Toyota’s zijn lief, Amerikanen kunnen niet remmen

Auteur: , 99 Reacties

Vorige maand werden we er al even voorzichtig op gewezen, maar in Amerika zijn ze er nu wel uit: van alle Toyota's die betrokken waren bij ongelukken - en waarvan geclaimd werd dat een defect aan de auto de oorzaak was - is het merendeel gewoon veroorzaakt door de bestuurders zelf, die even niet meer wisten dat hun Toyota's ook waren uitgerust met een rem.

Een flinke opsteker voor het Japans merk. Na alle negatieve berichtgeving en diepe buigingen lijkt het nu grotendeels wel vast te staan dat het in de VS voor het grootste deel aan de chauffeurs lag. De datarecorders van 58 crash-gevallen lieten zien dat in maar liefst 35 gevallen de rem helemaal niet is aangeraakt. Bij 9 onderzochte Toyota’s werd de rem pas op een veel te laat punt gebruikt en in één geval werd zowel het gaspedaal als de rem ingedrukt iets voor het ongeluk. Wel was er één auto bij waarvan het gaspedaal echt was ‘vastgelopen, maar daar hebben de onderzoekers nog geen uitleg bij gegeven. Wat de crash-oorzaak van de overige 12 is werd niet bekend gemaakt.

Gaat Toyota nu ineens helemaal vrijuit? Nee, ze hebben wel erkend dat er soms defecten in de gaspedalen zaten. “Unintended acceleration” is dus niet volledig uit de lucht gegrepen. Ook losliggende vloermatjes zouden in sommige gevallen voor hangende pedalen kunnen zorgen. Dat is het merk al op een boete van $16,4 miljoen komen te staan, wat natuurlijk maar een fractie is van de kosten die het terugroepen van 8mio Toyota’s met zich meebrengt. (bron: FT.com)99 reacties

Toyota, FTW!
Misschien leuk als toyota in de VS nu haar auto’s icm een gratis rijvaardigheidstraining aan gaat bieden.
Dus de complottheorie was toch waar …
kutamerikanen… altijd alles overdrijven…Die lui leven in een constante vrees en paranoia: auto’s die niet werken, testwagens die bomauto’s moeten voorstellen,…
Sjonge, jonge, jonge
Die amerikanen vermakkelijken het al voor zichzelf door allemaal Automaat te gaan rijden.
Oftewel van 3 pedalen -> 2 pedalen en nog kunnen ze 1 van die 2 niet vinden met hun voet.
Snap dat er veel mac donalds zijn daar in het land en ze misschien te dikke poten hebben ofzo.. of is er misschien iets anders aan de hand.

Hmmm I’m Lovin It!!
@Barryyy: lol :P en terecht
waarom is throttlegate niet meer actueel en WK2010 wel?
Wat een bananenrepubliek ook zeg, iedereen praat elkaar na, zodat de spookverhalen lekker groots worden, en vervolgens klaagt men Toyota aan, om een miljoenen vergoeding te krijgen. Only in America
Alle dank gaat volgens mij uit naar de Amerikaanse staat, die de “problemen” die Toyota de afgelopen tijd heeft gehad goed kan gebruiken om de eigen auto industrie weer in een goed daglicht te stellen.
Waarmee wederom bewezen is dat Toyota’s prima auto’s zijn en Amerikanen prutsers (net als Amerikaanse auto’s prut zijn)! Toyota blijft kwalitatief top!
@Henk: zeg dat maar tegen de jongens die de Corvette ZR1 maken!
Toyota maakt leuke auto’s maar de prius is toch echt wel een bak troep.

