Jaguar houdt niet van homo-grapjes

Auteur: , 105 Reacties

De Australische Olympisch zwemkampioene Stephanie Rice heeft een probleem, ze heeft geen auto meer. Jaguar heeft namelijk de aan haar beschikbaar gestelde XF in beslag genomen omdat ze op Twitter iets kwetsends gezegd zou hebben over homo's. En dat mag natuurlijk niet...

Nadat het Australische rugbyteam afgelopen zaterdag verloor van Zuid-Afrika knalde ze de volgende boodschap op haar Twitter: “Suck on that faggots!” Schandalig!

Hoewel de term faggot oorspronkelijk bedoeld was als scheldwoord voor homo’s wordt het tegenwoordig een stuk breder toegepast. Maar daar heeft Jaguar blijkbaar geen boodschap aan. Ondanks dat Stephanie haar bericht inmiddels verwijderd heeft moet ze haar Jaguar XF toch inleveren. En ze had em pas sinds februari.

En daarnaast heeft de zwemster ook nog eens last van een schouderblessure waaraan ze binnenkort geopereerd moet worden. Soms zit alles gewoon tegen… (via: ad.nl)105 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
the-budel-guy
mmm beetje flauw van jaguar.
je hebt toch zo iets als vrijheid van meetings uiting
@the-budel-guy: En daar heeft jaguar gebruik van gemaakt.
Tja die auto was toch niet van haar. Kan ze mooi naar de dealer om zelf een autootje te kopen.
-edit: check!-

Ze mag trouwens in mijn Mazda komen plaatsnemen.
Zal ik eens tonen wat een faggot is!
Gatver.. Homo’s… :P
-edit: check!-
-edit: check!-
Je kunt ’t ook nog uitleggen als een publiciteitsstunt van Jaguar — “Kijk ons eens enorm tegen homograppen zijn!” — over de rug van Rice.
@Lustigson: advocate of the devil :)
@Lustigson: beschuldig je Jaguar er nou van dat ze over Stephanie heen willen ;)
Suck on that b*tch!
…. maar ze is wel knap! :D
@Bosnia Love,

Hallé-fucking-lujah :shock:
Damn mensen worden tegenwoordig echt beoordeeld op hun tweets..waar gaat dit heen
Gewoon heel stom van die zwemster om als (soort-van-)celebrity zo’n domme opmerking op Twitter te plaatsen. Je kan het kinderachtig vinden van Jaguar, het is in de eerste plaats heel stom van mevrouw Rice om een opmerking op Twitter te knallen die als kwetsend of discriminerend kan worden uitgelegd. Ze had zich daar bewust van moeten zijn en ik kan me goed voorstellen dat men bij Jaguar van de gelegenheid gebruikt maakt om te tonen dat men tegen homohaat is.

Dat ze en passant nog even een sponsorcontract kunnen killen met een geblesseerde zwemster die de komende maanden nul publiciteit oplevert is wel mooi meegenomen natuurlijk ;)
the-budel-guy
@CasperH: je mag toch twittere wat je wilt

ik zelf twitter ook en dat je er reacties op krijgt OKEE
maar om die gene zijn Auto af te pakken voor een berichtje van max 140 tekens gaat wel erg ver
@the-budel-guy: Afpakken, hij was nooit van haar geweest, hij was van jaquar zelf. Ik zie het grapje er wel van in en ook eigenlijk niet, waarom het hele team als homo’s afkraken, denk eerst daar over na bloggers
Zonde, ik vind het belachelijk dat je tegenwoordig niks meer zeggen mag. Dat alles zo “politiek-correct” zijn moet.

Ik bedoel als ik woorden als niger, faggot, nazi, tering-jood, bitch,… gebruik getuigd dat eerder van een pover vocabulaire of gewoon van gewoonwording.

