Rechts kabinet betekent hogere maximumsnelheid

Auteur: , 114 Reacties

Persoonlijk word ik doodmoe van al dat politieke gedraai en geneuzel, maar mocht het rechtse kabinet alsnog doorgaan dan wordt de maximumsnelheid verhoogd naar 130 kilometer per uur en dat vind zelfs ik fijn nieuws.

Uiteraard is het niet zo dat je dan ineens overal kan doorrijden, maar op plaatsen waar de veiligheid, luchtkwaliteit en doorstroming het toelaten wordt de snelheid dan tot eerder genoemde waarde opgeschroefd. Dit is opgenomen in het concept regeerakkoord dat de PVV, CDA en VVD al hadden opgesteld voordat er een Klink in de kabel van de formatie kwam.

De PVV wil overigens het liefst naar een snelheid van 140 kilometer per uur, maar de andere partijen lijken dat vooralsnog te gortig te vinden zoals dat met wel meer plannen van de PVV het geval is. De nieuwe maximumsnelheid is een evolutie van het plan van demissionair verkeersminister Eurlings om op verscheidene plekken dynamische snelheden in te voeren.114 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Het gevaar is: geef de mens een vinger, en hij neemt de hele hand.
Sneller rijden is vooruitgang en vooruitgang heet progressie. Eigenlijk is dit dus een zeer progressief kabinet.

Waar we echt voor op moeten passen is de degressieve politiek van Paars, Grijs en Groen die al onze verworven vrijheiden willen afnemen en inperken.
En de PVV heeft weer het beste voorstel
Goh, en wie zegt dat rechtse partijen conservatief zijn… Volgens mij vergeet men spontaan de definities van woorden. Net als het woord ‘duurzaam’ dat 99% van de tijd misplaatst is…
Ik ben het niet altijd eens met de PVV, maar in dit geval hebben ze mijn zegen !!
Gewoon ook in België doen… 130 km zoals in Frankrijk…
Erg slim, kost niks maar is wel goede reclame voor het kabinet. Wat mij betreft mag de maximumsnelheid op bepaalde plekken nog wel verder verhoogd worden naar 150 km/h.

@Jadda,

Klopt, die termen zijn al erg oud en nu nogal misplaatst. Groenlinks en D66 zijn wel redelijk progressieve partijen (al ben ik het vaak niet met ze eens) maar bijv. de PvdA is juist een conservatieve partij.
130, joehoeee dat betekent dat we tegenwoordig 180 kunnen rijden zonder dat roze papiertje te verliezen…
ik heb overigens liever dat wat meer 100km/u stukken 120 worden, de A16 bijvoorbeeld…
Een rechts kabinet betekend vooruitgang voor NL!
@Mr. V8: betekent is met een T. Heb je in groep 4 gehad, stam + t.

Not a convincing argument for a right-wing ruled age of flourishment, you are.
Ik neem aan dat de meeste autobloggers hier toch altijd al 130-140 km/u rijden, indien we niet in de file staan?
@GT-R: Daar heb je inderdaad een punt ;)
hehe dat werd echt een keer tijd maak het maar mooi zo als in duitsland dat is veel beter :D
Hoera. Maar eerst zien dan geloven, voorlopig is NL nog steeds stuurloos.
Best wel slim eigenlijk om ook de staatskas te vullen.

Hoe hoger de snelheid, hoe hoger het verbruik van de auto. Hoe hoger het verbruik hoe vaker er getankt moet worden en daardoor meer accijns betaald wordt.
Ze kunnen verkeersboetes toch sowieso afschaffen? Het geld dat ze dan mislopen verdienen ze tenslotte al met de kopvoddentax.
Hulde, alle wegen buiten de bebouwde kom + 20 km/h.
Wellicht wordt het nog eens wat in Nederland.
Beetje Verward
Ik begrijp nooit helemaal het probleem met de max van 120. 140-150 is op de linkerbaan (als er geen congestie is) een heel normale snelheid in Nederland.

