Kijktip: eerste uitzending RTL Autoblog!

Auteur: , 109 Reacties

Zo meteen gaan we van start op RTL Z. De eerste uitzending van ons gloednieuwe TV-dingetje genaamd RTL Autoblog wordt ergens tussen 10:20 en 10:40 een feit. Dus hup, stof je televisie af en tune even in op RTL 7!

In deze eerste uitzending krijgen we een aantal rijtesten voorgeschoteld en zal het laatste autonieuws behandeld worden. Verder komen er géén gesponsorde items aan bod en zie je géén liefdesbetuigingen over doorsnee Koreanen. Twitteraars kunnen erover meepraten via hashtag #RTLAutoblog, kunnen we meteen alle kritiek tot ons nemen. Of deel je gevoelens over dit programma in de reacties hieronder. Kan ook.

Anyway, de eerste uitzending gaat zo van start. Daarna kan je ‘m elke werkdag terugzien in de RTL Z-carrousel. Enjoy!

PS. Vandaag even geen rijtest om 16:00. Die komt morgen rond dat tijdstip.

Update: Eerste uitzending terugkijken kan HIER.109 reacties

Ik ben aan het kijken. Nu die V60 :P Nice :)
lekkurr
maar wouter even serieus praat wat enthousiast ens neller , je klinkt altijd netals of je net uit je bed bent gestapt :)
lekker bezig
Gelukkig ben ik nog ff vrij!
@CSL

Dat maakt het juist leuker :P Die droge kijk op auto’s :P
Ziet er goed uit Wouter!
Regie
‘Hadden we die maar’
haha
GEWELDIG

Bye Bye RTL Autowereld:D

Nu nog even een betere uitzend-tijd regelen, dan is het helemaal top!

Koen
Online gooien dat gedoe, kunnen de zuiderse buren ook meekijken. Waarvoor merci :)
Net gekeken!

Nice work guys!
Je kunt gewoon livestream bekijken op http://www.rtlz.nl
Of werkt dat alleen in NL?
Wouter als BN’er…lache ! ;-). Maar ga nou niet commercieel zitten worden met AB please..er zijn al teveel programma’s gesneuveld waar een vadsige dikke grijze snor de toekomst bepaald (en dus z’n eigen portemonnaie). Letwel, daarom is TopGear altijd nog het beste programma, schijt aan al die bladiebla-mensen !
Ik reageer nooit op AutoBlog, maar sorry, jammer van al die RTL invloeden…. Had toch verwacht dat AutoBlog beter de eigen identiteit zou behouden, neem dat mee voor de volgende aflevering.

Maar gefeliciteerd met het RTL debuut!
@CSL
En jij zit op Autoblog omdat…?
Ja zeker oké om een groter publiek te bereiken, maar voor de autoblog bezoekers is het natuurlijk een beetje “seen it”.
Was wel een leuke aflevering. Goed begin voor de eerste keer. Wouter komt wat “Autogek” over. Daar is natuurlijk niets mis mee. Of misschien komt hij alleen in mijn ogen zo over. LOL.

Een minpuntje vind ik wel weer het stereo-type aangeven bij de auto’s. De Fiat500 staat dan bij leuk voor de vriendin en de Spyker is dan ineens weer een “echte” mannen auto. Laat men zelf bedenken of ze het een leuke auto voor zichzelf vinden. ;)
Tja die testen kwamen me wel bekend voor :O
Haha mooi man!
Volgende stap, een half uur autoblog op de zondagmiddag! egwel!
ff kort:

-Nieuws wordt te monotoon opgelezen, lijkt wel alsof Wouter door de telefoon praat terwijl hij net wakker is.

– tijdens de drive-by’s die stukjes tekst werkt soms wel, maar soms is het ook totaal overbodig.