Daarbij niet iedereen moet politiek-correct zijn vind ik wat voor een saaie wereld zou het worden. Als zij echt problemen heeft met homo’s laat haar dan gewoon dat woord gebruiken. Ik bedoel, zouden holebi’s (of eender welke gediscrimineerde bevolkingsgroep) echt zo wakker liggen dat ze bij het kopen van een wagen gaan onderzoeken welke merken geen mensen sponsoren die ooit eens een rare uitspraak gemaakt hebben. Binnenkort moet je als publiek persoon nog zo hard op gaan passen op wat je zegt ofwel anders naar een Wilders kamp overstappen.
Het kan toch niet dat een sportmens dat aandacht krijgt om haar prestaties (en om haar looks) ook een cursus diplomatie, imago en public speech moet gaan volgen. Dat mens zou zich vooral moeten concentreren op zichzelf te kunnen zijn en haar sport, als ze met iets anders ook nog in haar kop moeten zitten dan haalt ze het nooit.

Nu ik word als blanke, atletische, grote en hetroseksuele man nu niet echt vaak het slachtoffer van discriminatie (tenzij in de auto’s van vrienden waar ik op de achterbank niet echt plaats genoeg heb en bijna nooit genoeg hoofdruimte zelfs niet vanvoor, (ooit in een Land Rover freelander gezeten? pure marteling))
maar toch vind ik dat het geen leidraad mag zijn. Als je iemand sponsort omdat ze er goed uitziet en omdat ze sportief is moet je niet verwachten dat ze zich gedraagd als Kofi Annan.
Ach, ik rij wel op der.
Wel de looks maar niet de brains.Haha, gelukkig heeft ze meer verstand van hard zwemmen.Maar of je daar een Jac. bij elkaar kunt sparen?
@i-love-suv:

Van prof zwemmen wordt je niet echt rijk, tenzij je wereldkampioen wordt.. Van de nationale competitie kan je niet eens leven..
Domme doos.
lekker wijf met een jaguar vo opa’s …

raar dat ze niet in een beetle rijd lik alle teuten
stomme actie van jaguar, nemen ze een auto van zo’n lekker ding af slechte marketing! alsof ze aleenmaar lelijkerts in de autos willen hebben :P
De marketingchef van Jaguar is zeker homo.

Mooie dame trouwens!
Elke homo rijdt toch Jaguar??
Ik zie het probleem niet!!
@ iedereen hierboven die het niet snapt.
Natuurlijk moet je op Twitter (en het dagelijks leven) je even moeten kunnen uiten als je verloren hebt. Of dat moet door faggots, niggers, jews erbij te halen is een tweede. Maar als Jaguar dit niet had gedaan hadden zij daar impliciet aan meegedaan als zijnde haar sponsor. Kijk maar naar dat hele gedoe met Tiger Woods, en vreemdgaan is niet eens strafbaar maar wel moraal strijdbaar.
Dus Jaquar is voor HOMO’s!!!
flauw van jaguar, khoop dat ze overstapt naar de concurrentie (BMW/AUDI/MB)
Wat een gezeik gelijk van iedereen over vrijheid van meningsuiting en dat dit beperkt wordt bla bla bla. Daar gaat het helemaal niet om!
Jullie vergeten dat mevr. Rice betaald wordt/leuke dingen krijgt zoals deze Jaguar, omdat ze Jaguar als sponsor heeft. Echter nu mevr. Rice dit soort rare dingen zegt, past ze niet meer in het ideale plaatje van Jaguar en is het hun goed recht die Jaguar in te nemen.
Mevr. Rice kan nu weer vrolijk twitteren wat ze wilt!
rare vraag ..