Of is het de bedoeling dat hier 150-160 een heel normale snelheid wordt? (dat is dus 170 op de teller).

Zullen we gewoon maar het beestje bij de naam noemen, bedoel ik maar.
Oei, een hele bevolkingsgroep drijgt onderdrukt te gaan worden, maar het ‘eigen’ volk is blij want de maximale snelheid gaat met 10 km/u omhoog. Progressief hoor.
belachelijk, zoals zoveel plannen van vooral de pvv
Ik begrijp best dat de Pvv de snelheid omhoog wil hebben. Moet je voorstellen hoeveel reistijd dit scheelt voor Wilders als hij van of naar Limburg gaat.
een rechts kabinet is zeker beter voor nederland , het moet hier wat directer worden en strenger inplaats van pappen en nat houden.we hebben nu met z,n alle gezien hoe links de boel probeert te ondermijn zoniet te saboteren , een ding wat ik vroeger al geleerd heb is , rechts roept en schreeuwt maar je weet wel waar je aan toe bent want ze winden er geen doekjes om, en links vertelt en belooft je van alles en puntje bij paaltje, doen ze wat anders.zo zie je maar hoe kinderachtig ze alles proberen te ondermijnen om de rechtse coalitie te verhinderen, bekijk het verleden van de nederlandse politiek heb je dat ooit door rechts zo gezien, dat bewijst dat links niet te vertrouwen is ook al hebben ze goede standpunten, ik ben zelf niet rechts niet links maar kan me wel goed vinden in de nu opgestelde stanpunten.
@corvettez06:
Dom gepapegaai van iemand die niet zelf kan nadenken.

“we hebben nu met z,n alle gezien hoe links de boel probeert te ondermijn zoniet te saboteren”

Hoe dan? Moet ‘links’ haar mond maar houden, omdat jij niet met ze eens bent? Dus jij blieft geen democratie??!

“een ding wat ik vroeger al geleerd heb is , rechts roept en schreeuwt maar je weet wel waar je aan toe bent want ze winden er geen doekjes om, en links vertelt en belooft je van alles en puntje bij paaltje, doen ze wat anders”

Ja, met ‘rechts’ weet je waar je aan toe bent. Weet je nog dat (onder andere) de zorg goedkoper zou worden “dankzij de marktwerking”?!?
Dus niet, met dank aan “vinger-in-de-keel”-Hoogervorst!

En een links kabinet hebben we de laatste jaren niet meer gehad (Den Uyl 1973-1977). De VVD of CDA zat er altijd bij. Sterker nog, die waren het dominantst in de afgelopen 20 jaar…

Sommige mensen… :roll:
Dat is natuurlijk iets wat een hoop mensen leuk vinden. Geen wonder dat meneer de populist daar gretig gebruik van maakt.
Bij 130 heb je tenminste ook een beetje het idee dat je doorrijd 120 is gevoelsmatig veel trager in mijn beleving.
Kan natuurlijk ook komen omdat je nu met 130 iedereen inhaalt en het daardoor veel sneller lijkt en als iedereen 130 rijd je 140 zou moeten rijden voor dezelfde ervaring :P
Wat een farce. Die verhoging is in ambtenarenland al lang in voorbereiding. Politici wikken en ambtenaren beschikken! Zij zijn de echte regenten in dit land.
Waarom anders zouden de tarieven voor bekeuringen anders omhoog gegaan zijn? Minder overtredingen door verhoging van de snelheid betekend verlaging van de ambtenarenbudgetten. Dus is al snel de prijs omhoog gegooid zodat zij netto/netto gelijke opbrengsten hebben….
Tsja en dan die verhoging; een boel leuk werk voor onze heren ambtenaren, want de matrixborden hebben maar 2 posities. Het hele systeem op NL autosnelwegen is n.l. slechts gebasseerd op ‘verlagen’, niet verhogen. Da’s weer een boel opnieuw programmeren, borden ophangen en signalisatie wijzigen.
Ik koop nu vast aandelen in een bewijzeringsfirma; want geen regent gaat nog zelf de straat op……
ideaal, franse auto’s hebben de km schaalindeling al opp 130 km/h staan.
als het kan rijd ik bijna standaard 10 km te hard op de snelweg. straks 140 :)
Kan je nagaan dat in Japan de maximumsnelheid 80km is. Laat maar komen met dat rechtse kabinet, en niet alleen hierom.
Hup Geert, Hup Mark, Hup Camiel! Nederland is goed bezig!

