Anderson gaat los, dit is de CL65 Black Edition

Auteur: , 27 Reacties

Anderson vond dat het tijd werd voor een Mercedes CL65 Black Edition. En wie zijn wij dan om ze tegen te houden?

Dit matzwarte beest heeft 670 pk onder de kap dankzij geoptimaliseerde software, sportluchtfilters, een sportuitlaat met racekatalysatoren en nog wat andere kleine aanpassingen. Het oh zo originele matzwart werd van zolder getrokken en wordt gecombineerd met hoogglans zwarte velgen in de maat 22 inch en een carbon exterieurpakketje bestaande uit onder andere raamlijsten, grill, handgrepen, ventilatoropeningen en wat andere details. Ook onder de kap zijn wat carbon accenten aangebracht.

In het interieur is er uiteraard ook flink met carbon gestrooid door de heren van Anderson. Onder meer je binnenspiegel, middenconsole en stuurwiel worden in carbon finish geleverd en de Anderson CL65 Black Edition wordt daarnaast voorzien van een pittig HiFi systeem. Uiteraard kan naar wens de volledige auto worden aangepast aan de wensen van de klant.27 reacties

hoe verneuk ik een auto…
@Hans: geen idee hoe jij dat doet… je post is hier niet echt van toepassing, wat een brute bak! hebben!!
-edit: check, foutje van de schrijver-
Je hebt echt verstand van zaken als je (nep)carbon aan een auto toevoegt…. ondanks lichtgewicht materiaal weegt de auto MEER dan zonder… idiotstuning
@w0o0dy:
Amen..

@kasper
ik ben het toevallig wel met Hans eens, ik vind dit nogal een sneu gevaarte, de namen “AMG” en “Black” impliceren een relatie met de wel bekende SL AMG Black Serries, en dan heeft een of ander tunertje die naamgeving maar over genomen. gevalletje Nét Niet Tuning..
@bakkerst: alleen “Black Series” het is geen AMG. Dat stond er wel even bij, ik was iets te enthousiast bij het opstellen van het artikel ;)
best een dikke bak!
wel effe een ander kleurtje in het interieur en de logo’s gewoon in chroom…
lamborghinimaster7
zonde
Wat een pooier-/drugsdealerbak echt geen stijl om zo iets ordinairs te maken van zo’n chique auto!
Dat heeft zo’n auto allemaal niet nodig. Heel spijtig!
Ziet er echt niet uit. Raar, want de Eau Rouge vind ik wel prachtig :-)

Passen die velgen niet beter op een BMW? Lijken een beetje op die AC Schnitzer velgen…
wat een LELIJKE KLEUR ! matzwart hoort MAT te zijn, niet zo van dat goedkoop spuitbusmatzwart als op je getunede camino :s. En er hoort gewoon een ster in de grille. Een gewone AMG cl is toch wel het mooiste
Die kleur enzo allemaal goed… Maar waarom dat Mercedes logo wegdoen vooraan? Ziet er wat raar uit… Ook zijn de velgen niet 100% m’n smaak…. maar dat interieur… da’s toch wel een misser….
Stom hok….En ik zeg dit niet graag over een CL65 AMG (de mooiste Benz tot nu toe…). Die tuners moeten er gewoon van afblijven (Hoewel die Carlsson Aigner er wel nog lekker uitziet). Doe mij maar lekker standaard AMG’tje in volledig zwart, ziet er al pakken beter uit.
De Nieuwe Ghost Riderr!:P:P
Het leuke van zo’n bedrijfje is dat je hem helemaal naar smaak kan laten bouwen.
so what’s the problem? ze laten hier gewoon zien wat er in het extreme mogelijk is.
Aah een lekker ‘hoerig’ interieur, kan deze wagen wel hebben. Maar om heel eerlijk te zijn heb ik hem liever gewoon origineel, misschien wel met carbon binnenspiegel :D
Heel vette bak!!
Satijn zwart.
Jammer, weer een mooie CL om zeep geholpen.
Standaard al een luxe en supersnelle bolide en ook een stuk mooier.

Maargoed, er zijn mensen die dit kopen dus is er blijkbaar een markt voor.
Ik durfde het bijna niet te zeggen: lomp achterwerk en ik haat die scherpe hoekige voor en achtervensters aan de zijkanten. ’t Zal wel een leuke wagen zijn om autostrades in Spanje en Portugal (zonder veel controle)af te dweilen + de Autobahn in Duitsland en ze mogen me die wel gratis afleveren maar mocht ik ooit kiezen …
Lijken me Giovanna velgen
smakeloze voetballersbak
Velgen lelijk, lak lelijk. Mooi werk hoor, maar niet heus. Zoveel extra power heeft het ding trouwens ook weer niet gekregen, daar zijn ze bij Brabus echt veel beter in. Kan me niet voorstellen dat iemand deze auto wil hebben, behalve dan een Arabier zonder smaak. Staat ie vast naast een paarse SLS AMG geparkeerd..
Leuk geprobeerd… jammerlijk gefaald!
Wat een grafbak :-(
rb v rijswijk
Overkill !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).