Rijtesten: Leuk en heel anders dan de overige autotesten op TV.
En…waar is jullie testcircuit a la Topgear?:D
Ergens een herhaling online te bekijken?…ik heb geen TV meer :)
Waarom presenteerd die Wouter dit programma? Hij heeft zo’n irritante stem, nasaal en zeurderig.. als je hem hoort wil je eigenlijk meteen wegzappen…kunnen ze niet iemand met persoonlijkheid laten presenteren??
Handig dat je het om 10:19 post als het om 10:20 begint joh. Had het een uurtje eerder gepost en dan had ik de tv wel op tijd aan kunnen zetten.
Wat is die Wouter toch een irritant mannetje…die stem…die uitstraling…heeft hij uberhaupt wel plezier in het leven?
Zet hem ook even ergens online, dan kunnen wij werkenden hem vanavond gewoon even bekijken zoals we doen met alle Autoblog filmpjes!
Hopelijk is er ergens een herhaling want sommige mensen moeten nog werken voor hun geld ;)
Super dat ’t nu op tv komt, inderdaad nog eventjes een andere uitzendtijd proberen te vinden. Heb net op RTLgemist zitten kijken.

Het nieuws komt inderdaad nogal wat monotoon over, probeer dat hetzelfde te vertellen als hoe je de rijtesten doet, dan is het al een stuk beter. Ga zo door Autoblog ! Eindelijk een fatsoenlijk autoprogramma op tv.
Grappig hoor dat tijdens jullie uitzending gewoon de beurskoersen blijven lopen :) Maar Damn! Probeer een ander tijdstip te krijgen Wouter (’s avonds ofzo) én een LANGERE uitzending want voor je het weet is het al afgelopen :(

PS: Probeer iets vlotter/serieuzer te praten Wouter (Sacha doet dat beter). Ik vind het wel een leuke kwinkslag hebben dat droge en de AB bezoeker is het gewend, maar veel (zakelijke) kijkers houden daar niet van en kijken de volgende keer niet meer!!!
behandelD
alles al gezien. ik zeg RTL Autoblog = ABHD -7 maanden
goed gedaan! je doet het beter dan die autoweek maloten!!
Autblog Team, De uitzending zojuist via rtlgemist gekeken en moet zeggen was een super goede aftrap. Nieuws kan miss iets enthousiaster maar het wordt leuk gebracht! kijk nu al uit naar de volgende aflevering!

En tegen de blog lezers kan ik alleen maar zeggen zo veel mogelijk kijken het liefst op rtlgemist zodat rtl door heeftd at veel mensen het willen zien maar niet kunnen zien door het tijdstip zodat het wordt verplaatst naar een ander moment!
Goed programma en net zo goed en misschien wel beter dan wat jullie al deden. Alleen hebben jullie meer zendtijd nodig. ;)
.
Ennuh, jullie zaten toch al bij Powned? Al geeft RTL wel meer kijkers voor jullie. Dus erg vind ik het niet.
jan van steenwijk
Erg jammer…net gezien. Saai!
RTL Autoblog!
ik heb dit kanaal niet :(
@Stino: zie div links in blog
Leuk dat er geen consessies worden gedaan aan taalgebruik en zo :P

Mooi gedaan autoblog, leuke aflevering.
Dacht ook dat jullie via Powned zouden gaan uitzenden, wat is daar mee gebeurd?
Prima eerste uitzending met leuke stukken. Logische keuze voor de gekozen artikelen al was die Spyker al wel heel oud.. Desondanks een slimme keuze voor het aantrekken van een breed publiek. In ieder geval 1000x zo goed als de eerste uitzendingen van PowNews…
Wanneer is de volgende uitzending?
Bye, bye, zwaai, zwaai RTL-autowereld en welkom RTL Autoblog:) Hopen dat het geen eendagsvlieg als bij Powned wordt, maar de kijkcijfers de pan uit gaan vliegen! Vindt de rijtest van de V60 minder als de afgelopen rijtesten waar meer met de montage en verschillende effecten werd gewerkt, maar dat is misschien ook de bedoeling om het voor een wat groter/algemener publiek aantrekkelijk te maken? Of was daar te weinig tijd voor? Want zoals te zien bij Top Gear is dat wel onderscheidend en een succes!
@wouter: 40, 50 en 60 zijn allemaal even getallen, dat had je geleerd als je de basisschool niet had overgeslagen.

