Jennifer Love Hewitt rolt in een Continental GTC

Auteur: , 23 Reacties

Dat de filmsterren van deze wereld veel geld verdienen is niet altijd een garantie voor goede smaak. Jennifer Love Hewitt heeft echter aardig door wat haar goed staat. En dan hebben we het niet alleen over kleding.

Jennifer, die we kennen van klassiekertjes als “I know what you did last summer” en als hoofdrolspeelster van de hitserie “Ghost Whisperer” ligt prettig op het netvlies, zoals u hieronder kunt zien. Onlangs doken er echter plaatjes op van miss Hewitt in een auto. En niet zomaar een boodschappenwagentje of dertien in een dozijn SUV, maar een heuse Bentley Continental GTC in sprankelend wit.

Wat een fijne keuze Jennifer, mocht je een keer in de buurt van de Autoblog redactie zijn dan willen we graag een stukje meerijden!23 reacties

Mooi! Die auto is afschuwelijk..
Maak me gek, deze Jennifer met zo’n Conti GTC hebben hetzelfde effect op mij als al die meiden met grote oorbellen(hoepels)!!
Zeer mooie auto, wit met beige is een van de mooiste combinaties die er zijn. Ook zeer mooi meisje ;-)
Die Jennifer blijft een beeldschone vrouw. (zal het is netjes zeggen) prachtig maar ze zou in een Bentley Azure moeten rijden. Die heeft stuk meer klasse en iets minder het golfje gevoel van de rijken maar dat vind ik haha
@Mika:
ja idd .. net zoals Hulk Hogan ..
ook zo,n elegante verschijning ..
Ik zou in alle 2 wel eens willen zitten.
@opgooier: Lol ik denk dat iedereen dat wel wil xD.

OT: mooie wagen en meisje… maar ze kan zich beter iets minder ‘zwaar’ aanschaffen, het staat haar niet echt. Een Ferrari California zou haar beter afgaan of een V8 Vantage
zij is lekker, die auto wat minder :P
@lincoln weet waar jij op doelt.. Maar hoe kun je Hulk Hogan een elegante verschijning vinden haha..
Sorry niet op doelt
Waarom is dit nieuws?

Je ziet trouwens wel wat een beetje Make up en photoshop kunnen doen zeg.
Doe normaal man, photoshop. Niet alles word gephotoshopped.
Nerd!
Een mooi vrouwmes in een mooie auto ;)
@Headhunterz: nou ALS je geen verschil ziet tussen de echte griet en de foto eronder dan heb je toch echt je ogen dicht.

Dit zijn mensen die vanzichzelf een 7 zijn en doormiddel van belichting en nabewerking een 9 worden.
@Donstil:

het fimlpje van primramessar zegt genoeg. Volgensmij wou de overheid zelfs een logo of iets op foto’s om aan te geven dat ze gephotoshopped zijn.

mooie auto hoor:P
“maar een heuse Bentley Continental GTC ”

Ja .. Dus..? En dat is geen dertien in een dozijn rich people car wil je zeggen? als je niet origineel bent koop je óf een porsche (voor de fantasieloze sportieveling) óf een Bentley GTC.

Iets met komkommertijd ofzo….
Nooit geweten dat ik een film met Jennifer Love Hewitt in mijn bezit had, uit de opruimingsbak van de benzinepomp om de hoek, iets van 2,95. Lekker goedkoop, past wel goed in het plaatje. Kutfilm, kutkar, en gelukkig voor haar heeft zij ook zo’n ding.
De dame is mooier dan de wagen ;)
Cheryl Cole heeft een Supersports :D
Deze auto geeft alleen maar aan hoeveel geld je hebt en dat is jammer dat vooral zij dat moet aantonen.
.
Een Toyota Prius is natuurlijk weer een ander uiterste, maar een Aston Martin V8 Vantage(wat hier eerder aangegeven werd) of een Maserati GranCabrio is beter voor haar. Ook dure auto’s, maar een mooi persoon moet in een mooie auto rijden.
Poe… Ze is knap! Maar wat een gave auto! hehe:P Wel erg jammer dat (zoals Larrs hierboven zegt) het hebben van een dikke bak verpest wordt door “de rijken” en een auto steeds meer als statussymbool wordt gezien ipv plezierapparaat en vervoersmiddel.
is ze niet ook van Garfield?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).