Maarja hoe je het ook bekijkt, Toyota is zelf de gene die maar al te graag auto’s wil leveren aan trailerstrash en ander god minnend retard volk.
Dan vraag je ook om problemen.
Wat een kneuzen die Amerikanen, begin me steeds meer te ergeren aan dat volk.
En om dit soort zaken kots ik zo hard over de Amerikanen heen, wat een on-volk is het toch!!! Ze zouden die rednecks, hillbilly’s and cityfolkkks es kei en de keihard aan moeten pakken! Theatrale mongolen!! Alles om hun vingertje heen bindend, overal mee bemoeiende, oorloggeile flikkers! Bom erop!
handrem trekken is fijn!
Toyota is slachtoffer geworden van de amerikaanse claimcultuur. (Verwaande kwasten die amerikanen!)
Laat die amerikanen eerst maar eens fatsoenlijk autorijden, in plaats van kinderen een stuur in handen te geven.
Er zijn nog 12 gevallen waarvan onbekend is wat er aan de hand was, nog ruimte zat om Toyota te bashen :D
@Griffin: van welke merk ben jij gecharmeerd?
Ik denk dat er gezocht is door de Amerikanen om Toyota slecht te presenteren. Dit massaal in de media te gooien waardoor er minder mensen Toyota gingen kopen om Amerikaanse fabrikanten (GM) meer auto’s te laten verkopen. Netzoals het slechte schrijven over de Euro te laatste tijd, waardoor de munt in waarde is gezakt. Terwijl de Dollar de echte problemen heeft..
@FOne: heeft u nog wat zilverfolie voor mij over?
@Merry. Obama heeft de automotive branche in Amerika groots gesteund. Door media manipulatie & rare ongelukken van een buitenlands automerk kan je vertrouwen een flinke klap toedienen. Logischerwijs word er meer Amerikaanse fabricage product verkocht. Heb je geen zilverfolie voor nodig, is logica ;)
@FOne: ja er is wel wat gezegt maar wat is daar mis aan?
Wij in de EU doen het zelfde onze auto’s zijn het beste en de rest is prut.
En hoe graag zetten we Chinese auto’s in onze EU testen om te laten zien hoe erg het allemaal niet is?
Beetje pot, ketel zwart verhaal.

Het is dat de VS zelf ook met allemaal mileu onzin bezig is en daarom de Prius niet kan afzeiken maar juist als je het mileu wil helpen moet je de prius verbieden.
Nou ging met merendeel van de Toyota’s om pickups geloof ik maar het werd tijd dat Toyota eens op zijn plaat ging na al die prius ellende die ze de wereld gebracht hebben.
Die lui daar zijn echt zo geniaal idioot! Ze moeten verdomme een IQ test verplichten voor dat zo’n stuk vlees een auto in gaat.
Uiteraard lig het aan de Amerikanen zelf, dat riep iedereen hier op Autoblog: dat er GENOEG manieren waren om een auto tot stoppen te brengen! Ik vraag me nu wel af, hoeveel procent was vrouw? (sorry, ik wil het graag weten:P)
Het ligt dus aan de Toyota bestuurders LOL
Wat een achterlijk volk… Allemaal met de bus.
35 van de 310.000.000 mensen in Amerika valt best mee toch.
Dit was toch sowieso al bekend, alleen in amerika kwamen deze problemen voor. In de rest van de wereld klaagde niemand over de remmen.
@Alle USA bashers: Doe er dan wat mee met die haat: Ga bij de Islam.Koop geen -Ipad-Iphone-Imac-Ipod-Windows-Nike-Tommy-music-porn-games-films-skates-Big Mac-Whopper-Mars-Twix-Coca cola-Pepsi-dubbel deurs koelkast-Segway-surfboard-Ben en jerries enz enz.
Daar heb je ze er pas echt mee want hoe dom(anti) kan je zijn en dan toch deze art willen hebben/bij kwijlen.
En wie blijven deze art kopen ?? Wie is er nou dom ??
Zij iig niet.
Oja wie brengen er nu hulpgoederen naar Pakistan. (tuurlijk is dat goodwill kweken maar altijd beter dan achter je computer schelden op the great USA !

Zingt en zwaait met USA vlaggetjes :.. And the home of the braaaaaves.
@Rob USA: Das het probleem met de USA.. iedereen vindt hen hypocriet, schijnheilig, lui, dik en ze maken enkel maar rommel (en ik ben ook niet echt fan van hen..), toch slagen ze erin om de wereldeconomie te leiden (hoewel het oosten hen heel netjes begint in te halen). Je moet het maar kunnen
@Rob USA: Als je een land verkloot/gebied heb je inderdaad een soort morele verplichting om ze te helpen als het halve land kapot aan het gaan is. Daarnaast is het natuurlijk 100% eigenbelang: nu kan Amerika daar inderdaad weer schreeuwen dat ze de wereld hebben gered.
Het erge is dat Amerikanen inderdaad geindoctrineerd zijn met het idee dat ze de beste zijn. En dat is net zo gevaarlijk als moslimfundamentalisme of welk ander fundamentalisme dan ook.

