Een airbag blijft leuk speelgoed voor debielen

Auteur: , 30 Reacties

Een airbag is een klein explosief, oftewel een bom. Maar aangezien er op onze aardkloot genoeg malloten rondlopen die graag experimenteren met vuurwerk, kijken we niet vreemd op van Jackass-achtige experimenten met een airbag.

We hebben er hier dus weer eentje. Ditmaal uit Rusland. De kerel in kwestie wordt behoorlijk hard tegen het plafond gesmakt. Dat maakt niet uit, want dat is lachen. Zijn maten hebben in ieder geval de tijd van hun leven. Is er dan niemand die bedenkt dat je met dit soort geintjes bijvoorbeeld je schedel, nek of rug kunt breken? De beelden HIERRR. Please don’t try this at home.

Met dank aan Raymond voor de tip.30 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
HET IS EEN MOGOL !!!!!!!!!
lol :) als ik suicidal word ga ik het denk maar zo doen :P
Hebben wij nog niet gedaan bij ons in de werkplaats:P
vraag me af, als dat plafond er niet stond, hoe hoog hij gevlogen zou hebben.
Opzich zou je het wel veilig kunnen uitvoeren, in een rolkooi aan een parchute ofzo, maar dan buiten op een groot veld ofzo.
Kerel is dronken en/of achterlijk. Schandalig filmpje als je’t mij vraagt.
Zelfgestookte vodka maakt meer kapot dan je lief is…
Zo gek zijn die lui van Jackass niet eens, hebben ook iets meer verstand natuurlijk.
Verkeerd met je kop op plafond of vloer komen en je bent dood.. leuk joh..!
Deze was vandaag al bij RWJ,


Blijft leuk ;)
@Benjamin:
vandaag al :hahahaha:

op dumpert bijvoorbeeld op 27 augustus al.
ma wat een gehandicapten…
Z’n maten? Nou het lijkt meer op een suffe zwerver die van niks weet en die ze een “lekker” zitplekje geven :D
@VeniVidiVici: inderdaad daar lijkt het veel meer op die vent is echt al van de wereld voor die klap :P best zielig eigenlijk
@arnold: niks zieig
je ziet hem twijflen of hij er op gaat zitten nadat zijn ”maat” de airbag er in propte. dus hij koos er zelf voor. en da hij niet helemaal op de wereld was, kijk naar al de drank die er naast stond.
De klap op je ruggenwervels bij het exploderen van de airbag kan nooit gezond zijn.
Zielig voor die man, Leuk voor ons, leerzaam voor onze jongeren. Don’t try this at home boys and girls! maar wat een kracht komt er op zon airbag af zeg, ik vraag me af of je niet je neus breekt bij een ongeval. iemand ervaring met een Airbag hier?
@Laue: gebroken neuzen weet ik niet, maar ik heb begrepen dat voortanden niet zo goed zijn opgewassen tegen airbags. Maar of dat aan de airbags ligt of aan de snelheid waarmee je hoofd naar voren komt bij een ongeval… Zonder airbag zou er toch meer stuk zijn denk ik zo.
@Laue: Steekt dat eventjes tegen… wilde ik dat net proberen in men garage!

OT: Gezamelijk IQ 50? (en dan reken ik de intelligentie van die stapel banden mee…)
@xilver:

hoe kan dat als er al 53 banden zijn.
ergens gelezen dat een band rond de 1 zat :P
hier jong, je bier…

wat een idioten
jee-oekeloeres
LOL! Zag em al eerder op vkmag staan, maar blijft leuk!
Russen…meest domme en onnozele volk wat je tegen kan komen!
Oud Russisch spreekwoord: als de drank is in de man, zit de wijsheid in de airbag…

Overigens betwijfel ik of dit een explosief uit een airbag was. Het explosief in een airbag is precies genoeg om die ballon op te blazen, maar volgens mij zegt dat ding meteen PANG als je er zo’n sterk explosief in zet – en lig je als bestuurder meteen in de kofferbak. Maar ik kan me vergissen, ik heb zo’n ding (gelukkig) nog nooit in werking gezien.
Ik heb er echt keihard om moeten lachen, vooral ook omdat zijn ‘vrienden’ zo hard bleven lachen (al dan niet onder invloed van te veel alcohol..).

On topic, wat een kracht zit er achter zo’n airbag! Nooit gedacht dat het zoveel zou zijn!
Wow, zit meer achterdan ik dacht… binnenkort airbags ipv langsmijnen!
Zo he, traag als stroop hier. Kan ik nu iedere week filmpjes verwachten die ik de week daarvoor al elders heb gezien? Het lijkt wel een papieren krantsite…
super dom lijkt ook alsof die niet echt lekker neerkomt(gek he!) die houdt er nog wel wat aan over denk ik. Maarja ik denk dat zo’n airbag niet in je gezicht knalt maar ervoor zodat jij in plaats van die airbag in je face, in de airbag “valt” als het ware maar ik kan het mishebben.. anyway een gebroken neus lijkt me zeker mogelijk:P
Stumpert!
Russen + Drank + Airbag..

= au..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).