Alle Ferrari’s 458 Italia moeten kapot

Auteur: , 50 Reacties

Nu is het genoeg geweest. Ik ben helemaal klaar met die Ferrari 458 Italia en z'n hopeloos incapabele eigenaren. Opnieuw ligt er een in puin en nee dat is niet jammer.

Blijkbaar is de 458 een auto voor mensen met meer geld dan motoriek. De meesten weten waarschijnlijk niet eens dat er circuit rij-trainingen bestaan. Combineer dat met een écht heel snelle auto en je krijgt een hele serie ongelukken. Branden ze niet af door het continue in de toerenbegrenzer hangen in zijn neutraal, dan rijden ze wel tegen een auto, boom of weetikwat aan. Ferrari boert er goed bij.

Als nu maar genoeg mensen die auto in puin rijden wordt het misschien ooit nog een bijzonder model. Bijzondere modellen komen terecht bij liefhebbers of verzamelaars. Hoewel er wat rotte eieren tussen zitten die hun auto geen 2 dagen per jaar daglicht gunnen gaat de rest er prima mee om. Ze rijden er regelmatig mee en op een behoorlijke manier. Ze nemen ze mee op circuits en janken de auto niet onbeheerst over een openbare weg. Tuurlijk mag het gas wel als er ruimte is en geen politie in de buurt.

Eigenaar van onder- en bovenstaand exemplaar werkt in ieder geval graag mee aan het verzeldzamen van de 458, waarvoor dank. Als er uiteindelijk één geel exemplaar overblijft is dat trouwens geen probleem, daar zie ik mezelf ooit nog in rondrijden. (via GTSpirit)

Nog even voor de volledigheid: hier heb ik het dus over.

Zo, die is kapot50 reacties

Misschien vond ie z’n voorkant niet zo mooi als de rest van de wagen en heeft ie er zelf wat van willen maken? :P
Wat staat dat voor een s3?! Pijpjes rechts. Tuner ofzo?
Laatst was er ook nog eentje in een hal op een vliegveld, London dacht ik, uitgebrand. Misschien stond ie ook al hier vermeld maar goed.

Tis wel flink raak ermee zeg. Lijkt me overigens wel te repareren, om em nou gelijk total loss te beschouwen lijkt op eerste gezicht wat veel. En dat betekend maar 1 ding: hij kan nog een keer kapot!
Wtf dit is niet normaal meer.
Het is inderdaad wel raadzaam om een rij training te doen.
En wat zullen ze bij Ferrari denken.
@ascari15:

“En wat zullen ze bij Ferrari denken.”

$$$$$$$$$$$$ :D
JAAAA Dit is wat ik wil zien :D

458 STERF!!! Dood ermee!! slopen!!!
@MrJones: Ga toch op een ander lullen…

@ascari15: je kan zelfs bij Ferrari een cursus volgen als je een Ferrari koopt, zoals Land Rover dat wel doet. Toen wij onze Range Rover hebben gekocht bood Land Rover ons automatisch aan om een dagje te leren offroaden zodat je je wagen niet in het prak rijd als je door een bosje rijd…Net hetzelfde bij Ferrari maar dan op circuit…
@MrJones: schaam jij je jezelf niet?
458 italia is een waanzinnige auto…
@M-Power:
Of ik me schaam? lol?

Nounee. Dat doe ik zeker niet.
@M-Power: affikken, dat doet ie vooral waanzinnig goed…
Mensen die een kogel door hun nieuwe iPhone4 jagen en daar een filmpje van op internet zetten zijn zoooo suf. Je nieuwe Ferrari stuk rijden dat is pas the real deal!
@Jippie: Will it blend met een 458 :D

Tja, geen wonder dat ze het steeds moeilijker maken om de TC helemaal uit te zetten.
Het lijkt wel of het aantal ongelukken met de pk’s mee groeien.
There’s no such thing as bad publicity… nou, daar zal Ferrari wel anders over denken :)
maakt Ferrari EINDELIJK een mooie auto…sloopt iedereen em :S
Waarom moeten ze in hemelsnaam allemaal kapot? Het is de mooiste Ferrari in jaren (ook al zijn de andere modellen ook pareltjes)..
Waar blijft de zoutvlakte racer?
Eigenlijk, zouden ze een verplichte “rijtest” moeten uitvoeren bij kopers, om te controleren of ze wel voldoende met de auto omkunnen. En als dat niet het geval is, een rijtraining (verplicht!).
Zo zouden toch heel wat volbloedjes gespaard worden.
Dit is een repost! O nee…..wacht….
Jammer, echt! Vind ik persoonlijk een prachtig model!
toen we de eerste berichten over de 458 italia hadden zag je overal staan:
-GEWEDIG
-zeker doen
-etc….

en omdat sommige mensen nie kenne rijde moe die nou gesloopt worde.

zeg nou zelf t is een gruwelijk mooi bak
alleen mense kenne dr nie mee om gaan.
Een supercar hoort een death trap te zijn. Alleen dan is ’t een volwaardige supercar. Zo’n wagen hoort niet zo voorspelbaar als een Nissan Micra te zijn, zo’n ding hoort ieder moment van onoplettendheid genadeloos hard af te straffen. Separates the men from the boys.
Wanneer gaan we eens stoppen om elke 458 in de kreukels hier te gaan posten? Als er geen nieuws is, dan niet. Dat is niet anders, maar dit is ècht geen niveau, om telkens elke 458 uit te lichten.
Je bent echt een sukkel als je zo een prachtauto als deze in de prak wil rijden!
@D-Racer: Tja, kan er ook niks aan doen dat ik een sukkel ben =/
@smeck: Eindelijk een mooie auto? Ik weet niet uit welk tijdperk jij stamt, maar een 430 of/en een 599 zien er stukken beter uit!
@D-Racer: Kan me niet inbeelden dat iemand z’n Ferrari bewust in de prak zou willen rijden.