En waarom moet je je gelijk bekeren tot de islam wanneer je vraagtekens zet bij de USA? Ik heb trouwens nieuws voor je: in de USA wonen 7 miljoen moslims. Dat lijken mij dan ook de Braves met hetzelfde Home. *lacht stiekem een beetje om Rob’s naiviteit* ;)
Tja verrassing…. Nee… Nu is het bewezen, kan weer veilig remmen met de Prius…. nu nog leren auto rijden..
@Rob USA: Nee hoor, Amerika is helemaal niet dom.
Heb je al gehoord over het verhaal: Moskee akkoord op Ground Zero.
BEN JE GEEEEEEEEEEEEEEEEK!
Dan ben je toch de grootste rand-debiel als je dat dan toewijst. Ik heb niks tegen buitenlanders, maar …. wat een raar gedoe. Die moslims blazen dat gekke WTC op en jij plaatst er een moskee. Alsof het een soort begraafplaats is voor die gestorven,arme, zielig zelfmoorpoppetjes.
Ga toch weg man.
Als je over zoiets simpels al niet kan oordelen of t slim is ja of nee, dan ben je toch echt een dom land, met alles!
OT: Toyota heeft sowieso in de jaren dat ze bestaan bewezen dat het gewoon een goed en innoverend merk is.
Fouten komen voor, alles gaat met vallen en opstaan.
@Barryyy: Weleens eens over nagedacht dat die Moskee daar zeker wel met voorbedachte raden is neergezet…? Ik geef je even de tijd om er over na te denken, 5,4,3,2,1… Nee? Die Moskee wordt daar neergezet om zo de kans op een aanslag te verkleinen wanneer de nieuwe torens daar staan. Bovendien toont het ook aan dat ze geen oorlog willen. Volgens mij heb ik het al een paar keer gezegd maar ook dit getuigt weer van kortzichtigheid en altijd maar proberen te bashen van Amerika. Tevens wil ik wel zeggen dat ik ook eerst dacht van; hè hoe kun je daar nou een Moskee neerzetten maar als je erover nadenkt is het nog niet eens zo dom.
@Pordon:

Ik vraag mij af hoe vredelievend ze blijven als de islamitische gaybar er door komt. :)
@RenesisHP:Ze blijven al zo ie zo niet vredelievend want de ene moslimgroep blaast nu al regelmatig de andere moslimgroep hun moskee op. Dus de onzin van: Die moskee komt er om minder kans te maken voor aanslagen!

En over gays maar helemaal niet te spreken. In sommige staten mag je gewoon nog gays in elkaar rammen en zelfs vermoorden en dan is het nog geen hatecrime. Dus je hond mishandelen is erger. En dan hier durven schrijven dat de gemiddelde Amerikaan niet dom is.

Veel mensen hier reageren waarschijnlijk puur op basis van wat ze op tv als Amerika zien. Zelfs RobUSA geeft zonder hij het weet toe dat Amerikanen dom zijn.
@Rob USA: Ok op Windows en films heb je mij lol.
Vind je het gek dat Amerikanen niet kunnen rijden?? Die moeten als examen een dag op een gesloten (speciaal) circuit rijden met andere leerlingen en instructeurs.. Daar heb je niet rijlessen zoals ze dat hier hebben.
@ Rob USA

Ja man echt Amerikaans die bedrijven die jij noemt. Neem Apple, 60% van hun ingenieurs komt uit India, de producten worden in elkaar gezet in China en de winst gaat naar buitenlandse investeerders die Apple in handen hebben.
@JPM: heb ik maar 1 woord voor :D Touché
OT:

Precies zoals ik al in de eerste post van throttlegate heb gezegd, dit is overdreven onzin en gericht op het ten gronde richten van Toyota in Amerika. Toen waren er van die US fanboys die helemaal tekeer gingen maar bij deze is mijn inzicht en talent toch weer in ere hersteld! Dank! ;)
En de volgende is Honda die een palletje op de automaat moet vervangen omdat Amerikanen niet weten waar een handrem voor dient. Apart volk toch.
Oef, zelfs het doorbrowsen van dit topic heeft me dommer gemaakt.

*rent weg*
@JPM: Welcome to the global industry, dat is waar maar dan is Heineken ook niet Nederlands, 75% van de brouwerijen staan buiten NL en de aandeelhouders zitten ook overal ter wereld. De productie van Phillips is ook voor 95% niet in NL enz enz.

