Citroën C4 Picasso 2011

Auteur: , 16 Reacties

Ter volledigheid nog even wat extra info en foto's van de Citroen C4 Picasso, welke afgelopen week al lekte.

Zowel de vijfzits (Picasso) en zevenzits (Grand Picasso) hebben een facelift gekregen. De standaard ingrediënten voor een facelift zijn ook hier aanwezig, zo heeft de auto vooraan en achteraan een fris/nieuw smoeltje gekregen. Uiteraard inclusief LED-spul. Onder de kap komen er vernieuwde motoriseringen beschikbaar, zoals een e-HDI-versie. Deze micro-hybride (110 pk diesel) heeft een start/stop-systeem aan boord. Interessant? Zo ja, dan kun je eind van dit jaar richting dealer voor een nieuwe gezinsauto.16 reacties

Best nette verschijning. Vooral de Grand Picasso.
ziet er was gestroomlijnder en slanker uit, wel een verbetering en vooral voor de Grans picasso
911 ledjes :P
@revstars-net:
Ik vermoed dat porsche en citroen beide de LEDS bij de halfords halen.
De foto’s van het achteraanzicht zijn er niet???
Ziet er goed uit :D
en nu moeten we in een slaapzak bij de dealer gaan liggen wachten…..
Mooie lichte update van een geslaagde auto. Never change a winning team
is dit nu busblog of autoblog?
Die C4 Picasso’s zijn mooie mpv’s, dat panorama dak/voorruit is helemaal super, je zit gewoon buiten :)
Mooier dan een Cholv + ofzo, das zo saai.
Lieve hemel wat een armoe.

Laten we wel wezen.. dit soort auto’s rijd je noodgedwongen. Omdat je denkt dat je meer ruimte nodig hebt. omdat ze relatief betaalbaar zijn. Omdat ze je een veilig gevoel geven of misschien omdat je vriendin voorwaarden wil scheppen voor gezinsuitbreiding.
Niemand rijdt in zulke auto’s uit vrije keuze. Mooi of niet mooi doet dus niet terzake. Meer dan ‘het beste ervan maken’ wordt het niet en ik heb er eigenlijk al teveel woorden aan vuil gemaakt.

ahh dat lucht op.. nu een sigaretje
@omeslo: gros rijdt noodgedwongen in een bepaalde auto die ze wellicht niet willen dankzij bijtellingen en andere lease onzin..
Netjes!
@ omeslo
Ahh gut! nou dan ga jij toch lekker in een Kia of doe eens gek, een kek golfje plus rijden…
oh,oh, Picasso wat ben je wonderschoon. Kleine toelichting.
3 blonde beeldschone jonge dames wilden met mij mee naar de bioscoop. King Kong en daarna nog even naar de discotheek. De premiere was in Parijs en de discotheek in Oostende. Vrijdag middag opweg, zondag avond weer thuis.
De dames hadden alles goed geregeld, wisselend voorin zitten om de muziek keuze te bepalen en achterin werden hapjes en drankjes voorbereid en geserveerd. Beide hotels waren ***** plus bewaakte carparking. Helaas was in beide hotels maar 1 kamer beschikbaar, gelukkig met een bubble queensize bed. Laat jullie fantasie maar gaan want ik ben strikte geheimhouding verplicht aan de dames. Even wat technische gegevens. Verbruik 4 km op 1 liter. Dit noem ik misbruik. Ik was langer bezig te tanken dan met autorijden.De bagage ruimte is ietwat krap want de 6 koffers ,3 beautycase en de handtassen passen net niet.
Eindconclusie: ga 3 weekenden weg met 1 dame.

Vriendelijke groet, Picasso
Is dus eigenlijk praktisch niets aan verandert… En dit bericht heeft eigenlijk niet zoveel meerwaarde tov het vorige bericht hierover….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).