat gaat mijn geld naartoe’ ( ipv die is succesvol, daar is het goed zaken mee doen…)

DAT is het probleem in Nederland!!!!
@Svenska_Aeroplan_AB: Ja de gedachte: “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, is heer en meester in Nederland. erg zonde. Ik ken ook legio voorbeelden van mensen die er op af geschoten zijn… Dan moet ik zo voor mijn toko echt in een Prius gaan rijden ipv leuke grote youngtimer.. :-S
@PPF1: ik kan niet voetballen en zeg ook niet dat het een makkelijk spelletje is. Maar hoewel ik ook best zie dat die clubs met veel geld over de brug moeten komen om topspelers aan te trekken, blijft het natuurlijk buiten verhouding. Al die clubs zitten inmiddels dik in de financiële problemen, staan onder curatele etc.
Natuurlijk duurt de carriere van een profvoetballer maar een beperkt aantal jaren (al houdt Van der Sar aardig vol), maar ook dat geldt voor meer topsporters. Ik zag pas een reportage over topturner Epke Zonderland. Die jongen traint zich helemaal suf, maar tegelijk studeert hij wel voor arts, om later een toekomst te hebben buiten de sport. Aan zijn sport verdient hij geen drol, maar hij knokt voor de eer. Zijn nieuwe huis in Friesland kost dik drie ton, dat is waarschijnlijk zo´n beetje het bedrag dat Wes en Yo er op hun huwelijksreis doorheen hebben gejaagd. Die overtrokken beloning van topvoetballers draagt bij aan hun sterallures. Vroeger begonnen ze na hun voetballeven gewoon een sportwinkeltje of een sigarenhandel, nu moeten ze in die paar jaren topvoetbal blijkbaar binnen zijn voor de rest van hun luxeleventje. Dan gun ik een jarenlang hardwerkende ondernemer toch iets meer zijn dure auto, al mag Van der Wiel natuurlijk zelf weten wat hij doet met zijn geld.
@Spiderman:
ach joh .. dat maakt toch geen flikker uit allemaal ..
die jongens geven het ook weer makkelijk uit ..

en “eer” bestaat niet .. alles is uit eindelijk eigen-belang ..
en da,s mooi .. mensen die in eigenbelang werken zijn nml uiterst betrouwbaar ..
@Spiderman: Ik snap dat je het op die manier kan bekijken, echter ben ik het er niet mee eens.

v/d Wiel is ondernemer. Hij gaat spelen waar hem het beste contract wordt aangeboden. Zoals een ondernemer bekijkt welke leverancier hem het beste contract aanbiedt.

Kijk naar Lebron James die verdient tientallen miljoenen aan zijn sponsor deal met Nike. Maar Nike verdient dit meer dan dik terug omdat iedereen ook die schoenen/kleding wil die hij draagt.
Als Nike hem de Balkenendenorm zou betalen, waar blijft dan die extra winst die ze besparen op zijn salaris? Gaat dat naar de ceo’s? Maar die verdienen dan ook weer dik boven de Balkendenorm.. of steken ze het in research&development van het bedrijf? dan kan ook maar tot zekere hoogte dan houdt het op. Moeten ze het weg geven? Zou het mooiste zijn aan goede doelen en dergelijke maar dat is een fantasie wereld want dan kunnen ze de schoenen net zo goed gratis weg geven.

Ze verdienen idd extreem veel geld, maar in mijn ogen meer dan eerlijk. Iedere voetballer is een product op zich en tevens ondernemer van zijn eigen product.

Wat is het verschil tussen Microsoft en Ajax? Microsoft verkoopt producten aan particulieren en verdient daar enorm veel geld aan, iets waar Bill Gates hard voor gewerkt heeft. v/d Wiel (in dienst van Ajax) verkoopt amusement aan particulieren en verdient daar enorm veel geld aan. Dus er is geen verschil als je het logischerwijs gaat bekijken.

Mensen denken hier niet over na en zien alleen een ”voetballertje” en dan ontstaat er afgunst. v/d Wiel is net zo’n ondernemer als Bill Gates alleen in een andere sector.
@ bozewolf

Van der Wiel is duidelijk geen leeghoofd, hij heeft gymnasium gedaan. En ja Ajax betaalt hem veel, kan goed 2 miljoen verdienen per jaar…
hoe bedoel je over de paard getild, te triest voor worden!
en nog lelijke auto ook.. maarja past bij de club
gregory is gewoon lekker en het is een mooie auto :)
volgensmij is de ML van z´n moeder… hij zit op passagiers stoel.
volgends mij heeft die ook een super dikke porsche, maar dat heb ik maar gehoord ! :)
ik betwijfel of dit de auto van gregory is, laat staan dat hij dit bij mercedes mocht uitzoeken en pimpen. het is nou niet een model/stijl wat mercedes weer makkelijk slijt als het sponsor- of lease contract afloopt. daarnaast is volgens mij alleen El Hamdaoui een vreemde eend in de bijt als het gaat om mercedessen bij Ajax.
Feit ook dat ie in de gordel op de passagiersstoel zit geeft ook te denken.
EN ik kom ook regelmatig op de parkeerdekken in de arena waar spelers, bestuur etc parkeren en daar heb ik deze ook nog nooit gezien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).