Design Director van Aston gaat zelf racen in GT4

Auteur: , 12 Reacties

Wat een kutbaan heeft Marek Reichman. Hij is niet alleen de Design Director van Aston Martin, nee hij mag nu ook gaan racen voor het Britse automerk. Hij zal namelijk zelf achter het stuur kruipen van een Vantage GT4 tijdens de GT4 Challenge van Groot-Brittannië.

De Aston Martin GT4 Challenge is een serie die uitsluitend mag worden gereden door de eigenaren van de Vantage GT4 en de Vantage N24. De trainingen, kwalificatie en de race vallen allemaal op dezelfde dag. Marek, een fervent liefhebber van autosport en historisch clubracen, zal de race samen met Chris Porritt rijden (Aston Martin Engineering Manager). In tegenstelling tot Marek is Chris wel een ervaren GT4 racer, toch handig als je 90 minuten moet volhouden op het circuit van Cheshire.

De Aston Martin Vantage GT4 is gebaseerd op een productie-auto en komt in aanmerking voor alle FIA GT4 races over de hele wereld. Recente successen van deze racer zijn oa een winst in Dubai, op de Nürburgring en tijdens de Spa 24 Hours.12 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
-edit: nutteloze bijdrage-
ooooh wat een drooooomberoep !!
haha een auto ontwerpen en dr dan ook nog mee mogen racen dan doe je het goed!!
chill :D zou ook wel willen :P
Wat een vreselijke kutjob is me dat zeg. Ik krijg stante pede medelijden met de arme kerel.
Laten we hopen dat hij tenminste goed betaald word. Moet hij al de hele dag op die vreselijke gedrochten kijken tot ze hem de keel uitkomen. Kan hij er nu ook nog in gaan zitten doorheen geschud worden. En alle andere vormen van ontbering lijden.

Ik vind het zo erg voor hem dat ik met hem meeleef. Ik ga aanbieden om hem af te lossen. Zoiets kan niemand lang volhouden.
hij wel,…. alles is voor bassie das 1 ding wat duidelijk is
die heeft een mooi kleurtje !!
dat zo iets mooi nog zo goed kan zijn dat het in de GT4 wint:o
Mooie blauwe streep! Dat maakt ‘m af!
Goed geregeld: Hij test zijn eigen design, als het gigantisch faalt hoeven ze de verantwoordelijke ook niet meer te ontslaan. Netjes!
Prachtige auto! En wat heeft die bent een topbaan zeg, pff, wordt alleen al jaloers als ik er aan denk!
Vreselijke auto zeg.

Ik snap niet waarom er mensen zijn die een AM mooi vinden. Maar ja, er zijn ook mensen die op links stemmen, snap ik ook niet. Maar ja.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).