Bespoke Drophead binnen paar minuten verkocht

Auteur: , 21 Reacties

Rolls Royce toonde onlangs op Pebble Beach een unieke Bespoke-versie van de Drophead Coupe. De auto was binnen een paar minuten verkocht.

De Drophead werd speciaal gemaakt voor het 60-jarig bestaan van het Pebble Beach Concours d’Elegance. Deze eenmalige unit heeft een kleur gekregen met de naam Stillwater Blue, als eerbetoon aan Stillwater Cove op het Monterey schiereiland (alwaar het concours gehouden wordt). Goh, wat origineel. De cabrio heeft verder een blauwe (navy) met kasjmier uitgevoerde soft-top, waardoor het crème-kleurige interieur lekker afsteekt. Van binnen zien we de nodige Pebble Beach-logo’s in het leder verwerkt, maar uiteraard ook veel hout en andere subtiele inlegjes en materialen. Ja mensen, details! Daar draait het om.

In de kofferbak is een leuk champagne-setje te vinden (AKA picknickset), inclusief kristallen glazen. Dat past weer goed bij het aanwezige teakhout en de bijbehorende koelkast. Het gekoelde gedeelte is overigens netjes verborgen onderin de kofferbak. Nu maar hopen dat de koper deze auto ook daadwerkelijk gaat gebruiken om flink lam te worden, in plaats van het ding te verstoppen in een kelder. Garcon!21 reacties

ik had hem ook wel willen hebben…. nouja jammer dan
@rick: Sorry, ik was je net voor…
kostdat?

Enne, ja ik moet er om vragen en is dus te duur voor mij. Maar ik vroeg het me effies af…
Ik ben er vorige week geweest! Zeer mooie omgeving en auto´s!
het draait zelfs bij een ouwe Lada Niva om de details ..
that,s where the Devil is ..

Rolls Royce is 1 en al detail .. I tip my hat ..
geef mij maar de ‘normale’ versie
Ziet er wel mooi uit
Die kleur :O
En dat in combinatie met het pracntige leder in het interieur en de leuke gadgets in de kofferbak, werkelijk GE-WEL-DIG!!!
Ik denk dat ik deze nog liever zou willen hebben dan de S-klasse I-Pod Edition van BRABUS, en die staat al hoog in mijn ‘I-Want-To-Have’-list!
Tja, geld speelt geen rolex?
“bespoke” betekent speciaal gemaakt naar de wensen van de klant.
Hoe kan een “bespoke” automobiel nou “binnen een paar minuten” verkocht worden?
@Dino2400: Misschien zijn deze Rollers naar wens van Pebble Beach organisatie gemaakt ? ;)
Is wel mooi.. Is ook logisch dat ie meteen verkocht is…
Het is nu eenmaal een eenmalig model van Rolls Royce…
Tja. Ik dacht: “Doe eens gek. Ik neem ‘m!”
die leuke voetbal tas er bij en toen was ik om.
Leuk voor debij!
Ja! Dit is pas echt decadent. ZOOOO heerlijk, prachtig, machtig decadent! Echt zoals decadent behoort te zijn! HEERLIJK!!!!!
Als ik het geld had, had ik hem ook gekocht; hoef je niet op zo’n Jan Modaal wachtlijst te staan van de fabriek…
Hey JANUS! Lang niet gezien!

Ben ff de foto van sneeuwwitje kwijt… Sorry… :P
@Klassiekerrally: Jaa wat is dat nou ! Reageer ik weer eens, krijg ik geen eens een Sneeuwwitje beloning !! Schande. ;-)
Geert Schoots
De enige manier om correct om te gaan met een Pebble Beach special edition Rolls is de auto in een tochtige schuur in Oost-Europa 35 jaar te laten staan en hem dan voor minstens een half miljoen op te laten knappen en deze dan als deelnemer in te schrijven voor Pebble Beach! Cirkeltje rond…
Bij al die Luxe-concepts/One-offs maken ze altijd een ‘picknickset’. Zou er ooit iemand gaan picknicken met deze auto?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).