Video: F430 twinturbo speelt met Lamborghini LP570-4

Auteur: , 30 Reacties

Een Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera is niet echt traag, maar een twinturbo Ferrari F430 Spider is dat zeker ook niet. En dus werden ze even tegenover elkaar gezet op video.

Dat werd gedaan door de heren van Underground Racing die de Ferrari zelf prepareerden. Het valt dus ook niet lastig te raden hoe deze video afloopt, maar desondanks is het lekker om je een beetje op gang te helpen op de altijd taaie maandag.

Overigens hebben ze goed opgelet bij Underground Racing, want racen tegen een Lambo is pas interessant als er ook een motor in het filmpje zit!

Bekijk de video op Autojunk!30 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
mm die 430 lijkt nu zo verouderd sinds de komst van de 458 blijft desondanks toch wel een heel lekkere Ferrari! Ze moeten er enkel met hun fikken van afblijven. Heb die Superleggera gezien in gifkikkergroen, dan is hij véél mooier!
hopelijk is de superleggera hun volgende project, want ik vind ferarri cabrio lelijk.
niceee
@Quaqi: Ze zijn inmiddels al bezig met de SL… De LP670-4 SV is trouwens ook al de revue gepasseerd
allang gesien op audiblog.nl
@mab: boeie…. Veel mensen hebben em nog niet gezien….
@xilver: als deze site je niet bevalt, blijf dan daar hangen! Maar zeur hier niet als je zelf op 2 site’s kijkt. Bel je ook even de Telegraaf op dat je in het AD hetzelfde nieuws al gezien hebt? Zeikerd.

Wat de video betreft: de Ferrari heeft 60pk MEER dan het DUBBELE van de Lamborghini! Compleet onzin dus dit filmpje. Wel snel bakje die Ferrari, maar op uiterlijk, praktisch nut en benzineverbruik (geldkwestie, niet een milieukwestie) wil ik liever de Lambo;)
570 pk kan je echt niet vergelijken met 1200 pk.. De prijs zal misschien evenveel verschillen als de acceleratie.. 2 Lambo = 1 zo ferrari.. De LP570 is en blijft mijn favoriet
1200pk’s vs 570 eerlijk ?
ja, wat schnitzerken zegt. want 1200 pk tegen 570 is ook zo eerlijk :D …. zet er dan die getunde gallardo tegenover die ook 1200pk had
ferrari 4 the win(H)
helaas voor dat vag-rommel
@besaram: net als de (brandende/in elkaar gereden) 458’s zeker haha


OT: idd eerlijk match tussen de TT Gallardo en TT F430
Toch liever die Lambo.
Doe mij toch maar liever de 430 scuderia, beter nog de 458 scuderia, dan zet ik er zelf wel een superchargerkit op.
Wat een saaie vertoning. Dit is gewoon reclame voor een tuning bedrijfje en heeft niks met een filmpje tussen 2 wagens te maken :/
Mooi filmpje. Volgens mij willen ze gewoon aangeven hoeveel sneller de auto is met de Turbo set. Als de Lambo ook getuned is zie je weinig verschil en hoef je geen reclame film te maken. Vind de Ferrari stukken mooier.
Ok, dat ding is serieus snel maar met 630 pk méér had ik meer actie verwacht
Was dat alles? Beetje een tegenvaller
Pfff; schroef die Turbo’s maar op de Lambo en laat die Ferrari maar staan, dat ding heeft een foei-lelijk interieur vergeleken met de Lambo !
Lambo is veel mooier en het is 1200 pk vs. 570. Zeer verbazend als de Ferrari dan wint …
ben benieuwd wie van de heren/dames van GTBOARD of Moscow unlim 500+ dit gaat aanschaffen voor hun dragraces. Wat kost dit pakketje eigenlijk? en hoe verhoud de ferrari zich tot de even sterke Bugatti Veyron SS?? Het was ook leuk geweest als ze in dit filmpje de Lambo van UG hadden gebruikt naast de standaard versie en deze ferrari.
hoe gaat deze ferrari zich eigenlijk gedragen op de Texas Mile? ik vind de lambo daar namelijk een nogal listig ding zodra er weer geremd moet worden. remmen in een rechte lijn is bijna niet mogelijk. bij elke poging die hij onderneemt staat dat ding gelijk achterste voren.
het mooie van UG is dat ze de buitenkant niet veranderen, dus elke supercar kun je zo flink te grazen nemen. sta je daar met je Enzo of LP670-4SV bij een verkeerslicht, trekt die gallardo of F430 je er compleet uit! lekker als je net 909770,- euro voor je enzo hebt betaald en die F430 (kost ruim minder dan de helf inclusief tuningpakketje) is sneller.
nu maar hopen dat UG ook een pakketje voor een Enzo gaan ontwikkelen. dat beloofd wat. maar ja, wie steld zijn auto voor de ontwikkeling ter beschikking?
@rider: bij een verkeerslicht nou juist net niet lijkt me.
vliegen deze ook in brand ?
Het is paarden met stieren vergelijken, of appels met peren. Wat jij wilt.
Wat een vergelijk zeg…..
Met zo’n vergelijk win je iedere race!!
Zet hem dan tegen een Ford GT1000 van Heffner of inderdaad die 1200pk Gallardo!

Maar doe mij toch maar die Gallardo, persoonlijk vind ik hem ook nog eens mooier, maar dat is ieder voor zich ;)
Ze hadden hem moeten testen met hun eigen Lambo…..

Sorry, ik krijg dat filpmje er niet in….

http://www.youtube.com/watch?v=_U75dzZ-JOc
Mja best wel eerlijke vergelijking zo’n 1200 pk sterke Ferrari tegen een 570 pk sterke Lambo… :roll:
De Lambo verliest misschien wel in dit filmpje, maar het is toch de mooiere wagen :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).