OT: Mooi werk AB! Hier wil ik wel elke week naar kijken. Ben wel benieuwd wat de gevestigde RTLZ kijker ervan vindt.
@Bill: Sharp!
Beetje jammer natuurlijk van het tijdstip.. had het wel willen zien. De aflevering op internet werkt bij mij op een of andere manier (nog) niet. Vanmiddag nog maar eens proberen.
Ik hoop dat de manier van presenteren aanslaat op TV, Je hebt namelijk wel te maken met ander publiek. Ziet er wel strak in elkaar gezet uit.
allemaal oude shit man!
@henk lees het stukje bovenaan
leuk om te zien, weer lekker een andere aanpak dan andere nederlandse autoprogramma’s. 2 puntjes van kritiek zijn voor mij dat die voice-over stukjes te gemaakt zijn ingesproken (we willen meer die casual autoblog stijl horen!!) en dat ik iets minder wouter wil zien en meer vette (a la topgear?) beelden van de auto.
Ik heb ervan genoten! Tenminsten iemand die een flauwe grap maakt in een auto programma waar ik wel om kan lachen!

Als ik dit zie naast bijvoorbeeld een Bavo Galema zie, dan denk ik meteen dat die direct aan vervanging toe is. Misschien is die ook wel toe aan pensioen…

Goeie TV in ieder geval!
Jammer dat het allemaal oude filmpjes zijn en dus eigenlijk niets nieuws.
Verder super dat het ook op tv komt.
Volgende keer dus met nieuwe filmpjes!
hee maar ik snap niet waarom mensen hier zo enthousiast doen want dit is dikke herhaling!en je kan wel rtl gemist bekijken maar dan zit je weer achter je computertje te kijken en dan is het helemaal niks nieuws.
4 uur zeker die rijtest hier die volgende week op tv komt?
Eindelijk na jaren pauper automotive televisie op RTL eens iets wat echt het kijken waard is. Complimenten voor de layout en het heerlijke vlotte format!! Ik zeg opschroeven die zendtijd!!
Goed bezig boys.. ga zo door!!
Ik heb er gemengde gevoelens over. Aan de ene kant ben ik blij dat AB op tv komt zodat er eindelijk objectieve auto recensies komen. Maar na het gezien te hebben, ben ik niet enthousiast. Wouter praat erg nasaal waar ik een enorme jeuk van krijg en hij gesticuleerd te veel. Het camerawerk is erg standaard en de RTL-Z infobalk leidt enorm af. Zo lijkt het programma een vullinkje voor tussen de nieuwsberichten. Maar gewoon doorgaan jongens. TG is ook niet in 1 keer groot geworden. Zolang je er maar van leert en doorgroeit in het programma maken. Wellicht op termijn een talentvolle regisseur en de vonk kan overslaan!
gesticuleerT -sorry-
Leuk! Lang leve RTL Gemist. Ben erg nieuwsgierig naar de test van volgende week.
Leuke details, echt prima uitzending!

Regie
‘Hadden we die maar’

Nergens voor nodig imho!
@bovenstaande die zeuren over de heraling:
Doe eens lievv, het is een pilot uitzending, lekker goedkoop gemaakt om te testen. Voor een test is dit dan best goed.
@autoblog:
Stop met die nieuws stukjes of verpak het anders, het lijkt nu net alsof jullie er voor betaald krijgen en het inspreken omdat het moet.
Update: Eerste uitzending terugkijken kan HIER.
Oh ja, da’s die aftandse website die niet goed werkt op Firefox op de Mac… :roll:
En in Safari werkt in elk geval de Lays reclame, maar geen RTL Autoblog…
Leuke meid wel, die blonde dame uit de reclame ;)
Hoe zit dat met Powned. Zijn jullie zo hard genaaid door Geenstijl en Dominique (wat een leuke meid LOL) dat jullie de komende jaar niet normaal kunnen lopen?
Je zult inderdaad nog even moeten oefenen op inspreken, Wouter. Het is moeilijk om iets levendig te maken als je alleen maar achter een microfoon zit, maar probeer het stukje bij beetje te verbeteren.
De triotest krijgt blijkbaar zijn première op tv. Leuk, alleen maar recyclen gaat op den duur ook niet goed vallen.
Wouter zal achter de schermen vast goed werk verrichten, maar hij is dus duidelijk ongeschikt voor op beeld.
Geen uitstraling, vervelend stemgeluid (nasaal en zeurderig) en gewoon niet prettig om naar te kijken en luisteren.

