Audi R8 onder het mes bij RENM Performance

Auteur: , 21 Reacties

Hé, een tuner die we nog niet eerder zagen. Maak kennis met RENM Performance, gevestigd in het land van kangoeroes en didgeridoos. Ze hebben zich eens gebogen over de Audi R8 (V8 & V10) en komen nu met een aantal opleuk-setjes aanzetten.

Voor beiden motor-varianten hebben ze twee mogelijkheden. Als eerst de achtpitter. Deze krijgt met behulp van een gekietelde ECU, sportuitlaat en een andere luchtinlaat de beschikking over 460 paardjes en 465 Nm. Da’s al een leuk begin, maar ze willen er met liefde een supercharger voor je opschroeven. Resultaat daarvan: 530 pk en een koppel van 600 Nm.

Voor de V10-eigenaren heeft RENM Performance geen superchargers in de aanbieding. Wel zijn ze bereidt om de ECU te herzien, een sportuitlaat te monteren en de luchtfilters vervangen door exemplaren die meer lucht doorlaten. Hiermee komt het vermogen van je Duitse sportcoupé uit op 600 pk en 585 Nm aan koppel. Is dat wat teveel van het goede? Als alleen de ECU wordt gewijzigd komt het vermogen uit op 565 pk, een nette winst van 40 paarden ten opzichte van een originele R8 V10.

Aan het uiterlijk is ook gedacht. De voorkant krijgt een koolstofvezel bumperlip en de achterkant wordt voorzien van een diffuser, gemaakt van datzelfde lichtgewicht goedje. Ook de 20″wielen zijn voorzien van carbonfiber. Het uitlaatsysteem beschikt over een klep die van binnenuit kan worden aangestuurd om zo de herrie die eruit komt te kunnen regelen. (Hard, harder, hardst.) De remmen krijgen een flinke upgrade en aan de binnenkant wordt lustig met carbonfiber gestrooid. Wat deze aanpassingen je gaan kosten heeft het bedrijf nog niet bekend gemaakt. Diashow van alle foto’s zien? Die staat op Autojunk.21 reacties

Tijd om dat vuurwerk te gaan bestellen, bepaal zelf wat je er voor betaalt. bekijk hier hoe dat kan!.
Ja. de R8 is altijd goed.
nu is die helemaal top. altijd leuk zo’n tuner.
Toch maar een Lambo?
leuke velgjes
BEEST van een Auto, Tjah VAG he! :D (L)
Woow, die is echt geslaagd :D
Blijft mooi!!
die velgen zijn echt mooi!!
die maken de auto van de buitenkant wel perfect
Mij maak je al blij met een standaart R8, maar zo zou ik ‘m ook wel willen. De motor mag van mij wel standaard blijven, loopt hard zat
Tuning zoals het hoort! Niet teveel uiterlijke opschmuck. Dit is wel iets wat je voor mijn deur mag zetten
mooiste dat ik al heb gezien voor de r8 en man wat een VELGEN !!!!niiiice
Voor de liefhebbers, het zijn velgen van 360 Forged, meer precies de CFSPEC5, ook verkrijgbaar in andere motiefjes: http://www.360forged.com/360cf.php
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
high res wallpaper please?
dat wordt uren zoeken naar een fatsoenlijk parkeerplaats met zulke velgen. 1x keer stoeprandje schaven en je kunt heel je velg vervangen.
Dit is gewoon te – GEK voor woorden, wat een auto !!! staat bij mij zeker in de top 4.. cl65AMG,r8,s8,m3
Op de velgen na, zie ik nu niet echt veel verandering aan het uiterlijk. Overigens hoeft dat carbon aan de binnenkant van mij nou niet echt..
Totaal uit proporties, blijft een lelijke wagen.
Het woord supercar past er niet eens bij, qua uitstraling.
@T-Mon: Misschien wordt het dan toch tijd om te leren inparkeren.
OMG, Wat een schoonheid !!!!!
Lekker hoor
Meer power is altijd goed
De V8 graag
Prachtige wagen! Mooie velgjes en leuke motorupgrade ook :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).