De winnaars! Wat zou jij doen in 1:33,729?

Branded content, 27 Reacties

Zoals gisteren gepost. Welke dingen doet de gemiddelde autoblog-bezoeker in anderhalve minuut?

De winnaar van de DTM-taxirit + 2 paddock kaarten is GeroWe (link):

Met 5 man besloten we met elkaar om bij het eerste de volgende verkeerslicht allemaal uit te stappen, een rondje om de auto te rennen en vervolgens weer in te stappen voordat het groen zou worden.

Aan de randweg was op een gegeven ogenblik een stoplicht vrij. Wij stopten, deden allemaal supersnel onze gordel af, als een pijl uit een boog vlogen de deuren open, als een kogel uit een kanon renden we om de auto heen en stapten vervolgens ( praktisch synchroon ) allemaal weer terug in. Op zich best geslaagde actie!

Naast ons stond een dikke uitgebouwde Opel Corsa. Die bestuurder schrok zodanig van onze actie dat hij direct het slot op zijn deur zette en door rood volgas wegreed ( hij meende dat we hem ff zijn auto afhandig maakten )

De winnaar van de Dunlop SportMaxx bandenset is NesQ (link):

Tijdens het rijden m’n veters strikken, normaal gesproken in een paar seconden gedaan maar tijdens het rijden doe je daar al gauw 1:33,729 over!

De eerste winnaar van 2 paddock kaarten is sjors (link)

Achter een vrachtwagen rijden (samen met een collega die pas een paar weken een nieuwe 911 turbo rijdt) die boomstammen zou moeten vervoeren maar er vervolgens 3 verliest en je die met een snelheid van zo’n 180 a 200 KM/Pu moet ontwijken. Daarna de eerste de beste rustplaats in schieten om daar een kwartier lang zonder iets te zeggen uit te puffen van de bijna dood ervaring.

De tweede winnaar van 2 paddock kaarten is technopatat (link)

Dat moet geweest zijn na de grands prix van spa vorig jaar, naast ons in de file stond een oudere heer van een jaar of 60 in zn porsche carrera s cabrio, al slenterend deed de man de kap open, en toen bleek dat de man Bonkers van Dizzie Rascal op had staan, met volume volledig open! Ik had nog een verzamel cd liggen in de auto met daar toevallig frans bauer op, wij dus ook alle ruiten open, volume 100% en luidkeels heb je eeeeven voor mij zitten zingen, je had die man zn gezicht moeten zien! Daarna begint hij wat aan zn radio te murmelen, en plots haalt hij ook het liedje van franske bauer boven, met 2 auto’s naast elkaar, luidkeels en vollenbak heb je even voor mij, tadadada, maak wat tijd voor me vrij, tadada! Het duurde wel niet tot het einde van het liedje, want dan was de file opgeklaard en die beste man zn 997 mk II S was net ietsje sneller dan mijn Volvo S60 2.4d.

De derde winnaar van 2 paddock kaarten is eva (link):

Niemand zal het geloven, maar mijn vrouwelijke naam zal het waarschijnlijk wat geloofwaardiger maken; Ik had net die dag mijn rijbewijs opgehaald en ging met mijn vriend een stukje rijden in de auto van mijn vader. Het kan een paar seconden meer of minder geweest zijn, maar binnen anderhalve minuut had ik mijn eerste ‘aanrijding’ te pakken. De Volvo was toch net wat breder dan mijn lesauto, dus bij de eerste tegenligger die ik tegenkwam schampte mijn buitenspiegel tegen de zijne. Gelukkig was er geen schade (die opa reedt overigens ook gewoon door) en sindsdien heb ik nooit meer problemen gehad (typisch beginnersfoutje dan maar?), maar ik ben er wel nog jaren mee geplaagd…

De vierde winnaar van 2 paddock kaarten is C220AMG (link):

Vorig jaar tijdens een hele drukke avond bij de MacDonalds met een paar vrienden, achteruit door de MacDrive rijden! En de manager vertellen dat ik net m’n heftruck rijbewijs gehaald had.