Ken je eigen beperkingen en talenten en kies daarom voor iemand die beter past als presentator/presentatrice, want het gaat echt ten koste van de items..

Vond ik overigens ook al bij de items op AB..

Gr,

F
Ik vind Wouter helemaal niet monotoon bij het nieuws eigenlijk. Hij moet wel uitkijken dat het tijdens de tests normaal blijft praten, maar erg mooi format in het programma. Enige nadeel is natuurlijk dat de kijkers van de site alles al kennen.
Fijne uitzendingen!
Congrats AB met jullie tv prog op RTL7! Net als jullie online prog vind ik de presentatie erg saai!!! Inhoud is wel goed alleen de manier hoe het gebracht word is een beetje 60+. Dus na 2 min haak ik af.
Het is dus duidelijk dat Wouter een behoorlijke huiswerk heeft ;) En ik maar denken dat ik de enige was die dat vond :)
Soms lijkt het erg veel dat bij de autotest de echte gevoelens onderdrukt worden. Dan kom je dus nep over.. Doe gewoon zoals je het echt beleeft. Als je dan zo saai bent(in geval van wouter), doe er dan wat aan…

Bij saaie auto’s zoals de Volvo willen mensen humor horen. Bij serieus scheurijzers, willen ze keiharde cijfers, oprook acties, Driften met snelle camera werk etc…Dus niet laten blijken dat je dagelijks auto’s met 600pk test maar om juist het gevoel bij mensen die dat allemaal niet hebben laten wekken hoe leuk het allemaal is en hoe hard het allemaal gaat, dat is entertainment…
Zo’n saaie zeur stem opzetten komt niet echt entertaining over…
lol bij aftiteling!
regie: hadden we die maar!:)
sorry hoor, maar mag ik zeggen dat ik een kansloos en hopeloos triest programma vind zo als het de eerste keer is uitgezonden.

De dialogen zijn Kut(veel te veel informatie word op een domme manier verteld)
De grappen zijn waardeloos(na de lik aan het koekje wist iedereen dat er geen hond is, wat ik ook niet verwachte maar het is gewoon zo net en overdreven neergezet dat iemand die toevallig voorbij zapt zelfs al kan zien dat het kansloos is).

en de beschrijvingen van bepaalde dingen is gewoon om te lachen, zo zielig. zoals die versnellingsbak van die volvo, die is niet “ruk” die is gewoon niet snel genoeg voor spontaan rijden. de meeste mensen hier op het forum zijn van 12 tot 30 jaar maar mensen van 45+ zitten niet te wachten op een programma die de versnellingsbak van hun potentiële leaseauto “Ruk” noemt..

Die versnellingsbak is: “traag”, “niet snel genoeg voor sportief rijgedrag” maar niet “Ruk”.


ik ben natuurlijk voor een fatsoenlijk nederlands autoprogramma maar dit is een totaal vrekeerde manier om iets nieuws neer te zetten. leuk voor de mensen die dit forum bezoeken en die de schrijfwijze van jullie gewend zijn. maar informatief/grappig/leuk is jullie programma allerminst.

om dan nog maar te zwijgen over die stem.. en de zitten die je dan zegt. “maar eerst moet ik het nieuws doen ofzo” ja sorry, maar Enthousiast komt niet in je woordenboek voor. bij een top gear mag iets nonchalant klinken omdat daar een live-audience is, en als Jeremy zegt. “But first, we’ve to do the news” dan is dat grappig, leuk en je kunt z’n emotie zien waaraan je kunt zien hoe hij het bedoelt. maar hier kan dit gewoon niet

gemiste kans, en volgende uitzending fatsoenlijk maken. anders kun je er beter de stekker uithalen en gaan focussen op rijtesten voor deze site, en RTL misschien als sponsor maar verder kun je het vergeten.


