Ook een vierdeurs Aston kan crashen

Auteur: , 36 Reacties

Een slordige 250k op een trailer... jammer hoor. Dit is waarschijnlijk de eerste Rapide die gecrasht is in België/Nederland, of is er een SUV achterop gereden? Een lokale spotter maakte een serie foto's van de betreffende Aston.

Een jaar geleden konden we officieel de Aston Martin Rapide presenteren, inmiddels is de auto is al een paar maanden in België en Nederland te spotten. Zo ook in Eindhoven. Het lijkt in dit geval om een Belgische Rapide te gaan, waarschijnlijk gekocht bij een Nederlandse dealer?

Extra info over dit schadegevalletje is welkom. Meer foto’s zijn in ieder geval te zien op autojunk.nl.

Met dank aan Reinbergen voor de spot!36 reacties

zonde … :( wordt wss wel vergoed maarja …
te hard achteruit gereden?
Oew dat is pijnlijk
erg… maar men kan het repareren
@Bestuurder van deze Rapide: Sukkel!
@Bumer: hoe kun jij nu weten of die mens zelf in de wagen inzat ? niet alle schade is de faud van de bestuurder
@Bumer: Mss wel een kettingbotsing? Motorkap is ook krom.
Auwtch… That’s got to hurt.. :s
Maar is gelukkig nog te vermaken.. maar toch …
oe minder oe beter ;)
@Bummer, Ik ken de bestuurder van deze Rapide. Hij heeft ook nog een gewone DB9dus als iemand sukkel mag zeggen, zal hij het wel zijn…
Het is inderdaad een Belgische wagen, aangekocht in Eindhoven.
@Northwestern: Ja nou je het zegt. Die motorkap was me nog niet eens opgevallen. Is in ieder geval behoorlijk zuur voor de eigenaar.
@Blablabla: Dus hij mag sukkel zeggen omdat hij ook een DB9 heeft? :I
Au!
NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! daar krijg ik nachtmerries van!!!!!
Iedereen gecondoleerd
Drie gewonden op E313 in Ham

07-09-2010 Kort na 5 uur dinsdagochtend zijn een Aston Martin en een lichte vrachtwagen met aanhangwagen met elkaar in botsing gekomen op de E313 in Ham, richting Antwerpen. In een hevige regenbui verloor de bestuurdeer van de Aston de controle over het …
@koos

Hij zat idd goed in elkaar, in eerste instantie dacht ik van achteren aangereden en doorgeschoten op de volgende auto. Ik zag dit in de regen voor het stoplicht staan, maakte de saaie dag toch weer goed (of slecht?).
@Reinbergen: Vanwege “Hamse Sleepdienst” grote kans dat het met dit ongeval te maken heeft. Alle drie -gelukkig licht- gewonden zaten overigens in het vrachtwagentje.
Kijk, is ie bijna terug de DB9 die hij was.
@ Blablabla: Ben je misschien de sukkelige eigenaar zelf? Aangezien je je even aangemeld hebt om alleen hierop te reageren :? Of was je van plan om in de toekomst ook te gaan reageren op andere posts op AB???
@VeniVidiVici: Ik ben niet de eigenaar zelf, ik ben helaas niet zo kapitaalkrachtig en verplaats me in een lease bak. Begrijp enkel niet waarom er zo’n reactie moet geven op iemand iemand die een ongeval heeft gehad. Ik zal wel met afgunst te maken hebben zeker…
pff das allemaal niet erg, eigenaar betaalt 500 eurotjes voor de franshies en zijn rapid staat binnen paar weken zo goed als nieuw voor de deur.
Waarom zie je nooit Suzuki Alto’s die in de prak liggen? Waarom al dit leedvermaak? Slaat toch nergens op? Een stuk staal met een flinke deuk erin, happens every day.
@ Blablabla: Ik weet het niet hoe andere denken! In mijn comment zie je in elk geval niks wat duidt op afgunst. Viel me alleen op bij de Post dat je nieuwkomer bent én dat je dan zegt die persoon van de Aston te kennen :)

PS: Lees next time je comment ff na want die is een beetje ligt analfabetistisch ;)
@VeniVidiVici: Had het ook niet over jouw post, maar over de commentaar van een 17 jarige die waarschijnlijk nog geen rijbewijs heeft, laat staan dat hij al met een Aston heeft gereden. Wijsheid komt met de jaren zeker
Wat mijn commentaar betreft, je hebt gelijk de zins-constructie is niet koosjer, maar ik pas me dan ook aan hé ;-)
Da’s flink KAK!!
@Jokkebrok: Hahaha, ja dat woord.. leuk! Ik zie die man al uitstappen.. “aaahhh KAK!” ;)

OT: Zonde, maar geen probleem, zonder meer te fixen. Deze is echt niet verloren.
Tsja, jammer… even strijken en hij’s weer zo goed als nieuw :D
@ Blablabla: Och, hou maar op haha ik heb al zoveel comments voorbij zien komen op AB van mensen die nog in hun adolescente periode zitten! Dan kun je 2 dingen doen, je reageert er verder niet op OF je reageert op een gelijk niveau terug :) Ik prefereer meestal het eerste!
Zucht… Moet nu echt elke gecrashte supercar online?
@Rohrl-fan: Inderdaad, worden we alleen maar verdrietig van;)
ik zou denken dat hij voor een file ofzo vol in de remmen moest en dat hij daarna eerste een auto achter op hem incrashte en dat ie toen naarvoren schoot.
Op AG staat er dat de bestuurder de control over het stuur kwijt was gerkaat en tegen een camionette aan was gereden.
nou volgens mij is dat bij de motorkap niet de motorkap maar iets anders wat op de truck staat zoals een spade ofzo
Zonde, mss is de achtertrein geraakt maar lijkt me niet. Is nog gewoon op te lappen, al kan je dat van een foto nooit met zekerheid zeggen.
ik heb erbij in gezeten in de DB 9 en geloof me die kerel kan echt wel rijden hé. jammer van deze

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).