BMW 5 Serie: F10 vs E60

Auteur: , 107 Reacties

Voor sommige auto's geldt dat wanneer er een nieuw model uitkomt, het oude model in één klap gedateerd is. Als je me vraagt een voorbeeld te noemen, dan moet ik als eerste aan de Audi TT denken. Direct na de introductie van de strak gelijnde nieuwe generatie TT, kon de oude TT met z'n bollige vormen echt niet meer. Dat gaat niet op voor de oude BMW 5-serie, integendeel.

Soms moet je nog even wennen aan het nieuwe model en je smaak kan ook langzaam veranderen, maar de oude BMW 5-serie (E60) heeft wat mij betreft toch nog de betere looks. Dat valt extra op wanneer je de oude en de nieuwe in dezelfde kleur naast elkaar zet. Autojunk bezoeker Punk maakte een foto-vergelijking op een parkeerplaats van de Ikea in Finland.

Ben je het met mij eens, of ben je al gevallen voor het nieuwe model?

BMW 5-serie F10 vs E60

BMW 5-serie F10 vs E60

BMW 5-serie F10 vs E60

BMW 5-serie F10 vs E60

BMW 5-serie F10 vs E60107 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
de achterlichten van de nieuwe 5 zijn mislukt, teveel naar de drie gekeken. voor de rest vindt ik het toch een verbetering hoor!
@Koeninsegg: Hoe smaken kunnen verschillen he. Ik vind de achterlichten van de F10 de mooiste ooit. Lekker strak en weer terug bij de L-vorm.
De E60 is wat mij betreft nog vele malen knapper dan de F10. maar lelijk in de luier is….
F10 vind ik mooier , maar de E60 kan nog mee ,zeker niet outdated
Vind de nieuwe toch nog wat even saaier, en hij is als je naar de uiterlijk kijkt gewoon een kopie van de 3 is maar dan even wat nieuwer, het lijkt op een facelift van de 3.
De F10 is gewoon een prachtige wagen! Daar zou ik dus voor gaan en al helemaal met deze velgen.
ik vind ze beide prachtig, maar de F10 is toch net een stukkie mooier dan de E60
Inderdaad nu zie je goed dat de nieuwe 5-serie gewoon een 3-serie met overgewicht is.
Aan de andere kant kan een beetje (extra) op je juiste plaatsen erg mooi zijn.
Eens, de E60 is mooier.
Ik vond de E60 altijd erg mooi en apart vergeleken met andere BMW’s maar nu lijkt de achterkant op een 3-serie en de voorkant een 7-serie. Dat neemt niet weg dat het een prachtige auto is.
Wat lijkt de E60 nu toch klein, vooral op de laatste foto.
De F10 is lelijk. de oude is veel mooier en minder gedateerd gedesigned.
Vind persoonlijk de E60 wat ‘sprekender’. Nieuw model lijkt mij een wat opgeblazen 3serie….
Ik ben al gevallen voor de nieuwe, maar ik blijf de vorige nog steeds mooi uitzien.
Ik ben alweer op de F10 uitgekeken qua design. De E60 heb ik echter nooit mooi gevonden. Dus als ik moet kiezen dan maar de F10. Maar met gepaste tegenzin ;)
De F10 is een mooie wagen, maar de E60 vind ik eigenlijk nog gewoon mooier. Zeker de achterkant van de E60 ziet er echt veel beter uit. Misschien dat ik daar over 3 jaar wel anders over denk…
Ik heb in ieder geval nooit problemen gehad met de destijds geïntroduceerde nieuwe looks van de 5 en 7 serie die veel mensen zo lelijk schijnen te vinden.
De oude is Bangle, je bent ervoor of niet
Ik vind wel dat de nieuwe weer meer een echte bmw is.. Dus ik vind de F10 echt wel mooier
Deze foto’s staan al lang online ook btw: op BimmerPost.com.. Je gaat wel al ver in geschiedenis moeten graven om het nog terug te vinden..
@schnitzerken: idd….ik heb deze vergelijking ook al weken geleden op een BMW-forum gezien. De nieuwe vind ik overigens veel mooier dan de oude die ik nooit mooi heb gevonden.
Die nieuwe 3serie XL is echt lelyker dan de Ouder 5serie.
Zo naast elkaar vind ik de E60 inderdaad de mooiere auto van de twee. Verrassend!
De F10 is ‘zomaar een auto’, de E60 heeft nog een aparte uitstraling.
De E60 kan gewoon nog jaren mee met z’n looks. En die F10 heb ik al een paar keer zien rijden en is in het echt gewoon een hele mooie wagen.
Van Hooydonk wint het wat mij betreft toch van Bangle. De nieuwe 5 is toch wat meer BMW dan de oude, als je bijvoorbeeld gaat kijken naar de hele 5-serie reeks, past de nieuwe beter in het rijtje dan de oude. Maar afgezien van dat vind ik de nieuwe gewoon mooier.
de voorkant is bruut!!
achterkant beetje tegenvaller
Tja ik vind de nieuwe wel een mooie auto maar zeker irl valt op dat ik hem net iets te slank vind. Sowieso vind ik de neus mislukt maar bij de vorige vond ik die ook niet erg sterk. De E39 had tenminste écht een stoere neus! En de voorgangers ook