een zeer teleurgestelde autoblog bezoeker…
http://www.abhd.nl/video/spyker-c8-laviolette-lm85/

Was het nou niemand opgevallen dat de Spyker gewoon een laffe herhaling is.
@AVOD: Het was iedereen wel opgevallen. Maar jij bent de enige die het laf vind ;)
@eenhoophierboven Ga lekker zelf een autoprogramma in elkaar zetten… Natuurlijk is TV anders dan Internet maar voor een eerste uitzending zag het er al beter uit als RTL Autowereld en al die andere onzinnige autoprogramma’s bij elkaar. Tijd voor vernieuwing. De verbeteringen komen vanzelf!
he mannen,
ik zal wat opbouwend commentaar proberen te geven :-)
ik vind de shots prima, de artwork vind ik ook erg leuk. Dat jullie Kia niet de hemel inprijzen: helemaal top! Ik kots op die Bavo Galema die zich niets beters voor kan stellen dan een of andere Sorento of een Cuore oid.
Maar die tussen-lees stukjes met nieuws, die zou je door Kas van Iersel in moeten laten spreken (of is dat te duur?) of door dat leuke meisje dat jullie er altijd bij hebben gehad. Hoe heet ze ook alweer. (kim? kimberly? claire? zoiets)

Ik vind dat je goed overkomt op TV, niets mis mee, maar die grapjes, tja, dat is gemaakt, en daardoor niet top, maar lijkt me ook best moeilijk om te moeten doen. Dat gaat na een paar afleveringen vanzelf.

Helaas heb ik geen TV, dus moet ik het via de uitzending van uitzending gemist doen, maar vind de uitzendtijd wel een beetje naadje, kon je niet om 4:23 in de nacht geprogrammeerd worden? ;-) nee hoor, komt allemaal wel als we allemaal enthousiast blijven kijken, en je een kans geven.

Ereg leuk om te zien, en ik vond het keurig gefilmd en leuk gepresenteerd! Gefeliciteerd!
@kimi.

Goed commentaar. Ben het volledig met je eens. Als men gaat voor de doelgroep 12-30j zend dan uit op bnn/pwoned of kindernet, maar zeker niet op RTL Z en zorg voor een andere presentator.
Praat die man altijd zo of is het een act, ongelovelijk, pratende zombie…
Hoop negatieve reacties, maar ik vind het zelf wel meevallen.

Er zijn wel minpuntjes, zo moet Wouter minder nasaal praten (op ABHD maakt dat niet zo veel uit maar op de televisie is dat wel belangrijk) en moet hij het afleren om vijf keer achter elkaar ‘onwijs’ of ‘gaaf’ te zeggen, en ook iets meer beelden van het interieur en van het rijden zou goed zijn, maar voor de rest niets dan lof. Het ziet er ondanks het kleine budget professioneel uit, leuke subtiele grapjes (al ken ik ze natuurlijk al van ABHD, maar ze blijven leuk) en er zit een leuke afwisseling in het programma van serieus en minder serieus nieuws afgewisseld met stukken rijtest.

Er zijn wat verbeterpunten, maar jullie zijn goed begonnen. Bovendien vind ik dit programma nu al leuker dan bijv. RTL Autowereld en Gek op Wielen (beide programma’s kijk ik bijna nooit vanwege de saaiheid en het overdreven gedoe van Bavo Galama of hoe die ook heet).
Gefeliciteerd met jullie eerste uitzending, heb uiteraard gekeken. Gewoon AB op tv, dat is een goed begin. Lekker AB blijven en als je Wouter niet leuk vind klinken of zn kop staat je niet aan. Dan kijk je lekker niet. hij is tenminste zichzelf. dat kun je van de meeste presentatoren niet zeggen. DOORGAAN!
autoblog gefeliciteerd met Julie tv debuut
heb hem net gekeken(omdat ik net zo als velen moet werken tussen 10:20 en 10:40) en ik vont het geweldig.
waarom in de rond 10en…de meeste werken dan toch gewoon ;)
Wat een saaie uitzending, heb hem niet afgekeken..
Wat een rot stem heeft die vent hij vertelt de tekst laks..
Ik zal zeker de volgende keer niet kijken ik vind het geen indruk maken.
Ik heb het gekeken en vind het echt een verbetering t.o.v. de huidige nederlandse autoprogramma’s. Eindelijk een kritische review i.p.v. een verkapt reclamefilmpje waar zelfs een hyundai i10 de beste auto ter wereld is.
Ga zo door!
Gefeliciteerd met een prima debuut Autobloggers!
nonchalant is leuk maar dit is gewoon soms té…