Echt zonde dat er zovele 458 al ten onder zijn gegaan. Als ze er niet zelf mee crashen, dan vliegt hij wel in brand. Of vliegt iets in brand in de loods waar hij geparkeerd staat… Circuittraining is natuurlijk zeer nuttig bij zo’n auto omdat je dan leert omgaan met diens power en diens limieten begint te kennen. Het kost wel een aardige duit, maar het is the responsible thing to do. Desondanks is een ongeval op de openbare weg gauw gebeurd. Er zijn genoeg Lambo’s en Porsches die de 458 zijn voorgegaan.
’t Is meer de alomtegenwoordige cameratelefoon, waardoor we dit te weten komen. Schadevrije Ferrari’s bestaan niet…
die dingen gaan sneller kapot als ferarri ze kan bouwen man …
De titel van het artikel is infaam en abject. Niks moet,alles mag en over smaak valt niet te twisten. In de tekst worden alle eigenaars van een 458 over een kam geschoren…hoezo generaliserend?
Fernando en Felipe
@Rolls-Royce: Ben jij Bram Moscovic (?). Hij heeft ook altijd van dat mooie taalgebruik die het gros van de mensen niet begrijpt…. Je zal wel binnenkort een proces beginnen tegen Autoblog namens alle 458 Italia-rijders…. ;)
Fernando en Felipe
@Rolls-Royce: oh ja, groeten aan Eva…..
zonde! ben geen ferrari liefhebber, maar ik vind dit na de 288 GTO en de 355 toch wel weer een erg mooie auto.
Super!

Eens te meer het bewijs dat de Ferrari 458 een succes is. Zoveel berichten komen er voorbij.

Volgens mij kan autoblog toch wel meer berichten vinden over de 458?

Er worden er zat verkocht. Vanaf volgende week wil ik 10 berichten per week over de 458!

Doe je best Autoblog. Kom op je kan het!
Blijft er ook gewoon geen een meer van over als het zo doorgaat :P
Bijna iedere keer als ik langs de Ferrari dealer passeer staan er geaccidenteerde wagens. Ik heb al meer Ferraris gezien, gecrashed en op een takelwagen, dan in beweging onder hun eigen kracht. Showroom modellen niet meegerekend, van de vier 599s die ik ooit heb gezien, waren er drie gecrashed.

Purisme goed en wel, maar ik denk dat mensen zichzelf overschatten, en Lamborghini het niet mis heeft met hun AWD systeem. Ik denk dat je realistisch meer bent met een Gallardo op de openbare weg. En nog meer met een 911TT. Die wagens kan je op de grens rijden zonder dat je jezelf moet wijsmaken dat je Fangio bent.
Zo zie ik de 458 graag, wat een lelijke auto zeg.
Waarom besteden we hier nog aandacht aan.
laat het gaan.
Fr€d€r!k_EE8
Serieus??? Weeral?? elke dag wel 1tje?? kga nog gelijk krijgen,volgende zomer geen 458’s niet meer,ze zijn alvast wel hun best aan het doen…
De titel zegt genoeg
Hij blijft gewoon lelijk..
Ferrari’s zijn door de tijd heen steeds sneller geworden door de pk-wedloop, de 458 Italia is al even snel als een Enzo Ferrari! De kopers van de 458 zijn door de jaren heen echter nog steeds even onkundig gebleven met als gevolg dat de auto’s niet meer onder controle gehouden worden. Als ik Ferrari was zou ik een veiligheidsknop inbouwen die er voor zorgt dat de auto niet meer dan 300 pk op de openbare weg heeft, en op het circuit kun je vervolgens los gaan.
Ik vind als je zo’n wagen koopt dat je dan vanuit jezelf moet zeggen kijk ik ga een rijcursus volgen… en anders mogen de fabrikanten dat gerust gaan verplichten!
Ferrari moet ze allemaal terug naar de garage er zijn er ook al een paar afbrand misschien wordt er was ondekt wat vervangen moet worden net zo als bij de F430’waren ook allemaal terug geroepen en nu brand er ook gen een meer af.
ik vind het maar een tering lelijke auto sorry…
Het komt gewoon door die schijtknopjes op het stuur.. Je bent te lang bezig met zoeken als je de rechter richtingaanwijzer nodig hebt en sta je zo tegen een boom.. Jeremy Clarkson zei het al..
@ jimmy : ik denk dat het een as3 is van abt..
Ik kan me niet herinneren dat de 360 en de F430 masaal werden verwoest dus wat is het probleem met de 458?

Trouwens, ik heb al een tijdje geen in spontaan vliegende Lambo gezien. Dus moet vanaf de volgende fikkende 458, Ferrari op nr. moet staan van meest brandgevaarlijke auto’s!
Dit is bij ferrari.

Waarschijnlijk een testauto uit het begin van de 458-periode.
Wanneer het een 308, 288 GTO of een F40/F50 was zou ik het echt jammer vinden, wanneer deze in deze toestand er bij stond.

Hier kan ik niet rouwig om worden.

Maargoed, je zal de eigenaar maar zijn.. :(

(Wanneer wordt een brandblusser nou eens optioneel bij Ferrari?)
@MrJones: Jij bent er zeker zo eentje: Ik kan het niet betalen, dus het is een kutauto. Zoek een leven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).