Organisator Love Parade zet Lamborghini tegen vangrail

Auteur: , 24 Reacties

In het 'Hollandse BBQ-weer' van afgelopen week heeft de organisator van de Love Parade, Rainer Schaller, zijn witte Lamborghini LP560-4 stuk gereden. Het gebeurde in de nacht van 5 op 6 augustus, met hoge snelheid, onder natte omstandigheden. Schaller kon zonder noemenswaardige verwondingen uit de auto stappen, de €160k (Duitse prijs) Lamborghini is bijna afgeschreven. De snelheid was volgens de politie de directe aanleiding voor het eenzijdig ongeval.

Rainer Schaller is rijk geworden met sportscholen. In Duitsland heeft hij er zo’n 130. Sinds 2006 organiseerde hij ook de Love Parade. Tot twee weken geleden.

Bij het ongeluk waren geen andere auto’s betrokken. Schaller zat alleen in zijn auto. De politie schat de schade in op €100.000,-. Een te hoge snelheid met slecht weer was de directe aanleiding. Gezien de omstandigheden kan het echter een idee zijn de komende tijd niet meer zelf achter het stuur te kruipen. (bron: BILD.de)24 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Wat een belhamel
De politie schat de schade….. de politie kan de schade niet schatten,dat zijn burgermannetjes en hebben van exoten totaal geen verstand ! Die moeten zich bezig houden met foto’s maken van te snel rijdendende automobilisten, daar zijn ze goed in !
@ik:
denigrerend doen is ook een vak of niet? De politie bestaat uit meer mensen dan alleen flitsvolk, er lopen ook rechercheurs rond etc, mensen die zaken oplossen. En die moeten volgens mij prima kunnen inschatten wat de schade aan een auto is. Lijkt me wel handig IVM gezeik met verzekeringen.

on topic, verder is de nieuwswaarde van dit bericht niet heel denderend hoog. Er is toevallig een organisator van een mislukt event bij betrokken..
mislukt event ……..
@alfamannetje:

Ja het is nogal in de soep gelopen vind je ook niet? Als al jaren de bezoekersaantallen in persberichten verdriedubbeld worden, mag je volgens mij wel spreken van een dalende lijn. Aan de hand van de analyses die er over de laatste editie gemaakt zijn mag je wel concluderen dat e.e.a. niet helemaal vlekkeloos uitgedacht en uitgevoerd, en derhalve mislukt is.
@bakkerst: ik denk meer aan de ouders van de omgekomen kinderen , if you don’t mind.
@alfamannetje:

Mee eens, vrienden van mij hebben verschrikkelijke mazzel gehad niet in het gedrang terecht te zijn gekomen. Ik heb hem ook even zitten knijpen toen ik het nieuws hoorde. Het is meer een stukje frustratie naar de organisatie toe die dit heeft laten gebeuren. Want dat dit voorkomen had kunnen worden staat voor mij als een paal boven water.


@ Topless

Ik heb er ook helemaal geen verstand van, ik vond de reactie van “Ik” alleen een beetje denigrerend en simpel. Alsof heel het politie korps uit bonnen schrijvende kneuzen bestaat. Dat is niet zo en dat wilde ik even aanstippen voordat er hier weer een volledig off topic Hetze tegen de politie gestart wordt.
Jammer van de Lambo maar ja die dingen gebeuren.
@Ik….. je vergeet nog het laten slingeren van belangrijke papieren en dergelijke in taxi’s enzo. Is ook nog een belangrijke taak van de medewerkers van het rechtsysteem in Nederland hehehehe
@VolopPaffen…. en je bedoelde vast het rechtssysteem. ;)
Is iedere gecrashte exoot een topis waard?
Gaan we nu zelfs Bild als bron gebruiken?? Bild is De Telegraaf in het kwadraat!! Zal wel een paar krasjes zijn geweest, ik schat de schade op zo’n 300,- euri…

;)
Poging tot zelfmoord!
politie schat schade !!

ja .. die lui schatten wel eens meer wat ..
ik zou iig NOOIT iets laten schatten door een ambtenaar ..
@bakkerst
Je doet het voorkomen alsof je er verstand van hebt, maar uit je bericht blijkt het tegendeel. Er worden geen rechercheurs ingezet om de schade aan een auto te taxeren. Bovendien hebben rechercheurs ook geen verstand van de reparatiekosten van Lambo.
Die kerel is behoorlijk van de kaart, dan zit zo’n ongeluk met zo’n racemonster in een klein hoekje..
Hij heeft wel een beetje een boevenkop…
Dat Loveparade gedoe was vervelend… Maar je Lamborghini daarna ook nog eens in de prak rijden? Die gast kun je beter opsluiten lijkt me!
@Cantago: Was vervelend? Man lul niet zo stom, het was een regelrechte ramp. Zal maar vrienden of familie bij de slachtoffers hebben gezeten, dan lul je wel anders!
@duke: Gast, neem mijn reactie alsjeblieft niet zo serieus. en als je dit aantal mensen al een ramp vind? Ik wil het niet goed praten, begrijp me niet verkeerd, iedereen die overlijdt is er één te veel, maar ik kan zo 100 dingen opnoemen waar meer mensen aan overleden zijn, terwijl er zeker een factor 1000 minder mensen bij betrokken waren!
God straft!
En dan nu een gangsta foto ^^.
Voer voor wreckedexotics.com, hier niet heel interessant.
easy won, easy gone…
De politie schat de schade??? Die is grappigg!! Het enige dat die gasten kunnen schatten is wat u bijdrage aan de stadskas zal zijn na het flitsen om het hoekje!!! Fikken die handel!! Biep Biep

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).