en aub dat tekstvakje nuttiger of weg
erg netjes alleen wel heel erg langzaam, er mag wel wat meer vaart in zitten, een halfuur in een volvo rijden is echt te.
maar wel stukken beter dan wat er is in nl
Er is nog nooit een kok gevonden die koken kan voor alle monden..

Nu is RTLZ natuurlijk wel een platform wat een compleet andere doelgroep bedient dan de gemiddelde autoblog bezoeker.

Huis-tuin-en-keuken-beleggende-pensionados hebben nou eenmaal liever informatie omtrent de hoogte van de instap, trekgewicht ivm caravan, kleur van het milieulabel en andere dingen die een petrolhead he-le-maal niets kan schelen!

Autoblog trek het gezeur (van waarschijnlijk metname de 40+-ers) je niet aan. Dat jullie uitzending veel reacties losmaakt geeft alleen maar weer dat jullie vernieuwend bezig zijn! En ga vooral door, we hebben al genoeg Bavo/Michael Pilarczyk sponsor-tv waarbij de auto’s lijdend voorwerp zijn om dure horloges en kleding te promoten.

BNN zou jullie veel beter passen, met de content is niets mis!
Ik zou hier graag even de waan van de blog willen helpen dat leaserijders uber formele personen zijn die geen lollige taal accepteren. Neem nu de “Nationale Autoshow” op BNR, dit zeer goed beluisterde radioprogramma is een en al lol met een zeer grote knipoog en ook nog eens op DE business radiozender van Nederland. Hier zouden dan zeker ook geen business people naar luisteren???
Is het niet zo dat wanneer je de hele dag de cijfertjes en het sentiment op de beurs dertig maal voorbij hebt horen/zien komen het een verademing is dat RTL Autoblog voorbij komt.
Dus voordat we hier allemaal de psycholoog gaan uithangen met een ongekende mensenkennis van de hedendaagse business man en met leeftijds catogeriën aan de gang gaan lijkt het mij een beter plan eens te kijken hoe dit programma zich ontwikkeld en hoe RTL er over denkt. Want mocht dit programma niet aanslaan bij de RTL Z kijker weten ze dit bij RTL in no time en ligt RTL Autoblog eruit.
Complimenten autoblog! Voor een eerste keer is de setup gewoon goed!
Ik zou het nieuws wat serieuser aan pakken maar op een leuke manier, nu word het namenlijk misschien beschouwt als een lachertje.
Voorderest mooie aflevering succes in de toekomst! (ik ga proberen zoveel mogelijk te kijken.)
Ps. uitzend tijd hopeijk zo snel mogelijk rond uur of 7 ofzo?
Leuk hoor! En voor de Nederlandse TV een verfrissend nieuwe insteek… Ik zou alleen dat intro even vervangen door iets dat minder op TopGear’s intro lijkt, nu ben je toch een beetje een copy-cat wat dat betreft.
Hadden we die maar!
Briljant!