maar ik snap de grap niet ..
kan iemand mij duidelijkheid verschaffen ??
@GT-R & CasperH: Helemaal met jullie eens! Net zoals mevrouw Rice vrijheid van meningsuiting heeft zo heeft jaguar het recht om het niet eens te zijn met haar mening. Aangezien mevrouw Rice met haar gratis waggie spokesperson is van Jaguar is het logisch dat jaguar die overeenkomst beëindigd wanneer zij het niet eens zijn met haar opvattingen. En het is natuurlijk helemaal geweldig voor jaguar dat ze haar nu kunnen wippen, geblesseerd en al en snel een andere A,B of C bekendheid kunnen charteren die wel nog in het nieuws gaat verschijnen binnenkort. :p
Ze reageerde iets fanatiek op die overwinning, waarschijnlijk is ze een flapuit. Moet kunnen. :)

En meneer Jaguar, houd u van vissticks?
dit is waarschijnlijk de uitkomst van maanden lang detective werk om een (relatief) goede rede te vinden om de beschikbaar gestelde jag terug te krijgen..

helaas!
Zo’n homo auto als de XF staat ook niet bij haar. Even een nieuwe sponsor zoeken ( b.v. BMW ) die haar een nieuwe M3 cabrio schenkt.
Vind gewoon dat als je tegen homo’s bent je er geen aandacht aan moet geven en er dus gewoon niet over moet praten. Prima dat er homo’s zijn als ze mij er maar niet mee lastig vallen.
Alleen vind homo’s die ermee te koop lopen (openbaar zoenen) en travestie smerig en daar heb ik een hekel aan! :x

Goh en mevrouw Stephanie Rice slaat hiermee wel een flater hoor (lijkt die politiechef Dijksman wel die Wilders een facist noemde) maar nu snap ik weer waarom ik NIET aan dat Twitter doe (beetje m’n hele leven op straat leggen…echt niet!)
“Hoewel de term faggot oorspronkelijk bedoeld was als scheldwoord voor homo’s wordt het tegenwoordig een stuk breder toegepast.” ??????

Uhhhhh nee, De term Faggot is en blijft een scheldwoord. Net als bij Nigger. Het feit dat de schrijver het hier het probeert te verzachten dat het zogenaamd “breder wordt toegepast” zegt weer genoeg over de schrijver.
@Autogek: op je pik getrapt? Volgens mij valt het allemaal wel mee:


In these times not really used if somebody is really a homosexual mostly used insteap of calling somebody stupid or a loser.http://www.urbandictionary.com/define.php?term=faggot
(ook gelinkt in artikel)
@robbie: is ook leuk:
faggot= 3. The Bottom in a BD/SM relationship ;)
@robbie: “Volgens mij valt het allemaal wel mee”. Ja, volgens “jouw” wel. Maar dat wil niet zeggen dat iets wat volgens jouw is ( en je urbandictionary) normaal is echt normaal is!

En mijn dick is in ieder geval groot genoeg om erop te kunnen trappen. ;)

Faggot, often shortened to fag, is a pejorative term and common homophobic slur used chiefly in North America against homosexual males. (WIKI)
@Autogek:
welnee man .. een faggot is een eeuwig verontwaardigde jankebal ..
en “nigger” wordt ook breder toegepast tegenwoordig ..
zo noemt men elke steuntrekker of ambtenaar ..
ongeacht de huidskleur .. want ander zou het racistisch zijn ..

tis trouwens weer een knap staaltje disciminatie van je om te schrijven dat rugby spelers geen faggots mogen zijn ..
@lincoln: Een normaal roepnaam/scheldwoord voor jankebal is mietje en in engels bv Sissy. Flikker en Faggot zijn en blijven zeer zware kwetsende scheldnamen voor homo’s.
@Autogek:
die “sexuele-geaardheid fixatie” van jou is pas bekrompen ..
en ronduit onbeschaafd ..
@lincoln: Omdat jij anti gay ben ben ik bekrompen. In dit artikel worden homodiscriminerende opmerken goed gepraat. En daar til ik dan inderdaad zwaar aan. Maar blijkbaar vind jij homo discriminatie erg gewoon. Zegt meer over jouw kindse houding dan over mij.
@Autogek:
nee knullie .. andermans sexleven interesseert mij niet ..
en luitjes die maar moeilijk doen over een lettercombinatie zijn achterlijk infantiel ..