Vooral de blikken van iedereen in het “restaurant” zijn onbetaalbaar.

Er wordt via de mail contact opgenomen met de betreffende winnaars. Bedankt voor alle reacties, en natuurlijk alle dank aan Dunlop voor het verzorgen van de prijzen!27 reacties

Proficiat winnaars! ;)
Gefeliciteerd winnaars! :)
Proficiat aan de winnaars! :D
Van harte gefelicteerd naar alle winnaars! Maak er een leuke dag van en wel even zwaaien bij de Audi S-bocht Gerowe ;)
Mmmm.. 1,5 minuut er over doen om met 180-200 een vrachtwagen in te halen, lijkt me wat vreemd. Toch mooie verhalen en gefeliciteerd voor alle winnaars!
Gefeli winnaars
Gefeliciteerd winnaars!
feest :D!

enkel jammer dat ik met een familie feest zit, nuja, de familie is dat al gewoon dat auto’s voorgaan :D!
@technopatat: check nog wel even je mail, ik heb nog geen antwoord van je?
gefeliciteerd winnaars!

Geniaal achteruit door de mac rijden :P
Gefeliciteerd !

Wel grappig dat het allemaal winnaars zijn die iets mee hebben gemaakt, terwijl je ook iets mocht posten wat je zou willend doen in anderhalve minuut…. daar lees je nergens was over..
haha , nice one’s ! laatste had moge winne!
Dat wordt lache zondag!Harstikke bedankt autoblog en iedereen voor de felicitaties :D De rest ook gefeliciteerd natuurlijk :D
@C220AMG: Epic!
WOOOOOEEEEEEHHHHOOOOEEEEEWWWWWW!!!!!!!

Dank voor de felicitaties!:) Ben er echt superblij mee!

Leukste is nog dat ik vanmorgen een mailtje binnenkreeg dat ik geen kaartjes meer kon krijgen voor de tribune ( ik wilde er zowiezo naartoe ) NU GA IK ALSNOG!!!

Zal zoveel mogelijk proberen te zwaaien!

MVG
@GeroWe: Wauw geluksvogel. :D
@GeRoWe ik d8 al dat jij zou winnen toen ik de jouwe gister las, veel plezier en stiekem ben ik ook wel jaloers
mhoooooop hahaha achteruit de mac drive binneee (H)
HoNdA HSV-010
auteruit de drive inrijden staat al langer bekend heb ik al paar keer met vrienden gedaan.. niet echt origineel volgens mij maar dat heftruck gedeelte is geniaal XD
Bedankt Autoblog+dunlop! geslaagde actie, ik heb ook erg genoten van de verhalen van anderen haha. Ik ga lekker benzinedampen snuiven dit weekend! -The chinese firedrill winnaar is terecht haha blijven leuke dingen-
@GeroWe We verwachten natuurlijk wel een nieuw gek verhaal van wat je allemaal uitgespookt hebt in die 1.33 in die taxirit. Als je het maar uit je hoofd laat te moonen naar de andere winnaars!
Gefeliciteerd!
Er zitten er wel leuke tussen.
Haha, die van C220 had ik nog niet gelezen. Machtige actie. Onschuldig, maar toch baldadig. Lomp doch geraffineerd.

Mijn goedkeuring heeft het.
1337!!
@Sjors:

Ik zal even vragen of ze de gordels wat losser kunnen houden voordat ik vertrek:P

Of zal ik een rondje om de DTM Bolide rennen voordat de lichten op groen springen?…..moeilijk…moeilijk…:P
Kijk, ben zeer blij met de gewonnen Dunlop SportMaxx bandenset. Autoblog en Dunlop; Bij deze bedankt!
Haha! Mooie verhalen! Van harte prijswinnaars!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).