Eindelijk weer eens een autoprogramma op de buis met ballen!
wouter, laat iemand anders het verhaal aan elkaar praten, jij houdt niet van voorlezen.

verder lekker jezelf blijven, en je ding doen zoals op het oude net, komt alles goei…
Hulde voor de eerste uitzending! Ik vond het er goed uitzien! Wat kort commentaar:
– Ik vond de afwisseling wat druk; misschien een volgende keer wel volledig de items in 1 keer afmaken. Om de kijker te boeien misschien aan het begin van de uitzending een leuk kort shot met evt. leuke tekst van Wouter laten zien zodat ze blijven hangen, en vervolgens een ander item afspelen.
– Wat betreft de lengte van de items, ik vond het erg geslaagd dat dat korte itempje over de Chevrolet Cruze er tussen zat, even wat ‘lichtere materie’ tussen de tests (langere items) door.
– Wouter moet hier en daar iets meer rekening houden met het taalgebruik. Ik vind het persoonlijk prima, maar zorg ervoor dat de wellicht iets oudere kijker het ook kan volgen zonder dat deze afhaakt. Let er wel op dat het vernieuwend blijft ;)

Nja volgens mij was dat het nu ongeveer, hopelijk kunnen jullie er wat mee en doen jullie dat ook ;)
Ohja, toch nog een puntje:
De tekstvakken met luchtige informatie, die tijdens de tests verschijnen, houden die handel maar maak het eventueel iets kleiner: ik vond het nu redelijk van de video en Wouters commentaar afleiden.
jee-oekeloeres
jammer…
Keep up the good work! Alleen idd de kadertjes iets kleiner maken want die zijn veel te groot.. Maar voor de rest blijven doorgaan en hopen op beter zendtijd!!
wat een kut bufferfunctie zit er op dat rtlgemist zeg!
blijft maar stotteren
kijk wel of dr een rtl app is ofzo, en dat zegt veel want ik heb een giga barst in mn scherm
leuk gedaan mannen! internet is leuk, maar uiteindelijk wil je toch op de tv belanden!
ik hoop natuurlijk ook ten zeerste voor hun dat het een succes word, maar zie dat met deze instelling en setup niet worden.

Wat RTL Autowereld en Gek op wielen perfect doen is dat RTL autowereld de dure auto’s behandeld met een door veel nederlanders gezien goede coureur allart kalf. zelf kan ik hem niet uitstaan nadat ik hem ooit in het echt heb gezien maar dat ben ik. en Gek op wielen behandeld de kleine autotjes die voor iedereen bereikbaar zijn. natuurlijk zijn er van die overdreven geacteerde tussenstukjes waar je van houd of niet(persoonlijk niet) maar dat moet je zien als die hondengrap van Autoblog. de 1 vind hem smakeloos en de ander vind hem geestig. ikzelf vind hem gewoon “ruk” om het maar in jullie taal te zeggen.

Dit programma wat ik zag heeft niets, maar dan ook niets geen toegevoegde waarde.

het nieuws is onrelevant en niet intressant, want wie wil nu weten dat de Fiat 500 er nu ook als 2 cilinder is, en dat hij geschikt is voor je vriendin. mensen willen de vanafprijs, pk’s(zijn wel gegeven) voor en nadelen(want ik vraag me direct af wat voorn kut lawaai zo’n ding wel niet maakt, en hoe de vibraties zijn) etc. maar nee, we noemen het in een monotome stem, drukken er een geforceerde grap tussen en maken een scheve pop-up(modern??) waarin staat dat hij voor vriendinnen is.. Ja Duh!, maar kom met iets NIEUWS want anders is dat het niet.


dan skippen jullie(op mooie manier, ik vond de tussenschakeling een echte vooruitgang) naar de Chevrolet Cruze, en dan……..Niets.

en auto die voorbij komt rijden, vogels op de achtergrond en dan??? Doe er iets mee, doe niet alsof chevrolet voor mensen is die niets van auto’s weten etc want 99% koopt zo’n auto omdat ze goedkoop en te onderhouden zijn. de gewone autogebruiker zijn jullie op dat moment al kwijt voor de rest van het seizoen.

dan komt de herhaling van de spyker, ja heel leuk. maar iemand die in auto’s geintresseerd is kent autoblog en heeft het dus al gezien dus die denken ook van: “Wat?, rijden ze alweer die spyker, of zouden ze….. Nee, ze doen vast geen herhaling –> http://www.autoblog.nl –> oh god, toch een herhaling” en die mensen haken af omdat het oud is en totaal niet nieuw.

