Nu inzetten: een vrouw gaat The Stig vervangen

Auteur: , 42 Reacties

Het kan niet anders dan dat het volgende seizoen Top Gear het debacle rondom The Stig oppakt. Er moet iets gebeuren nu James May ene meneer Collins niet meer kan figureren. Verscheidene gok-sites vonden het wel een idee mensen vast op de toekomst van The Stig te laten inzetten. Op zoek naar het antwoord op verschillende vragen: hoe komt de huidige Stig aan zijn eind, wie wordt de opvolger, blijft er uberhaupt een Stig in de show? Komt er een opvolgster?

Een makkelijk vervolg na een witte en een zwarte stig, is natuurlijk een grijze Stig. Veel leuker is een roze Stig, met heupen. Staat goed naast een Lamborghini LP670-4 Superveloce en het voldoet aan de normen van de BBC. Natuurlijk kunnen ze ook het tracksuit schrappen en gewoon een knap sturende, aantrekkelijke vrouw de rondjes laten rijden. In een klap een betere vertegenwoordiging van minderheden en genoeg stof voor om eindeloos internet’s en tabloid’s mee te vullen.

Talrijk lijken de mogelijkheden nog niet. Kanshebster nummer 1 is Jodie Kidd. Supermodel en autoliefhebber. Zij nam het eerder al op tegen Jeremy Clarkson in een duel, woont niet al te ver weg en kan aardig sturen. Mogelijkheid nummer 2 is natuurlijk Sabine Schmitz. Draait haar hand niet om voor een rondje over de Nordschleife. Ze rijdt tussen de M5’s door net zo makkelijk in een opgepompte Porsche en is ook een goede bekende van de show.

De bookies schatten de kansen voor een vrouw in op 4-1. Wat denk jij? Begin 2011 weten we als het goed is meer. Volgens de laatste berichten moet de show dan weer van start gaan. (via autoblog.com)42 reacties

Aimee natuurlijk!

Maar dan zonder helm.
Rijden kon ze niet (500 abarth) Maar ze ziet er zeker goed uit :D
Stig’s poolse neef? Die dan rondzwalkt over het circuit?
Jodi Kidd lijkt me niet echt goed genoeg. Akkoord, ze kan wel een beetje sturen, maar om de Stig op te volgen komt ze volgens mij nog net iets te kort.

Sabine lijkt me al een beter plan, maar ik neem aan dat die al wel andere verplichtingen zal hebben.

Zoekt Danica toevallig geen 2de jobke? ;-)
Ik denk Jennifer Saunders
Danica Patrick misschien?

Een vrouw zou moeilijker zijn omdat het gemakkelijker te raden is wie het zou zijn.

Het zou wel een andere dimensie geven aan het uitwerpsel Stigiie-bird!!!
Ja en waarschijnlijk wordt het gewoon een klein mannetje met een pruik.
Met z’n racepak kan je het verschil toch niet zien, wat blonde haartjes onder de helm laten wapperen en eidereen gelooft dat het een meid is.
En toch strakke rondentijden rijden, hoe kan dat nou??? ;)
Geen wit pak, maar roze bikini. Helm mag eventueel als ze een plork is :)
benjamin1

