Arabieren crashen Lamborghini in Londen

Auteur: , 40 Reacties

Tsja, het moest een keer misgaan met al die supercars in Londen. Twee zakenmannen uit het Midden Oosten hebben een gloednieuwe Murcielago tegen vier andere auto's aangeparkeerd waarbij een BMW zelfs op z'n dak terecht kwam!

De Lambo was niet verzekerd en was door Lamborghini uitgeleend aan een klant. Er stond slechts een kilometer of 400 op de teller en schijnbaar hadden de berijders geen zin in politie, iets waar meer Lamborghini eigenaren last van hebben. “It’s ok, we’ll pay for the damage” vertelden ze een voorbijganger terwijl ze zich uit de voeten probeerden te maken.

Het gebeurde allemaal op 25 juli in Lowndes Square in de wijk Knightsbridge, een zeer populaire buurt onder de rijken waar onder meer Chelsea eigenaar Roman Abramovich woont. De heren moeten op 12 oktober weer voor de rechter verschijnen, waarschijnlijk tot groot genoegen van de buurtbewoners die helemaal klaar zijn met de herrie en het onverantwoorde rijgedrag van de voornamelijk op Arabisch kenteken rondrijdende supercars in hun straat.

Met dank aan Joost voor de tip!40 reacties

the-budel-guy
wat is dat toch met labro’s en londen
Als ze daar lambo’s te veel hebben mogen ze mij eentje geven :D
Fr€d€r!k_EE8
Wa!!!!!!! Al da geld en geen verzekering?? shit dat is straf?????
Aan de andere kant, als je liever contant mij de schade wil betalen hoor je mij niet sputteren dat je een verzekering moet nemen.
Ik zie het nut er niet van hoor dat een hele club Arabieren met hun dure wagens in Londen komen patsen.
Als ze dan toch met z’n alle bij elkaar willen komen ga dan ergens in zandbak Dubai spelen! Of zet zoiets op als die gasten van gtboard.com op een verlaten landingsbaan…
die dingen zijn al zo lomp in een stad ..
dat uiterlijk vertoon gaat helemaal nergens over ..

een postkoest met een 8-span is nog makkelijker te manoeuvreren ..
Geen foto’s?
Het is niet de lichtblauwe Lambo SV die is gecrasht. Die werd onlangs in Augustus nog gespot in oa Geneve en Parijs.

@Lincoln, VeniVidiVici
hmm beetje jaloezi ?
@Mert:
ja zeker .. harstikke jaloers ..
want zeg nou zelf ..
want wie wil er nou niet met andermans auto onverzekerd andermans auto,s aan gort rijden ..
Ik word die wagens uit Londen een beetje zat. Erg leuk allemaal met je dikke bak, maar ga hem eens gebruiken waarvoor ie gebouwd is inplaats van een beetje pozen.
klootsakken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ruben pulles:

Ik ben dyslectisch en heb bijgevolg al veer rare dingen geproduceerd en als de spelling-corrector niet aanstond was ook dit niet te lezen, maar (?S?) zak met een S schrijven slaat echt wel alles.
@ Mert:

Ken jij de betekenis van jaloezie wel??
Het betekent:
“Jaloezie of ijverzucht is een gemoedstoestand of emotie waarbij men datgene wenst te krijgen wat een ander reeds heeft gekregen, of wenst dat de ander datgene niet had”

Wat ik toenstraks om 22:20u schreef herken ik de omschrijving van jaloezie niet in hoor :?
@VeniVidiVici: Als je commentaar hebt op rijke mensen wordt dat veel te snel aangezien voor jaloezie… :roll:
@VeniVidiVici: sst, het is autoblog, rustig aan anders krijgen we straks weer hypocriete reacties van mensen die zelf natuurlijk totaal niet jaloers zijn…. (zucht)..
Maareh, ik kijk best vaak naar die programma’s over de Britse politie met hun fancy systeempjes die kentekens lezen, en meteen zien dat een auto niet verzekerd is, gaan ze ervanuit dat de duurdere auto’s automatisch verzekerd zijn ofzo? Beetje raar verhaal, ik geloof dat het in 90% van alle westerse landen verplicht is, maar in Arabië zal het wel ‘haram’ zijn ofzo… Enige moslim expert hier die daar iets kan zeggen?
@Sciurida: Denk niet dat die systeempjes arabische kentekens kunnen lezen.
@Sciurida: Dat heeft echt niks met moslim te maken hij had gewoon niet gedacht dat hij zou crashen,
@VeniVidiVichi : de arabs komen naar Europa omdat het in hun eigen land veels te warm is momenteel +50C°

Opzich niets fout als ze hier hun geld komen opmaken, maar ze moeten ook ’n beetje de rust van de mensen gunnen, ik zou er geen last mee hebben, maar niet iedereen is hardcore petrolhead.

Trouwens : waarom een verzekering nemen als je zoveel geld hebt, die betalen cash.
@XiPHiAS: zij zijn helemaal geen petrolhead, want dan koop je niet zo’n auto voor midden in de stad, dan moet je beter weten.
Wat ik niet begrijp aan dit hele gedoe is. Waarom met een supercar rondrijden in Londen?
Ik kan begrijpen dat je er in een SL rondrijd. Een aston, Jag xk/e/XJ-S, porsche,…

Maar een lambo, zonda, koenigsegg,… is toch niet gemaakt om in de stad te rijden. 1 hij is luid. Onconfortabel, geen zicht, draaicircel van een Citroen C3tje zal wel beter zijn, …
Totaal onpractisch en er zijn dingen waarmee je meer status uitdrukken kan.