http://media.autoweek.nl/m/m1by1k4ba6pk_480.jpg

http://media.autoweek.nl/m/m1fyhivb8udc_800.jpg
Vind de nieuwe 5 niet echt geslaagd, die koplampen bijvoorbeeld, zit helemaal geen lijn in, zomaar wat golf bewegingen zonder duidelijk lijnen spel, kan net zo goed een hyundai of nissan zijn. Achterlichten hetzelfde. De 5-serie GT bijvoorbeeld heeft een veel mooiere neus die echt wat uitstraalt.
Ik vind de nieuwe echt vele malen mooier
Het eerste wat ik (meteen) dacht toen ik de bovenste foto zag: wat ziet de vorige 5 er opeens verschrikkelijk oud uit!

Aan de achterkant snap ik je punt. De nieuwe heeft daar toch iets van de oude Nissan Primera. Hoe verzinnen ze het.
De E60 is een vrij tijdloos design. Nu de F10 uit is, blijft de E60 gewoon zijn looks en status behouden. Dit valt me op bij BMW tov Mercedes. Een oude E klasse ziet er gewoon, oud uit, dit in tegenstelling tot BMW…
stoplichtsprintertje
Beide zijn prachtig, maar BMW moet niet zoals Audi zn modellen zoveel op elkaar laten lijken… hou elk model een beetje exclusief..
Was een tijdje terug nog bij de BMW dealer en daar stond nog een gloed nieuwe E60 in de showroom.
Zag er ook gewoon uit als een nieuwe en totaal niet verouderd of wat dan ook. tijdloos design maar je moet er wel van houden. Ik hou er wel van.
De nieuwe F10 is veel saaier en meer mainstream. vind hem niet lelijk maar ook niet echt mooi. maar dat is ook de bedoeling geweest van de designers om zo meer klanten te trekken.
Op Porsche na vind ik dat bijna alle oude modellen van duitse makelij er gelijk verouderd uitzien als er een opvolger is. Dan zijn de oude modellen in een keer fout.
@Stoplichtsprintertje,
dat is nou eenmaal duits. Als iets goed verkoopt, waarom het aanpassen?
Al vind ik het wel weer jammer dat ook de nieuwe 5-serie net een opgeblazen 3-serie is.
Daar ben ik het mee eens, ook meteen gezegd toen ik de ‘nieuwe’ 5 zag.
ehm tjah ik vond de vorige ronduit lelijk maar als ik hem naast die nieuwe zie staan lijkt die nieuwe eigenlijk gewoon gedateerd. jammer.
De E39 blijft veruit het mooist, maar v.w.b. deze vergelijking ga ik qua looks voor de E60, en rijgedrag de F10. Laatst een dagje mee gereden en da’s echt een genot :)
@ Dennis: Superpost! Dit is nou echt eens leuk om te zien :)


Maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik de F10 mooi vind maar de looks minder spannend vind dan van de E60. M’n pa reed eerst in een E34 toen de E39 uitkwam zei ik: “Kopen die E39, veel mooier!” en hij ontkende het niet dat ik gelijk had dus HUP de E39 kwam er. En toen kwam de E60, en weer zei ik: “Kopen die E60, veel mooier!” en ik had ook in zijn ogen wéér gelijk dus HUP de E60 kwam er. En toen… De F10, en je raadt het al… NEE!, ik zei NIET: “Kopen die F10, veel mooier” Sterker nog m’n pa was het zelfs daarmee eens! Dus voorlopig rijdt hij lekker door met de, nog steeds mooie, E60 :) (uiteindelijk komt die F10 wel keer, waarschijnlijk bij de facelift!)

Conclusie: De F10 is niet helemaal een verbetering dus hoeft de E60 naar mijn mening niet per direct de schroothoop op!!!
Prachtige wagen die F10. Duidelijke verbetering. E->F klinkt als een evolutie. Dat is het ook wat betreft uiterlijk. Van een saaie bak naar een strakke auto met mooie vormen.
de ouwe 5 kon nog wel een jaartje mee inderdaad.
we hebben hier een E60 en een E39, beide touring beide diesel de E60 liep toen hij geintroduceerd werd voorop in zijn tijd. de auto past in de tijd van nu
de nieuwe 5 is een mengsel tussen de 7 serie en de 3 serie
maar ik zou toch gaan voor de F10 met sportpakket en dan even langs de chipboer
de nieuwe lijkt optisch van voren ook echt groter
Ik ga toch echt nog voor de oude 5!
heeft in mijn ogen toch net iets meer uitstraling.

de nieuwe is zeker niet verkeerd, maar vind de E60 net iets meer body hebben
een bmw is altijd geweldig, in dit geval een geweldig saai hok (f10) en een geweldig lelijk hok (e60).
Het nieuwe model is gewoon een nieuwe gangster-Bimmer, een baanvreter met een tronie die zegt “ik laat je in mijn bandenrook zonder dat je het beseft”.
En ik heb ‘m in het echt gezien, en meegereden, ’t is echt zoals een 5-reeks hoort te zijn hoor.
De E39 (1995-2003) is vele malen mooier en tijdlozer dan de nieuwe(re) modellen E39 en F10. Maar goed de E39 wordt hier niet vergeleken, dus ik kies voor de F10. De F10 vind ik net wat fraaier dan de E60.
Duidelijk de E60, maar hoezo gaan ze van E60 naar F10?
Dat bangle ontwerp kan echt niet.Als je goed kijkt staan de achterwielen niet in het midden van de spatborden.Geen pan.De nieuwe is gewoon schitterend,zoals een vijf moet wezen.
Net Als vele vind ik de E39 het mooist, voor mij gaat de F10 verder in die zelfde lijn.
De E60 was een revolutionair ontworpen auto in mijn ogen, ik heb het design nooit echt mooi gevonden, ook al wende het naar verloop van tijd wel, maar hij was voor mij nooit een auto om te willen bezitten.
De F10 daarin tegen is dat wel weer, hij is in het echt een stukje vooruitstrevender dan op de plaatjes, hij zit eigenlijk ongemerkt toch dichter tegen de E60 aan, dan dat het een voortborduursel is op de E39.
@atenza:
Idd, wat mij betreft kies ik de e34 als bruutste bak uit de 5-reeks. Blijft het feit dat de techniek beter en veiliger is bij de nieuwe en je meer comfort zal hebben… Och, laten we niet kiezen, pak ze gewoon alletwee :P
Juist ja, allebei zielig
De laatste 5-er is al een saaie bak en dat terwijl die net uit is.. Meestal wordt ie na een paar jaar gedateerd, deze is het nu al..
wacht maar tot de nieuwe m5 komt
sandervzanten
De nieuwe 5-serie (F10) is een hele mooie auto geworden. Qua lijnen gewoon minder strak dan de E60, maar die is ook nog zeker niet gedateerd.