+100
vicky van 5th gear misschien dan?
@Reaguurder: ja, inderdaad, de meeste voor de hand liggende !
Peta, 23 from Essex! Die heeft al aan de baan kunnen proeven!
Als ik Clarkson was zou ik enkele miljoenen pondjes inzetten dat het een vrouw wordt en vervolgens een vrouw aannemen en incasseren. :-)
Stoddart, Legge of Ickx lijken me dan het meest waarschijnlijk.
Misschien Sabine Schmitz, of Vicki Butler Henderson?
Sabine!!!
Schmitz!
ALLEMAAL OPZET:Top Gear heeft dit allemaal gespeeld zodat Jan Peter Balkenende The Stig kan worden. hij heeft nu meer tijd……….Toch?!:lol:
Als ’t dan toch een vrouw met ervaring moet zijn, Ellen Lohr is een goede optie.
Ik denk dat ze bij Top Gear Ben Collins uitnodigen als gast en dan de Stig ook ten tonele laten verschijnen waarbij ze tegen elkaar rijden en Ben Collins verslagen wordt door de Stig. Waarna ze vertellen dat het nog steeds niet bekend is wie het is.
@Ra1kkoneN:En waarom niet Raikonen als the Stig, op af en toe eens in de zand spelen heeft hij toch niets om handen.
Pink stig! Lijkt me een strak plan.
Gaat Top Gear pas in 2011 weer verder? Ik dacht dat ze afgelopen jaren zo’n twee of drie weken voor Kerstmis weer begonnen?
Jonge; geen vrouw als Stig
gewoon James May of een andere goeie gozer.
Vrouwen kennen niet rijden. Ik zou voor Schumi gaan, alleen dat betekent wel dat Jeremy Clarkson flink salaris moet inleveren.
integralechubasco
vrouwen kunnen niet rijden… ;)
Gewoon patricia paay, rede bedenk je zelf maar…
@Sheep:

Meneer is necrofiel?

OT:
Jodie Kidd is eem leuke poging, maar het is beter om een appetijtelijk vrouwelijke coureur in de auto’s te zetten.
Het gaat om consistentie. De dame in kwestie moet altijd het beste uit een auto kunnen halen…

Ik zeg dan; VBH (Vicki)! Ellen Lohr of Sabine Schmidt zou het ook goed doen.
Als ik topgear was zou ik gewoon door gaan met de witte stig. Dat is eigenlijk het ultieme ‘bewijs’ dat collins niet in dat pak zat, dan zal zijn boek meteen minder goed verkocht worden.
Als het een vrouw is zie je het direct.
en onze Vanina Ickx
die rijdt tenslotte DTM en endurance
@ integralechubasco. Ben en Amsterdammer. ;)
Sabina Schmitz lijkt me inderdaad nog mogelijk… maar ik denk dat ze andere dingen te doen heeft in Duitsland… dus het zou me verbazen dat ze Top Gear zou doen… Vicki Butler-Henderson dacht ik anders ook, maar toen besefte ik dat ze al bij fifth gear zit.. dusja.. maar het zou inderdaad wel eens een vrouw kunnen worden…
Danica Patrick …. dan halen ze het dubbele aan kijk cijfers
Gewoon een seizoen lang elke aflevering een andere Stig. Voorheen hadden ze ”The Stigs American cousin”, ”The Stigs African cousing” etc etc. Gewoon elke aflevering een ander land op de hak nemen en heerlijk wegkwijnen bij klassieke stereotypes (een franse Stig met baguette/gestreept shirt en snor op de helm etc). Het niveau van TopGear kan toch niet veel lager qua humor, de kijkcijfers lijden er toch niet echt om.
@frankypankyv8
Je nat grappen van theo maasen, en nee…
@Sheep:

Jij zet voor en ik kop h’m erin! Ga nou niet huilen, AUB!
Enne, Theo Maassen is soms best heel grappig, ja!
Waarom is Vicky indertijd aan de kant gezet door TG? Of is ze uit onvrede zelf weggegaan (“The Peugeot 205 GTI, the most fun you can have with your brah on” :D)? Neuh, die zie ik niet terugkomen in TG. Sabine dan? Duitsch? Onwaarschijnlijk.
AIMEE FOR STIG!!!!
Danica Patrick in d’r bikini, dan ga ik het voortaan opnemen :P
Maar al kiezen ze danica of vicki, het maakt allemaal niets uit, aangezien de identiteit van de stig toch geheim blijft (totdat de lutser in kwestie een boek ofzo uitbrengt natuurlijk)
Het zal daarom sowieso niet helpen voor de kijkcijfers denk ik zo
doe maar Sabine, die kan tenminste rijden :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).