P.S. Laat ik het dan zo zeggen wat en wanneer was de laatste trend uit India die we allemaal wel wilden hebben ??

@Benjamin: Niet op Penthouse/Playboy ?? :)
@Rob USA: Laatste trend of beter gezegd komende trend uit India, is de Tato Nano… auto annex schoudertas of gereedschap koffer…..
@ Rob USA

Dat hoef je mij allemaal niet te vertellen.
Het gaat hier om de Amerikaanse claim- en blamecultuur, jij begint opeens met quasi Amerikaanse bedrijven als slap argument.
@ Rob USA

Trouwens wel tekenend dat je Pakistan en de Islam bij een argument over Toyota en de amerikaanse claimcultuur betrekt. Dat geeft maar weer eens aan hoe je eigenlijk de weg kwijt bent in discussies ;)
@Plaque:Ik zet zelf ook vraagtekens bij sommige dingen. Maar je hebt vraagtekens zetten, maar de mensen (kinderen) hierboven hebben het over dom,dik,achterlijk,kut amerikanen,prutser enz enz. Dat is meer haat dan vraagtekens toch ? Vandaar wanneer je de VS haat join Islam.
” En dat is net zo gevaarlijk als moslimfundamentalisme of welk ander fundamentalisme dan ook. ”
Ik heb liever iemand die zichzelf de beste vindt dan iemand die de ander graag opblaast en vermoord.
Lach hardop om zoveel naiviteit in één commentaar. :)
@JPM: Het gaat mij om de ongefundeerde haat jegens de USA, dat past in geen enkele discussie en daar reageer ik op.
En dat icm het allemaal wel willen hebben/gebruik maken van hun leukere kanten die door diezelfde Amerikanen zijn gemaakt/verzonnen. Hoezo slap ? Een heel volk afschilderen als dom,dik,achterlijk dat is toch wel het toppunt van domheid maar wel in de rij gaan liggen voor een Ipad.
@JPM: Als het daar alleen over gaat volgens jou dan zouden een aantal mensen even hun comment moeten teruglezen en dan kijken of dat echt alleen daarover ging.

P.S.: Eeen claimcultuur is niet altijd slecht.
Wanneer men hier iets aangedaan word – door een product of dienst- waar iemand aan zou overlijden of gehandicapt door zou worden dan krijgt hier de dader 200 taakstraf of je krijg een nieuwe verpakking opgestuurt met een bloemetje.
Nee dank u.
Sorry 200 uur.
Ik haat Amerika niet, ik vind een groot gedeelte van haar bevolking gewoon achterlijk. En daarnaast heb ik een hekel aan nationalisme. Van die fantasten die hun land de hemel inprijzen, en de negatieve dingen lekker laten gebeuren. Donder toch op.
@Northwestern: Nou dit is anders wel mijn favo dame uit de VS.. En ze kan er niks aan doen, dat ze dom is, ze is gewoon blond..!

http://www.youtube.com/watch?v=uEP7uti0PDw
@toyotaprius: Ja maar die presentator is weer een slimme gozer, en dat jochie ook. Hij begrijpt precies hoe vrouwen denken :)

http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww
Wat zou er omgaan in dit hoofd?
@Northwestern: Niks want ze is blond.. :P
@ Rob USA

Het is eerder ongefundeerde haat van de Amerikanen jegens Toyota. Diezelfde claimcultuur heeft ervoor gezorgd dat Toyota duizenden mensen moet ontslaan voor iets wat er niet of nauwelijks is.
Wat ik frappant vind is dat jij je aangesproken voelt en het gevoel hebt Amerika te moeten verdedigen als men negatieve dingen schrijft.