Zie het als de iPhone. De 3GS is leuk, maar de 4 is nu net weer wat nieuwer en stijlvoller!
De E60 had een vrij opvallend design. Sommigen vonden hem zelfs ‘over-designed’. De nieuwe 5 ziet er weer wat ingetogener, braver uit. Dat zie je vaker. De één na laatste 3-serie was ook braver dan zowel zijn voorganger als zijn opvolger.
Ik vind de F10 ook heel geslaagd. Een logisch, niet zo heel spannend ontwerp, maar wel geslaagd. Alleen als het gaat om de M5, dan vind ik de vorige toch leuker. Die atmosferische V10 was toch een wat uniekere auto als het blok in de nieuwe M5. Die onderscheidt zich naar mijn mening niet meer zo van bijvoorbeeld de AMG-modellen van de aartsrivaal…
3-serie + 7-serie is??

Juist.. 5-serie F10. Wansmaak is nou eenmaal ook smaak.
En de Bimmerfans maar blijven roepen dat Audi’s eenheidsworsten zijn.
Svenska Aeroplan AB
Oneens.

Ik vond de vorige een te opvallend, patserig vormgegeven auto. Specifiek voor ‘het BMW-publiek’ soort van. De nieuwe is veel meer ingetogen en stijlvol vormgegeven, en spreekt denk ik een veel groter publiek aan.

Mij in ieder geval!
Ik vond de e34 een prachtige wagen, de e39 was enorm mooi en een vrij goede wagen op de koop toe.
De e60 is afschuwelijk lelijk, ik vind het een van de lelijkste bmw’s ooit.
De nieuwe is een zware verbetering maar hij staat toch niet gelijk met de e39.
De F10 is ook nog altijd veel te dik en te groot.
Zoals ik het zie is de 1 serie de vroeger 3, de 3 de vroegere 5 en de 5 de vroegere 7 en de 7 is ook zowat de vroegere 7 dus er is 1 model te veel.
Ik weet niet de F10 maar de e60 is toch veel te log, hij gaat wel snel de bocht om en heeft wel wat grip en is best snel maar zo voelt hij niet aan. De e34 is veel slechter maar voelt veel lichter en sneller aan.
Ik ben al gevallen voor het nieuwe model.. in het begin even wennen, maar nu vind ik hem echt prachtig… wil drm niet zeggen dat de “oude” lelijk geworden is natuurlijk ;)
Veel verschillende meningen hier lees ik. De e60 is en blijft de mooiste 5 serie naar mijn mening!
De mooiste 5 is de E39. Die is nog steeds tijdloos. De E60 was zeer gewaagt en is zeker een mooi model. De F10 is prachtig maar lijkt veel te veel op de 3 serie. pas vanaf een meter of 10 zie je het verschil. En ga nu niet zeggen dat dat bij Audi`s net zo is, dat kan ik zelf ook wel zien. ;)
De E60 heb ik ook aan moeten wennen, wellicht ook bij de F10. Maar voorlopig zeg ik E60, een hele mooie auto!