je bent gewoon de verpersoonlijking van een faggot ..

woorden die je niet aanstaan verbieden doe je maar in de 2de kamer ofzo ..
bij die andere 150 faggots ..
@Autogek: I don’t give a fuck. Ik ben niet anti gay, maar ik ben wel anti gezeik om niks.
Ontopic: Waarom ZO overdreven reageren op 1 woord… En inderdaad het is maar een tweet, come on! O en doe mij die chick maar!
Gaytopic: Als alles wat gay is, of eraan gerelateerd is, zo normaal zou zijn, waarom is er dan toch altijd weer ophef over dit soort dingen…? Ik vind het krom.
@ robbie: Nou wat Autogek hierboven zegt kun je het weer mee doen robbie :|
Helemaal goed van jaguar!
W00t, dame.
@lincoln: “tis trouwens weer een knap staaltje disciminatie van je om te schrijven dat rugby spelers geen faggots mogen zijn ..” Waar heb ik dat geschreven?

En daarnaast mogen rugbyspelers van mij juist wel homo zijn ( en geen Faggot) en er dan voor uitkomen net als meerdere andere sportmensen. Dit zou goede rolmodelelen zijn en bekrompen mensen wel eens laten nadenken dat hun favoriete spelers ook homo’s kunnen zijn.

Dat de jeugd tegenwoordig denkt dat het normaal is om Nigger of Faggot te zeggen/schrijven/schreeuwen wil niet zeggen dat het normaal netjes gedrag is.
Een faggot is toch gewoon een bundeltje brandhout?


@VeniVidiVici:

Openbaar zoenen is te koop lopen met homoseksualiteit? lol? Als 2 kerels elkaar zoenen vallen ze jou er mee lastig?


Waarom pak je niet een enkeltje Iran, joh…volgens Ahmedinejad zijn daar namelijk geen homo’s….kunnen ze je er ook niet mee lastig vallen.
@ bozewolf: Ja als 2 kerels in mijn gezichtsveld staan te zoenen dan vallen ze mij lastig met hun seksuele geaardheid (in mijn optiek!)
En het slaat nergens op dat je mij naar Iran verwijst want als je GOED kan lezen kon je zien dat ik accepteer dat ze er zijn alleen op enkele punten moet ik er niks van hebben.
Ik word vaak lastig gevallen door domme mensen op internetfora…is ook een plaag…
Pfff.. beetje overdreven vind ik….
@ bozewolf: Ach ja domme gedachten/meningen worden op internetfora meestal beantwoord met domme antwoorden!
“Vrijheid van meningsuiting!” Door het te pas en te onpas gebruik ervan is het een holle en betekenisloze kreet geworden.

“Faggot!” “Nigger!”

Zogenaamd is dat dan “Vrijheid van meningsuiting”. En daar laat je, als soldaat zijnde, dan je leven voor. Triest.
@ robbie: Misschien goed om deze onderwerpen niet meer te posten aangezien het soms weleens een andere kant op gaat (qua comments) dan het postonderwerp zelf en het daardoor uiteindelijk niks meer met auto’s te maken heeft :|
@VeniVidiVici: of mensen houden nou een keer op met continu zeiken over alles wat met ‘homo’ te maken heeft. Het is elke keer weer zo, en waar dan ook.
Wat je trouwens zei over dat zoenen en zo: dat hoeft van mij ook ècht niet. Misschien heb je ’t zelf als normaal geaccepteerd, maar velen ook niet (waaronder ik). Dus in plaats van alleen maar rekening te houden met de homo’s, mag het wel van twee kanten komen.
Iemand die in een Jaguar rijdt hoort waardig te zijn. Nu is ze dat niet. Maar het gekke is dat ze dit allang van te woren wisten.
@ E320cdi: Ja daar ben ik het wel met je eens ben ook niet anti gay maar inderdaad als er maar iets door een hetero gezegt wordt wat betreft homo’s dan staan de homo’s moord en brand te schreewen. Lijkt wel op de moslims als Wilders iets zegt over de koran zijn ze pissig (heb het christenen nog niet zien doen hoor als de moslims daar wat over roepen/zeggen)