(Zou het toeval zijn dat er bij de drie die ik noem geen enkele vrouw bij is?)
Mag ik even Pim Brussee parafraseren, de nr. 1 in deze thread?
“Het gevaar is: geef de overheid een vinger, en zij neemt de hele hand.’
160 is beter
@Zoef,

Camiel zit niet meer in de volgende kamer. Die wou meer tijd besteden aan zijn gezin.
Hetzelfde geldt voor Wouter Bos. Die geeft eerst 30 miljard(€30.000.000.000) weg, en nadat hij erachter kwam dat hij naar dat geld kan fluiten trekt hij mooi zijn handen ervanaf en wast ze in onschuld.
@jack_abarth:

Niet waar. Wij hebben standaard een minimale afwijking.
Op topsnelheid wijken wij 10km/u af.
Beetje Verward
180 is nog beter
@Beetje Verward:

150 op de teller is 148 echte km’s. Als bij jou auto 150 echte km’s pas bij 170 is lijkt me dat niet de bedoeling.


Tenzij je er van houdt om te overdrijven op internet en je eigenlijk altijd 110 rijdt waar je 120 mag…..
@Benjamin1: Voertuigen die na 01-01-91 zijn toegelaten, mogen conform de EU richtlijn een afwijking hebben van 10% +4 km/h. Dit betekent dat bij 50 echte km’s de meter maximaal 59 km/h aan mag geven; bij 130 km/h is dit reeds opgelopen tot 147 km/h maximaal; dat is toch een verschil van 17 km/h.
De exacte regels zijn in richtlijn 75/443/EWG vastgelegd.

Snelheidsmeters mogen NOOIT een afwijking naar beneden hebben, dus bijv. 90 km/h als je in werkelijkheid 100 km/h rijdt.
Als de officiële uitstootcijfers van je gebakje maar onder de 110 gram blijven LOL
Beetje Verward
sorry, ik bedoel 190
Ah, ik lees dat er hard gefapt wordt op dit artikel.
VET COOL! 10 km/h harder!

Ze zien de huidige formatie-retry alweer falen dus er wordt weer reclame voor rechts gemaakt, voor als we weer naar de stembus moeten (desnoods nadat CDA-VVD-PVV na 1 maand weer gevallen is)…

Alsof 10 km/h iets uitmaakt… kom op. Intussen laten we ons wel massaal door de gek houden door het huidige (inmiddels gevallen) rechtse kabinet dat de snelheid op de 5-baans A2 tussen Utrecht en Amsterdam van 120 naar 100 heeft verlaagd.

Zaken als de aanpak van files (nu wel goed door verbreding knooppunten, iets dat nog vóór Eurlings in gang is gezet) zijn veel belangrijker…
Dat is het minste dat ze kunnen doen als ze 15% bovenop de boetes gooien. Een beetje compensatie graag
@Benjamin1,

Ervan uitgaande dat een TomTom nauwkeurig is, dan wijkt mijn teller van 100-140km ongeveer 6 af. Vanaf 140-200 loopt dit op tot ongeveer 10km/h.

