Gespot: witte Koenigsegg CCX met carbon

Auteur: , 18 Reacties

Daar sta je dan, oog in oog met een heerlijk witte CCX...

Dat overkwam spotter Smul, die deze unit onlangs tegenkwam in Port Grimaud. Een witte Koenigsegg CCX hebben we wel vaker gezien, maar in dit geval is er aan de buitenkant veel naakt carbon aanwezig (oa op kofferbak voor en achterbumper). Nou is dat wellicht een vinkje op de CCX-optielijst, maar het ziet er zeer strak uit.

Check ook het kenteken, de eigenaar is blijkbaar lid van de exclusieve jokerdrivers; een club die al je automotive rompslomp uit handen neemt. Op die manier kun je nog meer genieten van je supercars, handig hoor. Meer foto’s zijn te zien op autojunk.nl.18 reacties

Wel vet!
In het midden tussen de 2 zitjes zat een bordje met “manufactured for mr Paul Naden” :) ik heb hem even gegoogled en je komt wel een beetje achtergrond te weten van die man als je een paar sites afzoekt ;)
@Smul: Je had me beter meegevraagd op reis…. Kon ik hem ook eens in het echt gezien hebben ;)
@Smul: bedankt voor de extra info. Ik zie in ieder geval veel auto’s als ik via Google Images zn naam intik: http://www.google.nl/images?hl=nl&q=%22Paul+Naden%22&biw=1920&bih=856

Hier nog een filmpje van hem, geld zat…
http://www.youtube.com/watch?v=vuKTY3YYoKc
héééérlijke spot gewoon! Of je die wagen nou mooi vindt of niet… het blijft een superlekker ding, Bedankt!
Hoe zie je dat hij lid is van deze club?
@SR: heb je de tekst gelezen? De kans is groot dat ie lid is, aangezien het op zn kenteken staat (check link).
nvm ik zie het al :)

knappe spot!
Ik heb deze auto ook gespot deze zomer in Port Grimaud, hij was toen aan het tanken, heb helaas geen foto’s kunnen nemen omdat ik er langs reed. Wel mooi dat iemand anders toch foto’s heeft kunnen nemen
Wow wat een superspot :o wat een schitterende wagen is dit toch, is naar mijn mening veel mooier om te zien dan een Lamborghini of een Zonda.
@ Something

JOUW mening idd ;)
@jorden: ja inderdaad mijn mening :) moet ik iets er iets uit opmaken dat jij in koeienletters “jouw” typt?
Beetje nutteloze reactie die je geeft.
Topspot, en ook een geweldige versie van de CCX

Schitterend.
Volgens mij is de hele auto van carbon/kevlar, ze hebben dus gewoon een stukje niet gespoten. Wel moet het dan speciaal bewerkt worden zodat het er mooi uitziet, dacht ik.
Overigens is de motorkap dat ding aan de achterkant dat de motorruimte afdekt. ;)
@Canguro: Dat is het voorzover ik weet ook, zoals je zegt is alleen een stukje dan niet gespoten.
Ik zou em liever volledig in carbon look laten :D
@Canguro: LOL, ik had het inderdad verkeerd geschreven;)

Is inmiddels aangepast, thanks!
ik stond vandaag oog in oog met de enige nederlandse Koenigsegg. wat een heerlijk ding is dat ook zeg. Weet iemand misschien de naam van de eigenaar? ik heb wel een praatje met hem gemaakt, maar ik ben vergeten zijn naam te vragen. was aardige man overgens. hij heeft ook nog een Ferrari F40/Testarossa en een F50.
ik heb hem ook gespot op zelfde plaats..stond 10 meter van ons appartement..en elke dag bijna te vinden op nikki beach

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).