Overigens helemaal terecht want zoals je hierboven leest hebben de meeste amerikanen gewoon problemen verzonnen of zijn niet in staat de rem van het gaspedaal te onderscheiden, wat dit artikel betreft zijn het dus een stelletje idioten.
Nee, wij hier in NL hebben zeker de wijsheid in pacht?! Hoe typisch… Laat me niet lachen!
Al die complottheorieën waren dus toch waar haha.
integralechubasco
en nou maar hopen dat toyota de schuldigen hiervan voor het gerecht daagt…
@ toyotaprius

Ik denk dat dat inderdaad wel het zwakste punt van Amerikanen is, het gebrek aan algemene kennis. Natuurlijk is die video van jou waarschijnlijk niet echt en je zult genoeg europeanen vinden die net zo reageren maar toch.
Toen ik er woonde en mensen vroegen waar ik vandaan kwam en ik vertelde Nederland, dan weet 90% niet eens dat het bestaat. En dat terwijl Nederland toch echt aan de wieg stond van het huidige Amerika. Hetzelfde geldt voor Portugal en Polen etc.
Men heeft zo iets van, ik weet waar Amerika ligt en dat is het belangrijkste, totaal disrespect voor hun eigen voorouders en wereldgeschiedenis.
@JPM: 1/5de van de Amerikaanse bevolking kan de VS niet eens aanwijzen op een kaart.
@JPM: Ja algemene kennis zal mi parten spelen. en het is natuurlijk ook zo dat ik ook niet alle hoofdsteden van alle staten kan opdreunen. Maar goed, men is daar behoorlijk nationalistisch, dan moet je toch ook weten hoe je land is ontstaan. wat je zegt, dat bepaalde landen aan de wieg van het ontstaan van je land hebben gestaan. Maar, je moet ook kritisch op het doen en laten van je land kunnen zijn. Zelf ben ik geen liefhebber van de VS, ik ken genoeg Amerikanen, heb er familie. Ben oud american football speler.. Maar te vaak, in contact geweest met Amerikanen die mij even kwam vertellen hoe fantastisch hun land wel niet is. Nation no.1, maar als je ff kritiek spuit, dan ben je de boe man.
Voordat je je land zo ongegeneerd ga promoten, hou jezelf dan een spiegel voor. Want ook de VS hebben net zoals landen in Europa (Nederland), en er buiten. hele grote fouten gemaakt. En als je daar niet voor uit durft te komen. Houdt het voor mij op……..
@ Northwestern

Hmm dat zijn 60 miljoen Amerikanen dus, dat is schandalig. Echter of alle Nederlanders dat kunnen weet ik ook niet, domheid is universeel.
@Northwestern: Wat is er mis met die wereldkaart dan ??
@Rob USA: Goh, domme vraag…
Alleen hadden Nederlanders in het bruin nog kunnen zetten :
Hier hebben we miljoenen goedkope slaven en grondstoffen vandaan gehaald en daar dumpen tegenwoordig we onze afgedankte chemicalien.
@ Rob USA

Haha leuk argument dat je daar gebruikt, maar Nederland heeft nooit miljoenen slaven uit Afrika gehad, de Verenigde Staten daarentegen wel ;)
maar is het nu de bedoeling om nu een lijstje te gaan maken met zaken wat fout zijn en waar de VS of en NL mee te maken hebben gehad, of nog hebben?
Mag ik dan ook een paar dingen invullen?
@toyotapruis: Als ze pro USA zijn mag je ze altijd plaatsen. :)

@JPM: Nederland heeft het uitgevonden. Kan er wel een paar duizend naast zitten.
@Rob USA: helaas, niet in het voordeel van de VS, noch NL.. ;)
Wel leuk wat ze daar doen. Lekker iedereen nationalistisch maken, alles pro USA. En als iemand je tegenspreekt is het een terrorist of een idiote Europees. De meest discrimineerde natie op aarde. Wees maar trots. Die honger naar olie maakt de VS vanzelf kapot.
integralechubasco
De meest authentieke blanke amerikaan is de italiaanse amerikaan :) …
Dat moet wel knallen als je daarmee botst zon rijdende accubak!
Hebben ze 2 pedalen trappen ze nog de verkeerde in en dat ding kan al geen snelheid maken!
De enige ‘echte’ Amerikanen hebben ze heel lang geleden verjaagd en vermoord, de rest is een bijelkaar geraapt zooitje Europeanen/ZuidAmerikanen/Afrikanen. Als je dan dingen als echt Amerikaans bestempeld ben je gewoon dom.
integralechubasco
@toyotaprius
GOTVER!! ik zit toevallig de hele serie weer te kijken van de Sopranos! Een van de beste moppen die ik ooit gehoort heb komt van Tony Soprano:
A rich guy and a poor guy have the same wedding anniversary,
so every year they go down town to buy the wives something,
so the poor guy says to the rich guy what you get your wife this year,
rich guy says a diamond ring and a mercedes benz,
poor guy says why you get her both,
rich guy says so if she dont like the ring she can drive in her benz return it and
still be happy,
rich guy says what you get your wife,
poor guy says a pair of slippers and a dildo,
rich guy says why you get her both,
poor guy says if she dont like the slippers she can go fuck herself.
:) :) :)
@integralechubasco: Zat jij de serie ook al terug te kijken… Kleine wereld is het toch… Heerlijk serie.. Die mop is echt meesterlijk.. :lol:
Het was natuurlijk allang bekend dat het aan de Amerikanen lag. Anders hadden wij hier in Europa ook zoveel problemen moeten hebben.