Ik weet niet hoe jij aan 2km/h komt, maar ik meen zelfs dat een teller een minila afwijking moet hebben t.o.v. de echte snelheid.
Beetje Verward
@Benjamin
Mijn Honda wijst exact de juiste snelheid aan, maar dat komt door banden met een (iets te) grote buitenomtrek. Mijn Toyota geeft ongeveer 7% meer aan. Net als onze Peugeot bus. Gebruikelijk is een afwijking van 5 tot 8%.

Verder zou ik niet al te snel jumpen in conlusions…..
Afwijking is ook afhankelijk van je velg/banden maat. Wat heeft het in deze discussie nou voor waarde wat iemands teller aangeeft? Als bij iemand zn teller 170 aanwijst bij 150 echte kilometers… dan ga je nog steeds niet 170, maar kan je beter je teller laten ijken. Een teller hoort gewoon precies de snelheid aan te geven en geen afwijking, of laten jullie je graag voor de gek houden? Veel doen net alsof je ook nog eens gematst wordt bij een meting vanwege een tellerafwijking. “Ja 170 echte km/h, dat was dus zomaar 180 op je teller!”… DUS?!

Het zal al een hoop schelen als alle tellers in de autos een beetje accuraat zijn… Is dat trouwens geen reden om terug te gaan naar de dealer als blijkt dat deze afwijkt? :)
Mooi dat betekent dat de bekeuringen voor mij dus wat lager worden .. !
Ik krijg zo’n naar gevoel dat alle andere partijen facisten zijn behalve PVV, Alles wat PVV zegt vinden hun weer niet goed,,, raar allemaal
@ Benjamin1: Mijn auto heeft een teller die gelijk loopt met GPS, op de kilometer precies, maakt niet uit welke snelheid. Het merendeel van de auto’s op de snelweg rijdt 110 in plaats van 120. Het verschil is dus echt wel groter dan de 2 km/h die je aangaf.
@Ra1kkoneN: precies, ik rijd altijd op de snelheid die Tom aangeeft, alhoewel dat bij 120km/h maar 4 km/h langzamer is
Ik hoop dat dit ook in België zo wordt, in Frankrijk is het inderdaad ook zo en 130 is al veel beter dan 120. je kan tenminste rapper rijden en toch nog niet je rijbewijs kwijtraken als je gepakt wordt :)
Net zoals dat stuk(je) A1 tussen Bussum en Naarden-vesting zeker ? Je mag daar soms, maar dan ook héél soms 120. Allerlei dure matrixborden neergeplempt, die immer 100 aangeven op die 3 baans. Al zjn er 2 banen leeg.

In Duitsland moet je juist ’s nachts (nachtrust)langzamer rijden.En hier, op die snelweg dit en verderop dat ?
Voordat je het weet heb je weer een snelheidsovertreding aan je broek met al die uitzonderingen op de regel.

gr.
Lelijk eendje
Eindelijk eens goed nieuws, ik hoop dat het ook in België komt.
Right. Want een politieke keuze aangaande verkiezingen maak je op welke partij de max. snelheid wil verhogen.

Ludiek.
@bozewolf:

Volgens mij zijn die verkiezingen al geweest hoor. Dus die keuzes waren al gemaakt.

Dit is alleen mooi meegenomen.

We hebben lang genoeg stilgestaan in Nederland.
@Smokin: Volgens mij mogen we straks anders nog een keer, hoor…iets met gefaald om een kabinet samen te stellen.

Wijsneus. Als je de slimme jongen uit wilt hangen, doe het dan goed.
MoslimBroeder
Als het 140 wordt stem ik zeker op PVV!

