Video’s: 100+ supercars, speciaal voor jou!

Auteur: , 39 Reacties

Ga er maar even voor zitten. In de onderstaande video's ga je onder andere genieten van de volgende auto's: Bugatti Veyron, McLaren F1, Koenigsegg CCX, Pagani Zonda PS, Spyker C8 Aileron, Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT en nog heeeeel veel meer...

Twee weken geleden werd voor de 14e maal het jaarlijke Supercars at Wilton House evenement gehouden in Engeland. En zoals je kan zien is dat evenement de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar toppertje waar meer dan 100 supercars in alle soorten en maten of af komen. Je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig.

Het programma omvatte onder andere een tripje vanuit het centrum van Londen naar Wilton House en ook een bezoekje aan een circuit hoorde erbij. Dit evenement moet toch de natte droom zijn van elke autoliefhebber?

En het mooie is dat er volgens mij voor elke fanboy wel iets van zijn gading tussen moet zitten. Ik vraag me dan ook serieus af of een van jullie soms zijn (of haar) favoriete auto er niet tussen ziet. Hieronder alvast een mooie selectie video’s, meer materiaal is uiteraard altijd welkom in de comments.39 reacties

heerlijk :D even afkijken…
Hoe vet, zeker die revving challenge, 134,9 DB :| WOW!
Dat zijn er veel!!!
wat voor zonda is die in dat laatste filmpje?! nice
@NLBUURMAN: Dat is de one off Pagani Zonda PS. ;)
@BaySideBlueBoy: dank je, ik ben Pagamaniac, maar ik ken ze echt niet allemaal.
Prachtige auto´s en was een geluid zegg
the-budel-guy
dat kenteken van die spyker DO-IT en op die mclaren staat GTR
the-budel-guy
bay the way dat geluid van die morgan’s is lekker nog nooit gehoort
Ziet er vet uit. Jammer dat ik nu geen tijd heb om te kijken. Ik moet zodadelijk naar een trouwfeest. I’ll be back!
Heerlijk die Koenigsegg en de Nissan GT-R prachtig gewoon
Welke auto is dat op de 5e video kan iemand hier op reageren?
ik mis er 1 ! de Dacia Sandero 1.4L 8V 55kw !
@MAB

Aan de herrie te horen en de korte “motorkap” gok ik op een van de Radicals die er reden.
alle filmpjes zijn echt super! bedankt! die blauwe Porsche Carrera GT vond ik het mooist. jammer alleen dat we niet veel geluid hebben gehoord van de cgt. en jammer dat we die prachtige nieuwe Spyker verder niet hebben gezien. maargoed. Fantastisch!! kut dak er niet bij was
Speciaal voor mij? Wat moet ik hier nou weer mee dan? :?
@Citrofiel: Zag je die 2CV niet dan? ;)
@BmwMPower: Waar? Wáár?! WAAR?! :shocked: ;)
C70D5is te dorstig
filmpje 1 op 08min30 wat is dat? http://www.skeltaracecars.com/
Robbie, wanneer je in de intro alle merken plus types noemt, doe dat dan ook met de Koenigsegg. Dat is in dit geval die blauwe, de CCX.
filmpje 6 op 3.32min wat is dat voor auto??
@Mracer: Een Lightning GT volgens mij. elektrisch..
integralechubasco
geen bal aan, supercars are so common these days…
sandervzanten
Bijna elke supercar komt hier voorbij. Ik mis, of althans zie nog geen LF-A voorbij komen.
Yep, mijn favoriete auto zit er niet tuzse, maar die kennen jullie toch niet, als ik tijd heb bewerk ik het filmpje en zet het op aj, ik weet 90% zeker dat niemand de naam zo kan opnoemen zonder te googlen.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Ford Cobra’s
Skyline R34 GTR
Skyline R35 GTR
Morgan Aeromax
en een Zonda :D

-kwijl kwijl kwijl-

PS: die lambo’s beginnen mij te vervelen O.o
I guess that’s what heaven looks like…
O! M! F! G!

It’s so good it hurts!!!!!!!

Jezus wat een bonte verzameling! Ik zou echt niet weten waar ik moest kijken als ik daar rond zou lopen. Zou meer een toeval krijgen zoals die gasten van de Heineken reclame:P
Porsche all the way :D :D :D !!!
Echt super al die auto’s! :D
alleen vind ik de F355 nog altijd de mooiste auto ooit! met dat heerlijke gillende geluid :D
en (vergeleken bij de rest wat hier voorbij komt) nog redelijk betaalbaar ook!
filmpje 6, 1:15 , wat in godsnaam voor een beest is dat ???
de Lamborghini Diablo SV is super jammer dat je daar geen geluid van hebt
en ja de murcielago’s en gallardo’s beginnen te vervelen….
@Ddimi: dat is een Morgan, ik denk de Aeromax
@ DDimi, dat lijk mij een Morgan AeroMax Coupé

Maar even over het artikel: WAT GAAF DAT ZE SPECIAAL ALLEEN HELEMAAL VOOR MIJ HIER ZIJN! ECHT!!!! (of heb ik het sarcasmetekentje gemist in de titel?
Morgan AeroMax , ok nu weet ik welke wagen ik moet kopen als ik de Euromillions pot win ! bedankt !
geen Lamborghini Reventón, SLR coupe en Aston martin one 77?

Als ze er toch tussen zaten moet ik ze gemist hebben :/
Valt me op dat enkel de auto’s van de nineties (en de F40) alsook de Sagaris en de 458 me een glimlach weten te ontfutselen. Wel leuk om het BBP van zo’n twaalftal Afrikaanse landen samengepakt te zien in iets van een 150-tal ton staal en andere metalen.
Geen Testarossa… maar die Koeningsegg, Lambo’s en Astons blyven wel de coolste auto’s!!
Dikk filmpje ouwe zooo:D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).