PS: Nee heb dat zoenen van homo’s niet als normaal geaccepteerd hoor kijk dan altijd met een zuur gezicht de andere kant op!
@VeniVidiVici: Nee zo bedoelde ik mijn tekst ook niet, ik bedoelde bij de zin “Misschien heb ‘je’ ’t zelf als normaal geaccepteerd, maar velen ook niet (waaronder ik)” meer te zeggen dat degenen die dat doen het normaal vinden, maar wij niet ;-)
@VeniVidiVici:

o,ja joh .. en hoeveel keer is dat in je leven voorgekomen ??
en hoe vaak denk je terug aan dat soort momenten ??
en waarom denk je daar aan terug ??

ik vind bijv. mensen met een zuur gezicht niet om aan te zien ..
De politieke correctheid begint inmiddels wel heel ver door te slaan. Je kunt niets meer zeggen of er is wel een of andere zeikert die zich beledigd voelt. Bij Jaguar willen ze kennelijk liever dat hun merk wordt geassocieerd met homo’s dan met mooie vrouwen. En dan begrijpen ze niet waarom hun auto’s zo slecht verkopen.
@ E320cdi: Ahhh ik snap je nu excuus, ja inderdaad de homo’s kunnen ook iets meer rekening houden met de juiste-natuurlijke-gang-van-zaken mensen :) i.p.v. dat die het maar moeten accepteren en normaal moeten vinden omdat we in de 21ste eeuw leven!
Die politieke correctheid begin inderdaad ver door te slaan. Binnenkort mogen we zelfs nietmeer schelden op het petjesvolk, hippietuig, te laat invoegende audi-rijders, agressieve taxichauffeurs, zelf verklaarde Schumi’s (al dan niet rond een boom geplooid met een MUG-team ernaast), sentimentele gekken die vlak voor je in panne vallen met hun oude nest,…

Maarja als Jag deze trend volgen wil, dat een sportmens politiek en sociaal neutraal moet zijn.
@ lincoln: Ik denk niet dat wij elkaar gaan vinden betreffende onze gedachtegang m.b.t. het onderwerp homo’s dus bij deze staak ik dan ook onze discussie!
@VeniVidiVici: en hoe vind je het als twee vrouwen zoenen in het openbaar? Of een man en een vrouw?
Heel begrijpelijk van Jaguar.
Jaguar staat voor stijl en klasse en dat heeft deze meid dus niet.
En dat ze er verder goed uit ziet heeft er niets mee te maken.
Fr€d€r!k_EE8
Moest ik in haar plaats zijn… ik zeg,ik geen jag,jullie ook niet en knal schraap em van de plaatslijke carrefour muur.
Ik zou hem aan gort rijden goed geweten!!
Fr€d€r!k_EE8
@ I-love-suv,zou jag niet met een “g” zijn ipv “c”??
Test : Jac…? nee werkt nie tis Jaggggggggggggggggg!!!
Heel begrijpelijk van Jaguar. Ze willen hun klanten niet voor het hoofd stoten…
@ CasperH: Das geil :P
@VeniVidiVici: Hypocriet varken. Met je “juiste gang van zaken” gelul.
@ venividivici; dan mag ik jou een marginale lul noemen, tzijn toch ook maar lettertjes. waarschijnlijk van opleidingsniveau nul mijn kl*ten
@ Gert en bozewolf:

Domme mensen kunnen mij niet beledigen en slimme mensen willen mij niet beledigen!!!
Volgens mij heb ik je anders net een hypocriet varken genoemd…

maar goed, joh. Trek jij je maar lekker terug in je hypocriete wereldje. Elke gek zijn gebrek.
Pfff, eea. gelezen weer hierboven.