Hihi
@RenesisHP,

Dat zeg ik toch?
@jack_abarth:

“Ik weet niet hoe jij aan 2km/h komt, maar ik meen zelfs dat een teller een minila afwijking moet hebben t.o.v. de echte snelheid.”
Ik doelde eigenlijk hier op. Op topsnelheid geeft de teller zo’n 245km/u aan. Bij smiley borden(50km/u) is er maar een hele kleine marge. Ongeveer 1 a 2 km/u.
Volgens mij mag de teller alleen niet naar beneden afwijken.
Maar goed. Enigzins verkeerd begrepen.
@RenesisHP,

Die Smileyborden zijn gewoon optimistisch ;)
@jack_abarth:

Mwah. Beetje.
Ook ik heb de GPS meting gedaan en kwam schrikbarend gelijk uit op de gangbare snelheden.
120 op teller stond ongeveer gelijk aan 118-119.
De veronderstelde afwijking heeft ons al genoeg gekost. ;)
Ben beslist niet voor een rechts kabinet, maar het heeft natuurlijk wel goede punten, zoals dit. En de PVV is de enige partij die weer eens lekker door wil pakken en gewoon ballen toont in plaats van de rest die het allemaal weer langzaam en voorzichtig door wil voeren.
@fant:

Aan de ene kant ben ik het met je eens. Aan de andere kant heeft links/midden al genoeg jaren de kans gehad. Misschien is rechts voor de verandering niet eens zo’n slechte optie.
Moet ik wel zeggen dat GPS geen geijkte apparatuur is.
Ik ben echter niet het type om met een stopwatch te gaan spelen.
@RenesisHP,

Pim Fortuyn heeft er een mooi boek over geschreven, de problemen van 8 jaar Paars. Dat zou je eigenlijk voor de gein eens aandachtig door moeten lezen.
@jack_abarth:

Ik ben niet zo’n fan van Pim. Heb jaren geleden wat extreme filmpjes van meneer gezien. Die kerel was echt niet zo fijn als men denkt.
@jack_abarth: Fortuyn…net een Wilders, maar dan beschaafder.

Roepen wat er fout ging kan elke idioot die 4 lettergrepen aan elkaar kan plakken. De boel zelf beter kunnen aanpakken is een gave die er slechts maar weinigen hebben. Dat had Pimmetje ook niet gelukt.
Wooow wat vinden we het allemaal vet om wel 130 of 140 kmh te rijden!!!
Crux zit wel in het woordje “dynamisch”, ik zie die borden hier en daar al verschijnen. Kan net zo goed betekenen dat we in de praktijk juist minder hard mogen rijden, bijvoorbeeld omdat er ergens een “fijnstof” sensortje defect is (of een zeurpiet loopt te klagen).
@RenesisHP,

Je hoeft hem ook niet leuk te vinden absoluut niet. Maar ik bedoel ermee dat in dat boek mooi staat omschreven wat er allemaal wel niet fout is gegaan. En de mensen met de verantwoordelijkheden zijn overal mee weggekomen.
Nogmaals het boek is interessant.
Kaptein Koekblik
Laat me raden. De volgende stap is een rijverbod voor hoofddoekdraagsters als maatregel om de files te beperken. Dan zou het echt weer Geertje zijn zoals we hem kennen.
@Kaptein Koekblik:

Een rijverbod voor hoofddoekdraagsters is helemaal niet zo’n dom idee. Echter wel om een andere reden. Wel eens een paard met oogkleppen gezien?

@bozewolf:
Kun je wel bijdehand gaan lopen doen met je wijsneus. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe verkiezingen in het vooruitzicht. En ja. Ik volg die ellende.
@RenesisHP: Moet je voortaan wat beter opletten. Nieuwe verkiezingen kunnen pas als er een kabinet is gevallen en 4 jaar heeft uitgezeten. Dus mensen die denken dat er binnenkort weer verkiezingen komen omdat er geen regering gevormd kan worden kunnen lang wachten.