@ Lucb
Bij BMW worden auto’s getypeerd door middel van de ‘E’, die staat voor Entwicklung. Ze zijn inmiddels zo goed als bij de 100(E91/E92/enz), waardoor de combinaties bijna op zijn. Vergelijk het met de opvolger van de Porsche 997, de 991.
Geef toe de F10 is stukken mooier dan de E60
Ik zie geen verschil. Ik kan echt niet zeggen welke de nieuwe is. Ik rijd zelf ook (lease) BMW. Nog nooit zo’n saaie auto gehad…
Uhm ik ben toch wel gevallen voor de nieuwe 5-serie. Zeker als ik ze nu zo naast elkaar zie vindt ik de F10 toch wel veel mooier.
Gewoon een kwestie van eraan wennen. Toen de e60 werd uitgebracht vond iedereen dat ook een lelijk vierkant hok met wielen.
Ik vond eigenlijk het vorige model ook nog erg mooi….
Ik denk dat de BMW 5 eigenlijk in vergelijking met de concurentie er nog niet zo verouderd uit zag. Dus wat mij betreft hadden ze nog wel even kunnen wachten met het uitbrengen van een nieuw model. Op dit moment vind ik dus ook de oude mooier dan de nieuwe, maar ik denk dat het op ten duur wel gaat veranderen. Het is denk ik een kwestie van tijd voor je het model echt gaat waarderen….
Dat mogen we tenminste hopen voor BMW….
Ik kan het niet meer oneens zijn met je stelling Dennis. De nieuwe TT zal nooit het stijlicoon worden dat het origineel is.
De E60 is juist een model dat nu heel snel oud zal lijken. Dat stond al vast toen de E60 werd gelanceerd, toen een modern gezicht maar zeker geen tijdloze beauty! De E60 zal nu snel afdalen naar petjesmobiel.
die f10 is gewoon een renault megane vorig type van voor…
Ik zie nu pas dat de achterlichten van de E60 ook lelijk zijn, dus doet u mij maar de F10. Als het ff kan met iets minder drukke aftermarket rood plastic achterop.
Tja om te beginnen over de nieuwe 5 serie. De nieuwe is op dit moment inderdaad erg mooi, maar voor hoelang? Na een jaar wordt het denk ik toch een erg saai standaard sedan.
De achterkant kennen we al van de 3 serie dus zo speciaal is die niet. Voor de voorkant geldt hetzelfde, kijk naar de 7 serie of de huidige 3 serie. De nieuwe 5 serie heeft gewoon niks speciaal ten opzichte van de andere modellen en de concurentten. Hij oogt nu mooi omdat hij net nieuw op de markt is, maar na een jaar zal hij gewoon gaan vervelen in mijn ogen, het is een saai model zonder iets unieks.


Dan de oude 5 serie, tja. De oude 5 serie verveelde gisteren pas in mijn ogen, na 7 jaar dus. Het is een mooi model dat gewoon onderscheidt maakt van de 3 serie en de 7 serie. De voorkant is gewoon prachtig, de lampen herkennen we in geen ander model. Voor de achterkant geldt precies hetzelfde. De oude 5 serie is gewoon heel anders dan zijn broertje en broer. Op dit moment zou ik toch voor de nieuwe kiezen omdat hij gewoon stuk beter rijdt etc. Maar als ik de kwaliteiten van de nieuwe en het uiterlijk van de oude 5 serie zou hebben dan was het helemaal mooi geweest. Als ik vrijuit de keuze zou hebben zou ik gewoon wachten op de nieuwe Audi A6 die er gaat komen. De oude Audi A6 verveelt ook nu pas na 7 jaar, ik hoop dat Audi niet dezelfde fout als BMW gaat maken door de voorkant van een A8 te kiezen en de achterkant van een Q5, om even een voorbeeld te noemen. Maar toch ben ik er bang voor.
@ Wahid
Ik geef jou 100% gelijk. De nieuwe 5 is nu voor even mooi, maar ik denk dat hij na een tijdje gewoon helemaal niet bijzonder is. En zoals je aangeeft, we kennen de achterkant en de voorkant al. Ik wacht ook liever op de nieuwe Audi A6 die er gaat komen.
the-budel-guy
E60 veel en veel mooier geef mij meer een van de 1ste E60’s met die lekkere 2.2 6 in lijn.
Een mooie facelift E39 is nog steeds niet outdated en dus de E60 ook niet. Wel vind ik de F10 mooier dan de E60, maar dat is persoonlijk.
De Audi haters die zeggen dat alle Audi`s hetzelfde zijn, de Bmw haters die zeggen dat alle Bmw`s hetzelfde zijn.