@RobUSA: Ooit in Amerika geweest? Ik heel vaak en heb er zelfs gewoond. En ja, heel veel Amerikanen zijn zo dom. Zeker republikeinen. Kijk zo ie zo maar naar hoeveel mensen een diploma hebben hoger dan highschool.

Daarnaast stond ik van de week te praten met een stel: Zei waren pro-Bush en vonden dat Obama niets deed tegen de Taliban. Want als hij tegen de Taliban zou vechten zou hij Ruskand binnen vallen want daar liggen de kernwapens van Sadam Hoesein want die heeft Sadam bin Ladan zelf meegenomen naar Rusland.
@ikke: dom van je om te denken dat het allemaal domme mensen zijn die geen verdere diploma’s hebben terwijl iedereen weet dat het komt doordat de opleidingen daar niet te betalen zijn. Was zelf aan het kijken om 6 maanden op the University of Central Florida te gaan studeren(en dat is dan nog niet eens Ivy league) maar dat was incl. Housing en books $ 12.000.
@JPM

Je kunt echter wel stellen dat bijvoorbeeld de blanken die er zijn geboren een beetje een eigen cultuur hebben ontwikkeld. Ze spreken bijvoorbeeld anders Engels (American English) dan in het VK, ook hechten ze veel waarde aan het laten zien wat ze hebben. Wat betreft afkomst geef ik je gelijk, het zijn oorspronkelijk allemaal Europeanen, Afrikanen etc.
@ikke:Zo’n 28x en ik ga er wonen. :)
Ja er zijn veel Amerikanen minder ontwikkeld maar om ze nou gelijk dom te noemen. Deze mensen zouden misschien wel eens heel goed kunnen honkballen/acteren/farmen.
Ik woon al 42 jaar in NL en daar zijn ook heeel veel minder slimme mensen kijk maar naar een aantal reacties hierboven.
@JPM:Laat dan de enige echte 100% volbloed Nederlander maar eens opstaan.
Andere mensen dom noemen is zoooo niet slim maar ik hoop voor jou dat je dat ooit zult kunnen begrijpen.
Altijd makkelijk een land met een andere cultuur bashen terwijl iedereen net zo goed weet dat Nederland ook niet echt propere dingen uitstraalt naar andere landen met onze hoerenhuizen, coffeeshops, klompen en nu als klap op de vuurpijl een regering die niet gevormd kan worden en omdat er een bepaalde clown genaamd Geert Wilders mogelijk erin gaat komen. Kortzichtigheid ten top hier op Autoblog. Ga zelf eerst eens naar Amerika, leer Amerikanen kennen en sta gvd eens een x open voor andere culturen zeg ipv allemaal onzin uit te gaan kramen. Tuurlijk begrijp ik dat een aantal dingen niet helemaal snugger overkomen maarja dat is met NL precies zo maar omdat dat je ‘normaal’ is in je eigen cultuur valt het je niet op. Mij zie je in ieder geval nog steeds vertrekken over een jaar uit Nederland.
is neergezet= wordt neergezet.
@Pordon:Eindelijk een slim comment van jou.
Sorry klinkt nu vreemd, moet zijn :Eindelijk een slim comment en die is van jou ! :)
Omdat mensen kunnen farmen, baseballen of acteren wil niet zeggen dat ze slim zijn. 1Ding goed kunnen maakt een mens niet gelijk slim. Redelijk verstand hebben van veel dingen en een normaal inzicht hebben in feiten en problemen maakt iemand slim. En dan heb ik het er niet over dat je een universiteit heb moeten doorlopen!
@ikke:
voor lui die zoveel slimheid als jij ten toon spreiden bestaat een woord ..
en dat is “zelfingenomen strontvlieg” ..
Lekker zielige reactie van waarschijnlijk een boer, acteur of honkballer.
@ikke:
ik weet niet waar jij vandaan komt ..
maar in het mini landje waar ik woon wordt er ook niemand vervolgt op het aftuigen van gays ..
en mogen gewoon op gejaagd worden ..
of weggejaagd ..
allemaal straffeloos ..