Een verkrachte Bentley (ben ik ook geen fan van, die wagens moet je snel maken en stijlvol houden), RR, Mclaren SLR, Ferrari 599 en andere confortabele GT’s.
Al zie ik die laatsten ook niet graag in de handen van de olie sjeiks.

Ik bedoel zo’n wagen wil je toch gebruiken waarvoor ze dienen. Een beetje razen enzo. Toch niet de motor verpesten door op een slakegang door een stad zonder lucht te rijden.
Gewoon niet zeiken, het is maar ‘blik’….oké, het is Autoblog, maar dat betekent nog niet dat er doden moeten vallen door kritiek op wat ‘arabische jurkjes’…toch ? ;-)
lange leve direct connectiviteit. Dit is echt geen nieuws. Alleen sinds enkele Arabieren Harrods hebben gekocht zijn de bomen nog hoger geworden en vangen zij nog meer wind…
Vroeger was de oa m1 de place to be. Maar sinds orwell’s boek waarheid is geworden is dat voorbij..
maar weer gerust dit is volgend jaar ook weer. Al kan ik mij voorstellen dat er exclusieve afgesloten speelplaats met bijbehorende racabaan word gecreëerd. Nu iedereen direct kan tetteren vanuit hun reed!
oeps, foutje bedankt: reed moet reet zijn.
Zonde dat hij in elkaar is gereden, maar dan wordt hij ten minste niet meer gespot. en hebben die natsjaken weer rust :D hhahaha
Pics??
Arie op Safarie
Over het algemeen staan die arabieren niet bekend om hun goede smaak en goede rijeigenschappen ….. kortom het zijn sowieso brokkenpiloten ….
Het is hier in london oud nieuws, zijn vaak geen zakenmannen maar de verwende zoontjes van zakenmannen die die auto,s rijden alsof het een computerspelletje is.. Knightsbridge begint een beetje een straatcircuit te worden en de bewoners zijn hier niet blij mee! Over de verzekering; arab-platen worden gedoogd, maar officieel zijn de auto,s niet verzekerd met zo,n nummerplaat! Kwestie van veel geld is veel macht denk ik dan.. Rijke sjeiken nemen voor de zomermaanden hun spee.tjes mee naar london, om na de zomer terug naar huis te nemen..

Kijk maar eens wat er bij de dorchester voor de deur staat! Zelf heel veel gespot hier, zelfs een chromen bugatti en chromen slr brabus combi!
Iedereen zit wel te zeiken op die sjeiks, maar zonder hun zouden aardig wat automerken failliet gaan…
@NLBUURMAN Ik heb niet gezegd dat ZIJ petrolheads zijn, ik zei dat ik het geluid dagelijks wel zou smaken omdat IK een echte petrolhead ben. :)
Even een toevoeging; het gaat hier niet om de turquoise gekleurde SV van Mr. A. Al-thani.
Lelijk eendje
Ik zou me juist goed amuseren als ik zo’n supercars in mijn straat zag rijden of doorscheuren, laat ze maar bij mij in de buurt rondrijden, dan kan ik tenminste geniet van het prachtige zicht van die mooie wagens!
Moest een keer mis gaan… Wel netjes (logisch, tis ze geraden ook!) dat ze alles betalen. Maar als mensen klagen over overlast, ik wil daar wel wonen hoor! Hoewel ik dan de hele dag alleen maar uit het raam kijk bij ieder brommetje dat ik hoor natuurlijk:(
Mja die mannen hebben toch geld over… heb vanmorgen in de krant gelezen dat de eerste minister van Qatar een appartementje van 130 miljoen euro in Londen heeft gekocht… dusja.. dan is zo’n Lambo redelijk goedkoop ;)
Weer eens een rijke gecrasht en hij haalt het nieuws …
Zonde van die Lambo…
Veel te hard door de stad banjeren en je maakt er een potje van?

Prima meneer, komt U maar mee dan. Half jaartje brommen.

Dan leren ze ’t snel af.

Scheuren in de stad = levensgevaarlijk. OF je nou in een Golf III zit of een Lambo, je blijft in mijn ogen een persoon zonder veel gevoel voor verantwoordelijkheid.

Als het een Golf III was geweest zou iedereen overigens kraaien om de doodstraf, maar met een Lambo mag het opeens.

Hypocriete pubertjes
@ Dimglor
Het appartementje waar je het over hebt was 140 miljoen POND
En de koper was anoniem dus of je hebt hele goede contacten met de minister van Qatar, of je hebt de prive gelezen of i.d.
Dikke patsers! Leer er eerst deftig mee rijden! In het (rijke) midden-oosten zijn er genoeg bijna-lege rechte brede autosnelwegen en promenades.

Ik kijk toch altijd een beetje sip is ik zo een bericht lees :(
Zet de olieprijs op 1 Euro per vat en tis hun allemaal vergeven ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).