Voor een groot deel klopt dat.

3 serie = vergrote 5 serie
1 serie = 3 serie met kleinere kont
5 serie = kleine 7 serie
En dan de voorkant waarvan je denkt is dit nou een 1 serie of 3 of 5 of 7 serie. Of toch een X5 ohnee mijn binnen spiegel staat te hoog.

A8 = Grote A4
A7 = Kleine A5
En dan ook weer de voorkant waarvan je denkt huh is dat een A1,A4,A5,A8?? Ofnee een Q7.

Nja als echte Audi Bmw fan kan je ze uitelkaar halen, maar deze 2 merken maken toch wel op elkaar lijkende modellen, .
Als je het mij vraagt, maakt alleen Mercedes modellen die niet al te veel op elkaar lijken. In geen enkel geval vind ik de A klass op de C klass lijken, en de C op de E en de E op de S
the-budel-guy
@wahid: wahahaha Of toch een X5 ohnee mijn binnen spiegel staat te hoog. lig nog op de vloer van het lagen

maar je hebt wel gelijk
@wahid: de lijnen die ik in een BMW ziet zie ik niet in Audi hoor, zal niet lang meer duren want ze xeroxen heel wat af daar..
Prachtige F10, van mij part is die echt prachtig! Vooral met deze velgen
Mooi artikel. Sluit me helemaal aan. Oude model was echt top design met karakter. Nieuwe model is compromis en teveel op “veilig” spelen.

Zag ook laatst dat ook 7 serie, ook dezelfde stijl als nieuwe 5, nu al achter ligt in verkopen op zelfs de oude VW Phaeton. Dus volgende modellen weer iets meer risico nemen jongens!
Het oude model ziet er nog steeds goed uit…de nieuwe is meer ’n 3 serie XL en dus spuuglelijk.
Ik vind ze allebei niet mooi. Paar andere lampies erop en hup een nieuw model. Net als audi, alles hetzelfde en dan elk halfjaar lampjes veranderen.
bij bmw zijn ze het spoor qua design al lange tijd volledig bijster. tis wel al een verbetering dat ze met de nieuwe 5 zijn afgestapt van het patjepeeër design.
de E60 heeft nog steeds een heerlijke kont!
maar de F10 kan er ook goed mee door! heerlijk hoe BMW steeds weer iets nieuws verzint en telkens weer aan de top staat in zijn segment. En helemaal mijn ding!!
geef bijde maar de oude voor mijn vriendin
Allebei lelijk!
@Jokkebrok: nee man! allebei hartstikke mooi! e60 2004 f10 2010 kies ik toch zeker voor de e60! maar als ik nu mocht kiezen de f10!
Ik vind de E60 in één klap niets meer aan.
Heb het nooit een geweldige auto gevonden, estethisch dan, maar de F10 is compleet in mijn straat.

Ge-wel-dig.
Ik vind de E60 een grotere verbetering op zijn voorganger dan de F10. Ze hebben dus een flinke stap gemaakt met de E60, en een klein stapje met de F10.
Nieuwe is veel mooier en zeker in de touring.
Auto rijdt ook weer stukken beter hij glijd echt over de weg.
sowieso vind ik beide 5 series heel mooi

maar ik moet zeggen dat de voorkant van de nieuwe 5 serie er toch wat strakker nieuwer uitziet ( en dan kijk ik vooral naar de grill. ) maar zo vind ik de koplampen van de oude 5 serie mooier en creatiever ontworpen, verder vind ik de achterkant van de oude mooier want van de nieuwe 5 serie doet ie wat japans aan..

maar voor de rest,

ik zou het geen straf vinden om een van de 2 voor mijn garage te hebben!! :D
De 5 serie blijft de mooiste en de beste in deze klasse.