Het is typisch van Wilders en mensen trappen er met open ogen in. Politiek is allemaal zo ingewikkeld en als er iemand heel hard roept dat ie de belastingen gaat verlagen, de pensioenleeftijd op 65 houdt de veiligheid gaat verbeteren en de Vmax omhoog gaat gooien loopt iedereen er achteraan. Het domme volk een worst voor houden en ondertussen aan z’n eigen plannetjes werken. Waar kennen we dat van…
@FelixF:

He sufkut. Ik zeg toch dat er voorlopig geen nieuwe verkiezingen in het vooruitzicht zijn? Begrijpend lezen!
@RenesisHP: Ook goeiemorgen sufkut.
Het is totale onzin om het op dit moment te hebben over verkiezingen. Jij zegt dat het voorlopig niet aan de orde is, omdat het er op lijkt dat rechts door gaat, maar ook al gaat dat niet door komen er geen nieuwe verkiezingen.
@RenesisHP: Jij denkt dat we nog 2 jaar blijven formatteren? Lolbroek.

Het is geen toeval dat nu net na de gemiste vorming de partijen zich weer een lekker daglicht proberen te stellen. Nieuwe verkiezingen hoeft niet per se volgende week, maar ze komen eraan en zo lang gaat dat niet meer duren.
@bozewolf:

Ik denk dat wij binnenkort gewoon een rechts kabinet gaan zien. Nieuwe verkiezingen kunnen we nu nog even vergeten.
De laatste nieuwsberichten wijzen in ieder geval die kant wel op.
Zo, dit zal echt heel erg veel gaan schelen in reistijd. Wat een ontzettend goed plan. Files zullen verdampen, uitstoot zal dalen en de Nederlander zal weer leren autorijden…

Of niet. Laat ze vooral de bouwers-geest van Camiel vasthouden. Er is de laatste jaren echt veel verbeterd aan knooppunten en verbredingen. Wat mij betreft rijden we dan allemaal 100km/u, als het allemaal maar blijft rijden!
en = of natuurlijk ;)
@kapiteinkoekblik, zo zie je maar dat dat soort idee,en van mensen zoals jou komen , en niet van geert , snap ook niet dat je de uitspraak over kopvoddentax ooit serieus heb kunnen nemen.dat was gewoon puur om dkamer in beroering te brengen , geloof het of niet zoals ali.g zegt de waren fasciten zitten niet in de pvv vriend , de nsb,ers en kontelikkers zitten meer in de linkse hoek.
Beetje kortzichtig om te denken dat dit niet gerealiseerd zou worden onder een Links kabinet ? De pro amateurtjes van rijdend Nederland zullen natuurlijk verheugd zijn met het nieuws. Ik hoop dat ze veel ongelukken krijgen en zichzelf dood rijden.
@majinstar:

Wat geef jij een enorme domme reactie….. Het is nog dommer om te denken dat dit wel onder een links kabinet gerealiseerd kan worden. Dood verwensingen en dat soort dingen past wel typisch bij de linkse terreur politiek. Mijn complimenten!.
@majinstar:

Jij bent ook een randdebiel ook. Mensen een beetje dood wensen. :|
YESS.

lang leve rechts!
Tegenwoordig haal ik mijn nieuws van Nu.nl; objectief en politiek neutraal. Voorheen keek ik wel eens op Telegraaf.nl. De berichtgeving is daar al een beetje PVV, maar als je de reacties van de lezers leest, slaat de angst al helemaal om je hart.
Zodra een auto-onderwerp een beetje politieke lading krijgt, blijkt ook dit form de nodige Telegraaflezers te kennen. Alsjeblieft, laten we hier gewoon een beetje over auto’s lullen.