In Australië is ‘faggot’ misschien niet zo sleets als in mijn oren, neemt niet weg dat meerdere rare ideeën en vergelijkingen van de diverse reacties mij verbazen.

Autogek heeft ’n (klein) punt.
@dakloos:

kijk uit he @autogek “is the only gay in town” ..

alleen hem mag je faggot noemen ..
en rugby spelers pertinent niet ..

hij heeft nml alleenrecht om zich buitengesloten te voelen ..
en daar andere de schuld van te geven ..

dus noem hetero,s nooit faggots ..
want anders zijn de homo,s straks hun subsidies kwijt ..
@lincoln: Ik zie het al voor me, komt er een rugby speler met strak leren pak en kuifje naar autogek “No, I’m the only gay in town” :D

besides that: Faggot is discrimenerend.. maar als Nederland van Andorra verliest, noemt menigeen ze ook een stelletje flikkers.. niet omdat het per se homo’s zijn, maar omdat ze zich niet als anabole steroíden kerels gedragen hebben!

Jaguar, ga met de vrouw om tafel zitten..
@W!d: Omdat een menigte tegelijk Faggot roept maakt dat het dus okee?

Ooit gehoord van 1939/1945 waarin een hele groep ook iets riep? Maakte dat het toen dus ook okee omdat een hele groep het riep?

Maar ja, je reactie laat duidelijk je leeftijd zien. 3 ;)
@Autogek:
en een schoenmaker .. mag ik die schoenmaker noemen ??
of mag ik alleen de slager schoenmaker noemen ??

en dat ik de schoenmaker gewoon schilder noem ..
@lincoln: Hoe oud ben je nou eigenlijk? Want echt ouder dan 13 kom je niet over met deze opmerkingen.

Een schoenmaker mag je schoenmaker noemen of aan derde omschrijven als schoenmaker omdat dat zijn beroep is. Je noemt iemand op straat gewoon meneer of mevrouw en niet: Die Hetro! En als je iemand die homo is wilt omschrijven mag je hem Homo of Gay noemen. Maar dan ligt het nog aan de toon. Maar Flikker of Faggot zijn gewoon scheldwoorden.

Nu eindelijk duidelijk??????
@Autogek:
goed zo knulletje .. dan ga ik je nu uitleggen wat discriminatie is ..

discriminatie is buitensluiten ..

met homo of gay sluit je iemand buiten de (grotere) hetero gemeenschap ..
en met flikker of faggot beslist niet ..
@lincoln: Jezus, wat ben jij super dom. En ik mag je super dom noemen, dat is geen discriminatie, nog uitschelden. Want volgens jouw theorie mag ik je gewoon super dom noemen omdat je dat bent. :)
@lincoln: Leer lezen! Ja mag van mij niemand faggot noemen.

En welke subsidie’s krijgen homo’s? Je ben echt niet goed op de hoogte van het Nederlandse subsidiebeleid. Juist de hetro’s en hun kinderen krijgen alle subsidie’s. ;(

Maar ja, je reactie’s laten duidelijk je leeftijd zien. 3
@Autogek: “Juist de hetro’s en hun kinderen krijgen alle subsidie’s”

Kinderen kosten VEEL meer dan dat lullige beetje kinderbijslag, een hogere belastingvrije voet en de kinderopvangtoeslag goedmaken. En naast het feit dat wij de economie steunen door mega uitgaven, zorgen onze kinderen er later voor dat jij met pensioen kan en AOW krijgt. Iemand moet de belastingen die voor onze oude dag nodig zijn gaan opbrengen… en dat zijn de kinderen. Zonder kinderen wordt NL een armoedige 2e wereldland…

Samenwonenden zonder kinderen zeuren nogal vaak over de belastingvoordelen.. maar de baten die er tegenover staan vergeten ze voor het gemak maar even..

