BMW 1 Serie M teaser showt een wiel en bumper!

Auteur: , 40 Reacties

Teasers zuigen, zeker als het gaat om potentiëel verschrikkelijk fijne modellen als de BMW 1 Serie M. Toch willen we je dit eerste beeld van dit veelbesproken model niet onthouden.

We hadden eerder al een filmpje van een flink gecamoufleerde BMW 1M. In dit filmpje zie je het wiel en een stuk van de voorbumper van een 1 Serie zonder camouflage. Vooral de bumper lijkt behoorlijk agressief vormgegeven, wat een fijne voorbode kan zijn voor de rest van de auto. Nu het eerste beeldmateriaal er is zal er waarschijnlijk de komende dagen wel meer volgen. Stay tuned!

Klik hier om de video op Autojunk te bekijken40 reacties

euh boring… ;-)
Zal volgens mij best wel een stoere wagen worden..
Stoere voorbumper, mooie velgjes en dan de 4 uitlaatpijpjes die we al kunnen zien.. :)
Zal een klein bommetje worden ;)
Meest gare vorm van publiciteit zoeken. Ik zou het waarderen als de media dit soort bullshit zouden negeren. Dan heb ik het niet over de auto, boeit me niet wat het is… this form of teasing blows.
Dat is er eentje waar we echt al lang op zitten te wachten. Hopelijk is het terug zo’n gooi en smijt bakje als de E30 en niet het vervolg op de e39 M5 dat de E90 M3 is (en de E92 is een vervolg op de e39 coupé die nooit bestaan heeft van afmetingen toch zeker)
iemand al de moeite genomen om naar de site te gaan en zich snel even op te geven/ aan te melden? :D
Ik ben benieuwd!
Strakke voorbumper allesinds, en die wieltjes beken ik vanop een M3 :)
Nietemin zijn de velgen wel heel nice
Dit soort teaser-shows zuigen monkeyballs. Maar gelukkig is er gekozen voor de sedan-versie en niet die lelijke hatchback.
Heeft de bmw 1M eindelijk een nieuw dashboard?!
http://www.youtube.com/watch?v=rS-AlNi4SbU&feature=player_embedded
toerenteller lijkt me anders op 00:43 en nog enkele andere shots doorheen het filmpje.
Hebben we dit filmpje trouwens gehad op AB?
Ronde op de testtrack, klinkt heerlijk.
lelijke velgen…
Zowieso vind ik de bmw’s laatste jaren te voorspelbaar, dus ik weet wel vort hoe die eruit gaat zien… Fotoshop een M3 naar een M1.
Leuk zo’n BMW M1, doe mij liever maar de nieuwe RS3 met 5 cilinder turbomotor met S-tronic. TT RS sprint met deze combinatie in 4,2s naar de 100.
http://www.youtube.com/watch?v=bp3HjfYvk84
@Erik: 4,2s is iets te optimistisch… eerder 4,6s.

En de 1M lijkt me een hele leuke auto worden. Alleen erg jammer dat hij geen N/A motor met ITB’s krijgt volgens het oude M-principe. Het blok van de E46 CSL in gemoderniseerde vorm zou fantastisch geweest zijn.
@Erik: en wat klinkt ie lekker die RS3! :D
@Erik: alleen jammer dat ie er precies hetzelfde uitziet als de 1.9tdi en voor minstens 50% uit Volkswagen onderdelen bestaat.

Wat beweegt mensen toch om in een topic over een achterwielaangedreven 6 cylinder het woord “Audi!” te gaan roepen? Wat heb je als autoliefhebber bij Audi te zoeken? Ik zal dat wel nooit begrijpen :)
dit wordt voor mij nog is een echte M. De huidige m3 vind ik erover met zen V8.

En die velgen zien er zeer mooi uit.
Zal wel erg dikke auto worden. Flink bredere spoorbreedte. Ben benieuwd! Wel vreemd om een deze auto in 2e deel van 2010 voor te stellen terwijl de 1-serie over niet al te lange tijd vervangen zal worden..
@Svensson.
Wel volgens de laatste test van het duitse tijdschrift Sport Auto, die de TT RS met handbak met 4,6s klokte en met S-Tronic 4,2s met LC.
@Erik: Ok, thanks voor de info. Dat is serieus snel dan!
Leuke teaser maar met een beetje heldere ruimtelijke voorstelling weet ik NU wel hoe die BMW 1 Serie M eruit gaat zien hoor! :)
@VeniVidiVici

Ik kan het je ook gewoon vertellen, neem een 1-serie coupe, doe er zet er 4 uitlaten over die samen de gehele breedte van de wagen innemen. Beetje tupperware, andere velgen en dikke remschijven die een hoop vermogen insinueren.
@C220AMG: Is het je ooit opgevallen dat alle ‘echte’ M-modellen enorm uitgeklopte wielkasten hebben? Daaraan kan je er meteen een aan herkennen volgende keer als ie in je spiegel loopt te drukken ;-)
@Gert

Jawel, alleen ik kan niet echt zeggen dat ik dit er zo spectaculair uit vindt zien. Wat ik bedoel is dat ze een teaser maken van een model dat al bestaat. Dus het is voorspelbaar en niet zo spannend. Hier was/is naar mijn mening geen teaser voor nodig!
Mensen verwachten te veel van deze 1 serie M coupe.
Het word geen echte M maar meer een softe variant daarvan.
ik blijf het een apart model vinde de 1 coupe, niet dat het lelijk is maar apart. als de einser er uitgaat en over gaat op fwd komt er dan ook nog een model? zou wel een beetje tegen de filosofie zijn niet?

ont: met een wielbasis vergelijk baar met de 3 en een laag gewicht wordt dit misschien wel de nieuwe standaart…gaat iemand me iets aan doen als ik de woorden”e30 evenaarder”in mn mond neem
na 3000 jaar een Mversie, en zooo spannend want er zijn 4 uitlaatjes :o coooooool
Dit wordt leuk speelgoed voor echte piloten, niet voor johnny’s en andere Marina’s.