130 km/u is goed, een dynamische maximum snelheids regeling nog beter, net als voldoende asfalt…
@Ramshoek:

Dat is niet zo vreemd. Vele GeenStijl bezoekers hier. ;)
@Ramshoek:


Telegraaf PVV? Telegraaf is een rechtse krant om dat aan de PVV te linken snap ik niet zo. En wat is er zo erg aan PVV? (heb het zelf niet gestemd) maar ik word pas bang van al die mensen die een mening hebben over de PVV en PVV-stemmers die vooral veroorzaakt is door enge (s)linkse mensen van onder anderen door de belastingbetaler gefinancierde publieke omroep. U wist dat behalve het immigratie beleid van de PVV, hun partij programma enorm link is?
@Vreddy_B:

Ik weet dat toevallig wel. De PVV is maar gematigd rechts. Neigt zelfs een beetje naar een middenpartij.
Maar “discriminatie” ziet men als typisch rechts.
integralechubasco
@RenesisHP
ik zou de pvv geen partij met standpunten willen noemen… daarom is het lastig om het links of rechts te noemen. De pvv heeft feitelijk maar 1 standpunt, de rest is erbij verzonnen om aan de verkiezingen te kunnen deelnemen, en dat is stop de islamisering… dat is een behoorlijk rechts uitgangspunt. Ik vindt het behoorlijk vergelijkbaar met de ku klux clan uit de jaren’ 50. Alleen voegden die gasten de daad bij het woord.
@integralechubasco:

Ik ben geen Wilders of PVV fan(dat wist jij al) Toch begin ik zijn stompzinnige uitganspunt wel een beetje te snappen.
Helaas heeft meneer absoluut geen goede oplossingen.
Boeien, ik bepaal nu ook al zelf hoe hard ik rij.
Dit is net zoiets als downloaden van software ineens legaliseren…
Sorry @taalnazi’s. Ben een . vergeten.
wat een populistisch geneuzel … hogere max. snelheid helemaal goed, maar dit is wel erg makkelijk zieltjes winnen..
Kruimels om het klootjesvolk tevreden te houden. En het werkt blijkbaar ook nog…

Wacht maar totdat de impact en omvang van die 18 miljard aan bezuinigingen duidelijk worden, dan zal het klootjesvolk wel een toontje lager gaan zingen.

En denk niet dat de PVV voor Henk en Ingrid op de barricades zal staan. Als de PVV één dag ná de verkiezingen al het “breekpunt” pensionering op je 65e laat varen, én Rutte vorige week de uitspraak deed “een regeerakkoord waar rechts z’n vingers bij aflikt” roept, dan kan dat nooit goed zijn voor Henk en Ingrid.

Maar goed, laat dit voorstel in het regeerakkoord “toevallig” uitlekken via de Telegraaf en het klootjesvolk zal staan juichen. Met een “zie je wel” verwelkomen ze dit nieuws, alleen zich niet realiserend op hoeveel andere manieren ze genaaid zullen worden.

Mag ik jullie tot slot er op wijzen dat er vorige week nog, door rechts middels het CDA, is voorgesteld om de boetes volgend jaar met 15% te verhogen.
integralechubasco
@RenesisHP
De standpunten van Wilders zijn a-politiek en simpel. Recht voor zijn raap en zonder gekonkel. Genoeg mensen (stemmen) die dat graag zien in de politiek. Alleen vergeten deze Wilders-stemmers dat Nederland geregeerd wordt door een meerpartijenstelsel. Je kunt geen standpunten verdedigen zonder te onderhandelen.

Het mooie aan Wilders is dat hij een levend bewijs is dat je niet hoeft samen te werken in de Nederlandse politiek. Terwijl ‘samenwerken’ 1 van de grondbeginselen zijn van een meerpartijenstelsel.
integralechubasco
^ Misschien is Wilders het bewijs dat een meerpartijen kabinet niet meer werkt in de huidige tijd en dat we naar een 2-partijensysteem moeten.
@integralechubasco:

Of toch gewoon 1 partij. Klinkt wel zo democratisch. ;)
Maak er dan gelijk 140 van.Dat is pas een fijne kruissnelheid!
Ik had van een rechts kabinet meer verwacht. Weg met het gedoogbeleid! Gewoon rechts inhalen legaliseren!
integralechubasco
@RenesisHP
lol… beetje als rusland en poetin/medvedev… en ’s nachts de snelwegen vrijgeven…
@integralechubasco:

Lol. Zoiets liever niet.
Ik doel puur op de verkiezingen. Wij mogen 1 partij uitkiezen. Wij krijgen geen opties voor coalities en dergelijke. ;)
tja, ik ben ook niet bepaald pvv fan, maar dit voorstel slaat zo’n beetje de spijker precies keihard op z’n kop ;-)
integralechubasco
@integralechubasco
Ja precies… zoals in de VS gaat… ben ik ook voorstander van…
integralechubasco
@RenesisHP
@RenesisHP natuurlijk.. dat krijg je als je blind copy-past…
@integralechubasco:

Gebruik dan ook de de reply functie. :)
integralechubasco
@RenesisHP :) jij hebt zeker de betaalversie van autoblog…
handrem trekken is fijn!
Mooi zo! eindelijk ziet men in at Nederland niet altijd het beste jongetje van de klas moet zijn. Overal zijn regeltjes en wetten voor. En net waar regeltjes en wetten nodig zijn, zijn ze te slap of worden te streng nageleefd.
Bah! ik ben die betutteling meer dan zat. Geef een rechts kabinet een kans! het kan toch al niet veel corrupter gaan als op dit moment!
the-budel-guy
zag het al aankomen de VVD (en pvv) zijn van die parijen die dit graag willen VVD omdat het meer zakelijk is en PVV om dat die doen wat het volk denkt maar niet zegt
Fijn, 179km/h rijden en m’n rijbewijs behouden. Snel dus naar 140km/h, zodat ik 189km/h kan rijden zonder m’n rijbewijs te verliezen. ;)
@anuspraeternaturalis: Ik doe dat ook wel eens, even terugschakelen naar z’n drie bij 100 en even lekker doortrekken tot 180. Maar daarna laat ik ‘m direct weer terugzakken. Hoeveel kwaad kan dat eigenlijk? Weet iemand dat?
ze kunnen ebter wat sneller de formatie rond krijgen, voor de rest goed plan natuurlijk
@intergralechubasco jij spoort echt niet met je stomme opmerkingen over de klux klux clan mensen zoals jij zaaien angst das veel gevaarlijker.
@ franky panky v8 , dom gepapegaai?luister bekijk het gedrag hoe links zich gedraagt nog nooit z,n kinderachtig zooitje mee gemaakt stelletje jankers,pappen en net houden , of ben jij ook z,n iemand die zich in het grijze gebied bevind en nooit z,n verantwoording durft te nemen voor zijn keuzes, nogmaals ben niet rechts of links mr de papegaai , allhoewel jan marijnesse mij altijd een degelijke vent lijkt, mij is namelijk geleerd om altijd een keuze te maken rechts of links wel of niet , want zo is het leven nou eenmaal , en heb je de foute keuze gemaakt moet de consequenties aanvaarden.en niet als een of anders watje je in het grijze gebied begeven , zodat je er altijd heelhuids uitkomt , dat is waarom de nederlands politiek zo laf als ik weet niet wat is .
@corvettez06:

Rechts heeft de afgelopen jaren het onderwijs verloederd. Dat zie je mooi terug in je gedachtegang en je comment.
Natuurlijk moet ik voorgaande uitleggen, want snappen doe je het toch niet. Uit je gedachtegang blijkt hoe dom je bent en uit je spellingsfouten en schrijfwijze blijkt dat het onderwijs je in de steek heeft gelaten.

Maar daar geef ik jou niet de schuld van. Daar geef ik de verloedering van het onderwijs door rechts de schuld van.
Een rechts kabinet betekent niets.
Een hogere maximumsnelheid doet meer pijn.
De 140 km van de PVV is kansloos.
Het past echt bij het rechtse kabinet. Liberalisme = meer vrijheid, dus ook meer vrijheid om harder te rijden. TOP!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).