Ik ken geen enkel stel zonder kinderen dat bij een gelijk inkomen minder welvarend is als de mensen met hetzelfde inkomen MET kinderen (tenzij ze één of andere verslaving voeden).

Discriminatie van homo’s is niet ok, en dat je als merk niet geassocieerd wil worden met dat soort negatief gedrag is terecht. Iemand die je sponsort moet een positie effect voor je merk hebben, doet hij/zij dat niet dan is stoppen met sponsoren de enige logische stap.
@w0o0dy: Ik zeg niet dat kinderen niets kosten. Maar gezinnen met kinderen ( eigen keuze ) krijgen dus wel degelijk van diverse kanten subsidie zoals kinderopvang, kind gebonden budget, kinderbijslag enz ( wel of niet dekkend ). En als er hier dan 1 gaat schrijven dat al de homo’s subsidie’s krijgen terwijl homo’s zich ook bont en blauw aan belasting betalen en er op de hypotheekaftrek verder niets meer van terugzien, dan moet ik hem even recht zetten. ;)

OT: Ik vind in deze dat Jaguar een hele nette beslissing heeft genomen.
@autogek
bovenstaand is geen oordeel aangaande jou deel hè liefie.
@dakloos: ;) Ach, Degene die hierboven schrijven dat faggot roepen geen discriminatie is hebben hun hoofd in een plaats waar de zon niet schijnt.
Toen Jaguar een paar jaar geleden nog F1 reed (de voorloper van het huidige RedBull) hadden ze een tsjechische testrijder. Een veelbelovend talent die succesvol was geweest in de F3000. De beste jongen was betrapt op het roken van een sticky > ontslagen door Jaguar en weg carriere…
Kunnen we een apart bitch-fight forum openen voor wanneer reacties echt niet meer over het artikel gaan maar meer op de persoon gespeeld worden? Ik begrijp dat Autogek en Lincoln geen vriendjes zijn en dat ook noooooit gaan worden maar kunnen we dat niet gewoon accepteren met zijn allen en gewoon doorgaan!? ;-)

by the way @ venividivici: persoonlijk zit ik ook niet te wachten op zoenende hetero setjes hoor, maar daar zeik ik ook niet over. :D
Werken alleen maar homo’s bij de Jaguar!?
@autofag: ik snap je wel, maar je laat je wel erg provoceren.
Als je de reacties van lincoln goed leest weet je dat hij vierkant achter je staat.
Het artikel van Robbie valt onder de rubriek marketinggezeik. Het gevolg is gezeik van watjes.
Betekent XF misschien Xtra Faggot?
Ik ondersteun de actie voor een wereldwijde boycot van de XF en dat Stephanie een Koenigsegg krijgt.
Waar kan ik mij aanmelding voor boy-cotting?
Liever een Veyron voor Stephanie.
Correctie, aanmelding moet bommelding zijn.
Stel dat je het woord faggots weg laat.
Wat zou Jaguar vinden van:”suck on that”?
Stel je voor dat je met je fagot op straat wandeld.
Je komt Stephanie tegen en ze zegt:
“what`s up with youre faggot”?
Ik zou dan zeggen:”met mijn fagot gaat het goed”.
Heel toevallig komp ik zomaar in dit blogprogamma.
Ik was toevallig op zoek naar een Jag XF.
Dat gaat dus echt niet gebeuren.
Ik steun jullie boycot direct.
Wat is baaideweee een Koenigsegg?
Volgens mij zijn die van Jaguar zelf homo’s . . .
It take`s one to know one.
Dat ziet er goed uit, die stephanie rice!http://www.topnews.in/light/files/Stephanie-Rice.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).