ik weet niet waar jij woont ??
maar voordat ik zoiets zou schrijven zou ik echt effe hand in eigen boezem moeten steken ..
integralechubasco
eur-usa 3-2
:lol:
Ik weet niet waar jij woont, maar in Nederland is het aftuigen, in elkaar rammen en doden van een homo wel strafbaar. In sommige staten in Amerika zeker niet. Lees even gaycrime Montana. Dat ze hier niet gepakt worden is niet hetzelfde dat het niet strafbaar is. En ik heb ” meer” verstand van gays dan je waarschijnlijk denkt. :)
@ikke:
en kom helemaal niet aan met de wet en de uitvoering daarvan ..
wat dat betreft mag je NOOIT oordelen over een ander als NLer zijnde ..

behalve als je als zelfingenomen strontvlieg door het leven wil gaan ..
integralechubasco
eur-usa 3- tromgerofffel…. 3
@integralechubasco: Ik weet niet waar jij 3-3 vandaan haalt. Alleen een reactie plaatsen waar het woord strontvlieg in staat krijgt toch geen punten? Anders jan je net zo goed scheidsrechter zijn bij het WK. ;)

Lincoln: Jij gaat hier een volk zitten verdedigen dat 4x Bush heeft gestemd en dat om het minste geringste oorlog voert? Dan maar niet te spreken over hoe ze probeerde Toyota de grond in te boren met half-waarheden en leugens! Ze logen over over ongelukken om via de rechter even flink wat geld te vangen. En de halve wereld ging met ze in die onzin mee. Nu blijkt dat vele ( nep) ongelukken aan de Amerikanen zelf lag en hier ( op vakantie) nu geen woord op tv over dat het niet aan Toyota lag, maar aan het tekort aan rijvaardigheid van de Amerikanen zelf. Terwijl men wel van elk gebouw gilde dat Toyota moordwagens waren. PS : Ook alleen maar om hun eigen autoindustrie te reden.
@ikke:
kom jij uit dat 4X Balkenende land ..
waar mensen stemmen op het teefje van Bush (en elke andere buitenlandse ambtenaar)??
met een kabinet dat teert op halve waarheden en leugens ..

Ford/GM/Chrysler zijn al veel harder door de media aangepakt ..
btw .. Toyota IS eigen industrie ..

en nee .. ik verdedig Amerikanen niet ..
als je Chinezen/Jappen/Duitsers of welk volk dan ook voor “dom” uit maakt ..
dan kan je een reactie van mij verwachten ..
@lincoln: Moet je toch leren lezen. Ik schrijf niet dat het hele volk dom is. Maar vele wel. En je vergelijking met Balkenende gaat helaas niet op. De balkenende kabineten waren elke keer andere coalities, dus mensen leerde wat en gibgen anders stemmen. Maar door coalitievorming en de gelovige tuinders ( die nu Balkie keihard hebben laten vallen) kwam het Cda ook elke keer wer in de coalitie. In Amerika is het zwart of wit. Democraten of replubikeinen. En dan als je steeds op de redneck oorlogspeler blijft stemmen ben je niet echt slim.

Maar ja, je leest toch alleen maar dat ik discrimineer terwijl ik dat juist niet doet maar alleen de waarheid spreekt.
@ikke:
democratie zal wel heel lastig zijn voor jou ..
daar kan je stemmen op zwart of wit ..
hier ALLEEN op grijs ..
en dat domme volk denkt dan nog dat hun stem telt ook ..
@Lincoln: Jou laatste alinea is juist ook mijn punt maar minder slimme mensen/kinderen begrijpen dat gewoon niet.

@ikke: Ik geef toe dat er minder slimme Amerikanen zijn net als in elk ander land/werelddeel.
En wat is de defenitie van slim ?? Algemene kennis/ontwikkeling en weten waar Budapest de hoofdstad van is of goed kunnen basketballen en daarmee miljoenen binnen harken ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).