De E60 is van z’n troon gestoten door de F10. De F10 is de nieuwe koning in deze klasse. Laat de concurrentie zich maar bezig houden met de E60.

De F10 is out of their league!
@CS: Nee, de E-klasse is de beste in deze klasse. De F10 heeft al het karakter dat de E60 had verloren.
/me is nog blij met z’n E60
Een collega heeft de F10 en ze staan bijna altijd langs elkaar, maar ik mis iets aan de F10, iets van een leuke smoel, ik kan m’n vinger er niet precies op leggen.
Check deze foto nu eens: http://img30.imageshack.us/img30/7051/foto3xp.jpg

Is toch een prachtige bak! De F10 dus!
na twee E39s die we thuis hadden was de E60 visueel een hele aanpassing, maar hij heeft zeker zijn plaats gevonden, de F10 zal dat ongetwijfeld ook doen, al vind ik ‘m toch minder origineel (bv. koplampen)

Op dat vlak vind ik de Golf V ook origineler dan de VI(oftewel V+1/2)
Ben nooit een E60 fan geweest en vind de F10 op de achterlichten na een hele nette auto. Zeker de voorkant is VEEL mooier dan de E60, van zowel front als zij aanzicht.
Eelco van Vliet
Ik zit naar de foto’s te kijken, maar heb echt geen idee wat de oude en de nieuwe is…..
Vind ze allebei prachtig..
De nieuwe is meer een 7serie geworden. Waarschijlijk om meer plaats te maken voor de 3serie opvolger.
Ik vindt ze beide erg lelijk.
maar: ik heb er voor mijn werk regelmatig mee gereden (leasepool) en het zijn de ideale auto’s voor de gemiddelde autobahn trip.

als ie niet zo lelijk was nam ik een 530D. meer dan genoeg auto voor welk doel dan ook en de ultieme snelwegvreter..
Doe mij maar de E60 en het liefst met M-pakket!
Ik heb geen voorkeur.. de F10 is zo mooi… maar de E60 ook… ook die mag op mijn oprit staan hoor, geen probleem. Wat mij wel opvalt, zeggen meerdere mensen, ik vind de E60 zo klein vergeleken met de F10. Terwijl als je naast een E60 staat IRL dan is dat een grote auto.
De F10 is veel mooier, de E60 heeft mislukte koplampen en een rare achterkant. Ook komt hij te “blikkerig” over t.o.v. de nieuwe F10 die veel meer luxe uitstraalt. Voor mij de F10 dus!
E60 blijft een mooie auto en wat mij betreft kan bmw qua looks de M5 F10 nooit mooier maken dan de E60 M5.

mooiste detail van de F10 vind ik de gespierde motorkap
-=edit: zet je caps lock eens uit=-
Ik vind ze allebei fraai.
Beide zijn fraai. Nieuwe 5 ziet er echter van achter uit als een nieuwe 3. Dus dan vind ik Bangle zijn ontwerp zo slecht nog niet. Ik kan die nu prima waarderen, F10 moet ik nog aan wennen denk ik.

Maar beide zijn geen partij voor de E34 en de E39. Of nog beter, de E28 (zelf gehad).
e 60 overduidelijk

f 10 ziet er veel te lief uit….bijna frans…..bah :S
Ik vond de e60 al niet mooi, maar die nieuwe f10 slaat helemaal de plank mis. Straks kunnen we het verschil al niet meer zien tussen de 3serie, de 5serie en de 7serie. Ik zou zeggen dat BMW nog even die 1serie moet wijzigen. Dan kun je ze al helemaal niet meer uit elkaar houden.

Buiten dat BMW in een designcrisis is beland, blijven ze goed rijdende auto’s maken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).