Hopelijk zijn er wat sportpacketjes hierop nog te krijgen
@Msport

Ik sluit me helemaal bij je aan!
wat een flauwekul
@ Msport

Dus jij vindt een audi r8 v10 geen auto voor autoliefhebbers?
rare vogel ben jij….vertel me eens welke bmw die NU verkocht wordt daar tegen op kan?
@wat een flauwekul: Bij Audi zijn alleen de auto’s van 100.000+ euro een beetje leuk. De reguliere Audi’s zijn erg goed in uiterlijk vertoon met hun felle led-lampjes, maar verder is de meerwaarde boven een goedkoper merk erg ver te zoeken.


Ik reed een tijdje terug even in de A3 van een vriend. Aan de buitenkant een mooie auto, maar tot mijn teleurstelling bij de eerste keer gasgeven in een bocht gleed ie gelijk weg over de voorwieltjes. Tsja, dat bevestigde mijn keuze dan wel weer.
@Msport: +1 heb overlaatst met een A3 2.0TDi quattro gereden
en dat ding onderstuurt gelijk zot…
Weet je wat ook zuigt? Reclame voordat jullie filmpjes beginnen….

Vraag me af of deze auto überhaupt een succes wordt. Als je voor een 135i al 55.000 euro moet aftikken, wat moet je dan wel niet voor deze auto aftikken? En zal die premium bovenop de prijs van de 135i het rechtvaardigen? Denk het niet. Maar goed, denk dat deze auto ook vooral voor de Amerikaanse markt bedoeld is. Maar zitten ze daar op een kleine BMW van $50.000 te wachten?
@Rick-dos:

Ik bedoel bij ons kost de m3 70k bij julie bijna 10k

en de vorige M3 koste maar net iets van een 60K.

Nu een 135i al 42k (55k) kost vraag ik me toch ook af wat dit bakje gaat kosten.
Ik bedoel, het kan toch niet dat je voor de prijs van zo’n klein bommetje al een 530d zal kunnen gaan kopen.
@Rick-dos: is deze niet vooral bedoeld voor de fanboys (zoals een niet nader te noemen figuur op autoblog) Zodat ze altijd en eeuwig kunnen roepen “ja maar de ….. is sneller!”?

Misschien is het wel goed als BMW-M weer eens iets echt sportiefs neerzet, maar dan moet het gewicht wel flink omlaag… de 135 weegt ook iets van 1530kg volgens EUnorm…. i mean come on!
Ziet er goed uit, mooie standaard velgen, iets breder?, iets meer agressie in het bumpertje… als de prijs meevalt (en hij zal niet zoveel duurder worden dan een 135i, want dat is de basis) is het een auto die ik zou kunnen kopen, al is een 123d mss beter voor mij om kilometers te vreten…
@M-lover: “Ziet er goed uit, mooie standaard velgen, iets breder?, iets meer agressie in het bumpertje… als de prijs meevalt (en hij zal niet zoveel duurder worden dan een 135i, want dat is de basis) is het een auto die ik zou kunnen kopen..”

Amen. Kan ik dan een rondje mee? Dan hang ik mijn VAG blik in de wilgen..
Dit wordt een geweldige auto.
Ik denk dat ze hiermee ons alvast aan het voorbereiden zijn op de volgende M3 die hoogwaarschijnlijk ook een turbomotor krijgt!!
Gatver, waarom krijgen de nieuwe M’etjes allemaal van die zulu lippen. Ik bedoel waarom moeten die voor bumper zo groot en grof zijn. Waar is het concept van een wolf in schaapskleren gebleven?
Zou grappig zijn als BMW ook met een soort GTS uitvoering van d e 1serie kwam met widebody. Dat zou een echte kanon worden. Volledig vertelbaar netals de M3 GTS, maar door de turbo ook zwaar op te voeren.
http://www.bimmerpost.com/forums/attachment.php?attachmentid=300865&d=1251473618)
er komt eindelijk een 1 serie M!! dat betekent waarschijnlijk dus dat het een ‘uitzwaaimodel’ is en dan is dat goed nieuws want dat betekent dat er een nieuwe 1 serie aankomt?!

ik hoop het zo…
Op 9 sec. in het filmpje flitsen er 3 foto’s snel na elkaar, op het 3e shot zie je een aparte flap op de rechterkant van super-Eins, net achter de wielkast. Wedden dat dat de volgende teaser wordt?
De autoshow van Parijs gaat binnenkort van start, zal dit ding er staan?

Ik hoop eigenlijk dat we hier te maken hebben met een spirituele opvolger van de E30 M3, een klein karretje maar met serieus potentieel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).