dan doe je een poging om een degelijke rijtest van een volvo te maken, begin je eerst met die kutgrap over die hond(ja kan dat echt niet loslaten, ben geen dierenactivist ofzo, maar je haalt je een bult gezeur op de nek met dit soort grappen). oke dat je zogenaamd doet dat hij erin zit, dan die stuurbeweging. smakeloos want iedereen weet dat zo’n hond dan omvalt en das niet grappig(ookal zit er niets in, wil er geen groot punt van maken maar ik vind het een allerlaatste kans om toch een grappig stuk neer te zetten.


dan begin je te zeggen dat volvo het neerzet als een Life-style coupé, ja heel leuk. maar daar lul je de helft van de tijd over terwijl het een compleet nieuwe auto is. dan ben je positief over dat automatische remmen(goed) en dan zeg je dat de versnellingsbak “ruk” is. en dan is het item over. gemiste kans om een toekomstige leasetopper uit te lichten.

mensen gaan nu geen revieuw van autoblog kijken van de v60 maar lezen een review op autoweek etc en kijken daar de bijbehorende video.

Jullie richten op entertainment, en niet op auto’s. en die entertainment nemen jullie niet serieus aangezien al die “grappen” voor het oprapen liggen en dat het niet eens grappig is.

heeft nog een hoop bijschuurwerk nodig..
Ik wist niet dat rtl nog autoprogramma’s uitzond zonder de hele tijd over co2 te zeuren en te vertellen hoe geweldig al die 14procent bijtelling auto’s zijn, mischien is het ook een idee om een keer wat klasiekers onder de loep te nemen, dat gebeurt ook niet vaak, en minstends zo intersant
Uitzendschema ???
Ik vond het best prima voor een eerste keer. De keuze voor oude filmpjes is ook gewoon logisch voor zo’n try out. Paar puntjes:

– Wouter, ga naar een logopedist. Die rare trekjes met je mond moeten echt afgeleerd worden..
– Kwaliteit van geluidsopname van nieuws was beetje matig. Als je het op een zolderkamertje hebt ingesproken
– Cruze nieuws sloeg werkelijk nergens op. Foto’s van de hatchback concept zijn er allang!
Ik vind het een goede eerste uitzending. Enkel de geluidskwaliteit tijdens het nieuws, dat kan beter. Misschien een andere micro of andere settings proberen in het programma?
@all

Thx voor de feedback!

– Over de tekstbanners, deze functionaliteit is voor RTL-Z kijkers die het geluid niet aan hebben staan op ’t werk/wachtkamer/beursvloer en blijkbaar zijn dat er nogal wat…

– Geluidsissues wordt aan gewerkt…
Komt het filmpje hier ook nog op te staan, zodat mensen met een Apple hem ook kunnen zien? Of heeft iemand daar een andere oplossing voor?
Op zich leuk dat Autoblog nu ook op tv is, maar ik ben het toch zeker eens met de meeste mensen hier. Het lijkt echt alsof het op een zolderkamertje is gemaakt. De geluidskwaliteit bij het nieuws is echt heel beroerd. Daarnaast wordt het ook heel eentonig opgelezen. Dus toch gemengde gevoelens. Hoop dat jullie hier nog verandering in aan gaan brengen. En maandagochtend dat is natuurlijk ook helemaal niets…
Is beetje jammer… is gewoon net dezelfde filmpjes als je hier op de site kan bekijken, wat op zich best logisch is, maar voor de rest voegt het niet zoveel toe….
Wel leuk dat we dus maandag de rijtest met de Rs5 vs M3 vs C63 amg mogen verwachten =D
t is net als reclame..tijd om te gaan plassen of iets te drinken te pakken :-)

maar of hij echt plezier heeft in wat hij doet… als presentator is de vraag, monotone stem..je bent direct niet meer gemotiveerd om te kijken, alhoewel geluid uit is nog een optie :-)
Toch wel een leuk stukje, ga zo door jongens! En ik kan niet wachten tot 16.00;)
wat een enorme arrogantie van die presentator.
deze man vindt zichzelf helemaal Jeremy Clarkson.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).